We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (122)
Kvickly

God respons på konstruktiv kritik!

Købte nogle mandler i Kvickly Vejle og via hjemmesiden indsendte jeg info om dårlig kvalitet. Hurtig respons og info om, at de ville registrere og undersøge.

Havde ikke tilbudvarerne: Påskebryg

I tilbudsavisen fra kvickly i uge 10/12 stod at man fredag og lørdag kunne købe Tuborg Påskebryg på tilbud for 109,95 pr kasse eksl. embalage. Fint nok tænkte jeg, og drog derfor fredag formiddag til kvickly i Frederikssund, for at købe to kasser. Men der hvor disse påskebryg skulle befinde sig, stod et skilt med beskeden: Tuborg Påskebryg er endnu ikke ankommet, men komme senere fredag.
Lødag formiddag var jeg igen i kvickly, og synet der mødte mig var mildest talt ned slående: en tom palle. Jeg spurgte en medarbejder om der var flere påskebryg, og efter en tur på legeret, kom han tilbage med beskeden at de var udsolgt. Der er sørgeligt at man skal rende forgæves TO gange:-(
Jeg må lige tilføje at det er sjældent at man i kvickly i hvertfald i Frederikssund render forgæves efter tilbudsvarer, men det kan altså ikke komme som nogen overraskelse at det bliver påske, og at der kommer mange kunder for bla. at købe påskebryg, der jo i bund og grund bliver sat på tilbud, netop for at trække kunder til, men når man får beskeden at varen er udsolgt, så bliver man sgu med rette sur.
Jeg fandt derfor Coop Danmarks hjemmeside, og der var en klageformular hvorpå man kunne skrive en klage, hvad jeg naturligvis gjorde. I dag tirsdag har jeg endnu ikke fået svar derfra, så nu har jeg sendt et rigtigt brev i stedet. Så nu håber jeg meget at der sker noget i denne sag.
Når jeg hører mere i denne kedelige sag følger jeg op på trustpilot.....

Barnecykel

Var i vores egen kvickly hvor de havde alle cykler til halv pris, jeg skulle bruge en 12" blå barnecykel - men de havde kun en lyserød i butikken. Jeg ringede til Coop og de kunne ikke sælge mig en til halv pris. Så jeg bestilte en blå cykel . (kan jo ikke komme med en lyserød til vores barnebarn når han er en dreng) Selve proceduren med at bestille og få leveret var ok - men jeg forstår ikke at man inden for samme virksomhed ikke kunne få en blå til halv pris.

God økologisk idé

Kvickly lykkes der hvor Føtex desværre ikke helt kan være med.

Der er mere økologi, den enkelte butikschef sørger for at bestille det kunderne ønsker, og der findes forskellige specialiteter, som giver mig mulighed for at lave eksotisk mad uden at skulle i en specialforretning.

Når jeg så samtidig oplever en social ansvarlighed, hvor der er plads til at enlige mødre kan klare et job i en butik, der har åbent så mange timer om ugen, så må jeg tage hatten af.

Super god butik

I har jo altid frisk frugt og god service... Der er vist ikke noget at komme efter.. Super dejligt..

Vores Kvickly er den bedste

Kvickly i Svendborg storcenter er ikke den pæneste eller mest interessante butik. MEN der er god plads til at komme rundt og de er ikke nødt til at flytte rundt på varerne hele tiden. Derfor handler jeg der selvom nogle ting er billigere hos Fakta på den anden side af vejen.

Lidt mere kvalitet.

Kvickly levere nogle rigtigt fine varer, dog til en lidt dyre pris end så mange andre dagligvarer butikker. Jeg kan godt lide Kvickly fordi de har det store udvalg.

Noget der godt kan irritere mig godt og grundigt, er at man står så længe i kø. Uanset tidspunkt, er det som om de bare ønsker folk skal stå i kø i deres butikker. Det er virkelig en af grundende til, jeg hellere vælger den "lette løsning" i et andet varehus, på en dårlig dag.

Alt for dyr

Varene er dyre og tilbuddene sjældent gode

Penge retur uden problemer, Værløse

Vi handler en del i Kvickly Farum og Værløse, og var glade for den retur service vi fik i går i Værløse. Vi havde købt lidt fredagsslik til ungerne, og først da vi selv skulle have lidt af resterne opdagede vi at det faktisk var udløbet i november 2011. Ungerne havde ikke brokket sig og bliver nok ikke syge af det.
Nå men det var da rart at Kvickly Værløse uden videre gav pengene retur om lørdagen, selvom der var under halvdelen af slikposen tilbage.

Super fint

Super hurtig levering - og fantastisk service.

Kvickly

Halter efter de andre supermarkeder

Gammel varehus, ringe service og rodet.. Priserne er fornuftige!

kvickly er for dyrt!

Jeg forstår ikke at folk gider at handle hos Kvickly. De varer som de har er alt for dyre og kvaliteten er det samme som andre butikker som sælger produkterne meget billigere. Desuden har jeg haft en utrolig dårlig oplevelse med kvickly. De har ikke andet en sure og trætte butiksansatte. Engang havde jeg købt noget deo og der havde ekspedienten glemt at registrere alle chipsene, så alarmen gik igang og butiksansatte skulle tjekke hvad jeg havde. Jeg blev behandlet som tyv, men da jeg kunne eftervise kvittering på varen, så lod de mig gå. Føj, sikke en led behandling af kunder. Heldigvis har jeg aldrig handlet hos Kvickly efter den episode. Det er mange år siden, hvor jeg sidst har været hos Kvickly. Kommer aldrig igen :)

Håbløst forældet Koncept

Hvor " toppen i kæden" er så langt væk fra bunden, at den ikke har det der ligner "føling med hvad der rør sig" på gulvet - hvad der sælger og hvad der er smart/godt.

Der sidder bare nogle kyniske mænd("Chef-Toppen"), og holder på deres gås(Kvickly), imens de med deres "stoppe-stokke" stopfodre butikkerne med direktiver/påbud og ordre ..med alle deres "gode idéer", meninger og beslutninger ..UANSET om det så på gulvet(i butikkerne) rent faktisk KAN lade sig gøre.

Hvor mange gode idéer og initiativer der er blevet bremset i tidens løb, (uanset hvor stor og åbenlys deres succes har været) ...fordi de ikke kom "ovenfra" og fordi det så dermedkom på tværs af nogle "papir-chefers" egne "meget bedre idéer!".

Idag er Kvickly en stor "Kariere-karrusel", hvor dem der vil op, farer ud og ind af de forskellige stillinger(og efterlader så butikkerne i det ene forliste karriere-projekt, efter det andet ..med dertil hørende underskud ...som man så bare fyrer flere folk på gulvet, for at betale - Det skal jo ikke gå ud over chefernes løn og bonus'er!!!)

Deres STØRSTE problem er TOPLEDELSEN(aka: "Captain Claw": Der IKKE lytter til butikkerne - De mangler den fornødne ydmyghed/respekt overfor det faktum, at det rent faktisk er dem UDE I butikkerne, der ved hvad kunderne vil have og hvordan man giver dem det(og dermed får succes). Her kikkes kun på grønne/røde tal, uden at skele til hvordan/hvorfor et underkud er opbygget(især fordi dette ansvar OFTE falder tilbage på hovedkontoret selv!!)

DERFOR... er Kvickly idag kørt håbløst bagud i forhold til deres konkurrenter, fordi de nuværende chefer ikke aner hvordan man plejer en god forretning.
Istedet elsker ledelsen det forældede hiraki-princip, der udelukkende bygger på indiskutable direktiver(idéer) oppefra, der så igen skal reddes i land/betales af FOR DYRE "luksusvarer" og varer som nu alligevel kan fås til 2/3 af prisen, i de fleste andre butikker.

Det sidste man så kunne tale om, var deres såkaldte "særlig gode service ..som discount-butikkerne ikke har" ..for at kunne retfærdiggøre Kvickly's eksistensberettigelse.
Men den er de jo pt. godt igang med at skære/spare væk nu, så man faktisk taler om, at de nu kører med underbemanding(men stadig med ågerpriser) ..stadigvæk fordi det skal bære den inkompetendte karriere-karrusel og deres top-lønninger.

De fatter simpelthen ikke, at de sidder på den gren de så ivrigt saver over...! - For mange høvdinge ..og for lidt indianere!

PS: inkompetendte ledere = fra hovedkontoret ..dem, uden for butikken!

koooom nu Kvickly

engang fast kunde, nu kommer jeg kun forbi meget sjældent.
Der er altid laaaaaaaaaaaaaaang kø, dårlig service, og varene stiger enormt i pris.

Netbutik

Venlige mennesker at handle med men godt nok noget tunge at danse med, det administrative trænger til noget turbo, handler man på nettet og vil hente det i butikken rider man ikke samme dag, der kan godt gå noget tid, skal det leveres går det straks meget bedre

Gik igen forgæves !

Havde fået til opgave at købe en printer som Kvickly har på tilbud i denne uge, men ak nej, som så mange gange før måtte jeg gå forgæves efter denne printer "den var ikke kommet hjem" hvilket et typisk for kvickly da det slet slet ikke er første gang vi har oplevet dette.

Min datter må nu finde en anden løsning på hendes printerønske.

Hanne Frederiksmose found this review useful

Kvickly i Grindsted

Jeg købte en del avocadoer lige inden jul, da jeg skulle bruge dem til en julefrokost den 26. december - Men da jeg skar dem igennem, var de alle sorte og rådne.

Kvikley.dk

Kvikley.dk er en ok hjemmeside.. men ik i toppen.. den kan være ret forvirret at finde de ting man leder efter.

Overskuelig og informativ

Perfekt side der giver mig fuldt overblik over Kvickly-kæden.

Billig elektronik

De har tit billige fjernsyn og DVD-afspillere samt spil og CD'ere en smule billigere end konkurrenterne. Dette er dog ikke det hele. Deres varer i delikatessen er også gode og smager fremragende.

Kvickly

Vi er faste kunder, men...

Vores familie er faste kunder i Kvickly. Vi handler stort set aldrig andre steder. Men desværre er det mest pga. geografi og ikke fordi vi holder meget af Kvickly.

Jeg har ellers været glad for butikken, men bryder mig ikke om de falske pris-stigninger, de har benyttet sig af. Ej heller synes jeg om, at de ikke belønner de kunder, der finder for gamle varer i deres forretninger. Et stykke Coop chokolade til 5,- kan man få. Det er ikke motivation nok til at have besvær med at tage den gamle vare op til kassen. Ved henvendelse om dette sendes blot et auto svar, at sådan er det i Coop. Endnu en kæmpe kæde, der åbenbart er underlagt regler, der ikke kan forklares.

Nå, nok om det! Udvalget i Kvickly er da fint nok. Mht. deres Coop medlemskort er jeg også her i tvivl om, hvorvidt vi fortsætter med det. Belønningen for at handle i Kvickly er simpelthen for lille i form af de point, der optjenes.

Super betjening

Dejligt - bestilt på nettet - leveret til butik - og det var hurtigt :O)

Vanvittigt

Jeg synes det er vanvittig dyrt hos Kvickly, så meget bedre varer har de heller ikke end andre supermarkedeskæder.

Et okay sted at handle

Kvickly er et rigtigt godt sted at handle hvis man som forbruger skal have noget tekstil eller madvarer. Dog er priserne en imellem lidt hampre men til gengæld er det så også kvalitet

Kvickly

Prøver at sælge vare hvor udløbdatoen er overskredet!

Kvickly Geritsgade i Svendborg prøver at sælge vare i delikatessen der har overskredet udløbdatoen,jeg var der i går d.27/11 kl 11:30 og ikke nok med at jeg fandt hele 1o vare der var for gamle alle andre varer i køledisken var på sidste salgsdato,men som plaster på såret og som tak for min indsats fik jeg sørme 100g af Kvicklys X-tra Mælke chokolade!! Hos Fakta får man dog en pose kaffe for sin ulejlighed,men nej Kvickly spiser en af med 100g af deres billigste chokolade..

dårlig service

købte et 32 tommer finlux tv i kvikly i hobro , det gik i stykker efter 1 1/2 måned , syntes at det er uretfærdig man ikke kunne få sine penge tilbage , da det ikke var ret gammel , for så havde jeg købt et nyt , fik at vide at der gik 14 dage til en månede før jeg fik det tilbage

Kvickly

deres gullerøder smager af lort

deres gullerøder er altid for gamle. kvickly er noget lort, jeg vil fra nu af kalde kvickly for "kviclort"

Alt i alt OK

Butikken i 2860 Søborg

Forretningens indretning og det at finde varer = * * * * (4 stjerner)
Rådgivning i forretningen = * * * * (4 stjerner)
Pris / kvalitet = * * * * (4 stjerner)
Returret = * * * * *(5 stjerner)
Reklamation = * * * * *(5 stjerner)

Gammelt øko kød, solgt i Rosengårdcentret Odense

Mandag d. 17. okt. 2011 troede jeg, at jeg købte frisk øko hakket oksekød og ovenikøbet 2 pakker på tilbud til kr. 80,00, dog viste det sig, da jeg skulle anvende det i går aftes d. 18. okt. 2011, at kødet var langt over sidste salgsdato, føj! Kødet, så helt gråt ud og da jeg fik kigget nærmere på dato, var kødet pakket d. 10. okt. 2011 med sidste anvendelsesdado d. 15. okt. 2011. Tak for mad, sagde jeg bare og skyndte mig, at vende min aff. spand på hovedet i vasken, og fandt heldigvis min bonn ;o)

Dyr med middelgode varer

Prisen i Kvickly er 30 til 70 % højere end andre butikker/supermarkeder. Udvalget af varer er dog stort.

En nydelse i weekenden

Siden jeg opdagede at Kvickly havde deres egen hjemmeside og deres egen indkøbsavis for nogle år siden, har jeg gjort det til en regel at sætte mig med en god kop kaffe og bare nyde at "glo på vinduer" mens jeg går igennem de nye tilbud og fristelser. Det holder jeg meget af - hver søndag!

• Ølstykke , DK
  • 11 Reviews

yes

yes yes yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvickly

Skulle gå i bare tæer i sneen, fordi jeg ikke havde bon (vær sød og læs hele historien)

jeg var i Kvickly i Veri Centeret og fandt nogle flotte flotte støvler til 400, men ingen i størrelse 36, så jeg spurgte om der var andre forretninger eller butikskæder der solgte de støvler. Jeg blev fortalt at Kvickly var de eneste der havde dem og at de havde dem min størrelse i Kvickly i Bruuns Galleri. Jeg er meget fattig og har ikke engang råd til min egen mad, men det lykkedes mig dog at få sparet op til de støvler. 3 uger efter jeg købte dem, gik de i stykker, og jeg bandt skoene ind i gaffatape, plastikfolie og alt hvad der kan tænkes. Lige meget hjalp det. Derfor jeg gik hen til kassen, i bare tæer med støvlerne i hånden og sagde at de var gået helt i stykker og at jeg ikke engang kunne holde dem på fødderne længere og fik at vide at jeg hverken kunne få nye støvler eller pengene returnede. Derfor gik jeg i 2 måneder i bare tæer i vinters, selv når jeg skulle hen til mit studie. det er ikke nemt at være 17 år, hjemløs uden sko. Den vinter fik jeg aldrig råd til støvler igen, men fik min fasters gamle str. 32 støvler og min rigtige skostr. er 36. Det var uretfærdigt

Klamme Kvicly

Simpelthen utroligt.

Opdatering d. 2/9:

Stadig klamt

Ulækkert og usundt

Min kæreste og jeg har tit været i kvickly i spinderiet i Valby.
Og det er simpelthen den laveste butiksstandard de har der jeg længe har set, de ansatte virker trætte og ligeglade, er sure når de sidder bag kassen og køber du ting der kan gå i stykker, har personalet ikke lært den der lille finesse med at fjerne foden fra båndet så alle andre ting ikke kører ind over og masser chips og div andre ting.

Desuden, har vi gentagne gange været ovre og kigge på fisk og andre kødvare, der enten er for gamle, eller faktisk har været for gamle i over en uge som stadig ligger i køledisken. selvom det er for gammel, og der er begyndt at vokse div ting på, al deres frugt er der også problemer med, der ligger frisk frugt blandt andet frugt der er så råddent man ikke engang kan se hvad frugt det engang har været.

generelt, er jeg rigtigt skuffet over hele Kvickly´s standard.

Bjarke Chr. found this review useful

X-tra Dejlig butik

Kvickly kan Konkurerer med discount butiikerne med deres x-tra vare

Is Kvickly your company?