[REPLY]
Jeg bestilte nogle sko, størrelsen passede ikke. Derfor sendte jeg min pakke retur, hvor jeg så selv skulle betale for porto som koster 86 kr. Der gik over en uge, før jeg fik mine penge tilbage, først da jeg skrev til dem!!! fik jeg dem tilbage allerede dagen efter. MEN jeg fik ikke nogle penge tilbage, for porto som de LOVER! på deres hjemmeside, at de betaler tilbage for returring af pakker.
Syntes det er dårlig stil af Lagersport.dk at man edda selv, skal betale for porto for levering i første omgang og desuden for man slet ikke de penge tilbage igen!
- så alt i alt har jeg brugt 135 kr for porto.
49 for levering af pakken 86 for returring af pakken.
Det blev en dyr omgang at handle hos lagersport.dk.
Jeg bestilte et par benskinner til min søn. Prisen var den bedste jeg kunne finde, varen var nem at bestille og det blev leveret til tiden.
Æv æv dårlig oplevelse, kan man ikke overholde leveringstiden så lad være med at love noget, specielt når men ringer og rykker for leveringen....
Jeg har en enkelt gang tidligere handlet hos Lagersport, og da gik handlen uden problemer overhovedet - denne gang må jeg erkende, at jeg er blevet godt og grundigt skuffet. Om aftenen torsdag den 7/3 bestilte jeg to knæbind/-beskyttere. Jeg skulle bruge dem til en håndboldkamp tirsdag den 19/3, så jeg bestilte dem altså i god tid. Da de ikke var dukket op efter en uge, valgte jeg at logge ind på Lagersport hvor min ordre pludselig stod "På pause" hvilket absolut ikke gav mening, da jeg intet havde hørt fra Lagersport om, at min bestilling ikke ville blive leveret til aftalt tid. Desuden stod produktet stadigvæk til at være på lager på hjemmesiden (og det gør det stadig!). Jeg skrev til Lagersport og fik at vide, at de havde modtaget en forkert størrelse og at de ville kunne sende dem tirsdag den 19/3. Fair nok, så måtte jeg undvære dem i en kamp. Torsdag den 21/3 var de ikke dukket op, og jeg havde stadig ikke hørt et ord fra Lagersport. Jeg skrev til dem igen, og fik dagen efter at vide, at der desværre var sket en fejl i leverandørens system, og at de først ville komme her på tirsdag den 26/3, hvor jeg igen skal spille kamp.
Efter over to ugers ventetid har jeg simpelthen valgt at give op og handle et andet sted. Jeg har i dag skrevet til dem, at de gerne må annullere ordren.
Simpelthen for ringe service at man gentagne gange er nødt til at kontakte Lagersport for at få at vide, hvorfor ens ordre ikke dukker op og er nødt til at måtte opgive til sidst. Samt for dårligt at hjemmesiden ikke opdateres når varen man bestiller ikke er på lager. Det skraber simpelthen bunden..
Eneste positive er, at efter jeg selv har taget kontakt til kundeservice har jeg fået venlige, omend MEGET kortfattede svar tilbage på mine spørgsmål samme eller følgende dag.
Jeg bestilte noget sportstøj . Det var superlækkert og det kom tilmed hurtigt. Prisen var rigtig god . Så hvis man lige står og mangler sportstøj i en fart , så vil jeg gerne anbefale lagersport.
Fin service. Dog fik jeg leveret en anden vare end den jeg bestilte. Det viste sig efter mail kontakt til jer, at der var kommet ny model, og den gamle der fremgik af nettet var udgået. Dette burde I gøre opmærksom på og I dag 14 dag efter er det fortsat ikke ændret. Men I tilbød straks at returnere pengene og fragt.
Lagersport.dk har fantastiske gode priser og ikke mindst gode tilbud.
Har købt to skisæt inden for 3 uger på grund af den store besparelse
Så er vi klar til bakkerne :)
Hurtig levering, korrekt varer. Første men bestemt ikke sidste gang jeg handlede hos lagersport
Nemt at bestille. Jeg bestilte et par spinningsko, hvor der stod levering 4-6 hverdage, og jeg skulle allerede bruge dem efter 4 dage, da de skulle gives i gave. Det skrev jeg til lagersport. Jeg bestilte søndag og modtog skoene tirsdag. Således hurtig levering og ingen problemer!
Mit første køb på lagersport.dk blev også det sidste.
Jeg bestilte 2 trøjer, med leveringstid på 2-6 dage.
8 dage efter min bestilling modtager jeg den ene trøje og den anden trøje skriver I er udsolgt, selvom den var bekræftet i min ordre.
Jeg fik aldrig en mail på at leveringen var på vej, selvom der stod at jeg ville få en mail.
Min første handel hos lagersport.dk. Varerne kom dagen efter, så ingen kvaler der.
Bestilte en Select fodbold den 28. december - nu her den 16. januar og på trods af gentagne henvendelser på e-mail, så har jeg endnu ikke modtaget produktet. Leveringstiden var på sitet angivet til: 2-6 dage.
Update: Varer modtaget den 19. januar.
I indkøbskurven står der "fragt estimat: 0,00". Desværre kommer der så alligevel fragt på i næste skridt.
Skoen kom som forventet.
Det her var første gang jeg handlede med lagersport, de havde en hurtig fragt, stort udvalg af tøj og masser af billige kvalitets produkter, der skal jeg uden tvivl handle fremover. Alt i alt rigtig god online sportsbutik med hurtig fragt
Er samlet klart tilfreds med min handel. Men et godt råd herfra. Man skal afsende varerne senest dagen efter bestilling af varer. Det er trods alt snart 2013 vi lever i. Men meget skrape priser trækker gevaldigt op i min bedømmelse af virksomheden.
Pakken blev købt 14 dage før jul, og uden nogen som helst kommunikation kom den den 22.12. , så vi nåede lige julegaven. Kunne godt oplyse om den lange leveringstid.
Min bestilling kom meget hurtigt og jeg var hele tiden opdateret på hvor langt den var via mail. Dejligt, billigt og nemt!
Jeg havde bestilt to varer, som skulle bruges julegaver, men modtog kun den ene!
Den anden havde de ikke længere, men de havde ikke kommunikeret dette eksplicit til mig, så jeg måtte i sidste øjeblik ty til en nødløsning og fik blot et kikset svar fra deres "kundeservice"!
Den varer jeg fik var i god stand, hvorfor jeg hiver karakteren op på to stjerner!
Mvh.
Martin
Måtte ringe tre dage i træk for at høre hvor min vare blev af. Synes ikke dette er ok. Den lange leveringstid burde oplyses allerede inden bestilling, så man har en chance for at bestiller et andet sted i stedet....
Bestillingen kan ikke specificeres nok. Ved nethandel er det ikke nok, at kunne bestille farve samt størrelse f.eks. large eller x-large - der må angives hvilke størrelser, large og x-large relaterer til eks. 42 eller 44 - gerne også ærme- samt benlængde.
Som det er nu bestiller jeg large størrelse til konen og får noget der stumper.
Det betyder varen skal retur - det koster 49 kr. udover de allerede betalte leverance 49 kr. i alt 98 kr. for ingenting. Det duer bare ikke.
jeg vil ikke bruge lagersport en anden gang - men vælge Zalando - der dels har fri lev/retur dels har et meget mere specificeret mål bestillingssystem.
Jeg købte h2o strømper til hele familie, de er af super kvalitet og det var en god pris. Jeg fik dem dagen efter jeg bestilte dem :-)
Fandt hurtigt min vare, aktuelle lagerstatus, blev opdateret undervejs på forsendelsen og modtog pakke som aftalt. Alt i orden!
Jeg er egentlig tilfreds med Lagersport, jeg er bare utilfreds med at de ikke gav mig besked på, at et af de bestilte produkter var udsolgt, det fandt jeg først ud af da jeg fik de 2 andre produkter og da det var en julegave synes jeg det var meget uheldigt!
Intet negativt at bemærke om Lagersport.dk. Varerne lever helt op til mine forventninger.