We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (66)

Fornuftigt valg til prisen

Fornuftigt køkken til prisen.
Monteringsvejledningen er elendig så væbn dig med tålmodighed.
Evnen til 100% levering af alle dele første gang kan også forbedres.
Servicen hos Kvik Silkeborg er yderst god.

Dårlig rådgivning

Jeg bestilte et tilbud på et køkken hos Kvik. Vi gjorde det meget klart hvordan køkkenet skulle være og hvad prisrammen var. Min grafikerkæreste havde endda lavet en 3D-tegning af vores drømmekøkken.

Resultatet var et tilbud på et helt andet køkken til en pris der lå ca. 50% over budgettet. Vi takkede nej til tilbuddet. Efter et par måneder blev vi ringet op og kunne pludselig få det samme tilbud væsentligt billigere (hvorfor fik vi ikke denne bedre pris fra starten?). Den nye pris var stadig for høj og vi havde desuden bestilt et køkken andetsteds.

Rådgiveren hos Kvik ikke særlig behagelig at snakke med. Vi følte at vi blev talt ned til.

Nemt at samle

Ingen problemer med at samle og opstille, det er 5 år siden vi købte og opsatte det, og alt fungerer stadig som da tog det i brug

Kvik A/S

Fornuftig kvalitet til god pris

Lidt problemer med at få alle delene i første omgang, men de ting der er forkerte eller mangler får man uden problemer. Janne fra Kvik i Tilst giver en rigtig god service og har styr på deres produkter. Så alt i alt tilfreds. hilsen en tømre

Kvik A/S

Et fremragende køkken til en overkommelig pris

Fremragende køkken, og nok det billigste i den kvalitet markedet byder på. Kan kun anbefales. Til gengæld betalte jeg for at få køkkenet sat op, det var ikke specielt dyrt.

Kvik A/S

Fint køkken, elendig service.

Jeg er glad for mit køkken, ingen tviivl om det, men næste gang vælger jeg et andet firma end kvik. Under samtalen i forretningen hvor mine egne tegninger og tanker skulle gøres til virkelighed, virkede sælgeren kompetent og var flink. Der var lige nogle småting vedrørende valg af vask osv, hvor han blandede sig lidt for meget, og gik mere op i hvad HAN synes var pænt end hvad jeg ville ha' Jeg måtte til sidst fortælle ham at så længe JEG batalte for køkkenet, var det MIG der bestemte om det skulle være porcelænsvask eller ej.. Jeg fortalte at mit budget var omkring 50-55.000 kr. Det drejede sig om et lille køkken på Nørrebro og hårde hvidvare ville jeg købe andetsteds. Første tilbud han sendte til mig, lød på 98.000kr. Da jeg ringede og fortalte at det altså var alt for langt fra hvad jeg havde i tankerne blev han sur og tvær. Vi blev enige om at jeg kom ud i forretningen, og så kunne lave de ændinger der skulle til sammen. Da jeg kom derud virkede det som om han hele tiden prøvede at få mig "med på vognen", som han udtrykte det, og bruge tilbudet til 98.000kr. Da jeg fortsat nægtede gav han op, og vi fik lavet et tilbud, som lå inden for mit budget (61000), og som jeg var meget tilfreds med. Jeg betalte 3000kr for levering af det hele og vi blev enige om en leveringsdag. 2 uger før levering modtager jeg bordpladen. Da leveringsdagen kom, og det gamle køkken var revet ned, skete der......ingenting. Jeg ringede og spurgte om hvad der skete, og fik at vide at levering IKKE var inkluderet i tilbudet. Jeg oplyste at der i tilbudet stod en post der hed "levering af køkken - 3000kr". Det forstod man ikke hos kvik, og de ville ringe tilbage. 3 timer senere bliver jeg ringet op, og bliver oplyst at de 3000kr var for levering af bordpladen!! Jeg bliver sur, og bad om at få lov til at snakke med sælgeren. Jeg kan høre at han står i baggrunden og hvisker "sig at jeg ikke er her, jeg vil ikke snakke med ham nu. Han bliver bare skide sur". Meget proffesionelt. Det ender med at jeg anullere handlen og oplyser at jeg køber mit køkken et andet sted. Yderligere en time senere bliver jeg ringet op fra et hovedkontor, og bliver oplyst at de beklger mange gange, køkkenet er på vej med en fragtmand og de håber at jeg vil ta' imod det. Hvis ikke, vil de naturligvis lade handlen gå tilbage. På det tidspunkt har jeg levet uden køkken i flere uger, og her glædet mig rigtigt meget til at få det nye, så jeg takker mange gange, og modtager køkkenet. Jeg har ikke siden fortrudt at jeg tog køkkenet, for som sagt er jeg meget glad for det. Men jeg har fortrudt at jeg handlede hos kvik. Så servicen er til 1 stjerne, kvaliteten af mit køkken er til 5. Derfor de 3 stjerner herfra.

godt

et godt sted at handle og der var ikke noget at klage over

Ikke helt nemt at bestille - men kvaliteten er OK

Web-side og det at finde produkter = * * * * (4 stjerner)
Betaling = * * * * (4 stjerner)
Levering = * * * * (4 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)

Support = ikke bedømt
Reklamation (RMA) = ikke bedømt

Konstant bøvl

Vi har haft konstant bøvl med vores garderobeskab som vi har købt hos kvik. Vi blev ellers mødt af en meget behjælpelig medarbejder som vi besluttede at købe et skab af.
Efter at vi modtog skabet finder vi ud af at det er forkert farve men får ellers at vide af medarbejderen at det passer ikke, vi havde bestilt den farve.

Derefter finder vi ud af at vi har ikke fået spejlskydedøre som bestilt og får igen at vide at det har vi heller ikke bestilt så vi er nødt til at bestille nye døre OG betale for dem og så står vi oppe med 2 ubrugelige døre!

Nu har vi så prøvet at sætte skabet sammen og bragede det ned over mig efter det var kommet op. Vi ringer så til en tømrer som kommer og kigger på det og sætter det sammen og igen brager det sammen.

Skruerne passer ikke til det så det falder fra hinanden ved det mindste.

Medarbejderen har hver gang sagt han ville ringe men så er det gået lang tid hvorefter vi undrer os og kontakter ham og så siger han at det er os som skulle have kontaktet ham.

Efter fiaskoen her i dag har jeg fået nok og har mest lyst til at aflevere det skab igen, jeg forventede kvalitet men må nu indrømme at jeg skulle have købt noget billigere hos IKEA!

Reply from Kvik A/S

Hej Svandis

I hvilken butik har du handlet?

MvH
Christian Skjerk, Kvik A/S

Stort set ok

Bortset fra nogle svipsere, som ret hurtgt blev rettet, var det en god oplevelse.

Dårlig Kundebehandling

Kvik Køkkener på Vesterbrogade er en ualmindelig kundeuvenlig og uforskammet forretning, når noget går forretningen imod.
Produktet hos Kvik er som alle andre køkkener, ... dog lidt billigere end hvad man f.eks. kan forhandle sig til hos f.eks. HTH.
Men er der noget galt, som der reklameres over, er Kvik aldrig imødkomne og serviceminded. Det er aldrig deres skyld eller deres problem. Jeg er mildt sagt træt af den forretning .....

Svandís Funder Svendsen, Mr. C and Elsebeth found this review useful

Fint

Vi har været tilfreds har nu holdt i 5 år

yderst tilfreds

vi fik et rigtigt flot og moderne køkken meget tilfreds

Godt

Havde hørt at kvaliteten var svingende, men forsøgte mig alligevel da prisen var lav. Det viste sig at være særdeles god kvalitet jeg fik, ift tidligere køkken.

Det tog 3 leveringer før de rigtige skabe var i hus

Bestilte 10 moduler, fik leveret 11, der var et ovn skab for meget og et skuffeskab viste sig at være forkert bredde. Der var ingen problemer med at få hentet ekstra skabet og få skiftet skuffeskabet.
Da jeg fik samlet resten af skabene viste det sig at et af højskabene også var den forkerte slags og måtte skiftes, igen var der ingen problemer med at få det skiftet. Men det er irriterende at skulle bruge tid på den slags midt i et bygge projekt

Kvik A/S

Laaang vej til drømme køkkenet....

I deres afdeling i Holstebro bestilte jeg mit nye drømme køkken. Jeg fik en yderst god og proff vejledning, absolut intet at sætte fingeren på der. Problemet, eller rettere problemerne kom da det skulle leveres. Vognmanden ringede som aftalt og tingene blev smidt indenfor i huset. Men det var ca. halvdelen der var kommet og i store træk kunne vi kun samle skabene og lidt sokkel, i og med vi manglede resten af inventaret. Jeg havde vel telefonisk kontakt med dem 18-20 gange. Jeg fik en sang fra de varme lande om det var lærlingen der havde pakket min bestilling og en anden gang var det fejedrengen osv osv. En af de ansatte var så venlig og tage det sidste jeg manglede med hjem, således jeg kunne afhente det hos vedkommende. Fantastisk service i en weekend, desværre var det ikke det hele der var med hjem, på trods af jeg var blevet lovet det. Øv øv. Nå, men endelig blev køkkenet samlet, og nu manglede jeg kun 2 sæt skinnesystemer til et par køkkenskuffer. Jeg blev lovet dem efter knap en uge. Jeg ventede 1½ måned og blev holdt hen med snak omkring sygdom, vikariat osv osv og de vil blive sendt asap....
Jeg har fået mit drømme køkken som i bund og grund er det vigtigste, desværre halter leverancen og tjeklisten gevaldigt, hvilket har sat kraftige spor og desværre også er det jeg fortæller folk som spørger til mit køkken.

Brian Larsen found this review useful

Kvik A/S

Jeg var alene i kvik i aabenraa med min lille datter på 8 mdr.
Jeg vidste inden hvad jeg ville have. Vi havde fået et tilbud fra hth inden.
I kvik kom sælgeren selv med gode forslag til ændringer der ville give et bedre helhedsbillede. Han lavede med det samme en 3d tegning og et tilbud jeg kunne tage med hjem til manden. Selvom jeg havde en sulten datter med, så var servicen go. Han tog sig endda tid til at give min datter opmærksomhed. Vi valgte at købe køkkenet hos dem.
Da vi ikke har hentet det endnu vil jeg ikke give 5 stjerner. Men indtil videre super go service og en dejlig lav pris. STORT plus, vi ønsker vandrette årer, de er de eneste vi kunne finde der også har det på siden af højskabet.

Flot køkken, men ELENDIG service

Bestilte et køkken med bordplade, for det første var der ingen rådgivning om omkring opsætning, så da jeg skulle sætte det op manglede jeg kiler som Kvik åbenbart bruger til deres sokkel. Efter 14 dage kommer bordpladen, den skulle være i 4 dele, 3 af dem er der så fejl på. Vasken sad 3 cm forkert. Værsgod at vente 10 dage mere på at de retter deres egen fejl !!!

Fortryder at jeg ikke købte et Ikea køkken som iøvrigt har NÆSTEN samme skuffer som Kvik, bare 30 % billigere. Og der hjælper medarbejderen faktisk med ideer til køkkenet...

Rigtig rigtig god service

Min kæreste og jeg købte nyt køkken gennem boligforeningen, hvilket krævede at vi havde et fast tilbud vi kunne regne med. Vi tog et smut forbi Kvik Køkkener i Tilst og fik både tilbudt det ene og det andet at drikke mens vi blev vist rundt og snakkede køkkener. Jeg tror vi vimsede rundt derude en time og fik lavet 3Dmodel og en uge senere var tilbuddet på plads og kort tid efter havde vi et flot nyt køkken. Det var ekstra plus at vi igennem hele processen var tilknyttet samme medarbejder og de gjorde hele processen til en fryd. Der er selvfølgelig forskel på de forskellige butikker, men kan kun varmt anbefale folk i Århusområdet at smutte forbi Kvik i Tilst, det er besøget værd

dårligt vejledning.

Forrige år, købte jeg min første lejlighed. og var meget stolt af at være nået så langt i mit liv at jeg kunne købe mig selv en lejlighed.
Jeg havde boet der ca et år, da jeg besluttede mig om at istandsætte min lejlighed og skifte mit køkken ud med et nyt. Jeg havde tidligere hørt om Kvik så det var dem jeg valgte at handle med.
Jeg henvender mig i deres butik i Tranbjerg J. og støder på en flink og imødekommende kvindelig medarbejder. vi taler frem og tilbage omkring mine ideer til mit køkken osv... og finder umiddlebart det perfekte løsning. og jeg får opfattelsen af at det er "ALL INCLUSIVE". så derfor vælger jeg selvfølgelig også at få en montør til at sætte mit køkken op. Det skal siges at jeg aldrig har købt køkken før, så jeg har ingen erfaring med hvad man skal bestille osv, men det er jo det en sælger/salgskonsulent er der for, for ar råde og vejlede.
dagen kom hvor montøren kommer og først her får jeg afvide at "all inclusive" faktisk ikke er så meget all inclusive alligevel.
for montøren satte kun køkkenet op og oplyste at han hverken måtte tilslutte strøm eller vand. så pludseligt står jeg med et køkken til 45.000 som ikke er funktionsdygtig. jeg står uden vask og afløb. står med en smart siemens komfur som ikke er sat osv. dvs at jeg ender med at måtte punge ud for at få en til at sætte det til for mig.... det kunne sælgeren sq da godt have oplyst.
jeg får selvfølgelig afvide bagefter af folk jeg kender at det er normalt at montøren kun sætter køkkenet op, men dette burde sælgeren have oplyst mig, især når jeg nu oplyser at det er første gang jeg køber køkken osv.

jeg er sq skuffet KVIK!

Kvik A/S

Selv ved Gørdetselv er KVIK nedern.

Har købt lidt af hver flere gange, så jeg ved af erfaring hvad der skal bruges, og ved også af erfaring at KVIK ikke er ´kvik´. Sidst købte jeg et køkken, og da det skulle samles havde jeg fået et brugt returskab med i stedet for et nyt. Der var 2 lave skuffer som skulle have været høje, plus manglende bagplade og hylder til et underskab....o.s.v. efter noget nyt var afhentet hos KVIK, var der stadig dele der ikke passede til min bestilling. DET ENESTE DE SKIDE SÆLGERE SKAL, ER AT PAKKE DE RIGTIGE MAT...hva fa..laver KVIK...DET ER EN OMMER.

Ingen vejledning

Har været i 3 butikker, hvor jeg spurgte om køkkener. Fik bare en brochure, og så kunne jeg ellers bare se i den.

Defekt køkken og fejlvejledning

Kvik Amager:

Først og fremmest fik vi at vide at vi kunne bruge Whirlpool hvidevarer i vores køkken i forbindelse med købet - derfor købte vi ikke hvidevarer hos dem !
Når køkkenet så kommer og vi finder ud af at hvidevarerne ikke passer ind ringer vi til Kvik som benægter at have påstået dette (deres medarbejder har rent faktisk selv fortalt os hvilken Whirlpool model vi skulle købe).

Der er ikke det der ikke mangler i vores køkken - vores håndværkere er sløve så når vi endelig konstaterer manglerne er det for sent.

Bordpladen (som næsten kostede 20.000kr) havde fået fugt ved modtagelsen og derfor er der en stor revne - dette vil kvik ikke vedkende sig fordi vi ikke klagede over fejlen inden for 14 dage (umuligt da den ikke kan konstateres før kokkenet rent faktisk er monteret).

Kan ikke anbefales.