[REPLY]
God kunderservice og hurtig levering :-)
Ringede kl. ca 13 og spurgte til et produkt samt leverings muligheder. Sendte ordre inden kl. 14. Beskæftigelse mv afsendt umiddelbart efter og jeg modtog min pakke dagen efter kl. 12:30 på nærmeste posthus.
Jeg har benyttet mig af Lavpris-Låse 2 gange inden for kort tid, begge gange har alt bare været OK ,også da jeg havde behov for telefonisk bistand, jeg havde ikke fået bestilt den rigtige vrider, dagen efter lå den i postkassen Flot Flot
Du kan handel sikkert og hurtigt ved at kontakte Lavpris Laase
Du kan sagtens bestille vare hos Lavpris Låse - det vil vores andelsforening gøre fra nu af :)
Jeg bestilte tre stk. terrassedørgreb med elektronisk lås kl. 15.04. Kl. 15.08 kom en mail om, at nu havde Lavpris-Låse afsendt ordren! Næste dag kom posten med varerne. Det må siges, at være hurtig forsendelse.
Vi købte vinduesgreb m/lås.
Et godt og velfungerende produkt, der helt lever op til vore forventninger.
Lavpris låse har overholdt pris og leveringstid som beskrevet på hjemmesiden.
Havde det været hurtige var jeg blevet overrasket
havde det været langsommere, så havde jeg set mig om efter en anden leverandør.
Jeg fik det jeg bestilte, og fik det leveret rimelig hurtigt med posten. Informations niveauet på hjemmesiden var okay. Personligt kunne jeg måske ønske størrelsen på låsene penslet lidt mere ud.
Alt i alt en fornøjelse.
Glimrende beskrivelse af produktet, ingen problemer med bestilling og den rigtige vare kom meget hurtigt. Perfekt. Handler der gerne igen.
Fik låsecylindre og en cykellås. Priserne er konkurrencedygtige. De ringede mig op, fordi jeg havde bedt dem om at sikre at det var de rigtige dele jeg havde bestilt sammen. Tonen var behagelig spørgsmålene blev afklaret.
Fin service. Købte en Dørlukker/dørpumpe. Jeg var lidt i tvivl om et par ting under monteringen og derfor ringede jeg et par gange til Lavpris Laase - der var god og præcis hjælp så på mindre end en time fungerede det hele.
Jeg bestilte en lås til sønnens knallert, og den kom efter få dage. Alt som det bedst kan være.
Kan varmt andbefale Lavpris laase, hurtig lev, samt god info omkring ordre status.
Havde varen på adressen på 2 dage. Kanon.
Du kan meget roligt købe dine låse m.v. hos denne virksomhed.
Ja der er ikke så meget at sige. Hurtig levering og som aftalt.
Betilte nøgleskab til god pris og fik det leveret indenfor 48 timer
God service.
Effektiv og hurdig ordregivning, samt hurtig levering. Hjemmesiden gjorde det enda muligt at identificere en gammel sjælden nøgle, som bestilt med det rigtige nummer passedehelt præcis i låsen.
Tak for det Dan
Alt fungerede tilfredsstillende. Næste gang, jeg skal bruge låse, lommer jeg tilbage.
O.C
De leverede hvad der var bestilt, men der kunne godt have været skruer med til dobbeltcylinderne. Ellers fint og effektivt
Rigtig god og professionel behandling og hurtig levering..
Leveret dagen efter bestilling - sådan skal det bare gøres. Utroligt hvad man kan spare ved at handle hos Lavpris Lasse - jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle jeg kender og vil selv bruge dem fremover. De har fået en ny fast kunde....
Jeg købte 4 låsepakker, det var et problem med postkasse låsene, der ikke lukkede på den ønskede måde. Lavpris laase sendte staks 4 nye bagstykker uden ekstra beregning.
Kan tilslutte mig de øvrige positive kommentarer til Lavpris Laase. Gode priser, hurtig levering. Vil også handle her næste gang.
Super hurtig levering. Godt produkt til en god pris. +++++ herfra
Hurtig levering, ordren blev ekspederet få minutter efter den blev afgivet, og pakken blev afsendt samme dag.
Alt-i-alt ikke en finger at sætte på servicen.
Som jeg skrev i overskriften,
Varen er modtaget og er den model og størrelse jeg vil have,fint !
Det bestilte var fremme dagen efter bestillingen. Intet at bemærke til leverancen.
Jeg er meget tilfreds, det er som det skal være, hurtig levering og fornuftige priser.
Jeg har for første gang handlet med "lavpris låse", det var hurtigt og effektivt.
Når du handler til Lavpris Laase får du levering og kvalitet til tiden.