[REPLY]
God service og varen kom som beskrevet på hjemmesiden! Kan varmt anbefales!
Vi lavede en stor ordre til vores nye hus, og fik en rigtig god pris og hurtig levering. En måned senere skulle vi bruge et ekstra håndtag og lås. Desværre sendte lavpris-laase.dk det forkert, men de sendte ny u/b og vi skulle ikke engang sende den forkert retur!
Super fin service!
Vi handler gerne her igen.
Havde først bestilt hos Totallåse, men de skulle have ekstra betaling for at levere nøgler med til de bestilte Kaba cylindere
LavPris låse leverede det bestilte dagen efter det var bestilt, præcis som bestilt, Super tilfredsstillende service.
De er dytgige, behagelige, hjælpsomme hvis vi løber ind i et problem.....hurtig forsendelse og tillige billige.
Et firme som I trykt kan handle med.
For mit vedkommende, så er det ikke sidste gang, at jeg handler med Lavpris Låse.
Mvh. Torben
Bestilt over middag, afsendt samme dag.. Prisen billigere end Bauhaus.. Så helt kanon!
Jeg fik sendt tingene hurtigt og til en ok pris.
Købte 4 dørgreb, men fortrød, da de ikke passede ind alligevel.
Prisen den bedst jeg kunne finde på nettet, leveringstiden ganske kort, og opdateringerne fra firmaet var upåklagelige.
Efter jeg returnerede grebene, fik jeg hurtigt et notat om, at nu var pengene overført til min konto.
Virkelig en god oplevelse
Bestilte søndag fik leveret tirsdag, enkelt fejl pakning som var rettet inden lørdag samme uge uden beregning.
Kanon gode priser, Lynhurtig levering, perfekte varer, god varebeskrivelse på shoppen :-)
Jeg har nu handlet med Lavpris Laase flere gange og er til dato endnu ikke blevet skuffet :-) så jeg kommer tilbage næste gang jeg skal bruge en varer som de tilbyder.
Kun +++ herfra :-)
Jeg købte et dørhåndtag, som jeg skulle bruge allerede dagen efter. Jeg fik service i telefonen, og min vare kom med posten dagen efter, så jeg er en tilfreds kunde.
Det eneste - hvis jeg SKAL sige noget - var at jeg ikke kun få linket til PostDK til at virke, men da varen dukkede op til det forventede tidspunkt, er det ikke vigtigt....
Skulle bruge nogle ekstra låse, fandt en færdig løsning. Pakken kom meget hurtigt og var solid.
Ingen problemer overhovedet med bestilling eller forsendelse.
Sådan skal det være at handle på webshops.
Bestilling er, som for de fleste netforretninger ligetil, jeg fik bekræftelse umiddelbart og så få minutter senere besked om at min ordre nu var ekspederet- dagen efter modtog jeg mine dørgreb, det kunne ikke gøres bedre.
Super god kundeservice, hvor de tager sig tid til at hjælpe bedst muligt.
Intet at udsætte - Kan varmt anbefales
Jeg fik al den hjælp jeg havde behov for inden jeg bestilte og mine varer var fremme meget hurtigt. Jeg er meget tilfreds med servicen.
Tip Top på alt. Kan varmt anbefales og til gode priser og service
I kan roligt udvide sortimentet - jeg vender tilbage - tak
Det var fra dag til dag og i orden. Fint
Kanon betjening, jeg havde behov for hjælp angående montering af et kasselås og de hjalp rigtig meget selvom jeg var begynder ;)
Jeg havde bestilt en vare som blev leveret efter få dage. Eller det vil sige, der kom en pakke, men det var ikke den vare jeg havde bestilt. Jeg skrev til kunderservice og spurgte hvad jeg gjorde nu? Efter et par dage mere kom den rigtige vare, samt en forudbetalt pakkelabel jeg kunne sætte på den forkerte og sende tilbage. Ingen problemer med at sende tilbage først og vente og vente.
Det er godt nok kundeservice over det normale! Alle kan komme til at putte det forkerte i æsken, men ikke alle er lige gode til at håndtere problemet, og her skiller lavpris-laase.dk sig ud.
Jeg kommer helt sikkert tilbage. Anbefalet herfra.
God vejledning pr tld, vi bestilte og fik varerne dagen efter. Ikke sidste gang vi handler med Jer. ;0)
det var let og fungerede fint
Helt uproblematisk at handle her. Hurtig og perfekt ekspedition.
Super butik, som er hjælpsomme og nemme at snakke med, når man ringer derind. Ekspederer hurtigt og uden problemer.
Og ved fra tidligere at de også er billige med montering af låse.
Alt er som det skal være
Fra afgivelse af ordre til modtagelse af varen gik der kun ganske få dage, det været en fornøjelse af handle med Lavpris Lasse.
Carsten
Bestilte på et et forståelig hjemmeside, to dage senere kom varen og det lige til at montere!