We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)
Kenjan

Man kan ikke engang kalde det kundeservice

Aldrig skal du handle på Kenjan.dk. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig kundeservice som der.

Jeg købte et vinterdækken til min hund på deres hjemmeside, og da jeg modtog det var det fyldt med hundehår fra mindst to forskellige hunde. Udover det kunne jeg se at det var alt alt for stort til min egen hund. Jeg ville aldrig lade min hund prøve et dækken der er andre hunde der har brugt, det kunne være fyldt med lopper!

Jeg skriver til kenjan.dk for at fortælle dem, at jeg har fået en brugt vare og får et meget grimt svar igen. Kenjan.dk beskyldte mig for at lyve, de mente at det var et trick jeg brugte for at få gratis fragt på dækkenet.
Efter flere mails frem og tilbage går Kenjan.dk modvilligt med til at jeg kan sende varen tilbage, men de vil ikke betale min fragt retur.

Så jeg har spildt næsten 100 kr, været to gange på posthuset, modtaget en brugt vare og blevet kaldt en løgner.

Aldrig vil jeg anbefale nogen at handle ved Kenjan.dk !!!!

Kenjan

"Kenjan er de bedste...."

Jeg har handlet hos Kenjan i mere end 10 år... og for mig står Kejan for det bedste af det bedste !!!
Altid god service, og specielle ønsker kan også opfyldes..
Jeg har aldrig oplevet problemer, ud over en manglende vandskål i en leverance, denne ankom så vupti med personlig levering dagen efter...
Kenjan´s håndlavet læderting kan varmt anbefales.. jeg har stadig mine hunderemme jeg købte for over 10 år siden..

Kenjan

Et sted hvor man tager sig tid til kunden

Kenjan har både fysisk og online butik. Jeg har handlet begge steder med succes. Udvalget er enormt og kvaliteten i top. Hvad enten man ringer eller dukker op i butikken, får man gode råd og en betjening der betyder du altid kommer hjem med det helt rigtige. Her ved de noget om hunde...

Det er sjældent at en butik både mestrer at ligge inde med et stort udvalg, og samtidig formår at holde en høj kvalitet.

Is Kenjan your company?