We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (512)
Kreativ Group

Første og sidste gang jeg handler her..

Trods '1-2 dages leveringstid' på webshop, blev en vare bestilt lørdag, først leveret torsdag. "Kundeservice" besvarer overhovedet ikke henvendelser pr. mail.

Jeg bestyrer selv en relativt stor webshop og har fuld forståelse for at der kan opstå forsinkelse men det mindste man kan gøre, er at informere sine kunder om det, og at besvare kundehenvendelser pr. mail bør være en selvfølge.

Firmaet giver indtryk af at være en lille 'lejligheds-virksomhed' der drives i fritiden.
Det er firmaer som Kreativ Shop, der gør folk utrygge ved at handle på nettet.

Super!

Ingen problemer. Hurtigt, nemt og lige til.

Lækker side

ingen problemer rigtig lækker side nem at finde rundt i og super hurtig levering

God handel!

Danmarks billigste sd kort! God og hurtig handel :-)

Dælen dytme i orden.

Fin handel og besked om hvad der foregår pr mail
bare i orden handel.

Alt ok

Hjemmesiden er nem at finde rundt, fin levering.

Kan kun anbefales.

Gode priser og hurtig levering. Alt helt i top. :-)

Svarer ikke længere

Emails bliver ikke længere besvaret. Hverken på service eller på Info. Nyt tlfnr 31640558. Man ikke slå indehaver eller nr. op på Krak.

Eksisterer Kreativshop overhovedet fra nu af?

Nem bestilling

Lynhurtig levering - lå i postkassen næste dag ;-)

Ovenud tilfredsstillende

Levering og varens funktionalitet, lige efter bogen

Effektiv

Hurig og god behandling af min ordrer.

B. Jensen

Varen jeg bestilte kom efter et par dage, super hurtigt levering.

Lynhurtig levering

Leveret som lovet. Super hjælp i kundeservice

Hurtigt og billigt

Bestilte, betalte og varen kom 2 dage efter. Hurtig ekspedition!!
Super

Kreativ Group

Fantastisk hurtig og præcis handel.

Hurtig service,
Fin hjemmeside,
og ikke mindst en god pris.

Priser ?

Er der da ingen der undersøger hvad en vare koster andre steder, jeg har kigget på deres priser og de ligge over 100% over de billigste andre steder.

Review by confirmed purchaser

Hurtig ekspedition, men forkert komponent

Hurtig og fin webshop, men det leverede svarer ikke helt til det bestilte.

Kreativ Group

Ingen varer og ingen respons fra Kreativ.dk

Har bestilt en USB stick d. 13/5 som jeg skal bruge til eksamen d. 23/5.
I dag d. 19/5 har jeg (udover en ordrebekræftelse) intet hørt, og der er ingen i den anden ende til at svare på mails m.v. I disse tider er 5-6 dage uden en vare altså ikke godt nok. Og det er trods en enkelt helligdag (17/5).

Ser desværre også på Facebook at firmaet nu behandler flere end mig selv på denne måde.

Utroværdig og dårlig service

Jeg bestilte et SD kort den 30.04, godt nok om aftenen og det var en lagervarer. Da jeg så ikke torsdag havde modtaget det, undrede jeg mig, så jeg skrev en email til dem og idag mandag har jeg stadig intet hørt, og kan læse på deres Facebook side at, mange har problemer med at, modtage deres varer fra denne butik. Så kan absolut ikke anbefale at, handle i denne webshop.

Køb af Memory Card

Jeg modtog kortet hurtigt, det kan jeg ikke klage over,
Og de lever også op til navnet Kreativ, ihvertfald når det gælder om at tjene penge på fosendelse. betalte for Maxi Brev (Maxi Brev): 18,00 DKK . Men kortet blev leveret i lille brev med alm 8 kr porto. penge lige ned i lommen.

• Fredericia, DK
  • 13 Reviews

Køb af Memory card

Jeg bestilte et Sony Memory card en onsdag omkring middag, og det lå i postkassen dag efter.

hurtigt og billigt.

Dårlig service

Første sidste gang jeg handler med Kreativ. Ekspeditionstid på 7 dage på lagervarer. Gad ikke svare på rykker mail afsendt 5 dage efter ordreafgivelse. - Alt i alt en dårlig oplevelse.

OMJ

• København, DK
  • 1 Review

Utroværdig

Jeg kan ikke anbefale Kreativ Shop. De er utroværdige og overholder ikke leveringstider. Jeg har nu ventet i en uge på levering af to Memorystick PRO fra Sony. Email svarer de ikke på og deres værdier kan de stikke skråt op.
Deres værdier
• Bedste kvalitet til lave priser
• Brugervenlighed
• Erfaring og stabilitet
• Fremragende service
• Førende teknologi
• Kreativ tænkning

Deres mål
• At være fleksible og at kunne indordne os vore kunders krav.
• At fastholde vore kunder ved at levere service af høj kvalitet.
• At udvide firmaet som et arbejdende team.
• At efterkomme og opretholde sikkerhedsmæssige arbejdsstandarder for at kunne sikre sikkerheden og sundheden blandt vore kunder, personale og tredje part.

Kreativshop har nu på min anmodning annulleret ordren en uge efter afsendelse af email omkring annullering, men har til gengæld trukket beløbet på min bankkonto. En efterfølgende anmodning om tilbagebetaling er nu efter 8 dage endnu ikke blevet udført. De har nu fået en frist til den 10-april-2012 til tilbagebetalingen. Hvis tilbagebetalingen ikke effektueres bliver de politianmeldt for tyveri.

Endnu engang
KØB IKKE VARER HOS KREATIVSHOP
Du bliver snydt

Kreativ Group

Ingen levering, intet svar på email

Jeg bestilte den 13/3 et memorykort, stod det var på lager, og de lovede 1-2 dages levering.
Benyttede deres kontakt formular på deres hjemmeside ca. en uge senere. Har aldrig modtaget noget svar.

Har først modtaget kortet med posten 23/3.