[REPLY]
Hurtig og korrekt levering af bestilt vare. God service at der returlabel i kassen, såfremt at dette skulle være nødvendigt. Kan klart anbefale at handle hos Kop og Kande.
Jeg kan kun anbefale webshoppen.
Hurtig levering.
Rigtig.godt indpakket.
Indkøbet er lige til, at gå til.
I skriver godt nok at man kan forvente levering måske dagen efter, meen tænkte jeg, det er nok salgsgas, men den var på plads til afhentning kl. 14.00
Super
Det var blot en smal sag, at handle med Kop og Kande på nettet, og så blev man holdt underrettet, helt frem til hvor posten afleverede denne ved døren.
Alt fungerede som lovet - hurtig og effektiv måde at handle på.
gaven bliv bestilt onsdag formiddag, så jeg havde en forventning om at det sagsten kunne nå es til mors dag søndag.men ned gaven kom først mandag æv
jeg har haft svært ved at få fat i et mors dags hjerte fra rosendal, og pludselig 5 dage før mors dag var den igen på lager. jeg bestilte den tirsdag aften og fredag eftermiddag var den nået frem. jeg fik både sms og mail på dens ankomst. hvilken service, den er helt i top.det kan ikkegøres bedre.
Det er super nemt at bestille varar over nettet hos Kop & Kande, men desværre kan man ikke få sine varer tilsendt til ens arbejdsplads, men heldigvis havde jeg et butik i nærheden af hvor jeg bor, hvor jeg kan afhente mine pakker.
jeg handler tit i kop og kande og den butik kan jrg varmt anbefale. i kop og kande er der stort udvalg og en behagelig service. de ved alt om deres varer.det letter vores indkøb rigtig meget
Nemt og overskuelig at bestille på hjemmesiden. Og hurtig levering. Fik min varer efter 3 dage.
Det gik lige akurat og præcis, som jeg håber, det skal gå, hver gang jeg bestiller online.
Varen var som forventet.
leveringstid hurtigere end forventet
Kunne godt have ønsket at i pakkede ind! Det gjorde i nemlig op til jul.
Har ikke været tilfreds. måtte vente 19 dage før jeg efter at have rykket for pakken, før jeg fik den. Fik heller ikke at vide, da den endelig var nået frem. Det synes jeg er for dårligt, og jeg vil kraftig overveje om jeg vil bestille mere!!
Alt let lige på nær, at man selv skal hente varen
Hurtig levering og alt var pakket forsvarligt.
Meget tilfreds
jeg bestilte ting i weekenden og allerede i dag fik jeg det ski.. godt
Bestilt tirsdag aften. Ankomst torsdag morgen.
Ikke sidste gang jeg handler hos Kop og Kande
Jeg er meget tilfreds med funktionerne på hjemmesiden og med mit køb. Dog er det frygtelig irriterende, at fordi man bor i Sverige, kan man ikke få varen tilsendt, den maskinelle indtastning forstår ikke 5 tal i et postnummer, og man er nødt til at kontakte familie i Danmark som man så kan få det sendt til, og senere afhente det hos dem. Det burde kunne lade sig gøre at betale lidt ekstra i porto og få det sendt derhen hvor man gerne vil, også uden for Danmarks grænser.
Det kunne ikke gøres hurtigere, varerne var godt pakket ind og det var bare en god oplevelse.!!
Lisbeth
handel med kop og kande næste gang du skal have noget nyt til dit køkken.
Jeg fik muffins forme og de blev leveret hurtigt og lige til døren.
Jeg kan kun skrive noget godt om min handel hos Kop & Kande. Fik mine varer meget hurtigt efter bestilling og de var pakket godt og forsvarligt ind. Jeg havde selv ved en fejl bestilt 2 stk. af samme ting og skrev derfor til K&K og fik omgående mail retur med svar om, at jeg bare kunne returnere den ene ting og at jeg ikke skulle betale noget for portoen og at man så ville sætte pengene tilbage på min konto. Så alt i alt kan jeg kun anbefale Kop & Kande. Handlen går som smurt i olie fra start til slut og varen er i perfekt stand ved modtagelsen.
Fandt madringe, som jeg ikke har kunnet finde i en fysisk bestik. Bestilte på nettet tirsdag og kunne hente dem i en pakkeshop torsdag
Det fantastiske - ud over modtagelser fra andre firmaer - er at der var en adresseblanket med til brug hvis jeg skulle have returneret forsendelsen.
Det synes jeg er rigtig god service.
Kan siges ganske kort - super hurtig levering - god kvalitet (Termokande)
Min bestilling blev leveret hurtig hurtigt og fejlfrit
Bestilte nogle gryder mv. - det blev leveret få dage efter med følgende en retur etiket i tilfælde af at noget skulle returneres (dog ikke nødvendigt i dette tilfælde).
Hjemmesiden kan dog forbedres. Når du er inde på "Tilbud" og skifter fra side 1 til 2, ændre den række følge og nogle af de tilbud du så på side 1 gentager sig på side 2 og hvis du så vil tilbage til et tilbud på side 1 er det ikke sikkert at du kan finde det på side 1.
Lidt besværligt, men når bare tilbuddet er godt så lever man nok med det :)
Det er flot bestille tingene i weekenden og få det leveret tirsdag- fantastisk....
Super hurtig ekspedition og levering, leveret inden for 1 døgn, stor ros til Kop & Kande
Jeg fandt bl.a. Bodum Canteen termokrus billigere end andre steder :-) Dog kunne det være rigtig dejligt, hvis man ikke skulle helt over 500 kr for at få gratis levering..
Når nu de ikke havde varen i den nærmeste Kop & Kande, var det her dejlig nemt og effektivt!
Intet at klage over!
Nemt at side hjemme og kunne handle de super gode tilbud. Og så er der hurtig levering.