[REPLY]
Jeg har bestilt og modtaget de fleste varer jeg har bestilt, jeg mangler stadig 1 rød k-9 sele str 0-4 kilo og skilte der passer til hvor der står powergirl.. Men jeg er super glad over at have fundet lavpris dyrehandel.dk, så har jeg råd til at forkæle vores hvalp Trunte og vores 1,5 år gamle Mik...
rigtig flot servis! meget hurtig levering - næste dag efter bestilling
nem at bestille hos, og pakken blev leveret og sat præcis som aftalt
Virkelig dårlig oplevelse af Lavprisdyrehandel.dk
Hjemmesiden var uoverskuelig indenfor forskellige kategorier. Der blev sendt forkerte varer, som skulle sendes retur - for deres regning. Men da de modtog varerne ville de alligevel ikke refundere udgiften. Der blev i stedet sendt mindre høflige mails til mig.
Handler aldrig her igen.
Jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg aldrig havde hørt om Lavprisdyrehandel.dk før. Men den mistro kunne jeg godt pakke LANGT væk, for hele forløbet er gået lige efter bogen - dagen efter bestillingen kom varerne allerede!!!! Det er helt klart ikke sidste gang, jeg handler her!! :-)
Super god service, hurtig bestilling og levering som varmt kan anbefales. Ikke sidste gang vi bruger lavprisdyrehandel.dk
Fik hvad jeg skulle bruge til en meget billig penge, og det selvom det skulle fragtes til Bornholm.
Det er nemt at bestille vare, hjemmesider nem at overskue varene kom til tider som aftalt. så 5 stjerner.
Havde fået bestilt nogle forkerte varer, da jeg ringede og klagede min nød, blev pakken fundet, åbnet og de korekete varer blev lagt i.
Dagen efter modtog jeg de korrekte varer.
Det som jeg har bestilt kommer meget hurtigt, hvis der er noget som er gået galt, bliver det rettet hurtigst muligt, lavprisdyrehandel lever op til sit navn, for det er billigere .vi bestiller en anden gang
Synes at I skulle have skrevet på produktet, om hvilken vægtklasse det dækkede det loppemiddel, jeg købte..
Jeg regnede med at forsendelsen kom i prøvepose, så den lå i postkassen.
Nu skulle jeg hente den på GLS afhentning og
For at komme dertil, kommer jeg forbi, både dyreklinik og apotek hvor jeg også kunne købe det, der er jo ikke meget sparet ved køb på nettet - hvis man derefter skal bruge benzin for at afhente det
har ikke smagt det men Djengis er vild med det
Jeg synes det var en let og hurtig handel. Der var kun en ting jeg synes var øv. Jeg havde skrevet som tekst til min ordre om der hørte en foderspand med til den store pose foder, men jeg har aldrig hørt retur fra dem, jeg ville rigtig gerne havde haft et svar enten på mail eller at de lige ringede, ku jo være jeg gerne ville ha bestilt en foderspand, hvis altså der ikke hørte en med til posen i forvejen. Men hørte aldrig noget fra dem. :(
Jeg bestilte Onsdag og fik leveret Torsdag, det kan vist ikke gøres meget hurtigere, mange roser herfra ;o)
Jeg bestilte noget yngel foder til fisk en onsdag aften og fik en auto mail fra dem og mer skete der så ikke ingen vare er dukket op eller har hørt mer fra dem. Den enest godt ved det er dog de heller ikke har trukket penge men første og sidste jeg handler hos dem
Hurtig levering, og god service. Pakken emballeret så der ikke sker varerne noget
Kan kun anbefales - god hjemmeside og hurtig ekspedition samt levering
ser frem til at handle med jer igen der findes altid en løsning
Jeg købte to hundetegn, og det viste sig at der var en fejl på dem. Lavprisdyrehandel så at fejlen var deres og jeg fik tilsendt to nye, de ankom næste dag kl 7.30!!
- Bestemt et sted jeg vil handle igen
Kære Lavprisdyrehandel.dk
Mange tak for jeres gode hjemmeside med alle de dejlige ting til mine elskede dyr. Det er skønt at der findes sådanne sider. Og endnu mere skønt at jeg kan få leveret det jeg bestiller lige til døren, og tilmed indenfor meget kort tid.
Tak for en helt igennem god oplevelse
Maria
Lynhurtig levering (næste dag) og i en pakke der passede til indholdet, og dermed ikke noget overflødigt spild. Klar anbefalelsesværdigt .
Vi bestilte varen - som var langt billigere end andre steder (hundeseng fra Danish Design) sammen med en masse godbidder, og det blev leveret få dage efter.
Vi er fuldt tilfredse med varen, prisen og leveringen!
vi fik vores vare meget hurtigt og vi var meget tilfredse med dem
Rigtig god og hurtig service og billige priser, det er absolut ikke sidste gang jeg handler her
Jeg har ikke så meget at sige andet end at jeg har været meget tilfreds og fik tilsendt mine varer hurtigt. Jeg vil ikke tøve med at handle der en anden gang
Sender først en mail tirsdag, - efter jeg bestilte min furminator søndag-, at grundlovsdag onsdag, gør de ikke når at sende varen før torsdag. Dette burde de have vidst mandag.
Bestilte lørdag aften og tirsdag blev varen leveret! Kun roser herfra!!
Jeg kunne ikke finde algestop billigere på andre hjemmesider. Lavprisdyrehandel var også særdeles rimelige med portoen - i modsætning til mange andre. Og så fik jeg min pakke i løbet af to dage. Super.
perfekt udbringning gode tilbud og gode priser og vare udvalg
Jeg har kun godt at sige om lavprisdyrehandel hurtigt levering, god service, og så koster det jo ikke en bondegård at handle ved lavprisdyrehandel.