[REPLY]
Fandt lige præcis det jeg søgte, og billigere end hos andre butikker. Levering dagen efter.
Vil absolut handle der igen.
Jeg har handlet ved L'bask flere gange og har kun positivt at nævne. Jeg vil særligt fremhæve den telefoniske service, når jeg har været lidt i tvivl om, hvilken størrelse jeg skulle vælge. Kan kun anbefales.
Hurtig levering. Jeg blev ringet op dagen efter min bestilling (udsalgstid), da en af de varer jeg havde købt var udsolgt. Tilbød andre størrelser/farver, men det ønskede jeg ikke. Beløbet var uden problemer fratrukket på fakturen. Meget venlig og sød betjening.
Jeg handler rigtig meget på nettet. Mine oplevelser er positive og jeg føler tryghed i mine indkøb. Tingene fungere optimalt
Ingen problemer ved bestilling og super hurtig levering.
Alt tip top.
køb og evt bytte af køb forløber med rettidig omhu
Nemt at bestille, betale og frem for alt hurtig levering.
Leveringen var som den skulle være og da fragtmanden klokkede i afleveringen hjalp Lbask også med det. Jeg er en meget tilfreds kunde.
Jeg købte en nederdel, sat kraftigt ned på udsalg. Den kom allerede 1-2 dage senere, passer perfekt. I øvrigt en af mange gange, jeg har handlet hos L'Bask. Rigtig fin service.
Havde dårligt fået bestilt mine varer, før de var leveret.
Igen kom varen hurtigt efter bestilling. Alt var som det skulle være!
Bestilte min pakke sent søndag aften, og fik den tirsdag formiddag. Perfekt og uden problemer. Kun ros herfra:-)
Nemt og overskueligt site at kigge varer på, gode billeder der giver fint indtryk af tingene. Nem og hurtig ordrebestilling, samt hurtig levering. Fuldt ud tilfreds med handel og køb.
Rigtig god og venlig service, hurtig levering og stor pålidelighed. Glæder mig til at handle med L'bask en anden gang. Kan kun anbefales :o)
Jeg havde tekniske problemer med at lægge varer i kurven. Hurtig service og imødekommenhed fra Lbask gjorde, at varerne var fremme som om, jeg aldrig havde haft et problem.
Nem og overskuelig webshop, hurtig levering. God service med mange adviseringer :-)
Jeg oplevede en lynhurtig betjening og en fremragende service. Kan varmt anbefales.
Ganske kort kan jeg sige at der gik under 24 timer fra jeg havde trykket "bestil", til jeg fik både mail og sms om at pakken var leveret på det ønskede sted.
Er fuldt ud tilfreds med handlen, og anbefaler gerne Lbask til alle andre.
Et stort plus var også at jeg under handlen kunne chatte med en fra butikken, som kunne vejlede.
Super!
L'bask hjemmesiden er overskuelig. Der vises gode billeder af varen og der er tilføjet kommentarer til f.eks. farvevisning. Nem bestilling og hurtig levering via GLS pakkeshop. Nemt at følge ordren :) Handler gerne der igen.
L'Bask har et super sortiment af de fede mærker og der er også altid nogle gode ting i udsalgskategorien. Og så er de altid hurtige til at ekspedere - En sand fornøjelse at handle på nettet hos dem.
Rigtig godt tilbud på toppe fra Rosemunde
Hurtig ekspedition, venligt opkald for at gøre opmærksom på udsolgt vare og muligt alternativ. Handler gerne her igen.
L'Bask er en fantastisk webshop. Super hurtig levering
Hurtig svar på mails. Kan varmt anbefales
Jeg købte en t-shirt, der blev hurtigt leveret (som oplyst på hjemmesiden).
Jeg valgte at afhente t-shirten i en gls shop / Blockbuster i Åbyhøj, og det har jeg iøvrigt også kun roser i forhold til.
Da jeg returnerede t-shirten, modtog jeg returbeløbet på min konto dagen efter Lbasks modtagelse af varen.
Så effektiv og god betjening.
Det eneste, der kunne have været bedre i mit tilfælde, ville have været flere billeder af t-shirten på deres hjemmeside. Der var ét billede taget forfra, og jeg kunne have ønsket yderligere ét bagfra og ét fra siden.
Rigtig fin butik med, med super kvalitets tøj og professionel betjening.
Fede støvler til udsalgspris, hurtig levering og svar på ?
VH Lene
lækre ting!!! Præcis ekspedition ;-)
Varen fra L'bask blev ikke leveret til det oplyste tidspunkt (fra dag til dag), selvom varen var bestilt rettidigt.
De gør ellers rigtig meget ud af at reklamere for deres dag-til-dag levering.
Fik fin hjælp til at vælge den rigtige størrelse på den kjole, som jeg købte.
Det var en rigtig god oplevelse. Handler gerne hos lbask igen.