We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (14)
KS Motor A/S

Med over 1.000.000Km. på MC på 29 år er mit valg KS. Motor (til service)

Måske kan du også blive tilfreds?

Jeg har kørt over 1.000.000Km. på Mc.
Og har prøvet det meste med hensyn til service værksteder her hjemme og en del i Europa.
service for hver 6-10.000Km. alt efter model og mærke, og noget erfaret er at det betaler sig at åbne munden en gang mere om du ikke er tilfreds!

Jeg har gentagne gange prøvet at stå på forskelige værksteder, med manglende tilbagemeldinger på mangler og utilstrækkelig ydelse af service som der allerede er betalt for.

Måske har du prøvet det at du mangler service, fra et værksted?

Her ved KS Motor har jeg fået lavet en del og det sker at jeg må gentage mig selv en gang imellem, da de som andre ikke kan være 100% top bemandet hele året rundt og at der sker svipsere, med vider melding personalet indbyrdes i høj sæsonen!

Jeg kan da varmt anbefale at tage fat i den som har ansvaret på det gældende område og VUPTI....

Ved Ks. Kan alle blive tilfreds.
De får fuldt hus på stjernerne, fordi de gør deres bedste og konstant forsøger at yde til fulde og udviser respekt for os motor cyklisters tid og gøren.

Tak til Holdet, for konstant at forsøge at finde en løsning.

Perfekt service

I forbindelse med køb af en ny R1'er, kan jeg kun sige gode og positive ting om KS Motor.

Jeg er blevet behandlet fremragende hele vejen igennem. Det gælder både ved selve købet, samt ved de efterfølgende services, den har været til.
Man føler sig rigtig godt modtaget i butikken, og møder et rigtig venligt personale, som altid har svar eller finder svar på de umulige spørgsmål man nu har.

Kan give et rigtig godt eksempel.
Var til service med cyklen, og værkføreren opdager, at der er nogle små revner i mit bagdæk. Han tager straks et billede af dem, sender det til leverandøren for dækket, og 10 min efter kommer han og siger, at de lige sætter et nyt bagdæk på uden beregning.
Det er, hvad jeg kalder service i verdensklasse.

K.S.Motor

Jeg stiftede første gang bekendtskab med KS Motor tilbage i 1996.
Dengang var de Jawa forhandler og jeg var en ung knægt, der havde brugt 9 måneder på at spare de 23.000 kr sammen til en helt ny Jawa 350/640 BlueStyle. Nu skulle jeg til at læse og SU'en gav ikke nok til de evt. reservedele, der ville skulle bruges på en brugt motorcykel. Så der skulle købes nyt.
Den blev afhentet en fredag sommerdag og glæden var stor.

Weekenden blev brugt på at køre den til, ved ganske lave omdrejninger.
På trods af det, var koblingen begyndt at give en "skurrende" lyd under tilkørselen.
Mandag blev den afleveret til service og jeg påpegede dette.

Svaret fra "Mr. KS" var at det var meget almindeligt for denne slags cykel og slet ikke noget jeg burde spekulere på.

Jeg afleverede cyklen til service kl. 10 og sagde at jeg ville afvente at serviceeftersynet blev færdigt, da det var mit eneste køretøj. Jeg gik ud og fik mig en kop kaffe og kiggede på udstyr.

I løbet af de to timer, jeg ventede, var jeg ude at se til cyklen på værkstedet to gange.
Dengang havde de ikke et stort skilt med påskriften "adgang forbudt".
Her stod hun helt alene, uden nogen mekaniker, i nærheden.
Da kl. blev 11:30 kom "Mr. KS" ud med regningen.

Der var lidt olie og filtre og så eller 2 timers arbejdsløn.
Da jeg påpegede at der knap var gået 2 timer siden jeg afleverede den, så han rettede regningen til 1,5 time.
Jeg følte mig lidt snydt. Men det var godt jeg fik lavet servicet.

Ved ca. 5000 km forsvandt 3 og 4 gear. Jeg afleverede cyklen til "Mr. KS" og det var naturligvis en garanti reparation.
Der blev foreslået at jeg kunne få en ældre renoveret motor i.
Men jeg ville gerne have enten en ny motor eller repareret den eksisterende.

Jeg var studerende i Vejle og havde ikke telefon, men jeg havde et fritidsjob nær K.S.Motor.
De næste 3 måneder tog jeg bussen på arbejde og ca. en gang om ugen gik jeg ind forbi og spurgte hvordan det gik.
Jeg lytter til rigtig mange undskyldninger, hvor jeg i dag kan se at det bare har været en sludder for en sladder.
Dengang var jeg noget mere naiv.

Endelig ud på efteråret var den klar og jeg kunne kører igen.
Morgenen efter var det koldt. Den havde gået 85 km siden jeg modtog cyklen fra "Mr. KS" og nu satte krumtappen sig.
Heldigvis kun ca. 3 km fra K.S.Motor

Forpustet og godt træt ankom jeg trækkende og "Mr. KS" tog imod.
Han så noget muggen ud. Jeg, fortsat ung og naiv, var nærmest forlegen over at sådan komme med en ødelagt motorcykel igen.

Nu gik der så knap 6 måneder, med ugentligt besøg hos "Mr. KS", så var min motorcykel endelig klar igen.

Denne gang fik jeg så beskeden "Nu er garantien udløbet og fremover skal du selv betale for eventuelle reparationer".
Hvor var jeg dog naiv. I dag havde jeg nok kontaktet forbrugerklagenævnet eller ombudsmanden.

Heldigvis holdt motoren denne gang og først ved 35.000 km stod krumtappen endnu engang af.
Denne gang pillede jeg selv motoren ud. Skrev en email til Jawa og droppede så motoren i bagagerummet på en kammerats bil og kørte til Tjekkiet. Fabrikken ligger lige syd for Prag og her afleverede jeg motoren som aftalt per mail.

Dagen efter - dvs. under 24 timer senere afhentede jeg den.
Den ældre herre, der havde renoveret den fortalte at han havde skiftet nogle gearaksler som var skæve og krumtappen var blevet rettet op i samme ombæring. Samlet pris blev 140 kr + de 60 kroner jeg gav ham i drikkepenge.
Siden da kørte Jawa'en perfekt op til 72.000 km - hvor jeg solgte den for 4500 kr.

Nu skal det lige nævnes at den her historie naturligvis er gammel og jeg siden har købt mange motorcykler. Heraf dog ingen hos K.S.Motor.

Hjælpsom

Har haft min Honda cbr f3 til service, hvilket var en god oplevelse.
Da jeg kom med den kom den på liften med det samme og vi gennem gik den sammen, så vi var enig om hvad der skulle laves (25000 km. eftersyn )
Det blev gjort til min fulde tilfredshed.
Senere da jeg vil klargøre den til vinter opdager jeg lidt rust inde i tanken, og kontakter så KS-motor. Som igen var utrolig hjælpsom, kom med tanken så klarer vi den lille sag. Så kun gode oplevelser med KS-motor.

Superfin service

Jeg har over en årrække købt en brugt og flere nye motorcykler hos KS
Og har altid fået superfin behandling i forbindelse med køb/salg og service.
En enkelt garantirep. blev udført hurtig og helt perfekt.

Fremragende service og kompentence

Har været kunde hos KS i mange år, og altid været yderst tilfreds. Både med salg, lager samt værksted. Har købt mange stumper og udstyr, både fra lageret samt skaffevare. Skaffevarene er blevet leveret lynhurtig, og altid til den aftalte tid.....TOP. Har købt alle mine MCer hos KS, og de sidste tre er af fremmet fabrikat, da jeg ikke har den samme tillid til andre forhandler.
Ved mit sidste MC køb, opstod der en reklamation af de lidt mere bekostlige....dette blev rettet omgående, uden mindste brok, endda med overarbejde på værkstedet.......Respekt!! Kan kun varmt anbefale KS-Motor. Ib

Køb af R6 RR

Helt enestående oplevelse, super service, fremover bruger jeg kun KS og Yamaha til race.

Service...

Har brugt KS et par gange, men kommer der ikke mere......de yder ikke helt den service jeg har behov for.

Henning Lauritsen found this review useful

Yderst tilfreds kunde

Jeg har nu været kunde hos KS i 3 år, jeg har ikke købt MC hos dem, men bruger dem som værksted og til at skaffe reservedele. Jeg har 3 MC, 2 stk Honda og 1 stk BMW, som jo ikke lige er K.S. Motors mærkevare. jeg har både benyttet deres værksted og til dato ikke haft noget at klage over , den aftalte pris har holdt og på nogle custom dele har der været reklamation uden nogen form for problemer, heller ikke med at få tingene skiftet uden beregning. Jeg er ganske uforstående over for den kritik jeg set Ivan give udtryk for, det kunne tyde på at han ikke har haft orden i aftalerne elller ikke har forstået hvad der har foregået nor man vælger at gå på akord med forsikringsselskanerne, det kunne jo være at han skulle klage til sit forsikringsselskab i stedet, jeg har prøvet noget tilsvarende dog ikke på MC men på mit hus og må indrømme at forsikringslovgivning og fortolkning er ikke altid noget for almindelige folk. JEG HAR INTET AT UDSÆTTE PÅ K.S. MOTOR.

KS Motor A/S

Eminent købsoplevelse hos KS-motor.

Jeg trådte ind i en hidtil ukendt verden, da jeg skulle finde motorcykel udstyr til min far i gave - Puha tænkte jeg, men hjelm og alt det der skulle jo købes. Jeg tænkte, at indkøbene skulle gøres hos KS-motor, da det var den nærmeste forhandler - Og indkøbene blev en super oplevelse. Da jeg træder ind i butikken bliver jeg først overvældet af det kæmpe udvalg af motorcykler, som nærmest stod i en uendelig række og dernæst bliver jeg mødt af det ene smil efter det andet. En ekspedient kommer hen til mig og spørger i munter tone "hvad siger du til det?" og jeg får fortalt, hvad det er jeg mangler. Ekspedienten er utrolig høflig og munter og jeg har allerede fået følelsen af, at jeg har været der mange gange og hører til deres faste kundekreds. Ekspedienten spørger både om hvor gammel min far er, om han bruger briller mm. Først tænker jeg, at hans spørgsmål ellers er sagen uvedkommende, men efter han har fået alle svarene, finder han nøjagtig den hjelm som, en ældre herre med briller passer, mín far, de rette handsker og det hele er på lager. Jeg havde sat et fast beløb af til, hvad jeg havde tænkt mig bruge på udstyret, og blir helt overrasket da jeg kommer til kassen og købene viser sig ikke at overskride mit budget. Hjelmen var dog for lille, men de bestilte en hjelm et nr større hjem som allerede var der næste dag. Alt i alt kan jeg kun anbefale KS-motor når der skal købes ind til motorcyklen. Ekspedienterne udviser interesse og kompetence indenfor deres område - Der er ingen som bare prøver at få solgt noget uden at tage hensyn til kundernes behov og man kan virkelig mærke, at de lytter efter hvad man leder efter og deres priser er også yderst rimelige i forhold til hvor gode produkter de har. Jeg kan varmt anbefale KS-motor til andre, der bliver man som forbruger ikke villedt.

Stor kompetence

Folkene hos KS motor har for de flestes vedkommende været i branchen i mange år og besidder en kæmpe viden om motorcykler.
Jeg har gennem årene haft mange motorcykler til service og reparation på værkstedet, og det er generelt foregået til fuld tilfredshed.
Der kan naturligvis opstå komplikationer, hvis der viser sig at være skjult slid og skader på modellen. Men det er jo ikke værkstedets skyld, og i de tilfælde har man altid været god til at informere om problemerne.
Hvis der skal skrues hjemme i garagen eller laves ombygning / modifikation på cyklen så er der gode råd at hente hos de gamle rotter. Spørg værkfører Kenneth eller chefmekaniker Jørgen.
Butikken har et kæmpe udvalg af kvalitetsudstyr, og Jan, Torben og Andreas ved hvad de taler om når de rådgiver om valg af hjelm, tøj m.v.
Reservedele finder og skaffer man så hurtigt som jeg tror det kan lade sig gøre. Og når den bestilte stump er ankommet får man en sms. Super!
Både gennem mit arbejde som mc kørelærer og som privat mc entusiast har jeg gennem mange år gjort brug af KS Motor. Altid med godt resultat. Så det fortsætter jeg med og kan kun give topkarakter. Axel.

Glimragende Behandling

Altid hurtig, venlig og kompetent reservedelsbestilling.

- selv små stumper fra MC Nøglen, behandles med SMS besked, uden fragt - og med en kop kaffe ved afhentning!

Bedste Hilsener

Køb F yAMAHA xt 600

Tilbage i 2007 købte jeg en Yamaha XT 600 og i forbindelse med købet skulle jeg have ændret bagsvinger, forgaffel samt skivebremser både for og bag Brembo samt KN Filter. Alt forløb næsten gnidningsløs da man må forvente visse tilpasnings problemer ved en custom ombygning - Jeg har efterfølgende haft stor glæde af cyklen og har naturligvis fået råd og vejledning i pleje og vedligehold af samme hos KS Motor og jeg har været 100% tilfreds med den kompetente behandling jeg har fået der.
Naturligvis har jeg også prøvet at bestille ting som pludselig var i restordre efter jeg havde fået at vide at jeg ville have disse ting inden 2 eller 3 dage men det bebrejde jeg ikke butikken.

Ligeledes har jeg været ude for at nogle af de ting jeg monterede lige skulle have et slag for at falde på plads bl. a. mit laser Pro Duro udstødning.

jeg har kun ros til fyrene på værkstedet som tog sig af min cykel og jeg ved at den var i gode hænder der.