We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,123)

God pris - hurtig levering

Kamerashop var billigst med det jeg skulle bruge. Leveringstiden kan man ikke klage over, varen var fremme næste dag, godt og forsvarligt emballeret. Alt i alt en god oplevelse!

Upåklagelig service

Har bestilt produkter fra Kamerashop et par gange - uden nogen problemer. Hurtig service, ingen klager...

Billige priser - Nem Webshop - Hurtig levering

Jeg skulle bestille en taske til mig Nikon kamera
jeg fandt en taske jeg kunne lige og dagen efter modtog jeg den med posten

Review by confirmed purchaser

Objektivelig talt god service!!

Kamera og tilbehør plejer jeg at købe i en fotoforretning. Går man ind og får råd om en dyr vare, så bør man også lægge sine penge dér. Og det var faktisk lige, hvad jeg gjorde hos Kamerashop. Jeg ringede derover for at få nogle gode råd om, hvilken zoom jeg skulle vælge - og det fik jeg! Klar og kyndig vejledning! Så bestilte jeg selvfølgelig objektivet dér. Det kom 2 dage efter - fuldstændig som lovet. Kan man forlange mere?!

Billige priser - Nem Webshop - Hurtig levering

Her er priser, som er konkurrencedygtige med de fleste, ofte billigere... samt gode slagtilbud i webshoppen (prisen helt i bund).
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos Kamerashop.dk

post, Denmark til Grønland, kun 5 dage. normalt 14 dage

post, Denmark til Grønland, kun 5 dage. normalt 14 dage

Review by confirmed purchaser

Det hele gik som det skulle

Jeg bestilte mit objektiv om aftenen, dagen efter fik jeg besked om at pakken vil blive sendt. Pakken modtog jeg den efterfølgende dag

Nemt

Nemt og overskueligt til den rigtige pris og til tiden.

Tryg og hurtig sagsbehandling/levering

Har bestilt flere gange hos Kamerashop, og det har fungeret rigtig godt, så du kan roligt handle der.

Review by confirmed purchaser

Hurtig ordrebekræftelse og faktura, hurtig levering og god pris

Dette var anden gang jeg handlede hos Kamerashop, og oplevelsen var stort set lige så positiv som første gang. Post Danmark kludrede lidt i leveringen og fremsendte først blanketten et par dage efter forsøgt levering - men det skal Kamerashop naturligvis ikke stå til ansvar for.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, intet bøvl.

Jeg bestilte et Nikon D5200 sent mandag aften og havde det allerede i hænderne onsdag formiddag, det er da super hurtig levering og god service.

Mvh.
Jonas

Fint forløb

Alt forløb som det skulle. Lidt lang leveringstid (3 dage), men det skyldes dels en helligdag, dels fordi jeg bestilte sent på dagen, så det trækker ikke ned i min bedømmelse. Og så var jeg også slemt utålmodig :-) Så jeg handler meget gerne igen i kamerashop.dk.

Review by confirmed purchaser

Alt OK - dog lidt lang leveringstid på lagervarer.

Bestilte et GH3-kamera mandag omkring middag. Kameraet ankom først torsdag, hvilket jeg syntes var en anelse langsomt taget i betragtning at det var på lager, da jeg bestilte.
De skriver, at de sender lagervarer inden for 1-4 dage, så det var OK - blot lidt langsommere end man efterhånden er blevet vant til fra andre steder.

Review by confirmed purchaser

God pris og godt produkt, men en noget sløv levering

Jeg bestilte et kamera stativ sæt med stativ og hovede, og jeg bestilte hos denne shop fordi di havde et stort udvalg og rimelige priser. Fragt priserne var også rimelige.

Men når vi kommer til leveringen, så halter den en smule. Jeg lagde for det første ikke mærke til at vare ville blive sendt direkte fra producenten i Sverige ?? ville være rart at det var oplyst. Jeg fik en mail om at min ordre var afsendt d.10 / 6 og da jeg ikke havde hørt noget efter 4 dage, kontaktede jeg firmaet og fik at vide at de ville efterlyse ordren og jeg ville høre nærmere.

i dag d.17/6 kom min ordre så med posten :)

Jeg har lige modtaget en mail fra dem at de sender ordren igen express ???

Det er ikke utænkeligt at jeg kommer til at handle der igen, meeen jeg vil nu nok tænke mig om en ekstra gang inden jeg bestiller.

Mvh Stig

Hurtig leverance

Hurtig leverance og varen er perfekt stand, god salgs support.

Review by confirmed purchaser

Gode priser og hurtig levering

De har gode priser, et stort udvalg og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Mit ønske-kamera købt uden forviklinger

Jeg har netop købt et Olympus Kamera. Jeg fandt det hos Kamerashop på en overskuelig netbutik, og modtog det inden for en rimelig kort tid. Så fuld tilfredshed fra min side.

Review by confirmed purchaser

Fin og hurtig behandling og levering

Der er ikke så meget at sige til det: Det fungerer som forventet fint.

Review by confirmed purchaser

Alt leveret i god kvalitet og til tiden!

Købte kamera og et par linser med lidt andet tilbehør. Alt ankom efter et par dage som lovet.

Review by confirmed purchaser

God opfølgning - trods lidt problemer!

Købte d. 3. juni et Sony A99 - som fødselsdagsgave til mig selv!
Desværre var der ikke vedlagt nogen dansk papirudgave af vejledningen. Jeg oplyste forholdet til Kamerashop, som derefter rykkede Sony.
Sony svarede, at de var holdt op med papirudgaverne - og kun ville give digitale vejledninger.
Kamerashop sendte mig derefter 2 filer med dansk brugsanvisning/vejledning. Helt OK, når der ikke var andre muligheder. Det skal man bare være opmærksom på næste gang, man køber Sony-udstyr. A99 minder heldigvis meget om A77, som jeg har i forvejen.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og fin pris

Alt i orden. Kan anbefales.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og lige som aftalt

Det gik bare lige efter bogen

Review by confirmed purchaser

God pris og meget hurtig levering.

God pris og meget hurtig levering.

Super

Kan kun anbefale andre at handle hos Kamerashop.dk
Forsvarlig emballage
Har ingenting at klage over

• Aarhus, DK
  • 4 Reviews

Review by confirmed purchaser

Supergode priser og hurtig levering

Kamerashop.dk leverer altid varen til den bedste pris. Jeg har aldrig været skuffet over deres service.

Kamerashop.dk

Hurtig levering. OK priser. Jeg vil helst sikkert handle der igen. Keep the good work fellas :)

Kamerashop.dk

fin webshop og Ok priser, men leveringstiden er for lang

Har handlet hos Kamerashop flere gange og de er næsten altid konkurrencedygtige på prisen og har mange varer på lager.
Eneste irritationsmoment er, at de altid er for længe om, at sende varen, hvor de fleste andre sender på bestillingsdagen. sender de først et par dage efter bestilling. Det betyder rent faktisk, at man lige så godt kan bestille i Tyskland eller England, da varene normalt er fremme efter 2 maks 3 dage.

Få det man bestiller.

Her får man det man bestiller til en god pris. Grunden til der ikke gives mere end 3 stjerner er, at jeg syntes deres behandlingstid på en ordre er lidt for lang. Bestilte en vare onsdag men havde den først mandag selv om at de havde den på lager. Varen burde være behandlet torsdag og sendt torsdag så man havde en fredag. Elleres kan jeg kun anbefale Kamerashop. Har handlet der før og handler der helt sikkert igen.

Review by confirmed purchaser

Super vejledning i forbindelse med købet

Super vejledning, hurtig ekspedition, intet at udsætte på Kamerashop.

Review by confirmed purchaser

Kanon service når man ringer eller skriver for man altid gode svare :)

Kanon service når man ringer eller skriver for man altid gode svare :)

Kamerashop.dk

Overskueligt og hurtig levering.

Kamerashop er virkelig en overskuelig side, med gode priser og god service.
Ringede og snakkede med dem inden, dog lidt lang ventetid på telefonlinjen, men meget hjælpsom.
Kameraet blev bestilt torsdag aften og jeg modtag varen om mandagen, og der var ingen problemer i forhold til leveringen.
Jeg anbefaler kamerashop til alle - virkelig god service!

Review by confirmed purchaser

Fin service og ok priser
Levering gik uden problemer

Review by confirmed purchaser

Hurtig og sikker pålidelig handel

Overskuelig webside, godt udvalg, ok priser, varen leveret som beskrevet alt i alt en fin handel - handler der gerne igen!

Hurtig ekspedition og levering

Kan kun anmelde ekspedition og forsendelse som gik hurtigt og smertefrit.

hurtig levering

God overskuelig hjemmeside - stort udvalg og fornuftige priser.
Bestilte søndag aften og havde pakken tirsdag eftermiddag.
Det kan ikke gøres meget bedre.

Super

Det var en fin oplevelse, hurtig levering og varen var som beskrevet.
Super, handler her igen.

Review by confirmed purchaser

Helt igennem en perfekt oplevelse

Billigst på markedet, problemfri handel og super hurtig forsendelse.

No problems

bestilt fredag aften, ekspederet mandag morgen

Rigtig god service

Alt var i orden

Lynhurtig levering

Har ikke andet end godt at sige om Kamerashop ... så det er hurtigt overstået!