We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (101)
Klarna

Køb ALDRIG via faktura ved Klarna!

Jeg har handlet mange gange og altid været meget tilfreds ved SmartGirl/SmartGuy, men nu har jeg så prøvet at handle ved dem, hvor jeg bestilte noget tøj til en gave på faktura. Det skulle jo være enkelt nok, der medfølger en faktura, som skal betales når man har modtaget tøjet og besluttet, om man vil have det. I dette tilfælde d. 2. jan. 2013. Men da jeg returnerer størstedelen af varerne, da de ikke passede, kontaktede jeg Klarna d. 2. jan. 2013 pr. mail (det var umuligt at komme igennem pr. tlf.), hvori jeg spørger, om jeg så modtager en ny faktura på de varer, jeg beholder, fordi der på Smartguy's side står, at der skal betales et returneringsbeløb, som fratrækkes refunderingen, og jeg er usikker på, om det beløb så skal tillægges restbeløbet for de varer, jeg beholder, da jeg jo som sådan ikke får en refundering, fordi pengene ikke er betalt.

Efter 12 dage modtager jeg en rykker (på det fulde beløb samt 100 kr. i rykkergebyr). Da jeg jo ikke har beholdt alle varerne og ikke har modtaget svar på min mail, skriver jeg påny til Klarna, hvor jeg beder om svar på den første mail, samt meddeler dem at det ikke er rimeligt, jeg skal betale rykkergebyr, når jeg har kontaktet dem og intet svar modtaget. Samtidig kontakter jeg SmartGuy, som beklager omstændighederne og oplyser, at de har indbetalt beløbet for returvarerne til Klarna for allerede d. 8. jan, hvilket er før de sender mig en rykker på det fulde beløb. De beder mig ringe til Klarna, da det må være en fejl...

Da jeg ikke har modtaget svar fra Klarna d. 22. jan., rykker jeg endnu engang for et svar. Og så sker der endelig noget d. 25, jan. - jeg modtager ikke et svar, men en ny rykker på yderligere 100 kr.!
Jeg forsøger igen igen at ringe uden held, og sender denne gang et brev med PostDanmark, hvori jeg forklarer hele sagen med datoer osv., samt at jeg har indbetalt de 200 kr., som varerne jeg beholdt kostede, og at jeg ikke har i sinde at betale deres rykkergebyr, da jeg ikke mener, at de er berettiget. Men heller ikke almindelig post bliver besvaret ved Klarna, for i dag d. 6. feb. har jeg så modtaget en inkassovarsel fra Klarna!
Denne gang lykkedes det at komme igennem pr. tlf. efter "kun" 40 minutter i kø...Jeg taler med en medarbejder (som jeg har meget ondt af, for hun har da det mest utaknemmelige job med alle de utilfredse kunder), som først begynder at argumentere for, at jeg skal betale rykkergebyrene, men efter hele forløbet er forklaret for hende siger, at jeg kan se bort fra rykkergebyr og inkassovarsel.

Jeg kan kun FRARÅDE at handle på faktura ved SmartGirl/SmartGuy, da Klarna's kundeservice er ikke-eksisterende. De svarer ikke på henvendelser, og det er håbløst at komme igennem pr. tlf. Det eneste de kan finde ud af, er at sende rykkere!

Opdatering d. 7. feb. 2013.
Utroligt jeg ikke har hørt fra Klarna alle de gange, jeg har henvendt mig, men et spørgeskema om oplevelsen af kontakt til deres kundeservice, det kan de åbenbart godt få sendt ud, for sådan et kom der i dag....

Jesper Andersen, Birger Stenstrup, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Hej Fair Kunde

Vi er først og fremmest rigtig kede af, hvis du har haft en utilfredsstillende oplevelse med os.
Vi har i en periode modtaget rigtig mange henvendelser, og det har medført, at der har været ventetid på telefon og e-mail.
Dette er dog noget, som ikke burde påvirke vores kunder længere.

På www.klarna.dk/service har man mulighed for at få svar på de mest almindelige spørgsmål. Her kan man blandt andet læse, hvad man skal gøre, når man sender varer retur. Vi anbefaler alle vores kunder at læse disse spørgsmål og svar igennem, da det kan være en rigtig god hjælp. Ydermere har man mulighed for at logge ind og se sin faktura, hvis man har valgt Klarna Faktura. Her kan man blandt andet udsætte betalingsfristen, hvis man har sendt varer retur og afventer dette.

Vi beklager, hvis du ikke har fået svar på dine skriftlige henvendelser, men vi håber, at vi efterfølgende fandt en tilfredsstillende løsning, da du kontaktede os per telefon.

Hvad sker der med dette firma!!!! MINUS 1 MED PIL NEDAD

...og hvad sker der med at CDON.com samarbejder med dette firma!!!! Jeg bestilte 2 stk. af den samme vare før jul, men brugte min returret. Jeg får så en mail fra nonreply@cdon.com, hvor de siger at jeg skal logge mig ind på Klarna. For det første har de kun returneret beløbet for 1 stk. for det andet, så kan man slet ikke logge sig ind på deres hjemmeside....Hva' fan'em er det for et fake firma. De skulle forbydes!!!!

Hej Van

Vi tilbyder, at man kan logge ind på vores hjemmeside, hvis man har valgt Klarna Faktura. Følg instruktionerne på www.klarna.com/dk for at logge ind.
Hvis det fortsat ikke lykkes, er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 69 91 88 81. Vores åbningstider er mandag til torsdag fra 8.00 til 17.00 og fredag fra 8.30 til 17.00. Så har vi mulighed for at hjælpe dig nærmere.

Fuldstændig vanvittigt useriøst

Jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Vader i rykkere, betalingsaftaler, girokort osv. Jeg har skrevet utallige mails, da jeg ikke kan hitte rede i deres procedure. Det kan de øjensynligt heller ikke selv. Til gengæld, har jeg brugt TIMER - og det er seriøst - på at komme igennem deres såkaldte kundeservice. Havde betalt 900 kr for meget som jeg bad Klarna fordele på to andre fakturerer. Den ene blev så betalt ud, den anden betalt ned og jeg bad om en ny faktura på det nye beløb. Nu er der kommet en betalingsaftale samt et girokort på det gamle fulde beløb. Nu ved jeg ikke om de 900 kr er fordelt som de skal. Ydermere havde jeg returneret nogle sko og gav det pågældende firma og Klarna besked med det samme. Firmaet mailede da skoene nåede frem. Klarna har sendt et girokort på 40 kr og jeg kan ikke få at vide hvorfor. Jeg fortryder bitterligt at have stiftet bekendtskab med Klarna. Kan man ikke få nogen til at stoppe dette vanvid. Tjek lige alle disse anmeldelser de har. Jeg forstår ikke de seriøse firmaer der har indgået aftale med Klarna. Opfordrer alle til at kontakte Kontant på Dr. Man kan udfylde klage med det samme. Firmaet skal stoppes.

Jesper Andersen, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Hej Gitte

Vi er kede af, hvis du har haft problemer med at komme i kontakt med os. Grundet en lang juleperiode og vores aktuelle kampagne har nogle kunder oplevet ventetid, men dette burde ikke være et problem længere.
Vi vil selvfølgelig utrolig gerne hjælpe dig, så vi anbefaler, at du tager kontakt til os igen telefonisk på 69 91 88 81. Vores åbningstider er mandag til torsdag fra 8.00 til 17.00 og fredag fra 8.30 til 17.00.

Fuldstændig uacceptabelt!

Har sammen med min kæreste købt lidt tøj og computer gear ved Klarna faktura... Modtog ikke nogen regning, kun en rykker... Gad ikke gøre det helt store ved det, så betalte regningen + de 100,- rykkergebyr. Et par dage senere modtager jeg så en regning på det samme tøj + rykkergebyr + inkassogebyr... Fandt ud af man kunne tjekke sin fakturaoversigt på klarna.dk, og der står der at sagen bare er blevet overført til inkasso...?! Min kæreste gør det samme, og ser at han har overskredet betalingsdatoen. Nu forventer vi at der kommer en rykker ind af brevsprækken inden for de næste par dage... Er det bare mig, eller kan det ikke passe af man ikke får sendt sin regning, men selv skal tjekke på klarna.dk?! Og at de kun sender rykkere, men ikke regningerne?! Kundeservice fungerer heller ikke en skid. De svarer ikke på mails, ligemeget hvor mange man skriver til dem... Ringer man til dem, er man altid nummer 15 i køen...?! Det er simpelthen så dårlig kundeservice og fuldstændig uacceptabel betalingsservice...

Har sammen med min kæreste læst andres indlæg her på trustpilot, og ift. hvad folk skriver omkring dette, retten, politiet osv. Opfordrer vi alle til at melde Klarna til Kontant! Min kæreste er igang med det allerede nu.

Jesper Andersen, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Hej Sonia

Vi beklager den lange ventetid, vi har haft på telefonen. Grundet en lang juleperiode for os samt vores aktuelle kampagne "Køb nu - betal til februar" har vi haft rigtig meget at se til! Vi arbejder selvfølgelig på at hjælpe jer alle sammen så hurtigt som muligt.

Det skal absolut ikke være meningen, at man ikke modtager første faktura. En faktura kan sendes på tre måder: via e-mail, via almindelig post eller sammen med pakken. Dette afhænger af, hvilken butik du har handlet hos. Hvis der blev valgt delbetaling ved købstilfældet, sender vi i første omgang en kontoaftale, som man skal underskrive og sende retur til os.
Hvis man er usikker på, om man har modtaget en faktura, er man altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med dette!

Vi vil gerne i kontakt med dig, så vi kan se, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os telefonisk på 69 91 88 81. Vores åbningstider er mandag til torsdag fra 8.00 til 17.00 og fredag fra 8.30 til 17.00.

Klarnas kunderservice

Snyd og bedrag !!

For 6. måneder siden købte jeg en vare på nettet og valgte at betale over Klarna. Jeg hører intet fra dem. 1 måned senere modtager jeg til gengæld en rykkerskrivelse med div. renter og gebyr på. Jeg bliver usikker på om jeg har overset fakturaen, så skynder mig at betale...
I nov. 2012 køber jeg så en vare på CDON.com og vælger at betale med Klarna - De havde en kampagne ..."Køb nu - Betal til februar"... jeg hører intet fra dem, hverken faktura, rykkerskrivelser eller kontoaftale !! Derimod ligger der et inkassovarsel i min postkasse i går. Der er skrevet renter på siden 10/12-12, hvor fakturaen var til forfald... Hvad fanden er det nu for noget !! Har forsøgt at komme telefonisk i kontakt med dem, men uden held. har skrevet en mail, men regner ikke med at høre fra dem....LAD VÆR MED AT KØBE IGENNEM KLARNA... Håber de ender i "Kontant" eller "Operation X" :-(

Sonia Hansen, Jesper Andersen, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Hej Anika

Det er da rigtig ærgerligt, hvis du har haft problemer med at kontakte os.
Vi har åbent mandag til torsdag fra 8.00 til 17.00 og fredag fra klokken 8.30 til 17.00. For tiden kan man opleve ventetid på e-mail, men vi arbejder hårdt på at besvare alle henvendelser.

Vi vil selvfølgelig gerne kigge nærmere på dette, så vi anbefaler, at du tager kontakt til os igen telefonisk på 61 91 88 81, så kan vi se, hvordan vi kan hjælpe dig!

Usselt snyderi firma!!

Jeg købte noget for 567 kr. i december, som først skulle betales til februar, for det første modtager jeg en kontrakt der skal underskrives inden Januar, i den stod der at hvis jeg ønskede at betale beløbet på en gang skulle jeg bare se bort fra brevet, nu har jeg fået et rykker brev hvor der er lagt 400 kr. i, og vi skriver d. 29/1, vi har ikke engang februar!! Klarna er et svindel firma der udnytter deres kunders tillid, ved at true med inkasso!! HOLD JER FRA DEM!!!!

Flemming Louring Nielsen, Kim Hougesen, Sonia Hansen, Jesper Andersen, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Hej Mette

Når man vælger kampagnen "Køb nu - betal til februar", sender vi en kontoaftale, som man skal skrive under og sende retur til os for at oprette kampagnen.
Når vi har modtaget aftalen retur, bliver fakturaen sendt den 20. februar.
Det lyder mærkeligt, hvis der stod i aftalen, at du skulle se bort fra den. Man er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 69 91 88 81 eller via vores mailformular, hvis man ønsker en almindelig faktura med 14 dages betalingsfrist i stedet for. Det hjælper vi gerne med.
Vores rykkergebyr er på nuværende tidspunkt 100,00 kr. Det er rigtig kedeligt, hvis du har fået en anden opfattelse af dette gebyr.

Vi har nu kontaktet dig ved at sende dig en e-mail til den e-mail adresse, du angav ved købstilfældet.

Klarna

Har fået rykker og inkassotrussel for vare jeg aldrig har købt

For cirka 10 dage siden fik jeg en rykker fra Klarna/Nordea Finans. Angiveligt for en Canadien jakke til 4999 kr. som jeg skulle have købt hos SmartGuy GmbH. Men jeg har aldrig nogensinde handlet hos SmartGuy eller købt en Canadien jakke. Heller ingen andre i min husstand har.
Det gjorde jeg Klarna opmærksom på i en mail 21. janaur. Den mail har jeg her otte dage senere stadig ikke fået svar på.
Til gengæld fik jeg i går en inkassovarsel for samme vare!!!!!
Nu har jeg i et anbefalet brev forsøgt at forklare dem at jeg ingen jakke har købt, og heller aldrig har modtaget nogen.
Håber den då siver ind.
Per H.

Gitte, Kim Hougesen, Sonia Hansen, Jesper Andersen, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Hej Per Henrik

Vi beklager, hvis du endnu ikke har fået svar på din henvendelse. Vi modtager rigtig mange henvendelser for tiden grundet vores julekampagne, men vi arbejder selvfølgelig på højtryk for at hjælpe alle.
Vi sørger for, at du bliver kontaktet i morgen, så vi kan hjælpe dig videre.
Vi kan også kontaktes på telefonnummer 69 91 88 81. Vores åbningstider er mandag til torsdag fra 8.00 til 17.00 og fredag fra 8.30 til 17.00.

Klarna

Klarna skulle skamme sig!

Jeg købte i oktober måned en playstation på CDON.dk og brugte som betalingsmåde Klarna Konto. Playstationen kostede 1799 kr, og har over de sidste 2 måneder betalt 1500 kr. af.. Jeg ved de har et sindssygt højt fakturabeløb, men tænkte at hvis jeg betaler det hurtigt ud så bliver det ikke så slemt. Jeg har netop modtaget en faktura fra Klarna hvor de skriver at jeg skylder dem 1295,36 kr. hvilket jo er fuldstændig vanvittigt! Jeg troede at jeg i denne måned maks behøvede at betale de sidste 300-400 kr. og så var det ude af verden. På min regning står der blandt andet "Rettelser" som jeg ikke aner hvad er, men som er blevet tilføjet min regning og er på 335,36 kr. Er der nogen der ved hvad det betyder? Jeg er meget chokeret og NÆGTER at betale. Jeg gik ind på Klarnas hjemmeside for at se mine fakturaregninger derinde, men det er sjovt nok ikke muligt at logge ind! Kan se de skriver at de har travlt med spørgsmål efter julen, men undrer mig meget over at det ikke er muligt at logge ind og er bekymret for at de ikke svarer på mine spørgsmål. Jeg har ikke tænkt mig at betale den urimelige pris, men vil sgu heller ikke i inkasso! Det virker dybt ulovligt og ved ikke hvem man kan henvende sig til! Nogen der har nogle erfaringer med at få klaget og nedsat sine regninger? Enten via Klarna eller forbrugerklagenævnet? Jeg er simpelthen SÅ vred.
Vh Eva

Hej Eva

Vi er selvfølgelig kede af, hvis du har haft en dårlig oplevelse med vores tjenester.
Vi ønsker at hjælpe dig nærmere, og vi har derfor nu besvaret din henvendelse til den e-mail, du angav ved købstilfældet.

Ignorer dem!

Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, som oplever spaendende rykkergebyrer fra Klarna. Mit raad til alle: Ignorer dem. Proev at tjek deres historik i Sverige!!

Klarna

God service og venlige medarbejdere

Fik efter bestilling hurtigt en faktura over email og da jeg havde lidt tvivl om et nr ringede jeg og fik en super kundebetjening.

Jeg har ikke noget at kunne sætte en finger på.

LORTE FIRMA!!!

Verdens værste firma. Står og er ved at bestille bukser for 2500kr på smartgirl.dk og vælger så at ville betale med Klarna, da jeg ikke ved om bukserne ville passe mig og ikke ville til at have 2500kr ude at stå. Så står der at min betaling ikke kan accepteres og at jeg skal kontakte Klarna. Det gør jeg så og snakker med en mand, og spørger hvordan det kan være - han får mit cpr-nummer og så siger han at jeg skal vælge en anden betalingsmulighed, da jeg åbenbart ikke kan blive kredit godkendt til det beløb. WTF tænker jeg så, jeg skylder ingen penge nogen som helst steder, står ikke i RKI eller noget som helst og har 160.000kr på min bankkonti... Så undskyld mit sprog, men FUCK KLARNA!! Og synd for smartgirl.dk, der gik de glip af den handel....

Kim Hougesen, Jesper Andersen, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Hold jer fra Klarna!!

Jeg har ALTID betalt mine regninger og valgte for nogle uger siden at købe noget over nettet til 300 kr., som skal betales over Klarna senest i februar 2013! Nu har jeg så fået et brev om at jeg pludselig skylder dem 762 kr.!! Jeg aner ikke for hvad, har intet købt i meeeeget lang tid og har ALTID betalt mine regninger til tiden! Så hold jer fra Klarna!!!! Det kan blive dobbelt så dyrt!
Burde satme laves en politianmeldelse. De snyder jo folk!!!

Eva Lund Sørensen, Kim Hougesen, Sonia Hansen, Jesper Andersen, Bjarke Chr. and H.S. found this review useful

Klarna er dybt useriøst

Klarna skader associerede virksomheder med "falske" rykkere der pisser kunderne helt af. Og med rette jo.
Så lad for enhver pris være med at anvende Klarna og lad være med at handle i alle associerede virksomheder incl. CDON

Bondefangeri!!!!!

Jeg har efterhånden flere års erfaring med drift af webbutikker, og har flere gange overvejet selv at bruge klarna på mine webshops. Så derfor ville jeg lige teste det. Jeg købte nogle varer på en shop hvor det var muligt at benytte sig af Klarna.

Nu har jeg så fået en rykkerskrivelse fra Klarna - har overhovedet INTET hørt fra dem siden købet. Jeg synes selv jeg var opmærksom på de tekster der kom ved køb.

Det mindste de kan gøre, er da at udsende en automatisk mail til deres 'kunder' når betalingsfrist er ved at være tæt på, for at huske kunden på at nu skal der betales.

Aldrig har jeg følt mig så bondefanget. Men måske er det de 100 kr i rykkergebyr de lever af som virksomhed og ikke de gebyrer de kræver fra butikken.

Jeg er nu 112% sikker - Klarna kommer aldrig på mine shops, jeg vil til enhver tid anbefale alle i mit netværk aldrig at bruge dem, og dem som allerede bruger dem at opsige aftalen asap!

Behøver jeg at sige, at jeg er MEGET sur og MEGET skuffet over forløbet.

Klarna ingen stjerner!!

100 kr i gebyr på første opkrævning!! Klarnas email service virker ikke!

Klarna er en sag for Kontant.dk og Politiet!

lvm, Eva Lund Sørensen, Kim Hougesen, Sonia Hansen and H.S. found this review useful

fup fusk og snyd

100 kr rykker gebyr på den første faktura/regning jeg modtager har så valgt at betale regningen eksl. rykkergebyr da CDON selvfølgelig skal have deres penge har aldrig været en dårlig betaler og har nok 100kr at bruge ja men ikke 100 kr til at blive snydt for

dem kan de skyde en hvid pil efter første og sidste gang jeg bruger klarna og for den sags skyld også faktura betaling mage til fup og fusk skal man lede længe efter tror de ikke vi kan se hvor meget 100 kr gebyrer bliver til pr. regning hver handel

MEGET VRED

Jeg spiser gerne havregrød en gang imellem, for at kunne betale mine regninger til tiden og er egentlig modstander af, at få financieringsmuligheder hos diverse selskaber. Men man kan stå i en situation, hvor det er den løsning der bliver brugt. Det betyder ikke, som det fremgår af en tilfreds Klarna kunde, at alle er dårlige betalere. Min regning lød på et mindre beløb og jeg fik min ydelse i løbet af 0 sek. Fint og jeg tænkte ikke mere på det, for Klarna ville sende en opkrævning 14 dage senere. Den 9. nov. 12 modtager jeg en faktura, hvor der er lagt 100 kr. på i gebyr. Jeg ringer til kundeservice næste morgen og klager over, jeg ikke har fået en originalfaktura. Den venlige kvinde i telefonen siger til mig, at den er blevet sendt til min mailadresse. "Jeg siger NEJ, for min mail bliver åbnet hver dag og jeg har ikke modtaget nogen mail fra Jer eller firmaet jeg skyldte pengene". Så siger hun "DET ER DIT ANSVAR, at ringe til os og bede om en faktura" . SÅ blev jeg vred og sagde, at det ikke kunne være meningen, at vi som forbrugere selv skulle holde øje med det, men Klarnas kundeservice påstår, at det er sådan det forholder sig. Jeg fortæller hende at jeg har en veninde, der har fået oprettet en konto hos dem og hun har oplevet præcis det samme. Der er der flere anmeldelser her der tyder på, at det er en forretningsmetode. Den mailadresse kundeservice påstår at have sendt originalfakturaen til, går fint igennem og spamfilteret er tjekket. DET POSITIVE er at jeg har fået slettet mit rykkergebyr!

Uden problemer og fleksibelt

Jeg og min kone finanserede vores mobilkøb hos klarna. Renten var helt ok og vi kunne selv vælge, hvad vi skulle gi´om måneden. Betalte lånet ud før tid uden merpris.:)

Klarna

"Internethandel som det bør være" - er vist en artistisk frihed at kalde Klarna's måde at drive virksomhed på

Et er at man bliver afvist uden nogen som helst grund når man bruger Klarna.

Et andet er at Klarna har valgt at se stort på regler, som bla. at sende personfølsomme oplysninger (inkl. personnummer) i e-mail uden nogen som helst form for beskyttelse, dybt fortvivlende for kunder som tror Klarna virkeligt mener det med "Internethandel som det bør være".

Deres holdning til kundeservice, er tilsyneladende at sende samme standard svar ligegyldigt hvad spørgsmålet går på.

Dette firma er en "ommer".
Brug dem ikke hvis andet er muligt.

Hilsen
Jesper KP
----------------------

Jeg har nu set Klarna komme med flere besvarelser her på TrustPilot og kan ikke lade være med at kommentere
****************************************
Vedr. besvarelsen fra Klarna.

Nu må i altså lige tage jer sammen.

Man får INGEN anden begrundelse en "ansøgningen ikke er blevet godkendt".
Jeg har både talt og skrevet med jer adskellige gange - med næsten ordret det samme svar.

Og det på trods af jeg har brugt jer en enkelt gang, hvor det gik næsten okey (ud over første gangs betalingen der smuttede pga. den standard manglende regning).

Jeg har absolut intet imod at blive afvist - hvad jeg dog har noget imod at i ikke vil oplyse på, hvilken grund man bliver afvist.
Uden den grund kunne man ligeså godt blive afvist pga. "ikke acceptabel hudfarve" eller hvad end i nu har lyst til.

At i så heller ikke kan finde ud af, at overholde dansk lovgivning om personfølsomme oplysninger over internettet, er simpelt hen bare en dråben der får bægeret til at flyde over.

H.S., Dorthe Gulbæk, Jesper Andersen, Kim Hougesen and Sonia Hansen found this review useful

Møg firma

Synes det er så dårlig service! Rykker på rykker selvom man har betalt den rigtig regning! Men alligevel sender de rykker så tør man ikke andet og betale, så får man sgu en mere! Nu er jeg gal! MØG FIRMA!!!

Klarna

Undgå klarna hvis du har mulighed for det

Jeg kan ikke anbefale klarna. Det giver mere bøvl end servicen er værd. De tilbyder reelt at man kan betale sin vare 14 dage efter man køber den. Det fungerer rigtig godt når man bestiller. Man indtaster sit CPR nummer og så kommer varerne. Desværre sender de ikke fakturaen man skal betale med når man bestiller OG de sendte i mit tilfælde heller ikke en rykkerskrivelse da den ikke blev betalt i tide. Kun ved et tilfælde da jeg kontaktede dem i en anden sammenhæng fik at jeg vide jeg havde et udestående og der var kommet rykkergebyr på - her sendte de mig dog fakturaen så den kunne betales. Men overordnet set, uacceptabelt at få rykkergebyr uden at modtage en faktura.

Jeg tror det er deres forretningsidé den er gal med. Sandsynligvis fordi de tjener penge på deres gebyrer og derfor ikke er opsat på at opsætte en gennemsigtig proces så rykkergebyret undgås for kunden - og derfor bliver det nok aldrig bedre.

Dennis Christensen, Dorthe Gulbæk, Kim Hougesen, Sonia Hansen, Jesper Andersen and H.S. found this review useful

Klarna

faktisk Hvis man har smidt sit kort væk i en brandert :D

Havde indtastet en forkert E-mail på komplet.dk og efter de 14 dage havde jeg ikke fået en regning.

Men ringet til dem og fortalte hvad der var sket, Dde sagde det ikke var noget problem og gav mig 7 dage ekstra til at betale som jeg ikke ikke havde brug for da jeg godt kunne betale med det samme,

Men ihvertfald ingen rykker.

Så det kalder jeg god god service.
Har brugt dem 2 gange nu og det mega smart hvis man lige har mistet sit DK kort og lige mangler noget,

Min Mening...

Indtil videre havde jeg ikke haft nogen specielle dårlige oplevelser med Klarna, de er okay. Men her på det sidste har jeg fået dårlig vejledning, meget dårlig vejledning, de har ikke styr på noget som helst. Klarna er noget du kan tage hvis du er heldig. De kan sommetider være gode, men for det meste skal man holde sig fra dem. Fra nu råder jeg folk fra nogensinde at tage kontakt til Klarna fordi det vil ikke nytte noget. At ikke købe hos dem eller gøre det igennem dem fordi selvom deres løsningerne er meget solide så har de ikke rigtig nogen god rådgivning eller styr på det meste af deres systemer. Hvad der dog er meget værre er at de ikke har betalingservice, de understøtter de ikke. Tænk over det, det har jeg nu gjort og hvordan kan man stole på selvskab der ikke har det?

Hold jer fra Klarna!

Jeg har prøvet at skulle betale to gange for det samme tøj! De kunne åbentbart ikke kunne "finde" min betaling Jeg har haft nogle vældige problemer med at forklare dem at jeg har sendt dem pengene... problemet er at de er pisse dårlige til at yde ordentlig service til kunder. Til sidst måtte jeg betale den oprindelige regning (igen) simpelthen for at undgå flere rykkere. Nu prøver min bank at hjælpe mig med at spore de "forsvundne" penge. De skulle skamme sig - jeg ville ønske at TV2 special kunne undersøge dette firma nærmere!

Så pointen er hold jer fra Klarna! De er bare ude på at udnytte jer! For guds skyld - alt er bedre end Klarna! Jeg benytter det ikke igen...

Klarna

Klarna kan IKKE anbefaldes!!

Jeg modtager så mange rykker på de forskellige vare jeg køber på nettet. Problemet er bare at jeg al for mange gange oplever at jeg IKKE modtager en regning/ frakture på mine vare før rykkerne vælter ind... Jeg har ikke en chance for at betale min regning før Klarna står med hænderne fremme og kræver 100 kr pr frakture!! Total dårlig stil, men sikker en god forretning for Klarna. Så hvis nogle skulle overveje at benytte Klarna, så husk lige at lægge 100 kr extra oveni det skyldig beløb pr gang.. Mit råd er: HOLD JER FRA KLARNA!! De tager røven på jer... Christina fra Læsø

Dårlig service

Jeg prøvede at bestille et par sko hos Heppo.dk, da jeg så ville betale for mine sko valgte jeg at bruge Klarna faktura som betalingsmåde. man får så en fejlmeddelelse op om at Klarne ikke har accepteret transaktionen, og at man skal kontakte dem. jeg kontakter så Klarnas kundeservice og får at vide at beløbet er for højt og at jeg bare må prøve med en billigere vare. Det er jo bare ikke nemt at kun købe den ene sko, og ca. 1000,- kr. for et par sko synes jeg jo egentlig er en nogenlunde normalpris!!

Dårlig organiseret virksomhed!

Lad endelig være med at benytte denne virksomhed!!
Jeg har flere gange afsluttet mint lån til dem, men lige pludselig er der 100 kr. her og 150 kr. der... det er en uorganiseret virksomhed der smider regninger ud til højre og venstre!
Det skal dog siges at deres kunde service er meget høflige, hvilket gør oplevelsen LIDT bedere.

La vær !!!

Kan gøres ganske kort : La være med at handle hos Klarna !!

Det er noget af det værste skod firma overhovedet !

Stadig efter 2 år jagter de mig med div inkassoer, men 2 inkasso selvskaber nægter at tage sagen for klarna, da de intet krav har ! Men jeg skal da generes med inkasso breve, trusler og andet "godt" fra havet !!

Nu klager jeg sgu til Forbrugerstyrelsen - De vil gerne tage sagen :-)

Rigtig godt firma

Har nu brugt Klarna i flere år, er et rigtig godt firma og der har ingen problemer været for mig på noget tidspunkt, jeg betaler mine regninger til tiden, hvilket jeg ka se mange herinde ikke gør og derefter giver Klarna skylden. Dem der burde skamme sig i den her sag er de dårlige betalere der mener at Klarna skal ha skylden for at de ikke selv ka overholde de aftaler de laver!

En ting Klarna godt kunne lave var en liste over hvilke butikker de samarbejder med i Danmark så man kan se helt præcis hvor man kan handle med dem!

Ingen problemer med Klarna her! Top firma.

Sonia Hansen found this review useful

Klarna

Varene kom men aldrig regningen!!!

Jeg var rigtig glad for at benytte mig af klarna til at starte med, det hele gik nemt og jeg blev godkendt til mit vare køb for ca. 4000,-
Mine vare kom og jeg fik en kontrakt fra klarna, jeg fik dog aldrig en regning, tilgengæld fik jeg en rykker, hvor jeg så ringede og brokkede mig og fik afvide jeg skulle betale beløbet uden rykker gebyret, jeg betalte så og fik en ny rykker, igen samme brok og jeg ventede på en ny regning, blev så meldt til inkasse og har nu en afdragsordning med dem, men har fået afvide jeg nok ikke vil kunne benytte klarna igen.
Dyr affære og så jeg tilmed blacklistet, no fair.

H.S., Jesper Andersen and Sonia Hansen found this review useful

Uretfærdigt behandlet

Jeg er simpelthen så sur og skuffet at det er svært at finde ord.
På trods af at der på Klarnas egen hjemmeside står, at de samler alle køb på én faktura har de valgt at dele min op, for ting som jeg købte PÅ SAMME TID. Nu er der kommet inkasso omkostninger på, og mener på ingen måde at jeg skal betale disse ekstra omkostninger,
da de har delt denne ene ting fra de andre varer som jeg købte på samme tid.

Problemet ligger i, at det er en vare som jeg byttede mig til på retursedlen til Nelly (sammen med to andre varer som ER på afbetalingskontoen),
dog er denne ene ting af en eller anden grund IKKE derpå.
Da jeg modtog første regning(er) fik jeg godt nok denne ene ting på en anden faktura, dog var jeg på ferie da jeg modtog disse,
og nåede derfor ikke at betale før jeg modtog en rykker. Og her mener jeg ÉN rykker.
Jeg modtog derfor ikke en rykker på denne enkle ting, og tænkte at de selvfølgelig havde samlet det hele på en regning, som de selv lover at gøre.
Jeg betale selvfølgelig regningen, med rykkerbeløb for det var selvfølgelig min egen fejl.
Nu er sagen overgivet til inkasso, og jeg nægter simpelthen at betale, føler mig så uretfærdigt behandlet at jeg er klar til at tage den i retten hvis det skulle komme så vidt - hvilket jeg selvfølgelig ikke håber er nødvedigt. Ligenu er min konto sat i bero, imens jeg samler beviser på at jeg ikke skal betale disse ekstra udgifter, så jeg kan indgive en klage herpå.
Må ærligt indrømme at det er blevet en princip sag nu, og jeg nægter fuldt ud at blive betragtet som dårlig betaler, for det er én ting jeg ikke er! Jeg håber inderligt at Klarna vælger at indse at det er deres fejl, så vi kan lægge det bag os.

.klarna

her den anden dag modtog jeg en regning fra klarna på nogen ting som jeg ikkehavde bestilt og heller ikke kendte til men så ringede jeg til dem i her i dag og fik først fat i en sød pige der ville stille mig om nogen andre men det var lige som om det blev lagt på et samme sker anden gang så men vil så prøve at skrive det her inde

Jesper Andersen and H.S. found this review useful

Hej Nanna,

Når du kontaktede os, havde vi visse problem med at stille samtaler videre.

Du kan gerne sende en mail til mig, med et telefonnummer og en tid jeg kan kontakte dig, så kan vi løse denne sag.

Du kan kontakte mig på: synspunkter@klarna.dk

Jeg ser frem imod at høre fra dig.

Ganske tilfreds

Har nu 2 gange brugt Klarna og uden nogle problemer det køre bare man husker og betale, så jeg bruger dem helt sikkert igen

Joshua Corneliussen and Jesper Andersen found this review useful

Hej Ole,

Det glæder mig at høre at du er tilfreds med den service vi tilbyder.

Hvis du har nogle forslag på hvordan vi kan gøre vores service bedre, må du meget gerne sende en mail til os på: synspunkter@klarna.dk

Jeg håber at vi ser dig som kunde igen.

Klarna

Fint men lever vist i stenalderen

Det er da en udemærket service de yder, og jeg er da godt tilfreds med at få mulighed for at købe ting på afbetaling takket være Klarna. Jeg synes så bare det er latterligt, at man på ingen måde kan slippe for papir-regninger og deres medfølgende fakturagebyr.

Jeg kunne da se flere steder på regningen, at der stod "Kan ikke tilmeldes automatisk betaling", så jeg er skam blevet oplyst herom, men så har man i langt de fleste tilfælde mulighed for elektronisk at modtage sine regninger, hvilket plejer at betyde, at man ikke bliver opkrævet 39kr for fakturaen.

Jeg ringer så ind til kundeservice, i håb om at de har en eller anden fix løsning til dette lille dilemma. "Nej det kan man ikke", "Nej desværre", "Nej der er ikke andre muligheder". Jeg takkede selvfølgelig for hjælpen, men vil godt lige gøre Klarna opmærksom på, at en lille tilføjelse som PBS, e-boks, dankort, og hvad der ellers findes af smarte betalings metoder, ville løfte deres service med mindst 1 stjerne.

Martin Madsen and Jesper Andersen found this review useful

Overrasket

Må indrømme jeg er overrasket over alle disse negative anmeldelser.
Jeg købte en laptop til 8000-9000 sidste år og skulle betale cirka 670 af om måneden. Valgte så at betale 1000-1500 af hver måned i stedet for, jeg kan ikke forstå man kan betale for lidt da der tydeligt i brevet står hver måned hvad man MINDST skal betale og hvad man skal betale for at holde den nuværende rente osv.
Eneste problem jeg havde det var at min første faktura var cirka 7-10 dage forsinket, jeg ringede selfølgelig til dem for at høre og fik besked på at den var på vej og jeg ikke skulle tage mig af betalingsdatoen.
Jeg synes det er et godt koncept og vil da helt klart ikke ha' noget problem med at handle med dem igen.

Nikolaj Christensen and Jesper Andersen found this review useful

Klarna

Hold jer langt væk fra klarna

Skal du købe vare på afbetaling så hold jer langt væk fra klarna,da det vil blive jer en dyr lærestreg at bruge
deres afdrags system.
Et er at de sender dig en kontrakt du skal underskrive iberegner div renter og gebyr hvad
der er ok.Men så bliver det sjovt,når så din første indbetaling kommer så er der lige pludselig pålagt renter
samt diverse gebyrer.
Her er så et lille eksempel fra min egen konto, jeg vælger at betale 270 kr i måneden og
nu bliver det rigtig sjovt for ud af de 270 kroner så er der faktura gebyr på 39 kr samt renter på 72,64 kr hvad der samlet giver 111.64 det kan man så lige lave et lille regnestykke ud af der så giver et beløb på 159 kr som er
det beløb du afdrager dit lån med og så er det det hele bliver smart for ikke nok med at man laver det nummer
med renter og gebyr så er man så smart at man laver så du ikke kan tilmelde den til PBS.
Smart så kan man bare se på imens at du betaler din vare mange gange det beløb som du skulle så en ret så dyr løsning, så jeg kun kan anbefale at holde jer langt væk fra deres lån.
Jeg vil lige slutte af med at vise jer hvad jeg ville ende med at skulle betale for min vare.
Jeg ville ende med et beløb på 12.000 kr for en ting til 6.148 kr så en dyr løsning som jeg valgte at betale ud med det samme og da jeg så har betalt regner jeg med at jeg kan få min underskrevet kontrakt som nu er afsluttet tilsendt, men tro om igen det kan man ikke får jeg oplyst hos klarna.
Da jeg så beder dem om at slette min konto får jeg den besked at det gør de ikke før der er gået 5 år LOOL Skam jer klarna.
Jeg har nu valgt at skrive til forbruger klage nævnet ang. Min sag da jeg mener det er total usmageligt det de gør her.
Så den med billig lån er helt til grin

Birger Stenstrup, Mark Ilsø Christensen, Sonia Hansen and H.S. found this review useful

Ikke værst.

Jeg købte nogle extensions hos rapunzel og valgte at betale med klarna's faktura.
Jeg fik først fakturaen ca. 10 dage efter jeg havde modtaget håret, og betalte umiddelbart efter modtagelsen. Alligevel så nogle dage efter får jeg to rykkere på samme tid, jeg ringer så ind til deres kundeservice, og får en pige i røret, som egentlig ikke rigtig er til at snakke med, hun kan dog rykke tidspunket for betalingen af rykkeren.

Det giver mig så tid til at prøve igen, denne gang på en e-mail.
Jeg fik hurtigt svar, og efter 2 mails, fik jeg slettet mine rykker gebyrer, af den grund, at jeg ikke havde haft en jordisk chance for at betale til tiden, da alle deres breve har været 10 dage undervejs.

Alt i alt, har jeg haft en OK oplevelse med klarna, men efter jeg har læst her, vil jeg nok foretrække ikke at købe med deres faktura igen.

Hej Sarah,

Jeg beklager at du ikke har været tilfreds med den service vi tilbyder.

Jeg har set på din sag, og er glad for at sagen er løst på en måde, som jeg vil mene gør alle parter tilfredse.

Jeg håber at vi ser dig som kunde igen, men med en mere behagelig oplevelse.

Hvis du har nogle idéer til hvordan vi kan forbedre vores service, må du gerne kontakte mig direkte på synspunkter@klarna.dk

Klarna

har måske bare været heldig?

Jeg må ærlig indrømme at de skrækhistorier jeg læser her, ligger MEGET langt fra mine oplevelser med Klarna, og jeg har endda brugt dem utallige gange.

Når jeg har bestilt under et tilbud såsom "køb nu - betal til august" så er jeg da ikke dummere end at jeg VED at der kommer en regning der omkring. Og hvis ikke den kommer, så RINGER jeg til kundeservice for at høre om den snart kommer, "eller hvad"?
At "tro" at det udelukkende er firmaets ansvar at sørge for at vi forbrugere betaler vores regninger, er bare naivt. DU har SELV et ansvar for at få dem betalt til tiden. Om du så selv skal gøre firmaet opmærksom på at du skylder penge, så er det sådan det er.

Jeg har også prøvet at få rykkergebyr. Et par af dem har været fair nok, andre har jeg fået korrigeret og slettet da regningen skulle have været betalt inden jeg overhovedet havde fået pakken hentet. Det er vist også det største problem i min verden mht Klarna: de har for kort betalingsfrist. Hvis en pakke tager 4-7 at lande på nærmeste postkontor, og der må den ligge de efterfølgende 14 dage (hvis du ikke er hjemme til pakkeposten)...ja, så er det svært at klare en 10-dagesfaktura hvis jeg ikke lige kan nå på posthuset før sidste-dagen for afhentning.

Ellers er jeg tilbøjelig til at være enig med en anden skribent her på siden: Klarna tager frygtelige renter, og renter-på-renter. Men så længe de holder sig til loven mht disse renter, er det ok med mig.
Tænk på SKAT der må tage 3,20 % renter PER DAG på din skattegæld.
Sørg bare for at få betalt hele gælden så hurtigt som muligt!

Men ellers ja, sørg for at al kommunikation foregår skriftligt. Og ikke kun med Klarna :-)

Hej Karina,

Det glæder mig at høre at du er tilfreds med den service vi tilbyder.

Jeg kan anbefale at du besøger vores hjemmeside https://www.klarna.dk/
Her kan du taste dit fakturanummer og CPR-nummer for at få din faktura frem. Her inde kan du bland andet flytte betalingsfristen for din faktura, hvis du føler at du ikke har tilstrækkeligt med tid for at få dine varer hjem, før du skal betale den.

Du kan selvfølgelig også altid kontakte vores kundeservice, enten ved at ringe til 69 91 88 81, eller sende en mail til info@klarna.dk

Hvis du har flere tanker vedrørende vores service eller noget generelt du undrer over, ser vi gerne at du enten skriver her på Trustpilot, eller sender en mail til synspunkter@klarna.dk, da vi altid sætter pris på kritik, og sigter på at tilbyde så god service som muligt.

Fuskerfirma

Klarna er Nordens største fuskerfirma. De påstår, at man kan ikke købe på faktura hos dem, hvis man har haft en adressebeskyttelse. Deres system går ind og blogger. De påstår de har 5 millioner tilfredse kunder, de burde hellere sige 5 millioner utilfredse. Nu har de en mere. Jeg vil aldrig benytte dette firma. De lovede at vende tilbage med et svar og det har de ikke gjort.

Kim Hougesen, Sonia Hansen, Jesper Andersen, H.S. and Peter Tychsen found this review useful

Hej Birger,

Jeg beklager at du ikke er tilfreds med din oplevelse af Klarna.

Årsagen til at vi ikke bevilger køb, hvis man har beskyttet adresse er at vi ikke kan sikre at det er den korrekte person som laver købet, da vi ikke kan umiddelbart kan hente personens adresse.

At vi ikke bevilger kredit efter at man har hævet sin adressebeskyttelse er noget vi kender til, men blokkeringen ligger stadigvæk, noget vi arbejder for at løse, men har dags dato ikke nogen konkret dato for hvornår dette er løst.

Vi håber derfor på din, og alle i din sitautions, forståelse og tålmodighed, og håber at vi ser dig som kunde i fremtiden når dette er løst.

Klarna

Fup og fidus, og mærkelige gebyrer.

Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Forsirkelsesafgift på 100.- kr. Forbi jeg har indbetalt 4 kr. for lidt ved en fejl. Hos Klarna, kan man ikke betale med betalingsservice. Hos Klarna er giro kortet ikke udfyldt, det skal man selv gør, så man selv kan lave en fejl 4 kr. og bliver bonnet for 100.- kr. I forsinkelsesafgift. Jeg har aldrig hørt noget lignede, og jeg er heller ikke sikker på det lovligt. Hos deres kundesevice, sidder der en popsmart gut, som ikke fatter mindre end lidt, af det man fortæller ham.

Er der andre der har Klarna, og som har modtaget underlige gebyere. Så smid lige en kommentar.

Ruben, Birger Stenstrup, Kim Hougesen, Sonia Hansen and H.S. found this review useful

Hej Jesper,

Jeg beklager at du ikke synes at den service vi tilbyder er tilfredsstillende.

Årsagen til at vi ikke udfylder girokortet er jo selvfølgelig ikke fordi at vi ønsker at vores kunder skal betale for lidt.
Der fremgår i de vilkår man accepterer ved oprettelse af en delbetalingskonto at man som forbruger altid kan indfrie sin gæld hurtigere hvis man ønsker det, og skulle vi bruge os af forudfyldt girokort, eller PBS, så ville denne mulighed jo fjernes, hvilket er årsagen til at vi ikke sender et udfyldt girokort.
Der står længere oppe på fakturaen, i en sort firkant hvad det mindste beløb at betale er, og den resterende gæld finder man straks under.

Vi håber at din fortsatte oplevelse af Klarna er mere tilfredsstillende.

Hvis du har nogle idéer om hvordan vi kan forbedre vores service, må du meget gerne sende en mail til mig på synspunkter@klarna.dk så skal vi kigge videre på det.