[REPLY]
Varen blev leveret dagen efter bestillingen, som lovet, af en elskværdig og behagelig vognmand.
Det er ikke sidste gang, vi handler her.
bestilte inden middag og dagen efter var varen her, blev undervejs holdt informeret om status i min ordre og levering på mail og sms.
dejligt når tingene virker som man havde forstillet sig :-)
1 2 3.. og så havde jeg mit nye fantastisk køleskab! det var hurtigt og ikke mindst BILLIGT..
Jeg køber gerne her igen
Fandt varen til den ubetinget bedste pris, bestilte og havde varen 2 dage efter. Super god handel.
Super oplevelse. Levering til tiden så det er en af de gode oplevelser
Hurtig besked og opfølgning, varen kom til det lovede tidspunkt .
Alt var som forventet.
Men dog en noget sur pige, jeg talte med i kundeservice. Måske hun skulle finde et andet job.......
Jeg kan kun anbefale køb hos Lavprishvidevarer.dk, nemt, hurtigt og uden problemer :)
Jeg søgte køleskab og fandt det samme hos White Avay, Wupti, Schousen alle ville have2495, men jeg fik det hos lavprishvidevarer for 1719 kr .475 kr tjent.
Lavpris har så til gengæld ikke svaret på en mail jeg har sent, men man kan ikke få alt
Fik detajleret information og produkt, forsendelse og kunne følge med i processen. God betjening og rettidig levering. er meget tilfreds
Det var helt fantastisk hurtig service, at kunne bestille et komfur og få det leveret næste dag! Det var også meget fint, men flere bekræftelser pr sms og e-mail vedr. leveringstidspunktet, så vi ikke var bundet til at være hjemme hele dagen.
Vi var IKKE tilfredse med at vi bestilte et gaskomfur via telefonen og alligevel ikke blev oplyst om, at der ikke følger en gas-ledning med og at det i øvrigt er lovpligtigt at komfuret tilsluttes af en autoriseret vvs'er. Det ville være naturligt at man blev spurgt om man ville tilkøbe en gas-ledning, så man blev opmærksom på at det ike følger med....
kan varmt anbefales, super god service.
Varen blev afleveret dagen efter jeg bestilte af en sød og venlig fragtmand.
Rigtig god hjemmeside, men at finde rundt i, god vejledning på varerne, hurtig levering, hvor man selv kan bestemmer hvilken dag, man ønsker varene leveret, som desuden blev leveret, af en utrolig flink chauffør.
Kan varmt anbefales.
Sådan skal det gøres. Bestilte kl. 11.30, næste dag kl. 15 blev kogepladen leveret.
Vores køleskba gik i stykker og vi bestilte et nyt hos lavprishvidevarer.dk mandag inden Påske. Det blev leveret til tiden som lovet og uden problemer.
Pakken kom dagen efter som de skriver på deres hjemmeside.
Og alt var bare i orden.
Fantastisk handel....billigt og nemt og ekstrem hurtig levering.
Købte mit køleskab hos lavprishvidevarer.dk. Næsten halv pris i forhold til punkt1.dk og skovsen.dk
hurtig levering og vigtigst af alt, de overholdt deres leverings dato.
Er meget tilfreds med lavprishvidevarer.dk.
Vil helt sikkert handle der igen.
Utroligt serviceminded personale. Dag-dag-levering og mulighed for fakturabetaling.
Varmeste anbefalinger herfra.
Levering og bestilling gik ubesværet og hurtig. God information omkring varens levering.
Alt gik som det skulle, også lev. Af varen, er godt til fræs med hele forløbet,vil handle hos jer igen
Det er simpelthen bare til priser der slår alt andet ! Venlig telefonbetjening, hurtig levering af varen, det klapper bare ! Mig hører i fra igen, kan anbefales !
Første gang jeg har købt en stor vare på nettet,var et køleskab hos
lavprisvarer.dk - og mine forventninger blev helt opfyldt. Og det bliver
ikke sidste gang,at jeg køber på denne måde.
Jeg har for første gang handlet på nettet. Jeg kan godt sige, det er nemt.
Varen kommer dagen efter og alt virker tilfredsstillende.
Vil gøre det samme næste gang, jeg skal handle.
Da jeg søgte efter en vaskemaskine på nettet fandt jeg hurtigt lavprishvidevarer.dk og ved sammenligning med andre web leverandører var lavprishvidevarer de billigste. Nem bestilling og levering dagen efter. Super hurtigt og smertefrit.
Tom Venø Nielsen found this review useful
Alt var Ok.
Sagsbehandling, levering og montage.
Venlig hilsen Tonny L.Fleron.
Hurtig, nem og perfekt levering i løbet af 2 dage
Kan varmt anbefale at handle hos lavprishvidevarer
Vi oplevede ingen problemer overhovedet. Leveringen skete som lovet dagen efter vi bestilte, og varen var helt i tip top og i overensstemmelse med, hvad vi havde bestilt.
Fik varen som lovet, det bare ok hurtigt i forhold til andre