[REPLY]
Jeg tog i dag hele turen til Fisketorvet for at købe nytårskrudt. Jeg blev mødt af krydser over stort set hele deres sortiment, så hvis du vil have andet end knaldperler og skal købe fyrværkeri de sidste 3 dage op til nytår, skal du ikke handle her!
Har handlet i blandt andre Krudtteltet i flere år. Man bliver ikke skuffet over det de sælger, og man kan få næsten alt. Dog kan man få mere for pengene andre steder, især når det kommer til sortimenter - Der er ofte store prisforskelle, men husk at der ofte er næsten samme mængde krudt i tingene!!! Der er meget at spare når man opdager, at "små" raketter fra andre steder indeholder lige så meget krudt som de dyre i krudtteltet. (Max 75 gram n.e.m. i raketter).
Generelt er krudtteltet en sikker vej til kvalitet og store brag, man skal være klar med pengepungen...
Jeg var nede og bruge for lidt for mange tusinde idag :D Så hvis du ikke vil blive fattig på kort tid, så besøg ikke krudtteltet!! Men absolut det bedste sted at handle fyrværkeri!!