We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (81)

for dårlige maps

ender aldtid med at bruge google maps fordi kortende på kraks hjemme sider aldtid fejler og ik kan zoomes ind på.

eneste ting jeg kan bruge krak til er hvis jeg har et mobil nummer jeg vil finde.
men maps eller vej beskrivelse med mere gør jeg på google maps pga det elendige bud de har på krak.

Vvs-arbejde

Vi fik lavet vvs-arbejde af Gas & Vandmesteren, Thomas Rønnov, Randers i forbindelse med opførelse af nyt hus, arbejdet i sin helhed er meget godt udført, og til tiden, vi har haft en god oplevelse og firmaet kan varmt anbefales.

Hilsen
Carsten og Gitte

Magen til svinsk opførsel

Bliver ringet op af sælger som jeg forklarer at jeg ikke har tid da jeg skal afsted til møde så hun må sende mig noget. Hun bliver ved at snakke så jeg gentager hvorefter jeg får svaret at hun ikke kan vente, så hun sletter da bare vores optagelse når det skal være på den måde og jeg ikke gider høre på hende.

Jeg gentager IGEN send mig noget, så vil jeg vende tilbage, og får samme smøre hvorefter jeg simpelthen lægger røret på.

Magen til opførsel fra Krak skal man lede længe efter - rigtig flot måde at behandle sine annoncører på - min kontrakt med jer kommer op til revision!

Reply from Eniro Danmark A/S

Hej Carsten

Dette er selvfølgelig ikke en acceptabel opførelse fra vores side og det kan vi kun undskylde. Vi forsøger hele tiden at forbedre os og gør alt for at sådanne en situation ikke skal opstå igen.

Mvh Krak.
Eniro Danmark A/S

Den fucker helt op, man søger i personer og får svar i firma - blandt andet!!!

Hej Søren hvad så, hvordan går det - sad lige og skulle søge på noget på Krak, har altid tænkt at det var et okay sted til sådanne formål, men nu kunne jeg virkelig godt tænke mig et velfungerende alternativ - den fuckede op i alt man skrev - nærmest syret!!

nemt og enkelt

der ikke så meget at sige.. søg og du skal finde :)

samt er deres kort funktion også rigtig god

Eniro Danmark A/S

utroligt så lidt man kan finde på Krak

utroligt så lidt man kan finde på Krak - må næsten altid ty til alternative søgemaskiner.

Trænger til fornyelse

Bruger stort set aldrig krak navigation længere da google for længst har overhalet. Bruger det få gange til at finde tlf. numre med, hvor krak stadig er med. Men der skal ikke meget til at bliver overhalet her også...

Eniro Danmark A/S

Skiftede krak ud med Google for mange år siden

Især deres kort og rutevejledning på nettet er ikke nær så god som Googles.. Fint nok, hvis man skal slå et telefonnummer op.

Overskuelig!

Nem og overskuelig. Og syntes deres iPhone app er rigtig godt

Elendig og langsom

Jeg synes at krak er blevet ringere og ringere.
Mobil browseren er langsom og det er deres side generelt også.
Det er måske fordi den er klistret til med reklamer, og brugerundersøgelser.
Jeg er permanent stoppet med at bruge krak da 118.dk er meget hurtigere.

Gammeldags

Lidt underligt at de ikke har fulgt med. hvis man ikke søger på en bestemt måde kommer der ikke nogen resultater. Det er lidt ligesom man skulle søge på google for 5 år siden.

God hjælp

Det er en god hjælp til hurtigt at se distancer.
Der er de seneste år kommet mange alternativer til krak, såsom gps-systemer, google og dets lige. Men jeg bruger alligevel krak når jeg alligevel sidder ved computeren.

Super Hjælp

Selve hjemmesiden er kanon, da der er mange muligheder for at finde hvad man søger, samt kortet er til stor hjælp i mange situationer.

alt i alt en super god side :)

Ikke verdens bedste

Kan næsten aldrig finde dem man søger, selv hvis man har den korrekte adresse, plejer at bruge Mostrup.dk.

For få søgemuligheder

Bl.a. til rutevejledning, hænger de noget i bremsen.

Ikke god nok

Den er ekstrem dårlig at anvende på mobilen...
Og det er ikke muligt at vælge cykelrute

Brugbart

Jeg bruger siden en del, og det fungerer udmærket.

udemærket

Jeg har få ting jeg ikke kan lid det her site, men alt i alt er det et godt site.

En klar ommer

Jeg hader, når jeg indimellem er nødt til at søge på Krak - og det er altid min absolut sidste mulighed!
Efter at Krak blev lavet om, er søgningerne ofte blevet så bredde, at de ikke kan bruges til noget som helst. I hvert fald kan det vise sig at være enormt tidskrævende at finde det, man skal bruge.
Det er en helt klar ommer!!!

Danmark bedste side!

Finder altid det må man har bruge for. og klart en side som jeg vil bruge frem over til at finde noget som jeg skal bruger da. f.eks. at finde vej frem til en kunden eller en ven

Super fed

Kan altid finde vej via krak.dk . og som noget nyt kan jeg også søge på en bestemt ting jeg står og skal bruge, det er fedt

Tak

gør det den skal.. og virker.. kort og godt.

KRAK = KONTAKTBIBLIOTEKTET

Telefonnummer, kort, adresser mm. kan findes på krak. Der er lette søge funktioner og alt er lige til. Brugerfladen er enkel og ganske flot. Faktisk kan jeg ikke sige noget negativt om Krak. De skal bare følge med tiden, så skal jeg nok holde mig til Krak i lang tid.

Eniro Danmark A/S

Udemærket til generelle søgninger på tlf

De kunne godt fokusere på at få alle med - og det ville være rart med flere oplysninger såsom hjemmeside og email-adresse som standard.

• Rødovre, DK
  • 262 Reviews

For mange reklamer og for lidt info

Jeg bliver meget irriteret over de reklamer der er især over landkort osv. De er dybt irriterende. Det er sjældent jeg finder de personer jeg søger derinde. En positiv ting er at deres kort er nyere end dem man eks. kan se på google earth.

Eniro Danmark A/S

Hvad kan man overhovede bruge Krak til?

Kraks søgemotor er virkeligt elendig og kræver at man er meget præcis i sin søgning og f.eks. meget intollerant overfor stavefejl og ofte får man 0 hits på selv helt banale søgninger som burde give massere af hits, og ingen brugbare alternativer.

Oftest kan det meget bedre betale sig at bare søge i Google, så hvorfor overhovede bruge Krak?

Elendigt!

Øv, krak var så godt engang - nu popper der reklamer op konstant, og tit kan man ikke udskrive det, man skal bruge :-(
Desuden savner jeg valgmuligheden "Den nemmeste vej" - man bliver altid kastet ud i snørklede ruter, fordi den kun kan finde den hurtigste eller korteste..

Gode billeder

Bruger kortet og billederne utroligt meget - god kavalitet.
Dog kan jeg godt være foruden brugerundersøgelserne og reklamerne

Super!

Overskriften taler for sig selv.. Det eneste som kunne forbedres er kort funktionen. Det er ikke så nemt at zoome når du er på Mac.

Eniro Danmark A/S

Kun når der ikke er andre udveje

Jeg har desværre af og til brug for at kunne se Krak´s skråfotos i de byer hvor de har dem, men herudover gør jeg hvad jeg kan for at finde andre tjenester. - Der er alt for mange og alt for anmasende reklamer, for mange "userneeds-undersøgelser" og andet gøjl, og ofte kan man ikke have nogen særlig tiltro til hverken adresser eller telefonnumre. - Det er måske ikke Kraks skyld at flere og flere benytter taletidskort, har hemmeligt nummer og lign., men da man samtidigt oftere har brug for en mailadresse bliver krak - og andre tilsvarende opslagsværker heldigvis snart overflødige.
Som erhvervsperson har jeg været så uheldig at prøve at købe en annonce hos krak. - Mit bedste råd til andre er at lade være med det. - Krak / eniro er ikke meget anderledes end andre annoncehajer, og man bliver meget nemt fanget af at krak har en helt anden opfattelse af en aftale end een selv.- Og modsat Google har i alle tilfælde min annonce på Krak ikke nogen som helst målelig effekt.
Krak var engang et fint opslagsværk og en virksomhed der gav en fin service.- Det er de desværre ikke længere. -

Krak Som Vi Kender Det

Siden kan være en lille smule forvirrende første gang man bruger den, men den er glimrende til at slå alt fra adresser til telefonnumre op. Lay-outet kunne være bedre men alt-i-alt er det en god og solid hjemmeside som tjener sit formål godt.

Super Mobil Appp!!!

Har lige downloaded deres mobil app som automatisk genkender hvem der ringer så man kan sætte dem på sin kontakt liste:-)

Unødvendig og dårligt underrettet

Det virker ikke som om Krak opdaterer deres nummeroplysninger overhovedet. Ifølge dem er mit telefonnummer bundet til min mor, selvom det er år siden, jeg omregistrerede ejeroplysningerne til mig selv. Det giver mulighed for at ændre sine oplysninger, hvilket jeg har gjort flere gange -de træder bare ikke i kraft.

Eniro Danmark A/S

Tror Krak stoppede sine opdateringer da Eniro købte dem?

Helt elendig og uopdateret "opslagsværk".
Selv ikke deres rutebeskrivelser, som i "gamle dage" var meget pålidelige, kan man bruge til ret meget mere. De har ikke opdateret det danske vejnet i flere år!
Køb hellere en GPS, hvis du vil slippe for at køre helt forkert ved hjælp af en rutebeskrivelse fra krak.dk!
Dette lærte jeg på den hårde måde for et par uger siden!