[REPLY]
Selv om man for en forhåndsgodkendelse på et lån i mit tilfælde 50.000kr, og valgte at låne 45.000 af det jeg blev forhåndsgodkendt til så for man alligevel afslag efter et par dage, når man sender de papire ind de kræver, jeg kan sige jeg har over 12.000kr i rådigheds beløb og det er åbenbart ikke nok, har aldrig været i RKI osv, her er en copy fra den mail man for ved forhåndsgodkendelsen.
"Endelig godkendelse:
Når vi har modtaget den underskrevne kreditaftale og de fremsendte dokumenter, færdigbehandler vi ansøgningen inden for 2 hverdage. Eventuelle uoverensstemmelser mellem de afgivne oplysninger og den fremsendte dokumentation kan medfører at lånet afvises, idet forhåndsgodkendelsen er givet på baggrund af de i ansøgningsskemaet afgivne oplysninger. "
Og alt hvad jeg skrev i ansøgningen passede med de dokumentationer jeg sendte, så glem det, de er ikke engang blandt de billige i rente satser og selv med høje renter låner de åbenbart alligevel ikke ud.
Og man for bare et standard brev med afslag og ringer man ind for man heller ikke mere information.