[REPLY]
Leveringen var perfekt - pakken kom få dage efter bestilling.
Selve masken jeg har købt (latex/gummi grisemaske) har ligget i klemme, og den er mildest talt ret skæv, når man tager den på. Så derfor 2 stjerner kun.
Skulle bestille til sidste skoledag og vi stod fem drenge og manglede kostumer. Vi fandt nogle rigtig billige kostumer og bestilte dem sammen. Fik det næste dag. Kvaliteten fulgte med prisen og det var okay.
Tak for god service.
Bestilte onsdag aften og havde den fredag formiddag, fantastisk hurtigt når man bor på landet
Kort sagt: levering til tiden og varene som de skulle være.
- kan sagtens anbefales
Besøgte deres side for første gang, og på forsiden lå præcis det kostume jeg manglede og det var på lager. Bestilte det en mandag aften, og lå i døgnposten til afhentning onsdag morgen.
Kan ikke komme med nogen kritik punkter, alt har bare fungeret! - Ikke sidste gang jeg handler her :)
Jeg bestilte før kl. 15.00 og fik pakken med posten dagen efter, ligesom de lover. Kunne ikke være tilfreds.
Jeg skrev en mail angående min ordre, jeg fik hurtigt svar og leveringen var perfekt. Intet dårligt at sige. Kan stærkt anbefales. :-)
Rigtigt god service. synes det dejligt, der har været kontagt hele vejen igennem (:
Jeg var på udkig efter et lidt anderledes kostume til min sidste skole dag, jeg havde fundet det perfekte kostume (synes jeg ihvertfald selv) men synes det var lidt små dyrt når jeg kun skal bruge det i få timer, så jeg søgte på nettet og fandt så kostume-pusheren som havde et kostume som var 98% magen til, men tilgengæld til den halve pris!
Jeg var derfor besluttet på at det skulle bestilles der, men da jeg så skulle bestille kostumet stod der kun en M/L - hvilket er for stort til mig (dog havde jeg en lille mistanke om at det var en one size) så jeg ringede til Thomas (indehaveren) og spurgte ham og kan kunne give et klart svar med det samme - super dejligt
Jeg bestilte mit kostume fredag eftermiddag og allerede mandag havde jeg min pakke!
Så det eneste lille minus var at jeg savnede at det var opgivet på hjemmesiden at den var en one size - men ellers alt i alt en super dejlig service
Bestilte først et kostume havde betalt og alt hvad man plejer, men opdagede efterfølgende to ting jeg også måtte eje..
Fik dem sendt GRATIS med i fragten og fik leverede tingene dagen efter.
Perfekt!
Overskriften fortæller det hele, så enkelt er det.
Her vil jeg gerne handle igen. Kun en positiv oplevelse.
Jeg skal sammen med 8 andre være Jesus til karneval. Jeg fald over pusheren og skrev så en mail til dem om man kunne få en form for rabat. 10 min efter fik jeg svar, men jeg kunne desværre ikke få rabat . Det skal så lige siges at kostumerne i forvejen var meget billige :)
Jeg bestilte 9 kostumer og fik dem faktisk en arbejdsdag efter. Kostumerne er tip top og er af bedre kvalitet end jeg troede :) desuden havde de også lagt en kuvert ned i pakken hvorpå var skrevet "lidt tilbehør u/b". I kuverten lagde der 9 flotte solbriller med Jesus afbilledet i glasset :)! Jeg takker mange gange og i fortjener virkelig 5 stjerner :)
Næste år vil jeg også handle hos jer ;)
Pelle Ravn and Anders Fogh Eriksen found this review useful
Alt i alt en fornuftig og god butik. Har en udemærket service og udemærket leveringstid, Har dog efter handel fundet samme varer ca. 15 % billigere andre steder på nettet og det tæller lidt ned - en mindre priskorrektion på varerne ville give 4 stjerner....
Modtog min pakke få dage efter at jeg havde bestilt varen, som allerede har bragt masser af smil og grin blandt venner og familie.
Rigtig god service :-)
Hurtig levering og alt var som det skulle være samt en overkommelig pris
Jeg bestilte den ene dag og fik det dagen efter. Super service. Det er ikke sidste gang jeg handler der og anbefaler det til andre.
Jeg bestilte det en aften, og dagen efter var det allerede sendt at sted, på den trejde dag nok postbudet med mine ting. Det er en fantastisk service!
God og hurtig service, nøgen dragterne kan anbefales, noget der kan sætte gang i en hver fest :-D
God service fra medarbejder da jeg havde spørgsmål til er kostume. Endvidere hurtig levering. Rigtig fint
Rigtig fin service, desværre en lagerfejl så jeg ikke kunne få bestilte varer, men ved god personlig kontakt blev der rettet op på den fejl.
Jeg bestilte adskillige varer, og opdagede lige derefter, at en af varens ikke var på lager. Jeg brugte den online kontaktformular for at få fjernet varen fra ordren. Fik at vide, han havde et eksemplar på lager, men at den kunne fjernes alligevel, så det valgte jeg. Det er virkelig god service og svartiden var hurtig. Varerne ankom også hurtigt, så det eneste der kan trække fra en ellers 5 stjernet anmeldelse er, at de billige vareartikler er lige skrøbelige nok. Man kan læse det samme om andre kostume-shops på nettet her på trustpilot, og hvad kan man forvente, når prisen er lav, men det er stadig træls med knapper, der falder af.
15 min efter jeg havde bestilt, fik jeg en mail om, at den nu var sendt med posten. det var sgu hurtig
Nemt at bestille en kostume, når du ikke selv kan være kreativ. Hurtig levering selv om
man er i sidste øjeblik :) Kvalitet er fin til den billige pris :)
Hurtig levering og fine vare. Handler gerne igen en anden gang.
Jeg kom til at bestille det forkerte kostume, hvilket jeg først blev opmærksom på, da jeg fik ordrebekræftelsen. Jeg skrev straks en mail til KostumePusheren for høre, om det kunne nås at lave en ændring i bestillingen - jeg fik en venlig mail tilbage og et stort 'ja, selvfølgelig' til min forespørgsel. Jeg modtog det rette kostume den første hverdag derefter.
Kan anbefale dette firma. Hurtig levering og super og venlig service ved henvendelse .
Fik mine kostumer meget hurtigt med posten - ingen problemer, kan klart anbefales.