[REPLY]
hurtig ekspedition og super gode varer som forventet,den 5 stjerne havde været der hvis man havde kunnet betale med forbrugsforeningskort eller lignende , som man kan i de fysiske butikker.
Hej bestilte Boss cowboy bukser på nettet- men desværre igen...
Blev de leveret i forkert størrelse..
Anbefaler desværre at man går til de respektive fysiske butikker.
Jeg havde købt 4 skjorter hos Kaufmann i Lyndby Centeret (Rigtig god og humoristisk ekspedition). Var ærgerlig mig over, at jeg ikke havde købt et par hvide skjorter. Bestilte så hvide skjorter over nettet og havde dem dagen efter.
Når alt klapper. Så enkelt kan det beskrives. fra ordrebestillingen, til levering.Perfekt. Det var en bestilling af poloshirts til min søn. Farverne på skærmen var identiske med farven på varen. Dejligt.
Jeg vil helt bestemt anbefale Kaufmann til min omgangskreds.
Ann-Liza Haidt
Jeg købte to par bukser online hos Kaufmann, det var nemt og uden problemer. Hvis bukserne ikke passede, så kunne jeg sende dem retur eller gå ind i en Kaufmann butik og bytte til noget andet, det er en god service! Bukserne kom med pakkeposten i en flot og sikker indpakning, alt var som det skulle være. Yderst tilfredstillende handel, tak!
Kim Jensen, Vanløse
hej, det har kun været en positiv oplevelse - hurtig, effektiv og professionelt- kan kun anbefales!!
Der er intet at klage over her, alt blev gjort til tiden, og ikke mindst fin kvalitet at varen :-)
Tilfreds kunde :-)
En fin oplevelse, hurtig betjening. fik det jeg skulle bruge.
Mit indkøb af en skjorte til 1100 dkk forløb sort set tilfredsstillende og med hurtig levering. Et minus var dog at skjorten slet ikke var indpakket, men bare lagt ned en papkasse som ikke var tæt. Heldigvis var skjorten ikke blevet beskidt under transporten, men man kunne måske godt have ofret en plastikpose.
Fin service. Hurtig levering og ingen problemer, da bukserne skulle byttes til et større par.
Nemt og hurtigt at købe tøj. Gider ikke gå i butikker mere.
Meget hurtige til at sende og bekvemhede, når skul bytte.
Bestilte jakkesæt via Nettet. De blev som lovet leveret til den aftalte (korte) tid og uden nogen form for problemer. Gennemført og godt.
Varen kom efter to dage og levede 100% op til mine forventninger. Ikke sidste gang jeg kan der:-)
jeg syntes at det er den bedste service jeg har prøvet på nettet både med bestilling og levering. jeg kunne ikke for lange mere end det i gør hver gang man køber hos jer,
online ekspedition dejlig nem og hurtig og levering.
produktet fint til prisen - jeg vil handle igen på den måde - hvis min søn skal have
lignende gaver.
Deres service over nettet er på niveau med den man får i deres butikker... Ren luksus!
Rigtig flot indpakning
Trøjen var for lang,fin service ved ombytning har ikke fået nummeret mindre endnu
track and trace fandt først pakken lige før postbuddet fik den i hånden.
Fra Kaufmann en rar og professionel service
hurtig levering, og pakket pænt ind
Intet at komme efter. Hurtigt og effektiv behandling af varer. Der medfulgte en retur seddel i tilfælde af forkert størrelse.
Nem og overskuelig hjemmeside og super levering.
Jeg er forholdsvis ny m.h.t. til nethandel, men et køb hos Kaufmann overraskede mig nu i
vareudvalg,nem bestilling og ikke mindst ekspeditionstid. Så du kan roligt komme til tasterne
Jeg bestilte onsdag inden kl. 12 og fik min pakke næste dag. Skjorten var dog for stor (hvilket selvfølgelig var selvskyldt), i stedet for at sende den tilbage tog jeg ind til den nærmeste Kaufmann og fik byttet min skjorte til en anden farve og størrelse uden nogen problemer. Det kunne ikke være meget nemmere at handle på kaufmann.dk
Bestilte og fik leveret indenfor 1 døgn, ingen fejl ingen problemer
Levering og kvalitet helt i top som altid.
Det var nemt, billigt og meget hurtigt at handle kvalitetstøj til min mands fødselsdag.
Tøjet kom direkte til døren og var flot pakket ind.
Bestilte en Polo, og fik den 2 dage senere. Intet mindre end perfekt. Plejer at handle i butikken i Odense, men vil til at bruge webshoppen her, da det også er en suveræn butik.
Der var rigtig meget tøj på siden, nemt at finde hvad jeg søgte. Hurtig levering
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge og havde mine ting 2 dage efter