[REPLY]
jeg er ked af, at de tilbudsvare som i har, ikke er til at få i butikken før sidst på uge, man kommer forgæves mange gange. var nede for at købe bio tex i går samt øko rugbrød og boller kom kun hjem med sort bio tex. jeg gidder ikke at skulle afsted hver dag, for at få de ting som er på bud. de burde være der, den dag tilbudet begynder.
pia
Kiwi er et velfungerende koncept.
God hjemmeside, gode butikker.
Dog fungere deres frugt og grønt afdeling sjældent optimalt, hvilket gør deres tilbagebetalings koncept (dobbelt tilbage ved dårlige varer) en smule komisk.
det er en sød butik men jeg fik et chok da jeg kom ind i den og alt var bare grønt!!
- jeg blev totalt forvirret og fik hovedepine af at være der! det var bare for meget grønt
Hvad med at prøve nyt - Kiwi har super fede varer til super fede priser,desværre er butiks nettet forsat lille i Vestsjælland. Gider lige åbne et par ved Mørkøv, Havnsø, Fårevejle eller Asnæs ? (Byer uden discount)
KIWI har en filial tæt på os, som vi bruger meget.
Deres garanti på salat/friskvarer er dog meget svær at forstå, da jeg flere gange har påpeget rådne salathoveder, kiwi (sjovt nok), frugt m.v. overfor personalet, uden at de har oplyst den 2for1 garantiordning - men blot taget det rådne retur - eller fjernet det fra butikken, når jeg har påtalt det inden køb.
Personalet er oftest meget unge (under 18 år) som ikke ved meget om varerne og deres placering/lagerstatur.
KIWI har ofte meget gode tilbud i deres reklamer, men når man møder op om formiddagen på deres første tilbudsdag, så er varerne enten udsolgt eller ikke leveret (endnu?).
Dette er meget uacceptabelt og imod enhver etisk markedsføringsnorm. Personalet kan kun undskylde og sige, at antallet bestemmes oppefra. Mail klage til KIWI har dog ikke givet noget svar eller positivt resultat...
Eneste plus ved KIWI er, at de har så længe åbent og at de har et fornuftigt bredt varesortiment - i de sene timer...
Mie found this review useful
Kan uden at overdrive finde fejl i prismærkingen i over halvdelen af de gange jeg handler hos dem.
Flskeatutomaten er tit nede.
Alt personale virker meget ukvalifiseret, det ser ikke ud som om der findes en daglig leder, mere en slags SFO.
kiwi på sjællandsgade har det sureste og mest flabede personale jeg længe har mødt, og så har de meget ofte udsolgt af dagligdagsvare som fx æg, mælk osv, nå ja og smøger :)
Virker til at deres leder er kun leder på grund af deres alder, ikke kvalifikationer
Tilbudsavisen fra søndag d. 3 til d. 9, juli 2011 kan man på siden 14 se at Kellogs frosties pakning indholder netto 600 g. Når man tager ned i butikken indholder pakken kun 500 g!!!
Rent svindel af den grafiske medarbejder laver sådan et svindel nummer på opfordring af kiwiminipris.dk
det er måske den eneste måde at få kunder til butikken der i den grad mangler profesionelle medarbejder
se billed
super. det sted jeg handler mest... de har stort set alt. det er sjældent jeg må andre steder for at finde noget... har dog ikke det store kødudvalg, men det er selvfølgelig en pladsprioriteret ting
- eneste minus er deres ualmindeligt grimme og grønne tøj
Usability found this review useful
I Kiwi i Silkeborg fandt jeg 2 oste der havde overskredet sidste salgsdato - den ene var der ovenikøbet synlig mug på. Beskeden fra butikken var et ligegyldigt "tak". Da jeg stikkede til damen og sagde, at jeg ellers havde hørt de gav pengene igen, var svaret "Nej det havde hun aldrig hørt før".
God kundeservice må jeg sige, når kunderne, for udførelse af kiwi medarbejdernes arbejde, blot får et "tak" med ryggen vendt til kunden.
Spørgsmålet er så, om garantien kun dækker frugt og grønt, eller om jeg blot stødte på en ganske uvidende (nærrig) kvinde?
Bortset fra det, køber jeg altid bleer i kiwi. Når ellers de har den størrelse vi skal bruge...det har de nemlig ikke 50 % af gangene.
Ok udvalg af økologi og frisk frugt, pålæg osv. Ikke altid det mest friske, men flinkt personale, og altid pænt i butikken
A.D found this review useful
Simpelthen så tragisk at man aldrig kan finde frisk frugt og grønt i Kiwi når dette ellers netop er deres varemærke. I øvrigt er ofte flere tomme end fyldte hylder i Kiwi og gangene er spærrede at paller....ØV!
Deres generelle udvalg er dog i underkanten.
A.D found this review useful
I januar åbnede en Kiwi butik i min by, og jeg har siden glædet mig over de lange åbningstider: 8 - 22 i hverdage og 8 - 20 både lørdag og søndag.
Medarbejderne smiler og virker glade, og der er altid pænt og ordenligt i butikken.
Eneste minus er vareudvalget og varemængden. Men med de åbningstider kan man tilgive meget...
har oplevet mange gange at komme hjem med frugt og grønt der så fint ud udvendig, men viste sig at være dårligt indvendig. Så kan deres ordning omkring frugt/grønt ikke rigtig bruges til noget da det forventes man tjekker det inden man forlader butikken.
For kedeligt /dårligt udvalg af varer generelt, dårlig skiltning, varer der ikke er sat frem så man er nødt til at stå og vente på de finder det, hvis de ellers har tid/personale til det.
Der åbnede for 2 måneder siden et Kiwi-mini pris lige overfor. Det er sgu bare fedt, ja der er smådyrt hvis man ikke vælger discount varerne. Men de har længe åbent og hvis man liiige står og mangler noget har de det. Og kigger man deres tilbuds avis igennem kan man også finde billige mærkevare.
Deres bytte/klage virker godt, jeg kom med en pakke øko havregryn hvor der var for meget svampegift halløj i. Jeg kunne få pengene igen eller en ny, det valgte jeg selv, selvom den næsten var tom.
Tænk sig at de kære KIWI folk holder åbent hele påsken...og så har de normalt åbent til kl 22 på hverdage. Det gør ingen andre da. Den eneste grund til at der ikke er 5 stjerner er at der jævnligt mangler bestemte varer...men det er 4 ½ stjerner for jeg kan rigtigt godt lide at komme i KIWI
Der mangler af og til helt almindelige dagligvarer, selvom man kommer lige over middag og det er ret træls, at man så skal i en anden butik for, at få eks. madlavningsfløde. Jeg finder også sjældent gode tilbud, der passer til os, men butikken ligger nær ved, så jeg ser altid først ind i Kiwi.
Anni
.. med det mener jeg især deres sene åbningstider, det passer mig super godt at kunne handle ind om aftenen, så at de ikke lukker kl. 18 eller 20. som alle andre er det vigtigste for mig.
Priserne er vel som Fakta og Netto - dvs. ganske rimelige.
De kan af og til mangle lidt i brød, kød og friske ting - men hvad kan man forvente eks. kl. 21.30.
Det kan godt være de har en god butik og gode priser, men de har ikke styr på tilbuddene.
Næsten hver eneste gang, man køber en tilbudsvare, skal man bagefter stå i kø, for at få penge tilbage, fordi prisen er en anden, i kasseapparatet.
FOR DÅRLIGT
Dejlig kundeservice, ALTID friske grøntsager og frugter, ellers pengene x 2 tilbage, det er bare fedt, fin butik, mange gode tiltag, har absolut intet negativt at sige om KIWI eller det at handle i KIWI....
Butikkerne er også rene og velorganiserede...
Ditte Nielsen and Henrik D Thomsen found this review useful