[REPLY]
De duidelijke website maakt het makkelijk om producten te vinden en te bestellen. Daarnaast vindt ik het een pré dat er achteraf via een factuur betaald kan worden. Dat maakt voor mij de keuze voor Knifesandtools simpel.
'S avonds de messen besteld, s'ochtends al een mail met een bevestiging, diezelfde dag werden de messen al opgestuurd! Super resultaat van gravure! Mooi cadeau voor de ceremoniemeesters van onze bruiloft!
Ik had een nieuw mes besteld en had hem al de volgende dag binnen zeer aangeraden!
Hi,
Mijn good old Leatherman van ruim 10 jaar oud werd een paar maanden geleden in beslag genomen door de douane toen ik naar India vloog. Ik had hem door een vriend uit Amerika laten meenemen. Droefenis alom, tot ik enkele weken geleden eens ging googelen op Leatherman en toen Knivesandtools vond met mijn mooie Leatherman in allerlei soorten, zelfs een geheel zwarte. Mooie messen, scherpe prijzen, ik kon haast niet kiezen. Maar koos toch voor de zwarte uitvoering en toen ik hem 2 dagen later uitpakte was ik weer de koning te rijk. Het is alles wat het was maar vind de "sloten" beter dan dat het was. Ik ben een happy customer.
De producten worden goed ingepakt geleverd en worden zeer snel bezorgt. Alleen weet ik niet of de prijs goed is, in verhouding tot andere sites.
Jullie assortiment is ongeëvenaard, jullie prijs kan elke vergelijking doorstaan en jullie service is als altijd. Kortom een krans om jullie nek is niet nodig.
Snel geleverd.
Product precies zoals beschreven.
Geen poespas, helemaal perfect.
Goede service snel en goed geleverd zoals ik gewend ben van k & T
DE BESTELLING WERD MET DE MEESTE SPOED GELEVERD,EN WAS GOED VERPAKT, HIER IS MAAR ÉÉN WOORD VOOR "PICOBELLO".
JAN MEILING
Veel keuze en informatie op de website over de producten. Met behulp van de vergelijkee heb ik mijn keuze makkelijk kunnen maken!
Dit is de eerste noch de laatste keer dat ik koop bij KATO, erg fijne winkel, erg leuke producten. Ditmaal daadwerkelijk iets gekocht dat mij niet beviel, de lederen schede horend bij de Fallkniven F1 waar ik al de kydex schede van heb. Ik wilde graag een leren variant maar het viel mij tegen hoeveel meer omvang deze had; erg dik, tikje omslachtig qua design. Eigenlijk niets voor Fallkniven, een puik merk waarvan ik bij deze winkel al meerdere producten gekocht heb. Derhalve de schede teruggestuurd en hier wordt ook niet moeilijk over gedaan. KATO blijft een van mijn favoriete webwinkels.
goed zakmes met die hulpstukken eraan waar je iets aan hebt
Duidelijke en overzichtelijke site. Zakmes besteld als cadeau voor mijn man.. Via de mail werd ik volledig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Heel handig: de directe track-and-trace link waardoor je niet het volledig t&t-nummer hoeft in te toetsen. Snel geleverd (de volgende dag) in een prima verpakking.
het uitgezochte mes voldoet precies aan de verwachtingen en de specificaties zoals op de site vermeld staat, en echte aanrader!
Aanvankelijk tevreden met mijn aankoop, een Leatherman charge tti.
Helaas werd de graveeropdracht verkeerd uitgevoerd. Uiteindelijk is dit netjes opgelost door klantenservice en kreeg ik een nieuwe (?) tool opgestuurd.
Vandaag wilde ik de extra bitkits bestellen. Blijkt dat ik de originele bit er niet uitkrijg.
Houder laat sporen zien van onjuiste handling en beschadiging.
Krijg toch stilaan wel twijfels of het echt een nieuwe multitool is.
Of niet gewoon een tool die iemand al geretourneerd had...
Beetje jammer van mijn 140,- dure multitool... Bah.
Het product dat ik besteld had was van zodra ik de betaling gedaan had bijna direct onderweg naar mij. Daarbij direct ook notificatie dat het product onderweg was met een track en trace.
Ook handig was de mail waarbij ik nogmaals een wijziging kon maken aan de manier van betalen.
Een dag later was het product er perfect ingepakt.
Schitterende service!
Snelle levering, excellente service voor een zeer competitieve prijs. We gaan zeker terug bestellingen plaatsen.
Gewoon zoals het moet, je kiest wat je wilt, je besteld het en het komt zsm binnen. Afhandeling zoals bij een websjhop zou moeten.
Duidelijke website, goede prijzen, vlotte bezorging, netjes verpakt.
Ze hebben een goede overzichtelijke website. Veel diversen producten van goede kwaliteit. Vandaag besteld morgen in huis, super!
Ik bestelde een rasp van Microplane als verjaardagscadeau voor iemand. Ik had al bij verschillende winkels gekeken, maar bij knivesandtools.nl was deze "box grater" bijna 10 euro goedkoper dan elders. Aangezien ik zelf bij de jarige zou zijn, liet ik het pakje daar bezorgen. Op mijn verzoek of het onherkenbaar verpakt kon worden, kreeg ik vrijwel direct een mailtje terug met de belofte dat ze het zouden verpakken in een doos zonder Knivesandtools erop. En inderdaad, de volgende dag werd het neutraal verpakte pakket bezorgd.
De rasp zelf is ook prima, maar dat had ik wel verwacht.
Fijne shop, betrouwbaar. Goede website waarop al veel adviezen en tips te vinden zijn. Informatie over het mes staat duidelijk vermeld. Bestellingen worden heel snel afgeleverd. Klein minpuntje: de verpakkingen (luchtkussen envelop) waarin de messen worden geleverd zou beter en luxer mogen. Waarom niet in een leuk stevig doosje waar je nog iets aan hebt.
sedert paar weken in bezit van fenix ld 20 zaklamp,ik moet zeggen dat hij zeer compact is en een hoge lichtopbrengst heeft,ik kan hem zo makkelijk in mijn broekzak ,dat ik hem soms bijna vergeet bij de was....
verder houden de batterijen het veel langer vol dan ik had gedacht.
kortom: zeer kleine zaklamp met grote praktische gebruikers eigenschappen.
Zie mijn mening in een zin.
Van te voren aan gegeven dat de leverantie van het product mogelijk een probleem kon zijn, maar toch binnen zeer aanvaardbare tijd het item toch opgestuurd.
De prijs voor de Sakai Takayuki Damast 16cm nakiri was erg laag voor zo'n goed mes. Daarnaast nog korting op de japanse watersteen ook! En komt er zomaar een gratis Eden zakmesje mee (eigenlijk wel jammer, had ik niet hoeven hebben). Levering, goed verpakt (moet ook wel met scherpe objecten in een doos) en snel.
Producten van topkwaliteit. Groot assortiment messen. Tools-assortiment mag nog wel iets uitgebreider.
Ik kom hier volgende keer weer voor mijn knives and tools :D
Leatherman besteld bij knivesandtools.
1dag later, leatherman in huis, zeer snelle levering dus.
Reacties op mail ook snel.
Ga zo door knivesandtools
Zeer vriendelijke en adequate klantenservice.
Messen werden snel geleverd en het graveerwerk was perfect.
Na meerdere bestellingen bij Knives and tools kan ik niet anders zeggen dat het een prima zaak is. Via E-mail goed advies, scherpe prijzen en snelle levering en altijd alles correct afgehandeld.
Aanbevelingswaardig, een uitstekende kwaliteit waar je mee kunt zien en gezien kan worden.
Ik heb de Leatherman Wave besteld en deze werd de volgende dag zoals beloofd afgeleverd, uitstekende service dus.
De multitool kan ik kort over zijn, het is zoals beschreven......gewoon goede kwaliteit en er zit alles op wat ik nodig denk te hebben. Ik heb de extra bitjes erbij besteld, moet je gewoon doen als je deze mulitool koopt.
Over 'Kniveandtools' kan ik alleen maar zeggen, ga zo door. Jullie leveren goede producten en hebben een uitstekende service.
Ik heb mijn bestelling geplaatst op een feestdag, 2 dagen later werd het pakketje aangeboden.
Alles zat goed verpakt in een stevige (nieuwe) doos met voldoende opvulling.
De communicatie met knifesandtools is goed. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
Ik zal in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen.
Heb voor eerste maal knivesandtools geprobeerd. Kleine Japanse messen, in de aanbieding. Snel afgeleverd en in alle opzichten zoals online bestellen zou moeten zijn. De twee kleine messen zijn nu mijn favoriete dagelijkse messen, scherp en heel handig om vast te houden. Heb nu mijn zinnen gezet op "bigger fish": een Japans koksmes.
Geachte Heer/Mevr
Een prachtig mes, een zeer goede kwaliteit.
De schede van het mes is wat grof.
De verpakking en verzending was uitstekend.
Een hele tijd geleden had ik een gratis mesje en een gratis lampje gekregen op een vakbeurs. Leuke dingen, en ik zocht nog een gepast cadeau voor vaderdag. Aangezien ik bij deze winkel reeds een Leatherman multitool had gekocht, met goede ervaringen, ging ik opnieuw kijken. En ja hoor, zowel het Spyderco mesje als het Photon lampje voorradig! Na wat gekwijld te hebben op de website, toch maar gehouden bij het mesje en lampje. Snelle vlotte bestelling met duidelijke instructies, makkelijk en veilig betaald mbv. Paypal, en een bevestiging. 3 dagen later lag het pakje al voor de deur.
Voor mij duidelijk een voorbeeld hoe het wel moet, een (zeldzaam) lichtpunt qua aankoopervaringen op het internet! Doe zo verder!
Ondanks de tussenliggende feestdag erg snel verstuurd. Product voldoet volledig aan de verwachting!
Snelle service. Zelfs iets dat niet op voorraad was en volgens de site binnen 7werkdagen weer op voorraad zou zijn kwam precies op de verwachte leertijd binnen.
Daarnaast net wat extra doen, zoals een batterij erbij terwijl dat niet vermeld stond.
Kortom, goeie winkel!