We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (36)

Maling og Farver

Super glad. Jeg har brugt de gode Golden Farver i påsken og glæder mig til at bestille igen, I har jo alt....:-)

Fantastiske rammer!

Jeg stod og havde brug for to håndfulde svæverammer, da jeg var ved at gøre klar til en af mine udstillinger. Så fandt jeg Kunstkompagniet på nettet med deres tilbud på 40 % på rammer. Jeg tænkte med det samme at det måtte være Kina-kvalitet til den pris, men valget alligevel at bestille en enkelt ramme for at se kvaliteten, eftersom der stod på hjemmesiden at de blev lavet her i Danmark. Resultatet var fantastisk, så jeg endte med at købe yderligere 9 rammer, som havde lige så flot en finish.

Klart der jeg handler næste gang jeg skal udstille!

Kunstkompagniet

Topkvalitet og fin service til en god mønt.

Jeg har handlet hos Kunstkompagniet en hel del gange, og bliver altid mødt med en fantastisk service. Jeg er enormt imponeret over deres store udvalg, som gør at jeg kan handle alle mine varer et sted. Der er ikke mange steder som dette, hvor man finder topkvalitet til en billig penge.

Kunstkompagniet

Uheldig leverance, men rettede op på det

Har bestilt en ramme af Kunstkompagniet for lang tid siden og i starten skrev de fint tilbage, at varen kunne afhentes i Stellings butik i København K, men når jeg kom ned til dem, kendte de intet til en ramme. Har her efterfølgende forgæves forsøgt via mail og telefon, at få min vare eller annuleret min ordre.

EDIT: Efter noget tid kontaktede Kunstkompagniet mig og fortalte der var sket en fejl og har nu fået min vare som lovet, derfor er karakteren ændret til middel, da de trods alt handlede og fik bragt tingene i orden.

Hej Casper

Vi er meget kede af din dårlige oplevelse. Som jeg fortalte dig på telefonen var jeg sikker på du allerede havde fået dine rammer, da vores snedker havde sendt dem direkte ud til din adresse. Vores lagermand har givet dig besked om at du kunne hente dem i butikken som aftalt, men det er her at misforståelsen er sket mellem vores snedker og lagermand. Som aftalt ønsker du stadigt at modtage rammen og derfor sikrer jeg personligt at rammen kommer til butikken som du ønsker og de kan afhentes i ugen efter påske. Du høre nærmere direkte.

mvh

Michael , Kunstkompagniet
Kunstkompagniet

Virksomheder som denne giver dårligt ry til internethandel.

For 25 dage siden var jeg inde på hjemmesiden og bestilte en vare. På siden stod der at leveringen fandt sted via GLS som kunne levere den i en af deres pakkeshops og da det jeg havde bestilt var en gave til min bror, valgte jeg at leveringsstedet skulle være i odense i hans navn (bor selv i KBH).Dette virkede umiddelbart fint nok og jeg fik en ordrebekræftelse.

Har dog 25 dage efter, stadig ikke modtaget en pakke og deres telefon går direkte på telefonsvarer (og nej det var ikke bare et uheldigt tidspunkt jeg ringede på). Jeg har ringet over 20 gange den sidste måned på forskellige dage og tidspunkter. Derudover har jeg skrevet nogle mails; I starten bare for at finde ud af hvor min pakke blev af og efter 20 dage har jeg prøvet at annullere min ordre, men har ikke fået svar en eneste gang.

Til dags dato har jeg ikke modtaget min pakke. Kan kun på det kraftigste fraråde at handle med kunstkompagniet.dk

Kære Mikael

Vi er kede af din dårlige oplevelse, som vi undre os meget over. Det er et sammentræf af uheldige omstændigheder som jeg fortalte dig på telefonen. Vi har selvfølgeligt straks overført dit beløb til din konto da vi erfarer du ønskede at annullere ordren. Da vi er ved at overgå til nye systemer herunder GLS pakkeshop har der desværre været lidt uhensigtsmæssigheder i vores kommunikation. Det skulle dog være udryddet nu så alt køre på den front . Til din information blev din pakke udsendt med vores private fragtmand, allerede samme dag som du bestilte. Han har været ude for at aflevere den hos dig personligt 4 gange uden at finde nogen hjemme. Sidste gang har han også talt med dig på telefonen i følge hans bemærkninger. Jeg beklager dog endnu engang, men kan ikke lade være med at notere er lige lovlig frembrusende, og håber du vil ændre og eller kommentere slutningen på sagen så folk ikke tror vi er ude på at snyde nogen.

mvh

Michael, Kunstkompagniet

Fin handel

Varen var som beskrevet og blev leveret 3 dage efter bestilling.

Kunstkompagniet

Hurtig levering og gode priser

Jeg ringede op til Webshoppen da jeg skulle bruge nogle bestemte pasteller. Supergod vejledning på telefonen, og jeg havde varerne allerede idag - Dagen efter!!! Det er hurtig levering, og stadigt var det billigere priser end andre steder. - Det bliver ikke bedre.

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg skulle i dag købe noget akvarelpapir til en gave og gik ind i den fysiske butik. Jeg spurgte efter det i kassen og blev vist ovenpå uden antydning af at man havde tænkt sig at hjælpe mig yderligere. Efter jeg i 15 minutter havde stået og kigget, gik jeg igen ned til kassen og spurgte om de ikke havde noget kundeservice. Svaret var et direkte "nej", sagt muligvis som joke. Jeg uddybede at jeg gerne ville have lidt rådgivning om hvilket papir jeg skulle vælge. De svarede at det kunne de ikke hjælpe med, men at jeg kunne forsøge at spørge nogle af de andre kunder.
Er det nødvendigt at sige at jeg gik min vej, og fandt en anden butik med service og endda nogenlunde samme priser?

hurtig og god betjening

Modtog de rigtige varer hurtigt. Firmaet havde opfattet mit ønske om en besked på adresseetiketten så postvæsnet afleverede pakken uden problemer. God anvendelig hjemmeside til varebestilling

Review by confirmed purchaser

Jeg er ovenud tilfreds med servicen.

Jeg har købt oliefarver og er meget tilfreds med behandlingen.
VH
Preben Klitgaard

Review by confirmed purchaser

Rigtig god oplevelse, hurtig levering og alt som aftalt

Jeg bestilte online, hjemmesiden var nem og overskuelig, der var gode tilbud og alting var ligetil. Jeg fik med det samme en bekræftelsesmail, så jeg vidste alting var i orden. Jeg modtog mine varer få dagen efter bestillingen, indpakningen var i orden og intet var blevet klemt som jeg ellers tit oplever ved at andre firmaer. Jeg fik hvad jeg havde bestilt og alt var som aftalt.

Staffeli

Bestilt et staffeli, som skulle bruges som julegave.
Alt forløb perfekt. Bekræftelse på ordren modtaget pr. mail, et par timer efter bestillingen. Og det skal bemærkes, at det var en søndag aften.
Varen afsendt og leveret , indpakket i julepapir, på den ønskede adresse, få dage efter bestilling.
Helt igennem en meget effektiv og kundevenlig behandling.
Godt nytår - ønskes herfra

Køb af svæveramme

Jeg giver 5 stjerner for mit køb af svæveramme hos Kunstkompagniet over nettet. Den blev leveret til det ønskede tidspunkt og til den ønskede alternative adresse. Jeg kunne træffe et "rigtigt menneske" pr. tlf. og få svar på nogle spørgsmål - bl.a. at den normale 14 dages fortrydelsesret var forlænget, fordi der var tale om en julegave. Rammen var pakket særdeles forsvarligt ind, så jeg kan kun give maks. karakter til Kunstkompagniet. Tak :-)

5* Bestilling og levering helt uden problemer

Alt fungerede bare perfekt såvel ved bestilling som levering. Hurtig levering og god information inden levering. Kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Fand butikken på nettet og de havde lige den mappe til tegninger jeg søgte.
Bestilte den indpakket som gave hurtig levering og flot indpakning. vil helt sikker handle der igen hvis jeg får brug for kunst artikler

god service.

god service, hurtig udbringelse af den bestilte vare. Hjemmesiden er nem at betjene og tingene er af god kvalitet.

God og hurtig levering

Vores pakke med ministafelier kom hurtigt frem. vi fik gennem mails god orientering om ordren.
Mvh.
Bjarne Damm Jensen

Særdeles god kundeservice

Rammer og Lærred
Har handlet i Kunstkompaniet 1 gang, men fremover vil jeg vælge samme firma for lignende indkøb.

Fantastisk!

Bestilte stafeli hos kunstkompagniet og modtog det allerede dagen efter, flot pakket ind og så endda med en slikkepind som lille bonus.

Stort plus herfra :)

Helt ok

Nemt at overskue jeres side. Har bestildt en svæveramme. Den var forsvarligt indpakket under transport. Kun handlet der en gang men ikke sidste gang jeg vil handle der. God service.

er ok tilfreds

men, der var nogle af varerne der ikke var på lager alligevel. Blev dog ringet op og fik muligheden for at få noget anden i stedet for. Fin betjening, men opringningen kom flere dage efter jeg havde bestilt. Modtog pakken dagen efter - så hurtig levering har de.

Billedligt talt

Jeg bestilte nogle lærreder, og blev ringet op af Kunstkompagniet, som kunne meddele mig at de bestilte lærreder desværre var i restordre, men at de i stedet gerne ville sende mig nogle større ell. bedre rammer til samme pris, hvis jeg ønskede dette. God opfølgning og tilfredsstillende at "få lidt mere" end man egentlig har bestilt og betalt for. Jeg vil ikke tøve med at bruge Kunstkompagniet igen en anden gang.

Super handel

Jeg købte Amsterdam acryl maling til mine malerier hos Kunstkompagniet, det er uden tvivl kvalitetsmaling, billigt og utrolig let at arbejde med, når man maler. Samtidig havde jeg mulighed for og vælge mellem stort set alle farver mellem himmel og jord på nettet, fremfor i butikkerne.
Pakken var hurtigt fremme, og jeg kan nu komme igang med og male videre.

Tusind tak for rigtig god service :)

Super venlig og effektiv

kunstkompagniet.dk
Det spillede fuldstændig. Fik god vejledning i telefonen. På et øjeblik blev en ekstra vare oprettet, som jeg skulle bruge. Og varerne var fremme dagen efter. SUPER effektiv og venlig betjening.

Review by confirmed purchaser

Betjeningen var rigtig god!

Jeg er rigtigt godt tilfreds på den måde jeg er blevet betjent på!

Review by confirmed purchaser

Jeg får jo altid mine varer fra Jer hurtigt og uden problemer, har altid været tilfreds.

Jeg køber altid akrylmaling, og er glad for de små gratis prøver I sender med, så lærer jeg jo om nye produkter.

Review by confirmed purchaser

Super produkter og hurtig levering

Jeg har handlet 2 gange på kunstkompagniet og har begge gange modtaget mine varer indenfor 2 dage.
jeg kan varmt anbefale at handle hos kunstkompagniet.
Venlig hilsen Tina

Endnu en flot service

Jeg har nu for anden gang benyttet Kunstkompagniet - denne gang til en større levering af store lærreder. Jeg har været meget tilfreds med alt lige fra hjemmesidens opbygning, opfølgning på ordrestatus til endelig levering.

bestilling af svæveramme.

Det fungere perfekt med bestilling ,jeg fik mine ting efter nogle dage leveret til døren . Ingen fejler eller noget så det er helt sikkert at anbefale .

Review by confirmed purchaser

Nemt, sikkert, overskueligt og hurtigt.

Har købt oliemaling som blev leveret 3 dage efter afsendt ordre. Super med opfølgning på bestilling.
Kan klart anbefales!

Review by confirmed purchaser

Dejligt hurtigt modtaget mine vare

Farver og pensler hos Kunstkompagniet

Kunstkompagniet

Gode produkter, brugervenlig webshop og fantastisk service

Har en mor, der er meget kunstnerisk - men har desværre ikke selv arvet evnerne og har ingen forstand på de produkter, hun bruger... Men med god professionel hjælp fra Kunstkompagniet lykkes det mig at købe en perfekt gave til min mor, som ovenikøbet blev sendt direkte til hendes dør. Min mor har efterfølgende bestilt mange forskellige produkter ved kunstkompagniet og er lige så begejstret, som jeg :-)

Kunstkompagniet

Rigtig god service fra kunstkompagniet. Fandt frem til netop den svæveramme, som jeg skulle bruge til mit maleri. Perfekt!

Perfekt handel

Modtog min pakke hurtigt efter bestilling. Varen var godt pakket ind og vedlagt et kort med henvisning til kundeservice for ydelig hjælp og vejledning.
Jeg kontaktede dem for yderlig vejledning og fik en super fin hjælp.

Kunstkompagniet

Kunstkompaniet er helt i top

Kunstkompaniet har et bedt produktudvalg i høj kvaliten, og så er de meget servicmindet og hjælpsomme, hvis man er i tvivl om noget. Den hurtige levering skal også lige nævnes.
Kan klart anbefale andre at handle på kunstkompaniet. TAK

Fem stjerner værdig!!!

Super hurtig levering og service helt i top.
Fik god telefon support da jeg efterfølgende havde spørgsmål vedr. varene.
Kan klart anbefales :-)