[REPLY]
Købte en stol til nypris for 2300 som viste sig at være brugt og ukomplet.
Efter levering kan man ikke komme i kontakt med dem.
Helt uacceptabel dårlig behandling.
RETTELSE:
Efter opslag af 6 April, angående uheldig behandling, er jeg nu blevet kontaktet af kontor møbler med tilbud om ny stol eller rabat.
Det syntes jeg er helt okay, de vinder derfor et par stjerner i den rigtige retning :-)
De stiger fra 1 til 3 stjener...
Lad mig indledningsvis gøre klart, at jeg sjældent bruger til på at bedømme websites ud fra graden af service, af den årsag at god service er en forudsætning for god forretning, og ikke skal klassificeres som noget særligt. Men i det tilfælde at jeg får mere end jeg forventer, er det bestemt på sin plads at takke med en god anmeldelse.
Jeg bestilte to kontorstole til mit hjemmekontor, der blev afsendt samme dag til modtagelse dagen efter, hvilket jeg blev gjort opmærksom på i ordrebekræftelsen. Desværre var jeg ikke hjemme de næste to dage, så fragtmanden kørte forgæves begge gange. På trods af dette fik jeg leveret på 3. dagen uden ekstra omkostninger, selvom fragtprisen for kontor-moebler.dk har været 3 gange så høj som aftalt. Det er god service!
Om selve kontorstolene kan jeg sige at de lever op til mine forventninger. Pænt design, god komfort og fair til prisen.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse og optimal kundehåndtering. Det kunne mange webshops lære af.
Jeg købte en ny kontorstol hos kontor-moebler.dk da jeg manglede en stol, der kunne bruges til mange timers stillesiddende arbejde, og jeg må sige, at stolen klart lever op til forventningerne.
Stolen er i en rigtig flot kvalitet og giver en behagelig siddestilling.
Hurtig levering - Modtog den dagen efter bestilling.
Vil varmt anbefale andre, at købe deres kontorstole her.
Plejer normalt ikke engang at købe sko eller sokker over nettet, men da min gamle kontorstol gik i stykker skulle jeg ret hurtigt have en ny.
Og uden bil kan det hurtigt blive et helvede, hvorfor jeg valgte at undersøge mine muligheder online.
Jeg fandt hurtigt frem til at kontor-moebler.dk har et stort udvalg til en billig penge og kvaliteten er rigtig god!
Hvis du skal bruge en stol flere timer om dagen kan du i hvert fald trygt handle på denne side, da det er hvad jeg selv har af behov.
Leveringen skete på to dage og Thomas var sød til at besvare mit opkald, da jeg ringede på 2. dagen og ønskede en status.
Alt i alt alle 5 stjerner værd!
Købte to stole af mærket Pegasus, som på billedet ser lækre ud. Sandheden skulle dog vise sig at være en anden. Stolene er af usædvanlig dårlig kvalitet, og efter 14 dage knækkede det første hjul. På deres side står de har fået Trustpilot score 10/10, hvilket ikke er sandt, så vi må da håbe Trustpilot beder dem fjerne det statement asap.
Efterfølgende har vi fået byttet stolende kvit og frit (Vi kørte selv ud med stolene), til to andre modeller, så alt i alt er vi nu tilfredse.
Elsebeth found this review useful
Hold dig væk! De sælger dig noget skrammel af kontormøbler. Og hvis du brokker dig efterfølgende er de ikke til at komme i kontakt med. Jeg købte 2 kontorstole hos dem og begge var så ringe en kvalitet og de knagede og "læderet" (imiteret læder) varmer røven og ryggen op så det løber af dig med sved! Så mit råd er: HOLD JER VÆK!
Anders Kjeldsen found this review useful
Jeg fik bestilt 2 kontorstole til mit nye kontor som allerede var på adressen før der var gået 24 timer. De er super dejlige at side på og skåner ryggen gevaldigt. Alt i alt super fed service.
Her for en uge siden ville jeg købe mig en ny kontorstol. Da jeg lavede en kort research og snakkede med vennerne fik jeg virksomheden "kontor møbler" anbefalet gevaldigt. Det endte med at jeg bestilte, og der gik ikke mere end 2 dage før jeg fik mit produkt. Er begejstret over den service jeg fik oplevet gennem denne virksomhed.
Siger tak og lover at vende tilbage med endnu en bestilling når manglet opstår :)
Kan kun anbefales !
Bestilte en lækker stol da jeg skulle bruge den hurtigst muligt - Får straks en mail om at den vil blive leveret dagen efter men modtog den aldrig - Jeg ringer ind og får at vide at den er afhentet og at de vil undersøge det - 30 min efter ringer de tilbage da fejlen var hos transportfirmaet som ikke kunne komme frem pga. sne - Dagen efter - Så var den hos mig - Tak for en fantastisk stol;)
Et serviceniveau i absolut top:)
En helt igennem god oplevelse fra første kontakt til modtaget produkt (12 stk. kontorstole). Levering og pris var som aftalt og kvaliteten af kontorstolene var faktisk endnu bedre end forventet.
Vil også nævne serviceniveauet som var i særklasse. Det oplever man ikke hver dag.
Tak for et godt produkt og service. Jeg vender helt sikkert tilbage, når flere kontorstole skal erhverves.
Vi købte en rimelig dyr kontorstol til arbejdet (2.500 kr.) Da stolen bliver leveret og vi får den samlet virker hæve/sænke funktionen ikke. Vi prøver derfor at kontakte dem dagen efter UDEN held. Vi både skriver og ringer rigtig mange gange (også flere uger efter leveringen) uden at de svarer. Så den tilfredshedsgaranti de så stolt reklamerer med på deres hjemmeside kan rende og hoppe! Vi har nu en stol som ikke er meget værd.
De skriver desuden også på deres hjemme side at kunderne elsker dem og at de har fået 5 stjerner, hvordan kan det lade sig gøre? (når det ikke er sandt)
HOLD JER LANGT VÆK!
Pete Kokowski found this review useful
Jeg faldt over kontor-moebler.dk på Google, da jeg skulle bruge nogle nye barstole i en ordentlig kvalitet (ikke Ikea!) Sammenlignet med andre priser jeg kunne finde på nogle i et cool design, tog jeg chancen (plejer jeg ellers ikke at gøre, når noget er lidt for billigt). Men efter i øvrigt at have modtaget stolene 2 dage efter kan jeg kun konstatere at de både er vildt flotte og super robuste. Virkelig et godt køb til prisen!
Købte to stole, men have lavet en fejl i min bestilling. Snakkede med en rar mand derude, som hurtigt fiksede fejlen og dagen efter havde jeg mine stole - det er sgu da service!
Jeg stod og havde brug for en kontorstol på arbejdet. Besluttede mig for at det ikke bare skulle være en af de der discountstole fra ikea som kun holder i 3uger. Faldt over kontor-moebler.dk og med få klik bestilte jeg en stol, og næstkommende dag fik jeg den leveret til døren. Dette sætter jeg pris på.. Kan klart anbefales til dem som vil sidde på arbejde med kvalitet under rumpen.:)
"Alle emails bliver besvaret indenfor 12 timer" står der på hjemmesiden. Det udsagn holder bare ikke - der går flere dage, hvilket er træls når man muligvis skal tage en beslutning og sende varen retur indenfor de 8 dage.
Komponenterne i selve papkassen er pakket så uhensigtsmæssigt at tunge spidste metalgenstande beskadiger skumpuderne med deres vægt.
Og så medfølger der ikke nogen samlevejledning.
Levering var dog hurtig.
Anders Kjeldsen and Pete Kokowski found this review useful
Kontor-moebler er normalt hurtige til at svare på henvendelser, men når det er angående reklamationer, så er det straks en anden sag. Enten kommer der svar på mail efter en uges tid eller også svarer de slet ikke (hvilket desværre oftest er tilfældet).
Kan IKKE anbefales...
Update: Kontor-moebler.dk har svaret. De vil dog ikke betale for at få returneret varen som de ellers er forpligtiget til jf. købelovens § 78, stk. 4!
Update 2: Kontor-moebler.dk hænger stadig i bremsen og svarer ikke på henvendelser!
Pete Kokowski found this review useful
Jeg købte sidste år en Barcelona kontorstol. Super kvalitet, lækker komfort - intet at komme efter overhovedet.
Det ene armlæn blev dog "mørt", så jeg sendte en email med billeder heraf. Får straks svar tilbage hvor jeg får at vide at den har jeg dagen efter! Kan man forlange mere? Jeg kan kun anbefale at handle med dem!
Mads Hallinborg found this review useful
Jeg har af flere omgange købt stole til kontoret hos kontor-moebler.dk, jeg kan kun sige at servicen er i top, en enkelt gang var der et mindre problem med en af stolene og den blev bare ombyttet uden vrøvl, Super service, hurtig levering, stort udvalg og ingen dikkedarer!!
Mads Hallinborg found this review useful
Jeg har fået en meget fin, venlig og professionel betjening. Er blevet lyttet til og har følt at jeg var "noget særligt" Det har været betryggende.
Har købet flere forskellige stole gennem tiden på dette site, og har altid fået varen til tiden, og blevet godt behandlet.
Jeg har også fået at vide at vi bare kan ringe igen hvis vi har yderligere spørgsmål. Absolut anbefalelsesværdig
Mads Hallinborg found this review useful
Jeg har dårlig ryg og kontaktede kontor-moebler.dk for en ny kontorstol - Bleb guidet perfeckt igennem og det bedste ved det hele - VÆK MED SMERTER - TAK !
Købte tilbage i 2009 en kontorstol (model Nantes) hos firmaet til 2995 kr. De reklamerer med at deres produkter er i læder, det er de ikke! Der er tale om læderlook. Farven på "læderet" blev slidt af allerede efter ca. ½ år. Derudover var der fra start problemer med det ene armlæn som ikke kunne spændes ordentlig fast. Et problem der aldrig er blevet løst, da firmaet er fuldstændig ligeglad med reklamationer og ikke svare på mails herom. Vil derfor fraråde alle at handle hos dem. Brug i stedet lidt flere penge og køb en ordentlig stol fra et af de anerkendte firmaer i stedet for de billige "kina" stole, som kontor-moebler.dk forhandler.
Rune Duus, Anders Kjeldsen and Pete Kokowski found this review useful
Jeg købte en kontorstol i oktober 2009 og var glad for den service som THOMAS lagde i mit valg af stol. I marts 2011 gik stolen i stykker og efter fremlægning af billeder af stolen fik jeg en ny stol. Service af 1. Klasse.
2 chefkontorstole kom allerede næste morgen, hvor de var bestilt aftenen i forvejen. Fragtmanden slæbte dem til dørs.
Delene var næsten selvforklarende. Alligevel faldt vi i en fælde da brugsvejledning, manglede! 2 timers forgæves slid og slæb inden vi fandt ud af at vende armlænene rigtigt og konnekte dem til ryggen.
Så kunne vi ikke få den til at højdejustere! Der blev skrevet frem og tilbage med Thomas, som var ekstremt hjælpsom. Især da han selv fandt ud af at man skulle dreje på pindene i stedet for som vanlig at hive i dem!;-)))
Så kundesupporten blev prøvet og fundet til 5*
Men jeg må trække en stjerne fra for manglende brugsvejledning, som kostede en Codimagnyl imod rygsmerter i dag!;-)))
Det er en fornøjelse at handle med "Kontor-moebler.dk". Jeg føler mig rigtig godt behandlet af firmaet. Der er nem kommunikation med firmaets salgsafdeling via hjemmesiden, som er meget brugervenlig og fin betjening i telefonen. Hurtig levering og i det hele taget super service. "Kontor-moebler.dk" repræsenterer god og tryg handel på nettet.
Gitte Petersen
Vi købte en kontorstol til vores søn som konfirmationsgave, efter et par dage kom der en skade i betrækket på sædet, det så ud som en fejl i stoffet, jeg sendte et foto af skaden og fik tilsendt en helt ny stol, flot.
Kan anbefale firmaet eminent service vi er meget tilfredse.
Vi havde en kontorstol hvor gaspatronen var gået i stykker. Efter at have kontaktet www.kontormoebler.dk oplevede vi rigtig god behandling og efter en uges intensiv mailkorrespondance stod vi med en helt ny stol.
Vi følte os i de bedste hænder under hele processen. Absolut fremragende kundeservice!
Hos kontor-moebler.dk har vi købt 2 flotte lime-grønne kontorstole - alt perfekt og de var lette at samle. Jeg kunne bare ikke få håndtaget til justering af sædehøjden til at fungere, ved super venlig hjælp og instruktion - fra Thomas - fik vi også den detalje på plads. De var blot nye og skulle lige arbejdes i gang. Venlig hilsen Annette Probst
Fra første telefonoprigning til sidst har dette været et superb bekendtskab. Det er et firma jeg varmt kan anbefale til andre. Her vil jeg helt sikkert handle igen!! Et hvert løfte er blevet overholdt og meget mere. Tusind tak.
Et års tid efter jeg havde købt en god kontorstol hos dem gik selvsamme stol i stykker, ved at ledet under sædet der forbinder til hæve/sænke-pinden knækkede. Jeg skrev til dem og spurgte om de kunne skaffe en reservedel, hvilket de da godt mente at kunne. Til min store glæde valgte de istedet at sende mig en helt ny stol. Her vil jeg helt sikkert handle igen!
Har købt en dejlig kontorstol for 1 1/2 år siden, som desværre har fået en defekt. Jeg sendte derfor et billede af stolens fejl sammen med kvitteringen. Senere samme dag fik jeg en mail fra Thomas om at han straks ville sende mig en ny stol. Hurtigt, let og uproblematisk mail korrespondance..... Det kalder jeg god behandling:-)
Nicolas