We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (299)

Film er bare sagen

Elsker at tage i biograffen, se en god film med sodavand og popcorn.
Syntes det er nemt at bestille billetter på kinos hjemmeside, men det triste er når man skal bestille sideplads at den af og til driller.

Men kino er og bliver min favorit side til når man skal i biffen :D

Godt!

Min foretrukne side til at bestille biograf billetter og se efter kommende film.

ELSKER KINO!

Kino er og bliver fantastisk!
Filmene, trailers mm. kan næsten altid findes her. Selv film som ikke går i de danske biografer. Det er super og der for siden til at fremstå som en filmdatabase og ikke bare de danske biografers side.

Brugerfladen er lækker og enkel. Alle kan være med!

Derudover er der ofte konkurrencer og nye nyheder om kommende film og man kan følge med i deres top 10 lister, om hvilke film anmelderne og brugerne har bedømt bedst. Altså endnu et plus!

At den ikke får den ekstra stjerne er, at der godt kunne være endnu flere oplysninger om filmene og endnu flere nyheder. Det kunne være fedt hvis den kom på niveau med IMDB grundighed.

Kino

Får min lyst styret for film

Kino.dk dækker fint mit daglige behov for film opdateringer

Kino

Simpelthen så nemt og hurtigt

Jeg står aldrig mere i kø efter biografbilletter efter jeg fik mig et biozone kort. Det er dejligt nemt at vælge pladser og så swiper man bare sit kort igennem når man kommer op til biografen.

Elsker Kino.dk

Man klager ikke, når man altid er sikret sig en plads i biografen ved bestilling gennem nettet. Lækkert og nemt

Til formålet

Meget overskuelig og anvendelig hjemmeside der gør sit job, intet andet. Utrolig anvendelig til formålet

Usability problemer

Information og indhold er simpelthen ikke struktureret nok. Navigationen er lidt kringlet her og der, ikke godt nok. Tror Kino.dk skal satse mere på hvad det egentligt er folk søger når de går derind. Hvad brugerne gerne vil opnå med besøget. Vi skal "helt ind i sindet", som Rytteriet pointere i deres sketch.
Bottom line: Bedre brugervenlighed er et must, sats mere på en bred målgruppe i designet, det er også folk på 55 og derover der bestiller billetter over nettet hvis det da er nemt nok.

biograf SIDEN

efter booking er kommet op, har denne side organiseret alle mine biograf ture

Super nemt.

Super nemt at finde det man skal, og bestille billetter. Det er bare super nemt, og det vil jeg klart anbefale til andre.

udemærket

Den har de nødvendige oplysninger. Fedt med trailers osv.

perfekt!

En perfekt måde at se hvad der går i biffen! Trailer, biletter og du kan selv vælge plads nemt og hurtig!

Genialt!

fantastisk hjemmeside med alt til biograftursplanlægningen, trailers, sale, spilletider, hvor, hvornår, premierer og meget meget mere

super

man kan løse anmeldelser af allemulige fil som går i biografen

Uoverskuelig hjemmeside

Siden er dårligt opbygget og forvirrende at surfe rundt på.

Kino

Det så nemt at gå i biografen!

Flot side, hurtigt finder man filmen der skal ses og sekunder efter er billetterne i hus. Siden er spækket med trailers til kommende film, og de er hurtige til at få seneste nyt om nye produktioner fortalt!

god hjælp

det er en let og overskueligt at finde ud af.

God side..

God side hvor man også kan få ideer til hvilken film man skal se næste gang.

ja tak

jeg tager ofte i biografen og Kino.dk har gjort de besøg meget lettere. jeg bruger en del tid på at se trailere og bare lure rundt på siden.

Det er genialt med sådan en side

Sitet for filmfreaks

Er storforbruger af Kino.dk og er næsten dagligt forbi sitet.
Vil ikke sige at der aldrig er nogle problemer, men sitet fungere stort set altid optimalt

Kino

Godt overblik over film samt hvor

Kino.dk er en god side til at danne sig et overblik over nye og kommende film. Der er anmeldelser, konkurrencer, trailers, filmklub, fordele og ikke mindst et godt booking system bag.

Super bestillingssystem

Super at man kan bestille biografbilletter hjemmefra.

Hurtigt og nemt!

Man kan lynhurtigt finde biograf, film, dato og tidspunkt og enten bestille eller købe sine billetter! 5 * herfra! :-)

Kino for reaaal'O?

Det let at finde ud af hvilken film der går netop nu, og også langt frem! Det er let at bestille, det er let at finde anmeldelser og trailers til den film man ønsker at se. Jeg vil fortsat bruge Kino, hver eneste gang at jeg skal have tjekket op på en biograffilm, eller to ;)

Skal vi i biffen?

Det er sgu dejligt man ikke behøver at gå på biografens egen hjemmeside, men kun behøver en hjemmeside for fx Cinemaxx.
Det tager ikke særlig lang tid at booke en hyggelig dag i biffen, det er ikke svært at finde sin film, trailer osv.
Jeg har anbefalet siden til andre og vil stadig gøre det.

Kino er lækker!

Kinos design er rigtig fedt og overskueligt. Kino er rigtig godt.

• NFH
  • København, DK
  • 6 Reviews

Godt

Nemt at overskue hvad man kan vælge imellem og hvornår.
Let at se trailers og anmeldelser, samt bestille billetter.

Tiziana Svenningsen

meger uklar og uoverskuleig hjemmeside. det er meget svært at finde rette information!

Rigtig god

Lidt langsom opdatering engang imellem, men rigtig god hjemmeside som altid er opdateret godt og informativ :o)

Helt i orden

Dog er der nogen gange problemer, hvis man skal afbestille billetter - det er ikke altid den vil registrere aflysningen. Der kan også være bøvl med sæder, f.eks kan man klikke løs på de sæder man vil have (hvor de hverken er reserverede eller købte) men stadig reagerer den ikke.
- Udover det er siden fejlfri, og jeg benytter den gerne når jeg skal i biffen :-)

PS: Glimrende idé at inkludere Cinemaxx på kino.dk

Kino - Herning

Bio Herning har god service og fantastisk billede/lyd i sal 1 og 6.

Kunne være nemmere

Synes det er for bøvlet at finde ud af hvilke film der spilles i hvilke biografer - og hvornår. Det må kunne gøres bedre.

Fin side

Fin side, hvor man kan få en overblik over, hvad der spiller hvor og hvornår. Nemt at bestille! Mobil-udgaven er dog lidt tung, men ellers fin nok.

perfekt

elsker deres side. alt er perfekt det emne og tema de har :)
super side :)

Fint

Fungere egentlig fint. Der er dog et irriterende gebyr når man bestiller på 5 kr. Ikke alverden - derfor kun 4 stjerner.

Is Kino your company?