We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (69)
Kiwiminipris

Bjerringbro Kiwi!! butikken vi ka´ li´

Kiwipersonalet er altid smilende, meget behjælpelige og altid imødekommende.
Imødekommende næsten ja, for det er bare så ærgerligt, når de nye danske grønsager specielt agurker og tomater kommer - ja, så mangler de på Kiwi´s hylder. Meget tit og ofte finder vi gamle og triste grønsager, der bestemt ikke klæder en ellers flot og ren butik. Vi har osse lidt for tit oplevet grønne kartofler, der ligger og "soler" sig.
Desværre har vi måttet konstatere, at vore (synes vi selv rimelige) ønsker ikke bliver hørt. Hjemme hos os drikker vi meget dansk vand, som ofte er udsolgt. Vi har påpeget det over for personalet, som giver beskeden videre hver gang, men det hjælper bare ikke. Vi er derfor nødt til at købe vandet et andet sted, og det er da lidt for dumt - ikke sandt?
Men de ansatte er som sagt altid søde, og forretningen er meget indbydende at besøge med bl.a. den dejlige glade grønne farve.

Kiwiminipris

Fusker systematisk med priser på tilbudsvare!

Har handlet en del i deres forretning i Ejby(Lille Skenved). Jeg køber en del af deres nedsatte vare og tilbudsvare og i den fobindelse har jeg oplevet felj på 90 % af mine kvitteringer. Personalets begrundelse, er at de ikke selv kan rette priserne i systemet og der derfor vil forkomme felj, desuden er personalet instrueret i at spørge kunden, om de vil have en kvittering, istedet for automatisk at give kunder deres kvittering. Jeg kan godt forstå at der kan opstår felj med priser og kvitteringer, men hvis der er 90 % ved 20 handler, så er der tale om systematisk fusk og de burde politimeldes, hvis dette ikke snart kommer under kontrol.

elendig butik i Kirkendrup/ næsby

Personalet er alt for ungt, rådne og for gamle vare, det finder man hver gang man handler :-(.
Har prøvet og komme hjem med et hvede baguette der var 13 dage for gamlet, føj for pokker
Manglende priser på vare, tilbuds vare kommer ikke hjem.

Jeg handler der kun tilnøds, køre hellere det længere efter friske vare

Butikken i Ebeltoft

Fin og flot butik, altid pænt, rent og ryddet. Sjældent man oplever lange køer ved kassen.

Priserne hos Kiwi kæden er blevet bedre på det sidste.

Eneste minus er flaske-automaten, den svigter altså for tit (ellers havde der været 5 stjerner)!

Svag butik

Nu handler jeg mest i den butik i Næsby. Rodet butik, gamle/rådne grønsager og personalet er generalt for ungt. De burde ansætte 3-4 personer på +40 år til at få styr på den butik. Ikke mindst de "børn" som sidder ved kassen er sløve. Håber ikke at de skal betale min pension

Kiwiminipris

Kiwi ullerslev under al kritik

Jeg syntes ellers kiwi er en rigtig fin butik, men den der ligger i ullerslev er da den værste butik jeg nogen sinde har sat mine ben i. Hver 3 vare du får fat i mangler der priser på , men til gengæld er der priser over hele køledisken hvor man kan se fiskepinde koster 9,95 og så er der bare ingen af dem. Har flere gange henvendt mig til personalet om vare der er for gamle, de siger bare NÅ.....dagen efter ligger de der stædig. En skam at et så dårligt personale skal ødelægge en ellers udmærket butik.

Minipris og minipris, tja

Altså det er da en ganske fin butik de har liggende på Roersvej i Odense. Udvalget er pænt stort og så kan jeg også godt li' at de har rigtig bagerbrød i butikken.
Så jo, det er en butik der er 4 stjerner værd.

Så det der gør at Kiwi for mit vedkommende ikke er 5 stjerner værd:

Jeg må indrømme at det er ikke en butik jeg vil køre specielt til for at handle. I Odense er der kun to butikker og de ligger begge to mindst 30-60 minutters cykeltur fra hvor jeg bor.
Så jeg handler kun i Kiwi hvis jeg har et specielt ærende i nærheden af Roersvej, hvilket ikke er særlig tit.
For når man kigger på priserne og sammenligner dem med priserne på de supermarkeder der sidder tungt i det på den side af Odense jeg bor i, så er pris forskellene for minimale til at det kan svare sig at køre specielt i Kiwi og handle.

Økologisk mester!

Kiwi er en fornøjelse at handle i og især deres økologiske varer bringer dem på mesterskabskurs!

Klart den bedste butik i Grenaa :D

Kiwi Minipris er klart den bedste butik i Grenaa. De har altid de varer man skal bruge og personalet er så flinke alle sammen :D Specielt 1. assistenten er den bedste til alt, i hvert fald hvis man spørger ham selv :D Humor det har de i hvert fald.

Kiwiminipris

Ikke et særlig godt sted at handle

mine oplevelser i kiwi har været meget blandet. De har nogen gange nogen billige og gode vare, men for det meste har jeg gået ud derfra med en lidt tam fornemmelse, hvor de ikke lige har det man står og skal bruge. Et plus er at de har nogen gode åbningstider. Derudover vil jeg ikke sige det er et særlig godt sted at handle.

Priser?

Tjek altid din kassebon, de glemmer tit at rette deres tilbud til..
Der er næsten fejl på hver gang jeg handler der..
Erik Lassen

Rystet

Jeg er rystet over at de har så gode anmeldelser. Butikken i Dronninglund "virker ikke". Hvis de har en vare i deres avis, så har de den ikke i butikken. Da dette er konsekvent, bryder de ganske enkelt markedsføringsloven omkring min. udbud for området. Derudover forstår jeg ikke Kiwi ideen. Deres varer en langt dyrer end f.eks. Rema og Netto, og deres "kort ordninger" er kun i vejen. Det kan ikke nytte noget at give rabat, hvis grundprisen er så høj, at rabatten ikke gør produktet billigere end hos konkurrenterne. Trist butik der dog stadig er lidt bedre end Aldi og Lidl.

Kiwiminipris

Elendig service, rådden grønt og manglende varer

Kiwi er danmarksmester i rådden grønt. De mangler altid varer, især i friskvare afdelingen. Men alt dette kunne jeg i større eller mindre grad se gennem fingre med, men deres fuldstændig brikforladte medarbejdere kan jeg ikke acceptere. At man hverken kan hilse, sige farvel, give penge i hånden, undlade at smadre varerne med båndet eller løsrive sig fra mobilen i de to sekunder det tager, at kigge mig i øjnene. Dette kan jeg ikke forstå.

Og så er MINI pris vist en kraftig underdrivelse.. Troede discount betød billigt, ikke at man føler sig støvsuget for penge når man forlader butikken igen. Men igen, hvis så bare servicen var i orden, så er prisen også. Som det er nu, går jeg hellere 3 km, og handler andetsted, end de 200 meter ned i kiwi

Kiwiminipris

Beskidt butik og ulækkert personale

Har handlet en hel del i kiwi i frederikshavn. Men den er efterhånden så beskidt og ulækker at man tænker at dette sted ikke burde sælge fødevare. Indkøbskurve ligger snavs og diverse madrester som ikke lige er spildt igår. kasselinjen er klisteret ind og der ligger flere cm snavs som ikke er kommet på en uge. Personalet går i plettet og snavset arbejdstøj. Ikke særlig indbydende. Måske der ikke er indlagt vand og adgang til sæbe for at holde prisen nede. Men de kunne få flere penge i kassen hvis de lærte at bestille vare nok. F.eks noget så simpelt som toastbrød er altid udsolgt efter kl.14 og det gælder både hverdag og weekender. Det samme med kiwi,s tilbud der skal man være der tidligt om morgenen for at være heldig. Så hvorfor holde åben til kl.22 når kunderne ikke kan handle alle vare til kl. 22. Selvfølgelig kan der være ting som er udsolgt. Men det er hvergang....

Min lokale KIWI

Gode åbningstider. Skal man have fat i deres "parti" varer skal man være den første når de åbner.. Rodet butik

Kiwiminipris

Lækkert diskountsuoermarked med godt udvalg

Stort set kun varer som vi ligesåvel ville se i bilka eller netto, lange kassebånd og de sælger smøger og billig håndkøbsmedicin (yay!)

Den grønne butik:)

Det er den eneste rigtig discount butik i nærheden

Kiwiminipris

Fine varer, på nær grøntsagerne

Der er et ganske fint sortiment, især af frostvarer, slik og færdiglavet mad, men frugt og grøntsager er sjældent særligt spændende.
Har bl.a. oplevet salat med dyr i, smatne avocadoer og endda mugne tomater. Mind ekspedienten om 2for1 ordningen, da de ikke melder den selv.

Hvis man vil have det gode grønt, så skal man komme om mandagen hvor de har fået friske varer.

godt og skidt

Har også været der adskillige gange og bandet dem langt væk (indeni, de små børn der er ansat kan jo ikke gøre for der ikke er bestilt nok hjem), og gået hjem og skrevet en klagemail til dem, uden respons. Synes det er under al kritik, og værre end at varerne ikke er hjemme, at man ikke modtager et svar på tiltale. Skidt skidt, men gode åbningstider, og godt sortiment til meget fair priser. Og deres Libero bleaftale er jo bare helt fantastik, det samme gælder deres øko-aftale. Så ville give dem mange flere stjerner, hvis butikken havde de varer hjemme, man rent faktisk kom efter, og gad at svare en på mail, når man skrev til dem.
En anden skidt detalje er, at når man vil finde deres tilbudsavis på en sen dag i ugen, kan man kun finde avisen for næste uge. Dette gælder både nettet og tlf.

Her handler jeg.!

Synes kiwi er et meget godt sted, med rigtig gode priser og udvalg.! :)

Vild med det hele!

Jeg handler stort set altid i Kiwi i Østbirk. Deres butik er ren og indbydende, og varerne står pænt på hylderne. Hvis man finder noget der ikke er i orden, tager personalet sig straks af det. Lige præcis personalet er også en stor del af glæden ved at handle i Kiwi. De er altid søde, smilende og hjælpsomme.
Kiwis økologi/bummelum-kort er også en rigtig fin mulighed for at spare lidt kroner og ører, og der ender flere økologiske varer på mit bord nu, end der gjorde før Kiwi åbnede.
Kiwis flaskeautomat har enkelte gange været en anelse besværlig, det kunne tyde på at det er et problem i flere af deres butikker. Dog synes jeg ikke det er grund nok til at gå ned på fire stjerner.
Alt i alt er jeg mere end godt tilfreds.

Kiwiminipris

Bortvisning pgra en ansats personlige og pludseligt opståede problem

Jeg har handlet i KIWI, Holstebrovej i Herning siden åbningen af denne butik.
I starten af dette år har butikken fået en ny kassedame, som jeg er biologisk far til. Vi har intet med hinanden at gøre privat, og det skal forblive sådan.
Både jeg og min kone er blevet ekspederet af hende flere gange, og vi har begge opført os korrekt, som overfor en hvilken som helst anden kassedame/mand. Jeg har heller ikke haft noget problem med at hun har ekspederet mig.
Fredag d. 9/3-12, formiddag skulle jeg handle og fandt en leverpostej og gik til kassen. Der var ingen til stede så jeg ringede på klokken og en mand dukkede op, præsenterede sig som distriktschef.
Han spurgte mig om jeg kendte kassedamen (lidt forvirret, da der er flere forskellige) svarede jeg:"ja, det gør jeg nok"
Så blev jeg bedt om at lægge min handel et andet sted, og ikke vise mig i forretningen mere.
Uden nogen forklaring på det!
Jeg skrev til hovedkontoret og regionschefen bakkede så distriktschefen op, med henvisning til at personalets ve og vel kom før alt andet ( som om jeg havde overfaldet nogen!)
Det er besynderligt at kassedamen ikke tidligere har haft et problem med at ekspedere mig, men tilfældigvis denne fredag pludselig har fået det??? Fordi jeg aftenen før, til en lokal koncert sagde til hende, at jeg ikke ønskede at tale privat med hende!!
Hvis forretningscheferne ellers var bare en lille smule professionelle, ville en ansat der laver en scene nok blive bedt om, at lægge sine personlige problemer derhjemme, og betjene de kunder der handler i butikken uanset hvem det er.
Hvis kassedamen skal ansættes andetsteds, skal jeg til sidst udenbys for at handle, for det er sikkert ikke sidste gang hun forsøger sig med dette nummer.
Jeg synes ikke at det er i orden, jeg er faktisk meget vred over det, og jeg sætter aldrig mine ben i den kæde mere.

Masse gode varer.

Til den helt rigtige pris, er også glad for at de er åbnet så længe de er og personalet som betjener en er altid flinke.

Dejligt sted at handle

Man bliver altid mødt med et smil i en frisk og indbydende butik.
Bleer købes altid i Kiwi, der som de eneste har forstået hvad et godt bletilbud er... Senest kører Kiwi med 45kr/pakke (plus hver 4. gratis) - Brugsen kører "tilbud" til 89kr.
Tak til Kiwi - jeg glæder mig til mit næste besøg.

Kiwi

Fin butik med gode tilbud.. syntes måske bare det hele er lidt for grønt :)

Udmærket discountbutik.

Udmærket discountsupermarked med fine priser og bredere varesortiment end i - eksempelvis - Fakta.

Der er selvfølgelig forskel på butik til butik, men den forretning som ligger i min by er altid ren og pæn, varerne står hvor de skal, og det er nemt at komme frem også med indkøbsvogne, hvilket kan være meget svært i Fakta hvor alt er så sammenklemt.

En skam jeg bor et pænt stykke vej fra Kiwi, ellers handlede jeg alle mine dagligvarer der.

roder

butikken har sikkert rigtig gode tilbud, men der er beskidt og den roder..så man ikke kan komme rundt

• Bo
  • Skanderborg, DK
  • 24 Reviews

God udvikling

Synes Kiwi er i en god udvikling. Har oplevet flere butikker (Kridthøj Torv, i 8270 Højbjerg og Stilling, 8660 Skanderborg), hvor der er blevet pænere og pænere i butikken. Varerne står pænt og overskueligt (især Kridthøj butikken!), vareudvalget er fint og personalet virker venlige og dygtige. De har nogle interessante rabat-ordninger - økologi og bleer. Virker som en discount butik med gode fremtidsvisioner.

Kiwiminipris

For gamle varer igen igen...

Jeg handlede den 9 november i Kiwi i Haderslev, og der fandt jeg på 5 min 2 ting (pizzadej og kage), som var for gamle. I sommers kom jeg hjem med for gamle pølser. Jeg handler der ikke så tit må jeg indrømme, men det alt for dårligt, at man så finder mange gamle varer på få besøg. Eneste kommentar. ”Tak for det”. Jeg ved ikke om de sparer på personalet, de er måske ikke gode nok eller håber de bare, går den så går den…

Fedt tøj !!

det ser sjovt ud med alle de grønne mennesker :D

pæn butik

det er et godt sted at handle for man kan altid finde en medarbejder som kan hjælp en med at svare på et spørgsmål

Kiwi Dronninglund

Elsker deres sene åbningstider... Men når det så er sagt synes jeg altid deres brød hylder er tomme. Deres frysere med kød er mangelfulde og deres sortiment er for det meste ret gaaab. Kan ikke engang få helt almindelige pomfritter. Så bruger for det meste kun butikken til og købe øl hos, fordi deres Vestfyen øl er gode og billige, men igen det hjælper så også hvis de havde en funktionel flaskeautomat. Jeg overdriver ikke når jeg siger jeg har omkring 12/15 tomme kasser vestfyen hjemme hos mig, jeg aldrig kan komme af med. 19 ud af 20 gange virker flaskeautomaten ikke hos kiwi dronninglund eller også vil den ikke tage imod kasserne som vel og mærket er købt der fra start af... Men skal jo have en ny kasse med hjem. så har altid én fuld og én tom med hjem når jeg køber øl i Kiwi Dronninglund. Så er begyndt og handle i Fakta og Aldi efter øl. De kan nemlig tage imod kasserne igen. Synes det er for ringe og der burde gøres noget ved det. Men synes ikke rigtig interessen for en funktionel flaskeautomat er særlig høj eftersom det har været sådan siden jeg begyndte og købe øl hos Kiwi Dronninglund da de åbnede. Eller også kan de ikke få en ny. Ved det ikke... Mvh. Stefan B

Fin ,venlig humoristisk forretning

Fine varer, godt med frugt og grønt. Kødprodukter er også fine, særligt nogle marinerede mørbrad er gode. God stemning i butikken. Her kan jeg godt lide at handle

Kiwiminipris

Minipris er ikke lige det der falder mig ind....

Men mere Maxipris..... jeg kunne lige så godt handle ind i [name removed] eller på tanken - for billigt er det godt nok ikke da!!
De har godt nok de sædvanlige discount priser - men derudover er alt andet meget, meget dyrere end f.eks [name removed], [name removed], [name removed] osv...

Så hvis du har en mini pengepung, med maxi penge i, så kan du sagtens handle her ;-)

De bedste åbningstider

Ville ønske der var nogen flere butikker rundt i landet for hvor er det lækkert man altid kan regne med åbningstiderne :D

Is Kiwiminipris your company?