[REPLY]
god butik med gode priser. Altid flink betjening og aldrig problemer ved reklamation.
Bestilte varerne Lørdag og havde dem Tirsdag. Det kan ikke gøres hurtigere. Prisen var også væsentligt bedre end i andre legetøjs butikker, og næsten det bedste var at de havde Ninjago, som ellers er blevet droppet hos Lego, til stor frustration for vores søn.
Jeg kan varmt anbefale Kloskassen.
Fantastisk hurtig og effektiv betjening. To dage efter bestilling har man pakken, og man bliver fint adviseret undervejs. Så ikke sidste gang jeg køber hos Klodskassen. v.h. Vivi
En fin side for alle med LEGO-interesserede børn. Priserne hos klodskassen er gerne lidt lavere end hos f.eks. Fætter BR og ToysRus. Også selvom man betaler for fragt.
Det har været en fornøjelse at handle med Klodskassen. Jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg har fået den perfekte behandling og betjening. Intet at sætte nogen finger på, men der er altid plads til forbedring, ikke ??? :)
Jeg bestilte en Lego Duplo gigantkasse med klodser og en Lego Duplo Brandstation til vores søn. Priserne var meget konkurrencedygtige, og levering var hurtig. Vender helt sikkert tilbage, når der skal købes Lego igen :-)
Det er nemt og billigere end andre steder. Jeg bruger altid klodskassen, når der skal købes lego til børnene!
Har købt flere gange fra klodskassen og det er ingen problemer.
Har handlet flere gange hos Klodskassen.dk. Hver gang nemt og hurtigt, fuldt sortiment, let at finde hvad man søger... og så er prisen i orden. Varerne leveres til forventet tid uden mangler :-)
Leder du efter et stort udvalg af legoting er klodskassen en fin og god mulighed.
Nem hjemmeside og hurtig levering. Kan kun anbefales
Jeg kan på det varmeste anbefale klodskassen, da de altid overholder det de lover, og deres udvalg er super godt.
Glæder os til at give vores datter olivias hus (freinds lego) hun bliver ellevild. KlodKassen var den billigste forretning med denne kasse lego :-) handler gerne her igen.
overskuelig hjemmeside, billig med Lego i forhold til andre steder.
Varer bliver leveret efter et par dage.
Hurtig levering - billig -i forhold til andre :-)
Jeg har bestilt varer 2 gange ved Klodskassen.dk
1 gang jeg bestilte købte jeg en varer som min kone også havde købt da jeg kom hjem.
Skulle så sende mit retur til Klodskassen.dk og var da lidt spændt på hvornår mine penge ville komme tilbage på kontoen. Men min bekymring var spildt. 2 dage efter at jeg havde sendt pakken af sted var der penge retur. SUPER SERVICE
Begge de gange, hvor jeg har købt varer hos Klodskassen, har det været fine varer til meget fine priser. Nogle af dem endog til halv pris.
Jeg kan anbefale Klodskassen på baggrund af deres hurtige levering!!
Priserne hos klodskassen.dk er lavere en andre steder og de leverer hurtigt. Jeg bestilte en kasse Duplo som skulle bruges til en fødselsdag få dage senere så jeg var lidt nervøs for leveringen, men pakken kom efter 3 dage så alt var perfekt.
Stort vareudvalg, kvik levering - anbefaler gerne virksomheden til andre
Bestilte noget LEGO på hjemmesiden fordi det var under butikspris. Modtog pakken efter to dage og i fin stand.
Efter min bestilling blev varen hurtigt afsendt. Alt perfekt.
Jeg kommunikerede med Klodskassen om leveringstidspunktet, hvilket fungerede optimalt; de svarede hurtigt på min mail og jeg havde min pakke til tiden! De bedste anbefalinger herfra....
Super nemt og hurtig.....et godt sted og handle....
Jeg kan kun anbefale at købe hos klodskassen.
Overskuelig hjemmeside, let at bestille og hurtig levering
Man bestiller noget, og så får man det med det samme uden bøvl. Det er meget rart.
Bestilte Lego tirsdag eftermiddag og havde det torsdag morgen. Alt kørte på skinner. Kan varmt anbefales.
Hurtig og effektiv behandling af ordren, og lynhurtig i min postkasse.
Hurtig modtagelse og rimelige priser, meget at spare.Søde ejere.
Overskuelig hjemmeside, nemt, hurtigt ingen problemer
En super god side jeg lige faldt over - vil anbefalde denne side til venner og bekendte. De har nogle rigtige gode priser på Duplo. eneste lille øv er at de ikke har så mange af de helt store Duplo æsker - såsom Zoo og bondegården. Det er dem med mange dyr - som vores søn elsker.
Men så fandt vi vist så meget andet der er faldet i super god jord og flittigt bliver leget med :-)
Hurtig bestilling til gode priser. Da jeg selv bor i Randers, kunne jeg smutte forbi og spare fragt og så fulgte der en lille gave med bestillingen. Topkarakter herfra;-)
Købte min søns fødseldags gaver her, 2 dage senere kom de, men en ekstra gratis lego figur:-)