[REPLY]
Bestilte min Kenwood køkkenmaskine en søndag aften og fik den leveret tirsdag. Maskinen lever fuld ud op til mine forventninger. Inden jeg købte havde jeg nogle spørgsmål som jeg skrev på mail. Fik hurtigt svar selvom det var weekend!
Hold da op hvor er det nemt. Jeg ringede op, talte med en venlig og imødekommende herre som med det sammen vidste hvad jeg ønskede. 2 dage efter var pakkeposten med pakken og hvis jeg ikke var hjemme, så kunne den være sat et sted vi havde aftalt på forhånd.
Tak til KitchenOne for en rigtig super nem ekstedition. Vi høres helt sikkert ved.
Hilsen Jane Schmidt
Bestilte tirsdag aften sent. Hjemmesiden meddelte, at der var 2-3 dages levering. Fik beaked torsdag om, at den nu var leveret til forsendelse, og at der ville gå to til tre hverdage, før den kom. Det klagede jeg over, og derefter blev pakken afleveret næste dag. Flot, og tak for god behandling.
Varen blev hurtigt afsendt. Jeg valgte levering privat, da jeg gik ud fra at det skete med Post Danmark, og jeg så kunne hente pakken på posthuset. Men nej, leveringen var med bud - i dagtimerne, hvor jeg ikke er hjemme! Afhentning kunne kun ske i Høje Tåstrup, hvilket mildest talt ville være besværligt, ikke mindst fordi pakken var stor. Det var unødigt besværligt at skulle koordinere med naboer og ringe for at bestille levering på ny. Det må kunne gøres enklere - ved at benytte pakkeindleveringssteder, eller Post Danmark.
Jeg har købt rigtig mange ting her og vi oplever et stort informations niveau i og under hele forløbet. De er altid hjælpsomme også når noget går galt.
Så jeg kan helt sikkert anbefale at købe her.
Mvh. Søren
Havde bestilt en køkkenmaskine som var lidt for stor til at passe i det skab den skulle. En mail til KitchenOne om jeg kunne bytte til en anden. Ingen problemer - den kom næste dag og jeg kunne køre forbi og bytte den (eller sende hvis ikke jeg kom til Herning). Kreditnotaen på den oprindelige og fakturering af den nye blev foretaget mens jeg stod der og lå i min mail, da jeg tjekkede på iPhone i bilen :-) Køber gerne hos dem igen.
Jeg bestilte en DeLonghi ICK 5000 Hvid ismaskine som gave om lørdagen og fik den leveret om tirsdagen - det kan vist ikke være bedre. Prisen var blandt de laveste jeg kunne finde.
Vores kollega ønskede sig en Kenwood Major Titanium i bryllupsgave. Da vi kiggede på hvad den kostede i Inspiration syntes vi det var for dyrt. Så shoppede vi rundt på nettet og fandt præcis den samme maskine på KitchenOne til næste halv pris. Varen blev bestilt og ankom næste dag. Super oplevelse.
Det var nemt at bestille og både bekræftelse og varer kom superhurtigt. Undervejs havde jeg en kommunikation med Jesper som svarede hurtigt og præcist. Da jeg skulle returnere en delordre var Jesper også særdeles behjælpelig, og det foregik også supernemt, og pengene retur kom ind nærmest med det samme. Kan kun anbefales.
Jeg har nu af flere omgange handlet på kitchenone.dk og jeg har hver gang været fuld tilfreds. Har næppe trykket "bestil" førend mine varer var ankommet. Så, kort sagt - super service, super priser og et godt udvalg.
Hurtig levering, god info om leveringsstatus på mail, godt udvalg af varer og fornuftige priser.
Stort udvalg inden for køkkenredskaber og køkkenmaskiner. De giver gode råd om valg af størrelse på maskinen, samt god oversigt over hvilket ekstra udstyr der passer til præcis min maskine.
Intet at klage over men I burde optimere jeres site til Smartphones. Det spiller ikke og især ikke på det kritiske tidspunkt i købsprocessen hvor man udfylder adresse samt betalingsdata.
Bestilte søndag aften - fik levering tirsdag formiddag. Det kan vist ikke gøres hurtigere, hvis der skal indkøbes via nettet.
Rigtig god kundesupport ang. levering. GLS leverede dog forkert, idet jeg ikke var hjemme, og havde sat en fuldmagt på døren, hvor jeg bad om at få leveret til en pakkeshop 100 meter væk. Pakken var leveret på resposen, og kunne have været forsvundet. En bedre oplysning om, at kitchenone bruger GLS kunne være ønskeligt.
Rigtig god side, der er nem at finde rundt på, og gør det nemt at sammenligne varer.
God kundeservice.
Ingen problemer med returvarer.
Super hurtig levering.
Perfekt! :)
Jeg har kun gode oplevelser med kirchenone. Købte et produkt som jeg fortrød. Det var der ingen problemer i - tværtimod - det er en naturlig del af deres kundeservice.
Deres priser er lidt højere ift. hvad man kan få i UK, men så har du heller ikke dansk købelov og en fantastisk service. Handler helt sikkert der igen i stedet for at købe i UK og kan varmt anbefale dem til alle som har en køkkenmaskine derhjemme og vil have et højt serviceniveau og kundeorientering.
Godt overskueligt website med support-chat-funktion (som jeg dog havde lidt svært ved at finde anden gang). Et opkald til support fik afklaret de sidste ting, og hurtig levering til den lokale GLS pakke-shop gjorde handelen til en glimrende oplevelse.
Og nu... ...er super glad for den nye køkkenmaskine.
Simpelthen suveræn service og produkter. Fabelagtig god oceanblå el-kedel. Modtaget næsten før, den var bestilt ! Perfect og sikkert pakket. tak
Jeg bestilte en minihakker med ekstra glas til min gamle Kenwood køkkenmaskine, de var nem at finde på hjemmesiden.Tydelig beskrivelse af minihakkeren så jeg fik den rigtige. Hurtig levering.
En onlineshop, der bare fungere.
Jeg er over tilfreds... Jeg havde SELV skrevet forkert adresse så min pakke kom retur, men den blev gensendt så snart de havde fået den retur.. endvidere har jeg fået forlænget returretten da det var en bryllups gave.. helt fantastisk..
God og overskuelig hjemmeside, det var nemt at danne sig et overblik over røremaskiner og tilbehør. Røremaskinen kom efter to dage, så det var rigtigt hurtigt.
Jeg bestilte en køkkenmaskine en morgen kl 9, og 24 timer senere bankede fragtmanden på døren. Det er meget hurtigt!! Perfekt nem levering og bestilling.
Bestilte mandag, fik leveret tirsdag.
Er mere end tilfreds med den hurtige levering.
Jeg synes at KitchenOne.dk er utrolig billig, og at de har en fantastisk service, især med deres online medarbejder man kan spørge til råds.
Det har været en helt igennem super oplevelse, det eneste der irriterer er at de sender med GLS som jo kommer forbi på de mest åndssvage tidspunkter og ikke har noget sted man kan afhente udover hvis man kører 25km hen til deres depot i Taastrup.
Send dog med postDK de er og bliver de bedste til den slags.
Jeg ville utrolig gerne give en stjerne mere, men det er simpelthen for irriterende at man skal ringe GLS op og aftale en ny tid og så skulle være hjemme i over 12timer på en hverdag for at modtage en pakke 2-3 dage efter den burde være leveret.
Mvh Daniel Berg Nicolaisen
Jeg kan kun være tilfreds, ikke noget at sætte en finger på.