[REPLY]
Jeg fik et nyhedsbrev fra Kære Børn med en vare som var på udsalg. I mailen var der et link til bestillingen - det kunne ikke blive nemmere!
Fik leveret varen til min dør et par dage efter! Og den er tip-top!
det var nemt og lige til at bestille på nettet og 3 dage havde vi vores varer.
Vi bestilte søndag og modtag allerede vores pakke om tirsdagen..
Nemt at handle online og fik levering sikkert og hurtigt!
Bestillingen: det var nemt at finde produkterne og få dem bestilt
Leveringen: jeg blev informeret via Email og leveringen skete på 2-3 dage
Ingen problemer, fik vores vare meget hurtigt, kan godt anbefales :)
Prisen er som på mange andre sites, men til gengæld så er servicen i top og hjemmesiden er professionel og nemt at gå til.
Jeg modtog de forkerte varer ved en fejl, så jeg var i telefonisk kontakt med deres kundeservice et par gange og de var super søde og løste mit problem hurtigt og tilfredsstillende. Jeg modtog den korrekte pakke hurtigt og de havde puttet en fin gave i, for at undskylde ulejligheden. Problemet kunne godt have trukket ned til fire stjerner, men jeg fastholder de 5, da den personlige service jeg fik, var super god, hvilket langt fra altid er tilfældet, når man handler på nettet. Men for mig er dette super vigtigt og det gør, jeg vil besøge dem igen.
ringede mig op for at tjekke op på det jeg skrev i kommentarfeltet, bestilte to sutter til en værdi af 100,- og de sendte tre (og en lille smileyhilsen skrevet med kuglepen på kvitteringen - hyggeligt), fordi de havde tre for prisen af to. Derudover var det hurtig levering = HELT TOP!! :)
Særdeles fin ordrebehandling, tilbagemelding og flot service
Gode priser og hurtig levering - jeg handler gerne hos Kære Børn igen :)
Vi skulle bruge en gave til en barnedåb og ville bestille online. Vi var dog lidt i tidspres og bestilte først sent en tirsdag hvor den skulle bruges om lørdagen. Vi skrev i kommentarfeltet at den skulle bruges lørdag til barnedåb og at vi derfor gerne ville have svar om det kunne nås. Omkring middag dagen efter fik vi svar tilbage om at den var sendt og at det sagtens kunne nås. Og nå ja. Så havde de da lige tilladt sig at pakke den ind når det nu var til en gave.
SUPER SIGER JEG BARE!
Hurtig levering og perfekt service. Jeg er vild med min Chicco Liteway klapvogn!
Fin vare, ok leveringstid. Er udemærket tilfreds. Syntes dog at udvalget på hjemmesiden er meget ringe, i fht i butikkerne. Der mister "kære børn" da noget omsætning.
Hurtig service - varerne blev sendt samme dag, som jeg bestilte dem. Jeg blev også ringet op, da en af varerne ikke var på lager i den bestilte farve; og fik så mulighed for at vælge en anden farve.
Alt i alt perfekt service.
Super god service og imødekommenhed.. Selv om butikken i Silkeborg ikke forhandler præcis den barnevogn vi gerne ville have, var det ikke noget problem at få den hjem til os :)
KAn kun anbefale denne webshop. Alt var som det skulle være til fordelagtige priser.
De må have pakket varerne samme dag jeg bestilte. De kom nemlig dagen efter. Dejligt. Og alt var som forventet :-)
Ledte efter den bestemte barnevogn, som ingen undtagen Kærebørn havde, den var endda på tilbud, bestilte den nemt og hurtigt og før at jeg næsten nåede at godkende så kom posten med den. Det hele levede op til forventningen.
Servicen var super god, og varene kom inden for få dage. Meget tilfredsstillende.
Jeg er meget begejstret for at handle i den fysiske butik "Kære Børn" i Lyngby! Derfor har jeg også valgt at handle I Kære Børns netshop, nu hvor vi skulle købe ny autostol. Medarbejderne i Lyngby er virkelig kompetente og hjælpsomme!!
Handler gerne på kære børns hjemmeside igen - nemt at bestille og hurtigt levering :-)
Kære børn, er et super godt sted at handle.. Service, hurtighed med forsendelser, venlighed i butikkerne.... Alt er til UG % og årsagen til at det ikke er UG+ er simpelthen at når man handler på nettet så får man et fint tilhosebevis på 50kr man kan bruge i " næsten" alle butikker dog ikke den butik i Randers,, det er ærgeligt..... Derfor UG%(minus)
Men det er også det eneste at sætte en finger på...
Venligst
Karin
Evig og altid venligt og hjælpsom personale. Top betjening.
Jeg bestilte en voksipose på Kære Børns hjemmeside kl. 11.00 en formiddag og 9.00 næste formiddag ankom min pakke samt et gavekort på 50 kr. Det kalder jer service.
Jeg handler en del i Kære Børn i Silkeborg, og synes jeg får en fremragene service når jeg køber noget, men når jeg skal have byttet noget jeg har købt eller fået, synes jeg ikke de bytter med et smil desværre, jeg har oplevet nogle gange, at de giver mig dårlig samvittighed over jeg vil have noget byttet. Det er super ærgeligt da de faktisk er meget dygtige.
Bestilte den nye bObles Zoo som er ultra sej og jeg modtog den få dage senere. Alt var i orden.
hurtigt og nemt... rimelige priser
Kan sagtens finde på at handle her igen.
Det var super hurtigt behandling af min bestilling. Men i har glemt at skrive afsendere på pakken, tolderen har åbnet den.
Kan kun anbefales , hurtig ekspedition og information hele vejen
Vi bestilte vare til vores baby og fik meget hurtig mail om at de ikke havde den på lager, men at varen først vil blive sendt en dag efter. Vi fik pakken to dage efter!!! Sikke en service :-) vild glad for den gode service I har ydet. Vi bestiller helt sikkert igen :-) :-) :-)
Godt vareudvalg, konkurrence dygtige priser og hurtig levering. Her vil jeg handle igen.
De udsolge Bobles skildpadder kunne de lever dag til dag i juletravlheden, det redede julen :)
Efter at have søgt et produkt gennem et par dage fandt jeg det her til den bedste pris. Ydermere gik der blot et par dage før jeg stod med pakken i hænderne og så en lille gavekort hilsen ovenikøbet :-) jeg er MEGET glad.
Fik mine bestilte vare, fejl i en motorik pakke fra Bobles, der manglede en fugl i pakken. Skrev til dem tirsdag aften, svar retur onsdag morgen. Der ville blive sendt en med det samme. Det er service :-D
Havde købt bamses hus på tilbud i bilka til vores lille datter i julegave. Opdagede til vores store skræk d. 20/12 at der ikke medfølgede dukker. Tog fluks til bilka, som havde udsolgt...(hvem sælger huset uden dukkerne???) I desperation søgte jeg på nettet, og fandt et tilsvarende hus i træ (det 1. var af plastik) inklusiv dukker og tilmed på tilbud. Den lokale butik havde desværre udsolgt, men blev henvist til hovedkvarteret og dagen efter blev huset sendt fra deres butik i Odense. Vi modtog huset d.22, og til vores store overraskelse var der også medsendt et gavekort til Kære Børn, der dækkede den porto vi havde betalt. Fik således en billigere og bedre gave inklusiv dukker, til stor glæde for vores lille datter. Stor tak til Kære Børn.