We are hiring!

• Ate
  • 1 Review

glimrende

En rigtig god oplevelse.
Besvaring af mail og hurtig levering.
Alt i alt en rigtig god service :-)

Kan varmt anbefale Larvefødder :-)

Featured review of Larvefødder Børneunivers

Larvefødder Børneunivers

Stort udvalg og super service

Syntes at det er en af de mest komplette netbutikker efter min mening, de har et dejligt stort udvalg af lækre børnesko i alle prisklasser. De har vildt god service og så sender de varen med det samme og det er næsten det vigtigste for mig :)

Yderst tilfreds.

Yderst tilfreds

nemt og problemfrit

Jeg synes det er superpraktisk at Larvefødder også har centimetermål på skoene, for en str. 26 er ikke altid det samme.

Super service!!

Der er bare super service hos Larvefødder, hurtig behandling af ordren. Skoen passede ikke i størrelsen, sendte dem retur og fik hurtig besked om at jeg kunne få en anden størrelse.....
Er ikke sidste gang jeg handler her:)

Larvefødder Børneunivers

str. guide holder ikke (og pakken kom efter 5 hverdage)

Der holdes ikke helt hvad der loves! både hvad angår måling og beregning af barns fod/ skostr. : 2 numre for stort-

Fin behandling

Spændene varer, god og hurtig behandling

• Lene
  • Verified buyer

rigtig fin kommunikation og håndtering af ordren

Der var rigtig god service og fleksibilitet i forhold til ændringer af leveringsønsker.

super service, super levering

Kan kun anbefale at købe via hjemmesiden. rigtig god service, meget personligt og hurtig levering. kan kun give 5 stjerner :-) Vil helt klart handle her igen.

God handel!

Jeg bestilte 2 par sko på larvefødder.dk og det gik fint og problemfrit.
Jeg manglede lidt at jeg fik en tilbagemelding da varen var afsendt, for da jeg kiggede på min ordre via hjemmesiden stod den til leveret/afsendt (kan ikke lige huske ordlyden) men der gik 3 dage inden de ankom på adressen :o)
Men det er ikke nok til at I ikke får 5 stjerner, for jeg er fuldt ud tilfreds med købet.

• Helle
  • Hanstholm, DK

Kan kun anbefales!

Bestilte et par vinterstøvler til min datter der lige er begyndt at gå. Der var meget fyldestgørende beskrivelse af støvler og de lever 100% op til forventningerne :)
Desuden bestilte vi dem søndag aften og onsdag morgen var de i posten - det synes jeg er fin service!
Er meget tilfreds!

Larvefødder Børneunivers

Har ingenting at udsætte :-)

Varen er i fin stand. Kunne hente den 3 dage efter jeg havde bestilt den. Havde ikke sat mig ind i om varen kunne leveres privat, så måtte hente den hos GLS pakkeshop (intet problem).

• Line
  • 11 Reviews

Perfekt børnesko butik!!

Godt udvalg og rigtig gode mærker .. Hurtig ekspedition og god kundeservice. Synes kun at GLS er lang tid om at sende besked om at nu er afhentningen klar. ( 4-5 timer efter de har afleveret får man besked . Ca 17.30 så man ikke kan nå ag hente samme dag i butik)

• it
  • Verified buyer

Billig, hurtig levering, fede mærker

Billig, hurtig levering, fede mærker, stort udvalg

Larvefødder Børneunivers

Når de andre ikke kan, så kan Larvefødder

Dejligt sted at handle - super god betjening, venlig og serviceminded, og kvalitetsvarer til fornuftige priser

Super webshop

Larvefødder har bare rigtig mange lækre Angulus ting, også til nedsat pris. Helt klart et sted jeg vil handle igen hvis der kommer nogle gode tilbud.

Perfekt

Lynhurtig levering, fint informationsniveau undervejs og dejlige støvler. Levering til GLS-pakkeshop er perfekt for mig, der ikke er hjemme når posten kommer, men alligevel gerne vil have varerne hurtigt. Handler gerne hos jer igen.

Fuldstændigt problemfrit og hurtigt

Fra bestilling til levering gik det uden problemer og det var en meget hurtig levering - super !!!

meget tilfredsstillende

Hurtig levering og gratis fragt. Dejligt! Varen præcis som lovet

God service og handel

Super levering

Ikke noget at klage over - absolut fin service og levering. Tak for det. Jeg handler gerne med jer igen :o)

Larvefødder Børneunivers

Stort udvalg i Primigi - jubii :-)

Jeg har købt de sejeste Primigi-støvler til min datter fra Larvefødder. De har en supergod hjemmeside med masser af muligheder for at indstille filtre, så man slipper for at få ind på en masse irrelevante modeller blot for at finde ud af, at de f.eks. er brede i stedet for smalle i modellen - det er fedt :-)

Eneste malurt i bægeret var, at jeg havde set på Facebook, at de havde 5 % rabat på alt til alle med en kundekonto - den skyndte jeg mig at oprette, men da rabatten ikke viste sig ved købet, skrev jeg til Larvefødder og fik at vide, at den var annulleret og bare ikke var blevet fjernet. Øv! Og den står forresten stadig på Facebook...

Larvefødder Børneunivers

Holdt så meget af dem, sov med dem om natten;-)

Vi fik de fedeste Angulus snørrestøvler med posten, et par røde til min datter, et par sorte til min søn - og de blev så begejstrede (de er 2 år) at de ikke ville have dem af igen! Jeg vil faktisk også gerne have et par.. gad vide om de findes til voksne;-) Også de to ZOO t-shirts er et hit! Skønne varer, god og hurtig betjening og, ikke mindst, gode tilbud:o)

PERFEKT

Super service og levering.

• Lise
  • Verified buyer

Kan bestemt anbefale Larvefødder.

Fin vare der passede fint på beskrivelsen. Dejligt at der står længde på skoene, så er det lidt lettere at sikre sig, at man får den rigtige størrelse.

Larvefødder Børneunivers

Jeg bestilte i juledagene nogle hjemmesko. De var fremme allerede 2 dage efter bestilling, og så endda mellem jul og nytår. Jeg er tilfreds med Larvefødders hurtighed og varene levede op til forventningerne.

• G

Hurtig levering - fin service

Intet at klage på

God og hurtigt ekspedition

Hurtig leverering og fin hjemmeside

Super Service

Fandt et par super gode støvler til en rigtig god pris.
Da jeg manglede støvlerne desperat fik jeg lov at afhente dem samme eftermiddag.
Super god service - vi vender gerne tilbage igen igen.

Ingen problemer

Fik min varer dagen efter bestillingen - helt perfekt!
Især fordi de kom den 23. december :o)

Super handel

Super hurtig handel til en god nedsat pris.

FANTASTISK.

Alt forløb uden problemer.med bestilling og forsendelse.
vedr. forsendelsen. kunne godt tænke mig at forsendelsen kom direkte til min adressen. således at pakken ikke skulle afhentes på et pakke opsamlingssted.
eller bedre oplyst på larvefødders hjemme side.under bestilling

Fin og hurtig service

Er glad for mit første køb ved larvefødder:-)

Larvefødder Børneunivers

Lang leveringstid plus betaling for indpakning

Det tog en uge fra jeg bestilte varerne til jeg kunne afhente dem (GLS). Jeg betalte 25kr. for at få pakket et par sko ind (!) Lidt vildt - kender ingen andre butikker, hvor man først køber en vare, og så derefter skal betale for indpakningen (og så 25kr?!) Har skrevet en mail til deres kundeservice vedr. det - bare en opfordring til at gen-overveje om det ikke hører under service, men det har de ikke svaret på. Dog er støvlerne jeg købte som de skal være, og de var til halv pris, så det var jo positivt!

• Karina
  • Kbh, DK

Hurtig levering, men....

Ja, jeg måtte desværre returnere en ellers lækker vare, da virkelighedens farve afveg uacceptabelt meget fra billedet på nettet.

Men derudover ikke en finger at sætte på Larvefødders service.

Det fungerede fint

Skoene levede fuldt op til mine forventninger og alt gik nemt.

Nul problemer

Hurtig levering. produktet levede op til beskrivelsen på siden, både kvalitet og størrelses angivelse.

Super varer!!

Nemt og let at bestille og betale, men liiidddtt langsomme om afsendelsen. Men ellers ingen problemer overhovedet. Vil gerne købe sko hos Larvefødder igen.:-)

SUPER GODT KØB

Godt produkt til spotpris, fin service og hurtig forsendelse. En rigtig god købsoplevelse.

Super god shop

Jeg er meget tilfreds med Larvefødder. Har købt hos dem flere gange. Rigtig god kundeservice og meget hurtigt levering. Kan kun anbefales at handle der.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.