[REPLY]
Het uitzoeken van een horloge was gemakkelijk door de selectie criteria in te vullen. Naar aanleiding van een vraag bij mijn bestelling nog even telefonisch overleg gehad. En kort daarna mijn horloge ontvagen. Prima service en nog aantrekkelijke prijs ook !
Erik Slim
Na bestellen op de super overzichtelijke website kreeg ik na betaling binnen 1 dag mijn horloge al binnen. Het horloge zag er super uit. Netjes in een zakje met alle boekjes en het garantie bewijs. Ook trof ik een handgeschreven kaartje aan wat ik persoonlijk erg leuk vind. Dit maakt het onpersoonlijke internet iets persoonlijker. Ook nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan werd er snel gereageerd op vragen via email en telefoon en werd alles netjes afgehandeld.
Ik ben zeer tevreden.
Horloge was snel geleverd. Maar batterij was na een paar dagen al op.
Kish heeft dit uitstekend opgelost. zonder kosten en bijzonder snel. Een doos sturen kan iedereen, goede service zoals dit vind ik niet vaak.
Thx !!
2 Casio uurwerken, een horlogeband en wat accessoires besteld.
Alles in perfecte conditie en snel (zaterdag => dinsdag ; Nederland => België) geleverd.
reeds mijn tweede Gisoni EVISA horlogekist, dat zegt genoeg...
Uitstekende producten en een heel goede service! De leveringen worden uitstekend verpakt en zeer snel geleverd.
De eerst volgende keer als ik een horlogekist of horloge of gereedschap voor horloges wil kopen ga ik het zeker hier doen.
De service is perfect en inderdaad vandaag bestellen is morgen geleverd en bovenden is de order te volgen.
Ik had een zeer mooie horlogekist besteld die zeer goed enn pakketdienstproof was ingepakt dus de kist kwam perfect aan.
De adviesprijs van de kist was €155,- en was hier in de aanbieding voor slechts €89,- dus goedkoop zijn ze ook nog.
Het assortiment is prima in te zien met ook een handige inzoommogelijkheid op de foto's zodat ook details goed tot hun recht komen.
Al met al een webwinkel die absoluut aan te raden is waar ik zelf op zeker mijn volgende aankopen ga doen.
Eerst een ander horloge besteld, die helaas niet meer leverbaar bleek. Persoonlijk gebeld door Kish.nl en er werd dezelfde dag nog een alternatief aangeboden, die wel vlot leverbaar was. Enig minpuntje was, dat deze een tientje duurder was en er geen tegemoetkoming was.... Verder zou het horloge in een geschenkverpakking geleverd worden, maar het zat in een slap kartonnen doosje.
Verder over levering en service erg tevreden!
We hebben het horlogekistje aangeleverd gekregen in een grote overdoos.
Daarin zat weer een doos tussen proppen papier waarin het kistje zat.
In die doos zat dikke schuim rondom het kistje.
Het kistje zelf zat ook nog in schuimfolie verpakt. Kortom super.
Geen krasje te bekennen en in perfecte staat.
Er zat ook een met de hand geschreven ansichtkaart bij met een persoonlijke boodschap waarin ze ons veel plezier wensten met het horlogekistje.
Hier kunnen veel bedrijven wat van leren. CHAPEAU
Alles naar wens zeer snel en correct geleverd, met een persoonlijk schrijven.
Ik ben heel goed geholpen bij Kish. Ik kende ze eerst niet dus was een beetje wantrouwig. Achteraf gezien was het nergens voor nodig want ze zijn gewoon aanwezig om vragen te beantwoorden en service te verlenen. Na verzending was mijn horloge binnen 24 uur binnen met een persoonlijk geschreven boodschap. Super bedrijf! Ook de prijs/kwaliteit verhouding is geweldig, volgende keer dat ik een horloge wil bestel ik zeker weer bij Kish.nl.
Winkelen via internet is gebaseerd op vertrouwen. Je betaalt als consument vooraf en rekent op goede service als er problemen zijn. Jammer dat bedrijven zoals Kish dat vertrouwen beschamen. Ik kocht een apparaatje om mijn horlogeband te verkleinen, voor 9,50 euro. Helaas brak bij gebruik onmiddellijk een puntje af waardoor het onbruikbaar werd. Het bleek een product van inferieure kwaliteit. Bij mijn vraag om geld terug werd alleen aangeboden om een nieuw pinnetje op te sturen, waar ik geen interesse in had. Grote kans dat dat pinnetje opnieuw zou afbreken. Geld terug was niet aan de orde. Slecht product, slechte service. Jammer!
Was al een tijdje opzoek naar een horlogekist alias watchwinder.Wist niet precies wat ik nodig had, maar een beetje surfen over het web kom je al een heel eind. levering ging prima en was netjes verpakt. voor het instellen van de winder heb ik de klantenservice gemailt, mijn vraag werd daarna zelfs telefonisch beantwoord. ben tevreden over de gang van zaken
Op de site staat "volgende werkdag leverbaar" maar in de kleine lettertjes staat dat er een levertijd is van 30 dagen. Wel eerst het volle bedrag per iDEAL van me afpakken, maar daarna geen verdere communicatie die duidelijk aangeeft wanneer het product wordt verzonden.
Toen ik belde werd ik (wel vriendelijk) gewezen op de kleine lettertjes, maar moet nu 2 tot 3 werkdagen wachten op een refund van mijn geld. We zullen zien.
Verkeerde horloge ontvangen, teruggestuurd en het correcte horloge alsnog ontvangen.
Maar die gozer weigerde de verzendkosten terug te betalen, reageerde niet op emails en telefoontjes. Hier koop ik nooit meer wat,
Duur zakhorloge besteld en betaald, liep ineens niet meer na een paar weken. Naar juwelier om evt. batterij te verwisselen. Diens commentaar: uurwerk ligt los in de kast en is van slechte kwaliteit. Teruggestuurd naar Kish.nl. Konden ze verder ook niks aan doen. Gewezen op garantie. Gold niet hiervoor. Horloge opnieuw teruggestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Nog geen eens het fatsoen om te verontschuldigen.
Les: nooit meer iets kopen bij Kish.nl en ik raad iedereen af om dat ooit te doen.
Een horloge bestelt die helaas tegenviel. Meteen geretourneerd.
Na herhaaldelijke verzoeken krijg ik maar NIET mijn geld terug. Iedere keer wordt er gezegd dat er wordt gecrediteerd.
Te belachelijk voor woorden dat je als consument, langer dan 30 dagen op je geld moet wachten!!
Nu na 40 dagen, wacht ik NOG STEEDS op mijn geld!!
Daarnaast nog een tip voor de verkoper:
Ook mensen die een horloge terugsturen het product laten reviewen, anders is het wel een heel makkelijke manier om alleen maar goede reviews te krijgen!
Huub Emmers found this review useful
enige tijd geleden een prachtige kist ontvangen, voor 16 horloges.
nog steeds een genot om naar te kijken..