[REPLY]
Hurtig levering, hvis det ikke var for NETS blokerede for paypal. Super kvalitet og designet er i top. Det hele til næsten ingen penge.
Flotte lamper til billige penge, kombineret med hurtig levering og en kundeservice, der er i top! Bedre bliver det ikke!
Efter at være startet på at samle lampen, kom jeg desværre til at knække et hjørne af en af de gennemsigtige buer. Jeg skrev derefter til kundeservice, og mindre end 10 min senere havde jeg fået svar retur, hvor de skrev, at de vil sende en ny bue til mig uden beregning!
og en flot lampe. Er dog noget træt af den utydelige samlevejledning til Pineapple lampen samt der IKKE var en ophængskrog med, som ellers var anvist. Men generelt meget tilfreds, og jeg køber der gerne igen :)
____
Har hermed d. 21.01 ændret min anmeldelse fra 4 stjerner til 5 pga:
Min kæreste havde tabt lampen, så en af 'armene' til lampen knækkede. Jeg skrev en mail til dem i dag (en lørdag), da jeg gerne ville købe et nyt, fik svar inden for en halv time, at de ville sende et nyt beslag UDEN beregning. Dét er ihvertfald service, så mange tak til Annette fra lamps4all :)
Vi har lige købt 2 filigran og 1 pineapple og synes de er meget meget fine - til prisen. De er også meget lette at samle. Selv en "kvinde" kan gøre det uden problemer
Har lige købt en sort strips bordlampe. Selvom den medfølgende instruktion ikke var så overskuelig, var den overraskende nem at samle og den er virkelig flot. Er imponeret over at den ikke koster mere og synes det er dejligt, den blev leveret så hurtigt!
Jeg er ikke særlig ferm til praktiske gøremål men lampen jeg fik dagen efter bestilling var ikke kun yderst attraktivt prissat - den var også let at samle. 5 stjerner til Lams4all og tak herfra
God service. Hurtig respons på spørgsmål og meget hurtig levering.
Lampen er fantastisk flot. Kan bestemt anbefales!
Endelig noget ordentligt design, med godt og behageligt lys, til en pris hvor man ikke føler sig fuldstændig røvet..... Hurigt ekspedition, nem at samle og der var det der skulle være. Tak for det:-)
meget flot lampe til lavpris....endda incl porto ! Jeg er ingen ørn til 3D arbejder men den var faktisk - selv for mig let at samle :-) Køber igen senere !
Har lige købt en Diamond Hvid Large. Lamps4all er virkelig serviceminded, meget hurtig levering og en rigtig fin kvalitetslampe til en lav pris. Var let at samle :-)
Jeg havde store problemer med at bestille. Siden gik "i stå" og jeg ventede og ventede med at den skulle fortsætte. Måtte gentage min bestilling / indtastning fire gange. Tidsrøvende.
Har ikke modtaget lampen (har lige bestilt) så dette er en anmeldelse af selve proceduren.
Super service, fornuftige priser og hurtig fragtfri levering.....så bliver det ikke meget bedre :o)
Kan varmt anbefale et besøg på www.lamps4all.com
Flot lampe til meget fair pris. Endda frit leveret selv om der ikke var tale om et ret stort køb målt i penge :-)
Levering dagen efter bestilling.
SÅDAN !
Meget hurtig levering - lampen kom dagen efter.
Sælger var både venlig og serviceminded.
Virkelig flot lampe!
Super hurtig levering ! Lampen kom dagen efter. En sælger i topklasse.
Hurtig levering, fragtfri, fin lampe til prisen. Tager lidt tid at samle den.
Pineaple lampen