We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,384)

Hurtig og præcis levering

Hurtig og korrekt levering også til en ikke brofast Ø

God behandling

Alt klappede bare. Kan kun anbefales

Review by confirmed purchaser

Lav pris og hurtig levering

Udvalget er begrænset, men prisen er i bund, og varen leveres dagen efter. Super!

Review by confirmed purchaser

Bedste pris - og super service

Tak for en super god oplevelse !! Billigeste pris jeg kunne finde på nettet - leveret til døren dagen efter - uden nogen som helst problemer..

Perfekt

Jeg har netop købt et komfur,og det har bare kørt på skinner fra start til slut.Venlig betjening da jeg ringede og spurgte til produktet, jeg har kun en ting at , Perfekt.

Holder hvad de lover!

Holder hvad de lover!

Review by confirmed purchaser

Virker bare og er billig

Jeg skulle finde et køleskab og en fryser til sommerhuset.
Fandt 2 gode hvidevarer på diverse sites.
Undersøgte så flere sites vedr. priser, og fandt at lavprishvidevarer.dk er billigst.
Ingen fragt ved levering til kantsten, og levering den dag, jeg selv bestemte.
Og betaling via faktura, som kom et par dage efter leveringen - med 2 uger til betaling via min netbank.
Det kan vist ikke gøre meget bedre!

Lavprishvidevarer ApS

This review has been reported to customer service by the company for only being about the product.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Nemt, hurtigt og billigst

Fra lavprishvidevarer prik dk
du hurtigt dine varer få
De sender både friskt og villigt
endda til tiden og så billigt.

:-)

Perfekt service!

Kunne ikke gennemføre min betaling om aftenen da jeg ville købe en fryser. Prøvede et par gange uden held og opgav så.
Formiddagen efter modtog jeg uopfordret en mail fra Helene i kundeservice, hvor hun spurgte om jeg havde haft problemer med gennemførselen af ordren. Efter et par mails frem og tilbage fik hun løst problemet og fryseren blev bestilt til levering dagen efter.
Super opfølgning med venlig og hurtig service!!!
Hilsen Tommy
PS! Fryseren blev leveret til tiden :-)

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering. Alt var som lovet ;o)

Dette er anden gang jeg har handlet her og alt er bare som det skal være. Gode priser og hurtig levering

Det virker, hver gang

Køb med sindsro varer hos lavprishvidevarer.dk. Jeg har købt en ovn for et års tid siden og en opvaskemaskine i sidste uge.
Varerne er totalt i orden, leveringen sker til den lovede tid og alt forløber som forventet.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, venlig og effektiv betjening

Indtil nu er jeg kun yderst tilfreds

nemt

hurtigt og nemt

Perfekt service.

Dejlig måde at handle på vil gøre det igen når jeg står og mangler hårde hvidevare.
Afleveringen af vare var perfekt.

ØV ØV ØV

Personalet er ikke uddannet i service er fuldstændig ligeglade med
om den vare de sender er defekt og om at man faktisk har købt varen
fordi man skal brugen den. Er komplet værdiløse. Brug dem ikke hvis
dit indkøb er til ervervs brug.

Hej Peter.

De varer vi sælger er til den private husholdning og ikke til erhvervs brug.

Skal varen, som du skriver, bruges til erhverv, skal du købe en der er beregnet til det.
Produkter til erhverv ligger i helt andre prisklasser end dem vi har til den almindelige husholdning, da der stilles andre krav til disse maskiner.

Jeg kan forstå på min kollega du har talt med, at der er taget kontakt til producenten mht. servicebesøg.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og effektiv samt billigst !

Jeg fandt min Siemens opvaskemaskine her til en pris langt under andre "lavpris" site, som jeg efter nogen analyse fandt ud af kørte med samme priser som nogle af de alm. butikkers alm. priser.
Med andre ord - den hjemmeside jeg handlede vaskemaskine og tørretumbler for nogle år siden - har sat prisniveauet op til næsten samme niveau som butikkerne.... Så får de bedre råd til de TV reklamer de kører ......

Hurtig levering - selvom jeg tilkøbte installation.

Stabilitet.

Så kan det sgu ikke gøres nemmere og hurtigere!!

Review by confirmed purchaser

Lavprishvidevarer når det er bedst

Nem og informativ hjemmeside, der indbyder til, at alle kan finde ud af, at lave der egen bestilling af hårde hvidevarer via nettet. Meget servicemindet kundeservice, hvis er spørgsmål til bestilling og levering af de bestilte varer. En kompetent og imødekommende kundeservice. Det er ikke sidste gang, der bliver bestilt hårde hvidevarer hos www.lavprishvidevarer.dk. Venlig hilsen B. Hansen, Horsens

nemt og billigt

hurtig service
kvikt svar ved tlf.
super vaskemaskine
ingen klager overhovedet
bestemt et sted vi handler igen

Lavpris - Højservice

Imødekommende service

Review by confirmed purchaser

Montering - er ikke reel montering

Hej
Vi har fået skiftet vores gamle kølefryse ud med et nyt og væsentlig bedre. Vores køle/Fryseskab er et såkaldt integreret skab, hvor der sidder låger foran køle- og fryseskabsdørene. Jeg bestilte derfor montering af vores nye skab. Det viser sig, at det, som blev ment med montering - kun var, at det nye skab blev sat ind i køkkenskabet og tilsluttet eksisterende strøm - dvs. fik sat et stik på med jord. Det var alt. Jeg føler mig snydt! Når jeg bestiller montering -mener jeg, at alt skal være monteret korrekt. Herunder især, når det drejer sig om integrerede skabe. Det var hele ideen bag, at jeg bestilte montering. Det, som jeg fik lavet, kunne jeg bestemt selv have lavet. Øv og 3 gange øv. Nu har jeg bestilt en tømrer.

Hej Pierre.

Vi kan ikke tilbyde montering af køkkenlåger på de integrerede produkter, da det skal udføres af en tømrer.

Dette har vi gjort opmærksom på i de vilkår du godkender ved bestilling.
Ved at læse din anmeldelse kan det se ud til, at vi ikke har skrevet det tydeligt nok. Det vil vi få kigget på, så vi kan undgå der sker misforståelser.

Jeg håber ellers du er glad for din nye vare.

God sommer.

Perfekt

Hurtig forsendelse , god service

AG Vaskemaskine

mit svar er at vi fik en meget god behandling vi bestilte vaskemaskine kl. 12/30 den ene dag og havde den morgenen efter kl. 830 det var meget hurtig

Hurtig og effektiv levering

god overskuelig hjemmeside, hurtig tilbagemelding og præcis effektiv levering. Eneste lille minus, at beløbet trækkes før varens modtagelse.

Hej René.

Tak for din anmeldelse, og godt at høre du har været tilfreds med din bestilling hos os.
Beløbet hæves når varerne afsendes fra vores lager. Alternativt har vi gratis fakturabetaling, hvor der først skal betales efter varen er modtaget.

Du må have en god sommer.

Review by confirmed purchaser

Superbillig AEG ovn - ingen andre firmaer kunne matche prisen.

Vi har været yderst tilfredse med at handle med lavprishvidevarer.dk. Hurtig levering og intet at klage over. Vi havde søgt længe efter en god ovn og valget faldt på en AEG. Vi tjekkede priser i 14 dage på nettet og der var ingen andre der kunne matche Lavprishvidevarer´s priser. Kan klart anbefales at handle hos Lavprishvidevarer.

Leverede hurtigt og til billigste pris

Leverede hurtigt og til billigste pris

Review by confirmed purchaser

Den rigtige vare til den rigtige pris og leveringstid.

Jeg fik løbende information om leveringstid for den bestilte vaskemaskine.
Den kom til aftalt tid (2 dage efter bestilling)

Leveret som aftalt

Det er første gang jeg handlede hos dem, men ikke sidste, når prisen er rigtig.

care of... super

Skrev levering tirsdag og det blev tirsdag, fragtmanden ringede 2 timer før og 10 min. før ankomst, super service Tak

alt perfekt

Kan varmt anbefale andre at købe her

Det er bare som aftalt

Hvor er det dejlig at varerne kommer som aftalt

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering lav pris god service

Som sagt de har hurtig leveret, ringet ind de kom, stilet det forsvarlig på min adresse ,alt super, var ikke sidste gang jeg har bestilt nogen hvidevarer ved lavprishvidvarer:-))

Review by confirmed purchaser

for godt til at være sandt

vi har købt et køleskab. Super levering, da vi åbnede køleskabet var der en hylde, som var gået i stykker. Jeg ringede ind og ca 4 dage efter kom der en ny hylde. De er både billige og virker til at være godt.

Review by confirmed purchaser

Er vognmanden tid vigtigere end kundens?

Igen har jeg været I en situation, hvor min tid er bedømt til at være mindre værd end en vognmands.

Det går over min forstand, at man som kunde kun kan få oplyst at leveringen vil ske mellem kl.: 8:00 og 14:00. Hos læger, tandlæger, damefrisører osv. kan må få et tidpunkt. Det er måske sværere at bedømme kørsel for en vognmand - men hele 6 timer ????? Det finder jeg helt urimeligt!
Jeg skrev efterfølgende til www.lavprishvidevarer.dk - men dette problem (for kunden) blev der ikke vist den store interesse for. Det var vognmandens ansvar - på trods af at han jo I sidste ende, er ansat af www.lavprishvidevarer.dk

Hej Lise.

Vi kan give et tidsinterval men ikke et præcist tidspunkt. Derudover kan fragtmanden ringe 1 times tid inden han kommer.

Vi bruger det fragtfirma der har størst erfaring med levering af hvidevarer, så vi er sikre på at varerne kommer godt frem til vores kunder.

Skal vi finde et fragtfirma der kan give et mere præcist tidspunkt, kommer vi til at gå på kompromis med leveringssikkerheden samt den stand varerne leveres i, og vi vil ikke kunne tilbyde levering og montering til den pris vi har det til nu.

Jeg håber du bliver glad for din nye vare.

Du må have en god sommer.

Seks stjerner.

Hurtig levering, god kommunikation med, fragtmand og installatør før levering og installation.

Super !!!!!!!!

Så kan det vist ikke gøres bedre.

Review by confirmed purchaser

Billig og hurtig levering.

bestilte et køle/fryseskab. Det var billigst her og blev leveret efter 2 dage, ganske som lovet. Fragtmanden havde endda sat det ind i skuret fordi det regnede. Meget fint! Har ikke prøvet deres reklamations afdeling. Lidt irritation over hjemmesiden. Når man skal bestille kan man skrive en besked på max 50 tegn. Det er jo ingenting. Jeg kom hele tiden til at skrive for meget og hver gang skulle jeg igen rette leveringsdatoen. Så sørg dog i det mindste for, at man ikke kan skrive mere end 50 tegn i feltet på jeres webside.