We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (715)

I orden

hurtig ekspedition og super gode varer som forventet,den 5 stjerne havde været der hvis man havde kunnet betale med forbrugsforeningskort eller lignende , som man kan i de fysiske butikker.

Ikke i orden....

Hej bestilte Boss cowboy bukser på nettet- men desværre igen...
Blev de leveret i forkert størrelse..
Anbefaler desværre at man går til de respektive fysiske butikker.

Hej Finn
Tusind tak for en behagelig snak i telefonen. Endnu en gang vil jeg gerne undskylde fejlen mange gange. Som aftalt er de rigtige bukser på vej til dig med posten. I pakken har jeg vedlagt en lille gave fra os til dig.
Jeg er glad for at vi ikke har skræmt dig helt væk, selvom vi nu to gange har begået samme fejl - det er vi ikke stolte af og vi satser stærkt på at 3. gang er lykkens gang ;)

Tak igen for din forståelse og tak for din anmeldelse.

Rigtig god dag :)

De bedste hilsner, Julie www.kaufmann.dk

Kvalitet der virker

Jeg havde købt 4 skjorter hos Kaufmann i Lyndby Centeret (Rigtig god og humoristisk ekspedition). Var ærgerlig mig over, at jeg ikke havde købt et par hvide skjorter. Bestilte så hvide skjorter over nettet og havde dem dagen efter.

Review by confirmed purchaser

Dyr skjorte, men hurtig levering :-)

NÅR ALT KLAPPER

Når alt klapper. Så enkelt kan det beskrives. fra ordrebestillingen, til levering.Perfekt. Det var en bestilling af poloshirts til min søn. Farverne på skærmen var identiske med farven på varen. Dejligt.

Jeg vil helt bestemt anbefale Kaufmann til min omgangskreds.
Ann-Liza Haidt

Review by confirmed purchaser

Absolut tilfredstillende handel hos Kaufmann.

Jeg købte to par bukser online hos Kaufmann, det var nemt og uden problemer. Hvis bukserne ikke passede, så kunne jeg sende dem retur eller gå ind i en Kaufmann butik og bytte til noget andet, det er en god service! Bukserne kom med pakkeposten i en flot og sikker indpakning, alt var som det skulle være. Yderst tilfredstillende handel, tak!

Kim Jensen, Vanløse

Profesionelt!!

hej, det har kun været en positiv oplevelse - hurtig, effektiv og professionelt- kan kun anbefales!!

god service, og kvalitet

Der er intet at klage over her, alt blev gjort til tiden, og ikke mindst fin kvalitet at varen :-)
Tilfreds kunde :-)

Det var meget godt

Det er god buttiken

Fin hjemmeside

En fin oplevelse, hurtig betjening. fik det jeg skulle bruge.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, men skjorte ikke indpakket

Mit indkøb af en skjorte til 1100 dkk forløb sort set tilfredsstillende og med hurtig levering. Et minus var dog at skjorten slet ikke var indpakket, men bare lagt ned en papkasse som ikke var tæt. Heldigvis var skjorten ikke blevet beskidt under transporten, men man kunne måske godt have ofret en plastikpose.

Hej Adam :)
Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på alt den feedback vi får.
Jeg beklager mange gange at skjorten ikke var pakket ind i plastik - det tager vi bestemt til efterretning, og det skulle ikke gentage sig. -Jeg er dog glad for at skjorten ikke er blevet beskadiget.

Hav en helt fantastisk dag og endnu en gang tak for feedback :)
De bedste hilsner, Julie, Kaufmann.dk

nemt

Fin service. Hurtig levering og ingen problemer, da bukserne skulle byttes til et større par.

Bekvemlighed

Nemt og hurtigt at købe tøj. Gider ikke gå i butikker mere.

godt butik:)

De meget godt, og perfekt butik:)

Hurtigt og nem

Meget hurtige til at sende og bekvemhede, når skul bytte.

En gennemført god købsoplevelse

Bestilte jakkesæt via Nettet. De blev som lovet leveret til den aftalte (korte) tid og uden nogen form for problemer. Gennemført og godt.

Super handel

Varen kom efter to dage og levede 100% op til mine forventninger. Ikke sidste gang jeg kan der:-)

Ralph Lauren the best!

jeg syntes at det er den bedste service jeg har prøvet på nettet både med bestilling og levering. jeg kunne ikke for lange mere end det i gør hver gang man køber hos jer,

ok meget tilfredsstillende.

online ekspedition dejlig nem og hurtig og levering.
produktet fint til prisen - jeg vil handle igen på den måde - hvis min søn skal have
lignende gaver.

Review by confirmed purchaser

Kvalitet, kvlaitet og mere kvalitet!

Deres service over nettet er på niveau med den man får i deres butikker... Ren luksus!

Som når det er bedst

Alt er 100% no prob

Kend din mand, Kauf(bei)Mann

Dejlig hurtig ekspedition

Perfekt

Review by confirmed purchaser

Track and Trace fis i et par lærredsbukser

Trøjen var for lang,fin service ved ombytning har ikke fået nummeret mindre endnu
track and trace fandt først pakken lige før postbuddet fik den i hånden.
Fra Kaufmann en rar og professionel service

Hej Sten
Tak for din anmeldelse og de rosende ord.
Jeg er ked af at høre at Post Danmark, ikke har levet op til forventningerne i forbindelse med levering. Jeg har været inde og spore begge dine pakker, og i følge track and trace ser det ud til at alt er som det skal være. Ombytteren er forsøgt afleveret på din adresse idag, så den skulle gerne være klar til afhentning inden længe.

Rigtig god weekend :)
Venlig hilsen,
Julie, kaufmann.dk

hurtig levering, og pakket pænt ind

hurtig levering, og pakket pænt ind

Lige efter bogen

Intet at komme efter. Hurtigt og effektiv behandling af varer. Der medfulgte en retur seddel i tilfælde af forkert størrelse.

Hurtig betjening

varerne kom allerede dagen efter !

Review by confirmed purchaser

Super hurtig og sporbar levering

Nem og overskuelig hjemmeside og super levering.

Review by confirmed purchaser

Internethandel når det er bedst :-)

Jeg er forholdsvis ny m.h.t. til nethandel, men et køb hos Kaufmann overraskede mig nu i
vareudvalg,nem bestilling og ikke mindst ekspeditionstid. Så du kan roligt komme til tasterne

Yderst tilfredsstillende

Jeg bestilte onsdag inden kl. 12 og fik min pakke næste dag. Skjorten var dog for stor (hvilket selvfølgelig var selvskyldt), i stedet for at sende den tilbage tog jeg ind til den nærmeste Kaufmann og fik byttet min skjorte til en anden farve og størrelse uden nogen problemer. Det kunne ikke være meget nemmere at handle på kaufmann.dk

Kanon service

Bestilte og fik leveret indenfor 1 døgn, ingen fejl ingen problemer

Super hurtig handel

Kan kun anbefale Webshoppen, super oplevelse

Review by confirmed purchaser

Levede helt op til forventningerne igen!

Levering og kvalitet helt i top som altid.

Review by confirmed purchaser

Billigt og nemt at handle Kvalitetstøj.

Det var nemt, billigt og meget hurtigt at handle kvalitetstøj til min mands fødselsdag.
Tøjet kom direkte til døren og var flot pakket ind.

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og bekvemt. Kan klart anbefales

Bestilte en Polo, og fik den 2 dage senere. Intet mindre end perfekt. Plejer at handle i butikken i Odense, men vil til at bruge webshoppen her, da det også er en suveræn butik.

nemt og hurtigt

Der var rigtig meget tøj på siden, nemt at finde hvad jeg søgte. Hurtig levering

Dag til dag

Det var nemt at finde det jeg skulle bruge og havde mine ting 2 dage efter