We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (299)

Rimelig fokus

Nu handler Kino primært om kommende og aktuelle film i biografen - men debatten på siden er mere enkel og uden så meget kævl, som der af og til kan blive på Filmz

Ingen returret

Jeg skulle have flyttet mine billetter til samme film dagen efter. Hvis ikke, skal jeg have mine penge retur.

Dette kunne ikke ske, i følge loven kan de tage mine pege, fordi vi som kunder ikke er dækket af returret. Påtrods af henvendelse 2-3 dage forinden film-dagen.

Tak for at stjæle mine penge kino.

Kino

Du skal fandme have tålmodighed med det system

Jeg ringer til kino.dk for at bestille 22 billetter til Olympus Has Fallen d. 3. april 2013. I telfonen er service fin og jeg reserverer billetterne. Her får jeg at vide at de skal hentes senest 22. marts.

Den 21. marts ringer jeg for at sikre mig at der er styr på tingene og spørger her om jeg kan få tilsendt en faktura, da det er et firmaarrangement. Så skal vi bruge et CVR-nummer og oplysninger om firmaet. Fint det kan du få nu siger jeg i telefonen. Nej du skal komme herind med det får jeg at vide. Hvad mener du spørger jeg!

Du skal møde op herinde personligt med CVR-nummer og stempel og underskrift fra virksomheden. Jeg spørger så hvorfor jeg ikke kan oplyse dette i telefonen og får at vide at så kunne jeg jo oplyse et hvilket som helst CVR-nummer. Jeg siger så at hvis jeg nu giver forkerte oplysninger, så får vi ingen faktura og kan dermed heller ikke betale og kommer dermed heller ikke ind og se filmen, så mon ikke jeg oplyse de korrekte data?!

Du skal aflevere personligt! Jeg spørger så om det også gælder hvis jeg fx. boede i Nakskov og filmen var i Falkoner Biografen. Ja!

Jeg vælger dog at tage mit barn på 3 år under armen, udstyret med CVR-nummer og deslige fra min arbejdsplads og kører ind til Falkoner Biografen - dog fra Hellerup! Der er 2 unge mennesker på arbejde og de aner ikke hvad de skal stille op med CVR-nummer og efter 30 minutters diskussion afleverer jeg oplysningerne og beder dem tage sig af det i morgen, da min søn er træt og jeg ikke gider bruge mere krudt på det.

Næste formiddag ringer jeg til kino.dk og prøver at finde hovede og hale i miseren. Her får jeg at vide at der må være en misforståelse og jeg skal tale med lederen i biografen, så jeg bliver stillet om - men lederen er der ikke og andre kan ikke hjælpe. Tilbage igen til kino.dk som beder mig sende en mail på falkoner@nordiskfilm.com og få løst problemet.

Mandag d. 25. har jeg endnu ikke fået svar fra biografen eller lederen. Jeg vælger så at tage tilbage til Falkoner Biografen, da jeg jo har arrangeret at 22 kollegaer skal i biografen 3. april og vi snart ikke kan nå at betale fakturen, da den heller ikke er dukket op endnu.

Nu møder jeg så 2 nye biografmedarbejdere og den ene som er "chef" ved ikke hvordan det løses, så han får fat i en sød kollega, som hjælper mig og får forklaret at kino.dk har en meget tåbeligt system, så alt skal udfyldes på et A4 ark...............

Jeg udfylder arket og får billetterne og får at vide at fakturaen vil blive fremsendt på et tidspunkt - måske efter forestillingen men det betyder ikke noget. Jeg spørger så om vores data nu bliver registreret i kino.dks system, så vi en anden gang bare kan ringe og referere til et kundenummer.................... NEJ VI SKAL MØDE OM HVER ENESTE GANG VI VIL I DERES BIOGRAFER OG SAMME PROCEDURE IGENNEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hold kæft nogle kegler!

Bonus info; Christina som åbenbart er leder af biografen viste sig at være på ferie i en måned og hendes højrehånd som ikke var til at træffe mandag, men dog havde vagttelefonen, ringede den søde pige til et utal af gange og jeg hørte hende også spørge sin kollega om ikke hun havde vagten, men hun tog aldrig telefonen.

Da jeg gik regnede jeg ud at jeg havde brugt over 2 timer på kino.dk - det gør jeg ikke mere.

virker og dejligt nemt

dejligt man kan sidde hjemmefra og bestille billeter og hvor man vil sidde i god tid så alt i alt funger det

Fungerer OK

Fungerer OK. Dog kunne hjemmesiden godt bruge en opdatering. Der er nogen gange problemer ved bestilling. Ingen problemer når først bestillingen er gennemført.

Okay

Okay hjemmeside og det fungerer fint.

Dog er de meget gode til IKKE at registrere ens bestillinger fra tid til anden, når man først står dernede og skal hente billetter, som er blevet betalt.

Kino

Ingen refundering ved sygdom.

Ved sygdom, der forhindrer, at man personligt møder op i biografen for at få refunderet sine biletter er der ingen muligheder for at få sine penge tilbage eller rykke biografturen til en anden dag.

"Du må udstede en ven/veninde med en fuldmagt og få dem til at tage derud"

Det synes jeg virkelig er dårlig stil, når man bogstaveligt talt ikke kan bevæge sig længere fra toilettet end 10m. Og så forbruge en time af en vens tid for at få dem refunderet. Nej tak!

Henrik

Hurtigt og enkelt

Har efterhånden benyttet mig af kino.dk mange gange og har aldrig oplevet nogen problemer.

1 stjerne for venlig telefonbetjening + 1 stjerne fordi jeg får mine billetter

Har brugt to en halv time på at vente på at købe billetter til premieren på Hobitten online, uden held, da jeg ikke kunne få lov at betale for bestillingen. (Prøvede faktisk to gange med to forskellige browsere med samme resultat). Forsøgte så at ringe til billetbestillingen: efter noget tids venten blev røret taget og umiddelbart smidt på! Forsøgte at ringe igen, men nu gik den slet ikke igennem. Tredje gang gik telefonsamtalen igennem og jeg kunne få lov at reserve de to billetter, som jeg ikke kunne betale for på nettet. Billetterne skal så hentes to dage før forestillingen, hvilket kommer til at koste mig en times ekstra køretur og spild af tid - foruden de to en halv time, jeg allerede har spildt! Det værste er næsten, at en anden person kunne have foretaget samme telefonopkald, som jeg selv gjorde, og bestille samme pladser, som jeg i første omgang havde bestilt og ville have betalt for på nettet! Det er bare ikke godt nok!

Nemt..

Nem og overskuelig side.. Finder hurtig de informationer man søger, eller bestilling af billetter..

Kino

Vejen til en hyggelig aften

Nemt og hurtigt, bruger altid denne side når jeg vil overraske nogen med en bif-tur.

Kino

Nem hjemmeside, god kvitterings mail

Har brugt kino.dk en del gange efterhånden.
Syntes det er nemt at bestille og vælge sæder i biografen.

Det er rigtig fedt med stregkoden i kvitteringsmailen, så man kan bruge sin smartphone skærm på selvbetjenings maskinerne i biografen.

Dårlig hjemmeside

Da jeg skulle bestille billetter til en film, sad jeg i kø i over to timer. Fair nok at der var kø, da der også stod at man kunne forvente det. Men da jeg bliver stillet videre til billetbestillingen efter de to timer, skriver den "Error". Prøver igen og sidder i kø i en time og det samme sker. Tror jeg prøver omkring 5 gange uden det virkede. Endelig lykkes det at reservere, efter en del nye forsøg om aftenen. Et par dage senere skal jeg betale billetterne og der er fejl igen. Har tastet alle mine bankoplysninger og sidder og venter i over en halv time, før jeg opdatere siden. Den siger fejl og at jeg ikke skal prøve igen, da pengene muligvis er trukket. Ringer til biografen, som siger at jeg skal prøve senere eller afhente dem i en biograf.

Michael Wojciechowski found this review useful

Super nemt.

Fint, nemt og hurtigt.

Dog er det sket 2 gange at de ikke har mine bestillinger i biffen, trods bekræftelses mail, og at jeg kom i den rette tid.

Men det kan lige så godt være biografen som det kan være kino.

Super hjemmeside

Jeg bruger altid siden når vi skal i biografen, man kan bestille pladser, se spille tidspunkter kommende film, læse anmeldelser både private og avisernes de har bare hele pakken.
Den fortjener helt sikkert 5 ud af 5 stjerner :)

Kino

Fantastisk bioklub og fantastiske biografer!

Jeg elsker kino.dk! nem at bestille billetter, biograferne er hyggelige og har charme. Helt klart 5 stjerner! det eneste, der kunnet have trukket ned, er prisen på popcorn og slik.

Genialt

Dejligt at man slipper for at ringe og kan ordne alt i eget tempo på netter

Meget nemt

Kino.dk er rigtig nemt at bruge og det tager ingen tid at få bestilt pladser såfremt man har registreret sig. Der er dog rigtig tit fejl på hjemmesiden hvilket betyder man ikke får bestilt sin biograftur. Det må gerne fikses!

Godt tilfreds.

Jeg og min kæreste går rigtig meget i biografen, og vi køber faktisk næsten altid billetterne over Kino.dk.
Jeg kan rigtig godt lide at købe billetter her, og det fungerer stort set altid uden problemer. Det kan dog ske, at bookingsystemet ikke rigtigt virker, og så må man lige vente lidt og prøve igen.
Jeg bruger også hjemmesiden til at læse om de film, der er i biografen og kommende film. Lækker hjemmeside, som jeg er meget glad for i dagligdagen.

Fungerer rigtig godt

Jeg har ikke så meget at sige, andet end at jeg synes, det fungerer rigtig godt generelt.

Jeg har dog haft enkelte problemer, og derfor får den ikke 5 stjerner, men det er ikke noget, der er gennemgående for siden - så alt i alt en god og overskuelig side, hvor det er nemt at reservere/købe biografbilletter :)

Intet at påpege

Har ofte benyttet denne site :-)
Let og overskuelig

Kun et klik væk.

Inden jeg går i biografen tjekker jeg altid kino.dk. Her kan man nemlig finde alle informationer mht den film vi nu engang skal ind og se, dog synes jeg at deres hjemme er smule langsom og en smule indviklet. Men jeg synes generelt at det er en meget god hjemmeside og de har de informationer man behøver, bla. trailer, information og nyheder til film. Der ud over opdaterer kino hele tiden deres hjemmeside, hvilket de er nødt til når nu der hele tiden kommer nye film!

Kino

Hvis du bestiller i god tid skal du hente 3 dage før... what?

Hvis du i god tid bestiller biletter skal du hente dem 3 dage før - det giver jo ingen mening. - hvis jeg bestiller 5 dage før kan jeg hente dem op til 30 min før filmen - hvordan hænger det sammen, at hvis jeg er pro -aktiv som forbruger bliver jeg straffet...

Kino

Fin til at bestille billetter og læse om filmene

Mangler dog lidt brugervenlighed, men kan alt i alt godt lide siden og den kan sagtens bruge mere end 5 minutter af min tid.

Svigter aldrig

Har efterhånden utallige gange købt eller bestilt biografbilletter på nettet via kino.dk (eller tidligere biobooking.dk) og det har altid fungeret fint. Nemt system, man kan selv vælge pladser og det sparer kø-tiden i selve biografen (udover selvfølgelig når der skal købes popcorn og sodavand)

Rigtig god side!

Gør hvad den skal!

Jeg fik bestilt de billetter jeg skulle, men siden føles lidt "gammeldags" og træg i det, så en opdatering af brugerfladen på sitet ville ikke skade.

love

jeg syntes dette er helt fantastisk fordi at der altid er det man søger efter man finder det vær gang altså vis man søger på film.. det et godt sted at få sine meninger ud til folk om film..

og alle kikker og ser ens anmennelser vis man har været inde og se en film i biffen.. som er ny

Kino

God hjemmeside, men på kant med lovgivningen?

Jeg har generelt haft gode oplevelser med kino.dk - bortset fra deres underlige princip om, at du skal straffes med gebyrer for at bestille/købe billetter online.

Nu er det så gået lige lidt for vidt. Vælger man at købe billetter (for at slippe for at betale de efterhånden mange gange 5 kr. i bestillingsgebyr), får man lige inden ordregodkendelsen en oversigt over købet med ordrenummer, beløb, gebyrer og total. Under gebyrer står "-", som indikerer ingen gebyrer.
Men hov, efter at have gennemført købet og trykket godkend kan man søreme se, at man har betalt et (lille) beløb i gebyrer for at benytte betalingskort.
Hvad er det for noget!? Så vidt jeg er orienteret, skal man pr. lov sælge ting til den pris, man angiver. Det er ikke, fordi jeg ikke har råd til at betale 2 kr. ekstra for mine billetter, men det kan da ikke være rigtigt, at man først bliver informeret om det EFTER at have betalt. Jeg er ret sikker på, at det ikke er lovligt. Det er for dårligt af en respektabel dansk virksomhed at lave sådan et nummer.

klart parat se film

en nem måde at få de pladser man gerne vil have og slippe uden om køen

Fedt da!

Jeg er glad for at den findes fordi så spar jeg tid med s-toget til min bio. og det er utroligt lækkert at de også har en app til den så må bare kan tag sin mobil og tjek hvad der går lige nu og her.

Film Entousiast

Jeg elsker film ! faktisk så meget at jeg flere gange om måneden går i biografen hvis tiden er til det. Kino er nem at bruge og giver mig en stor chance for at ytre mine meninger om de film jeg har set. Jeg skriver også anmeldelser der inde

Alt i alt. Super fed side !

Kino

En tidligere kunde hos kino.dk

Jeg har efterhånden bestilt en masse billetter via Kino.dk og har været glad for de mange funktioner.

Men der er godt nok kommet skår i glæden.
Vi modtog nogle fribilletter og efter nogle uger ønskede vi at benytte os af disse. Vi bestilte billetter via kino.dk og gik i biografen. Da vi kommer til disken for at betale, får vi at vide at fribilletterne er udløbet og vi ikke kan bruge dem.
Jeg syntes godt nok det er dårligt at man udsender fribilletter som kan udløbe så hurtigt. Selvfølgelig burde vi havde tjekket udløbsdatoen, men vi havde i vores vildeste fantasi ikke forestillet os at de skulle bruges inden for så kort tid.

Jeg ved godt de ikke kan sidestilles med et gavekort (som skal gælde i minimum 2 år) men mindre kan også gøre det. Det er i hvert fald under alt kritik at modtage fribilletter som udløber så hurtigt som vores gjorde

Oplevelsen blev så helt elendig da vi stod i kiosken og skulle betale for popcorn og sodavand med vores "guf"billetter (de var så udløbet ved årsskiftet). Den tager vi gerne på vores kappe men det var ikke ligefrem noget der gjorde oplevelsen bedre.

Fejl kan ske og jeg ville da også gerne lade tvivlen komme kino.dk til gode - så jeg sendte dem en e-mail hvor jeg beskrev ovenstående d. 22-06-12 og den har jeg stadig ikke fået svar på. Så nu må de så få beskeden via Trustpilot.

09-07-12----
Efter min trustpilot anmeldelse reagerede kino.dk.
Ikke noget med at beklage den lange svartid eller min oplevelse.
Blot et kort svar om at min mail er blevet sendt videre.
Nordisk Film (som mailen blev sendt videre) svarede meget hurtigt og tilbød at ombytte mine billetter, hvilket er fornemt.
Men det ændrer ikke på at kino.dk så noget sløj og sløv tilbage.

svær

En lorte måde at se om der er ledige pladse og svært at se hvor den film man gerne vil se også er i den biograf man vil i, på den dato

Billetter til forkert dag

Vi bestilte på nettet og da vi kom for at få billetterne gav de os til en forkert dag, så vores pladser var solgt to gange og vi måtte sætte os et andet sted

Hurtigt og lige til

Det er hurtigt at bestille/resevere billetter på enten deres hjemmeside eller App, kan kun anbefales. Bruger som regel dem, når jeg skal i biografen for at slippe for køen i billetlugen.

god hjemmeside

dejlig nem at bestille billetter og så hente dem ved en automat ved biografen og slippe for de lange køer foran lugerne :-)

Genialt!

det er en god side med masser af fede feutures ! kan klart anbefales hvis man er film elsker ! kan ikke ungåes ! :D

Hurtigt og overskueligt

Overskuelig og hurtigt at finde den biograf man er ude efter. Deres booking system er også godt, selvom jeg en enkelt gang har oplevet at det fejlede. Du vælger selv pladserne, hurtigt og enkelt. Det er også fedt, at de har brugervurderinger af filmene, så hvis det er en film til drengene, så fremgår det tydeligt af kommentarerne ;)

Overskuelig side.

Jeg har aldrig oplevet noget negativt ved siden, og den er overskuelig :-)

Is Kino your company?