[REPLY]
Godt internet auktio
Hurtigt tilbage melding når man er overbudt
Ved overvågning af vare, god service
MEN VED HENVENDELSE VIA TELEFON , M E G A DÅRLIGT S E R V I C E
M E G A L A A A A A N G VENTETID
Det kan i squ gøre bedre
Mvh
Hans Lund
kunde 1133519
vareno 2957518
jeg har nu skrevet 3 gange uden svar.... det er da for ringe
khl
Gode fotos og fin beskrivelse af de produkter jeg har købt. Dog kunne jeg ønske mig at man kunne søge på flere auktionshuse på een gang (idenfor rimelig køreafstand). F.eks ved at sætte flere flueben eller vælge "Sjælland" istedet for at skulle søge individuelt på Helsingør, Roskilde, Herlev og Næstved.
Jeg fik mail fra Lauritz.com ang. Jeg fik hammerslag på en varer jeg har budt på. Blev jublende glad. Dagen efter fik jeg en ny mail fra dem, hvor de undskylder det var en fejl, og aktionen skulle forsætte yderlig i 24 timer. Det var på grund af nedbrud på deres Internet, eller noget i den retning...
Jeg var dybt skuffelse...
Lauritz.com skulle vente med, at sende mail ud om man har fået hammerslag, til de er sikre på alt er gået korrekt til...
Finn Vinther...
er glad for at handle på Lauritz. com dog kan jeg have en mistanke om at der køres med intern overbydning - det er selvfølgelig en grum hentydning - men jeg har tænkt over det i forbindelse med to identiske lysekroner jeg har budt på - hvor den ene (første gang) går til en pris over 3000 kr og jeg så ugen efter kan købe en identisk til under det halve....
Det har været en positiv oplevelse at sælge vore varer gennem Lauritz.com.
Lis Hvid
Der er ingen skjulte gebyrer eller andet, den pris du får opgivet er det det koster, det er nemt at få tilsendt og afhente, kan kun anbefales
Jeg har handlet på Lauritz til min fulde tilfredshed
En meget professionel behandling af mit salg af diverse møbler.
Jeg har intet at udsætte på Lauritz com.
Mulighed for byde på den ting du hidtil kun har drømt og for overkommelige priser.
Har købt mange gange på Lauritz.com Auktioner i
Danmark og Sverige og har altid følt mig tryg ved
disse handler.
Orla Ehrenreichsen.
Fungerer perfekt
Det er nemt at få overblik og handle..
Det sidste der mangler er en nem brugerflade til fragt
Jeg har aldrig haft problemer på Lauritz.com, det har altid bare fungeret!
Jeg måtte rykke flere gange over 3 uger inden min lampe blev sat aktivt til salg. Først var der ventetid på fotografering og så var den ikke aktiveret ved en fejl.
Og så synes jeg at en ventetid på 30-40 dage på ens penge er alt forlang tid.
Det gik som i havde sagt.
Det var bare så nemt!
Gode beskrivende billeder, nem oversigt gennem hele bud-perioden. Super med mails imens handlen stod på. Søde personalet i butikken og fantastisk hjælpsomme folk på lageret i udleveringen...
Du skal bare hoppe ud i det!
Jeg kan ikke stoppe igen!
Meget professionelt og brugervenligt
Skulle jeg tildele den sidste stjerne, ville det forudsætte større service/ engagement hos personalet.
Fungerer upåklageligt, har dog oplevet noget uflexibilitet og manglende hjælp når man opsøger en anden afdeling end den man har købt varen igennem. De gør det meget klart at de IKKE arbejder sammen. Det har givet mig et par dårlige oplevelser.
meget behageligt sted og handle.Jeg nyder selv at sætte min pris.
Jeg synes lauritz.com fungerer ganske udmærket og jeg har da også købt på auktionen flere gange. Jeg følger løbende med I, hvad der sælges på auktionerne.
Jens Garde
Jeg har fundet mange gode ting hos Lauritz. Men 20% i salær + kr. 95 for hammerslag - det er altså en rigtig god forretning for Lauritz. Og både køber og sælger skal betale.
Jeg har købt hos Lauritz siden 2007, og jeg har købt fine ting, og dem har jeg ikke fortrudt.
René found this review useful
Alt fungerer som det skal og især App'en er super.
Men når varen er købt koster det en herregård at få varen fragtet hjem.
En lille knagerække kostede 273kr i fragt!
uha.
jeg har efterhånden budt på/købt en del ting på auktionerne i Næstved og er altid blevet behandlet godt af personalet ved afhentning eller jeg bare ville kigge ,så er man velkommen og altid med et smil og en kop kaffe, stor ros til de venlige piger
I årenes løb har jeg solgt varer på Lauritz.com en del gange.
De allerfleste gange har firmaets vurderinger passet. Effektiviteten i administrationen har også generelt været udmærket.
Hurtig og seriøst firma!
Synes der er mange spændende varer - nogle meget rimelige i pris og andre alt for dyre. Synes det kniber med vurderingerne - de holder ikke rigtig med de priser varerne bliver solgt til... Synes også godt der kan være en mere tydelig beskrivelse af varens tilstand - svært når man fx bor på Sjælland og fx. ønsker at byde på noget i Jylland eller i Sverige...
Jeg fik en god snak om den skål jeg ville sælge.At den ikke gik til vuderingen fik jeg osse at vide så jeg vidste hvad jeg gik ind til.
som ovenstående
Altid venligt personale. Godt bredt udvalg.
Kørte fra Odense til Herlev, for at hente et "sværd" og havde ingen problemer. Har aldrig haft problemer med at hente mine varer, nogen steder hos lauritz
Et irritationsmoment.
Det eneste der irriterer mig er det at man byder og en anden pr. automatik har budt over. Det irriterer mig meget og jeg byder ikke mere på den vare hvor det sker.
Har meget fin erfaring med både køb og salg, og vil klart anbefale alle, og studere hjemmesiden. Det kan give lidt trykhed og forståelse hvis man starte med at følge et salg/ køb.
Samling modelbiler (2963734) og samling Mærklin toge (2933796) blev indleveret den 23. marts og blev først vurderet 3 uger efter (efter rykker) og sat til salg en måned efter indleveringen. Med de 40 dage jeg skal vente på udbetalingen tager det næsten 3 måneder inden jeg ser penge på min konto. I sådan tilfælde burde Lauritz. Com sørge for at fremrykke betalingen. Jeg venter fortsat på at få udbetalt 3.644 kr. for en vare der er indleveret den 23. marts.
Men der er kun et minus og jeg ved godt det ikke er jeres problem og i kun gør det som en hjælp til os, men kunne godt ønske der var lidt flere at vælge imellem når man skal bruge nogen til at lever ens store ting hjem, da jeg har haft lidt problemer med en af dem i har på listen i har. Det er også fordi jeg er ikke god til det med at søge efter nogen der kan hente mine større ting og derfor holder det mig ofte fra at købe større ting. Det kunne andre måske også have det og jeg har nu også fået afvide de fatisk er dyre en de fleste. men jeg kunne godt ønske i havde flere på listen over vognmænd, det kunne hjælpe mig og måske flere og gøre vi ville byde mere på de lidt større ting.
Hilsen Dorte Mikkelsen
Det eneste punkt, som er negativt, er transportomkostninger. Den mindste sats er
125 kr. - uanset om det drejer sig om en mønt eller et frimærke.
Jeg har altid været glad for at handle gennem Lauritz.com, det er nemt, hurtigt og præcist. Det eneste minus er at man forlænger auktionere ved sene bud, når der er et limit bør det overholdes.
Mogens Olesen
Bare lidt ærgeligt at de forskellige auktionshuse er franchise-baseret da det begrænser mulighederne for at få købte emner sendt til mit nærmeste outlet. Den transport virker forøvrigt også lidt dyr når den ellers er tilgængelig.