[REPLY]
Fungerede som det skulle. Blev afsendt og leveret til tiden, uden nogen problemer
Jeg fik lynhurtig levering, men syntes der manglede lidt i sortimentet. Jeg har engang købt de sko der hedder lowrider og ved at man kan få dem med kort skaft, dem kunne jeg desværre ikke finde
Mine nye støvler gik i stykker efter kun ca100km. Det var jeg selvfølgelig ked af, men der var ingen problemer. Gratis ombytning til et par nye og på meget få dage.
Iøvrigt et par støvler, som jeg er rigtigt godt tilfreds med. Magnum Sidewinder i multicam.
Var der ude i dag d. 2-4-13 og hente er par sko. Fik en super vejledning og en service der ikke ses så mange steder mere.
NU glæder jeg mig til at gå med mine nye Lebock YDS Gore-Tex sko.
Helt klart mine næste arbejds sko skal købes hos Lebock.DK
Bestilte et par støvler som desværre viste sig at være for små. Jeg bestilte derefter et par nye om aftenen, dagen efter var de sendt, med en returseddel i så jeg gratis! (ingen fragt) kan returnerer de gamle.
Stefan Høegh-Neumann found this review useful
At LeBock leverer eminent gode varer ved de fleste vel efterhånden. At deres service også er helt i top viser en lille oplevelse, jeg lige har haft med dem. Jeg havde små to uger siden et lille uheld med mine veltjente, selvindkøbte kampstøvler, LeBock Jolly Explorer, som jeg bruger flittigt til hjemmeværnsbrug. Et snørebånd fik under færden i terrænet godt fat i noget kraftigt metaltråd, og en af hægterne knækkede. Hvad gør man nu...? Noget næsten tilsvarende eller måske et "øje" ville nok kunne lade sig fremskaffe og montere, men bedst ville det jo være med en original hægte. En opringning og et par mails til LeBock løste problemet. De undersøgte, om reservedelen lod sig skaffe. Det gjorde den, og jeg modtog dags dato (fuldstændig vederlagsfrit, endda...) fire stykker med posten. Den ødelagte bliver nu monteret, og så skulle der vel endda være reservedele til de næste 20 års tid... ;-)
I en tid, hvor det ofte er reglen: "Ude af butikken - ude af sind" må det vel siges at være en fantastisk god service. At personalet hos LeBock så tillige altid er venlige og hjælpsomme, når man stiller et spørgsmål, er bare med til at gøre hele oplevelsen perfekt.
Jeg kan så tilføje, at min bedre halvdel også for ganske nylig har haft en tilsvarende positiv oplevelse med LeBock. Hurtig og problemfri sagsbehandling - og endnu en særdeles tilfreds kunde.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale LeBock, når vi fremover snakker støvler til HJV-brug. Både produkterne, den hurtige levering og deres usædvanlig fine service er gode argumenter for at handle hos dem. Fem stjerner af fem mulige - plus et par ekstra plusser...
LT Jess Lykke Christensen, NK, VHK-HST
Stefan Høegh-Neumann found this review useful
Jeg bestilte mine støvler tirsdag aften og havde dem på torsdag! Jeg er meget tilfreds både med leveringstid og kvaliteten af min støvler.
Jeg har handlet flere gange hos LeBOCK og kan varmt anbefale firmaets service og den hurtige levering. Ligeledes er jeg også helt tilfreds med kvaliteten af mine indkøbte varer fra LeBOCK.
Kan klart anbefale LeBock. Deres hjemmeside er nem og overskuelig og deres service er i verdensklasse. Da det nogle gange kan være et problem at købe fodtøj på nettet (da man ikke kan prøve det på) kontaktede jeg LeBOCK for, at høre hvilken størrelse de ville anbefale jeg købte. Her blev der med stor venlighed besvaret på alle mine spørgsmål og vi fandt den rigtige størrelse. Ordren blev bestilt inden kl 14 og jeg havde mine vare dagen efter. Fantastisk service.
Et dejligt overskueligt site, hvor jeg hurtigt fandt den rette kategori og kunne bestille. Jeg modtog pakken efter få dage og indholdet var upåklageligt. Ingen dikke-darer - kun top service!
Fik over mail et udsalgstilbud på vinterstøvler og bestilte.
Der gik 4 dage til jeg modtog støvlerne - det synes jeg er hurtigt.
Kun 3 stjerner deres hjemmeside som er langt under hvad man kan forvente sig i 2013 og varer der er i restordre.
En af de ting jeg vægter højest når jeg handler på internettet er den information som man får efter afgivelse af ordre.
Lange ventetider på produktet generer mig ikke så længe jeg bliver holdt informeret om, hvorfor og de sørger for at forventningsafstemme.
Derfor ærger det mig også, at dette desværre ikke har været gældende med mit køb i denne omgang.
Jeg bestilte d. 19.12.2012 en 500 ML Collonil Waterstop Skocreme, en påsmørebørste og en blankebørste. Ved afgivelse af ordre stod leveringstiden på produkterne til 1-3 dage/hverdage.
Jeg bestilte varen d. 19.12.2012 omkring kl. 07.48, og kl. 07.49 modtager jeg en ordrekvittering på E-mail, med det jeg havde bestilt, samt samlet beløb.
Ordrestatus på denne kvittering står som: Afventer.
Samme dag kl. 07.50 modtager jeg en ny mail, hvor der står: Ordre nummer XXXXX er nu afsendt. Dog står der herunder også, at de bekræfter min bestilling er modtaget.
Da jeg bestilte d. 19.12.2012 forventede jeg ikke at få den inden jul grundet jul og nytår, men tænkte den nok dukkede op imellem jul og nytår eller kort efter.
Da jeg d. 02.01.2013 stadig intet havde hørt fra dem siden d. 19.12 sendte jeg en mail og forespurgte på en status.
Jeg modtog et svar få timer senere hvor der stod:
"Hej Nikolai
Vi har desværre restordre på skocremen.
Vi forventer levering sidst i næste uge, hvor vi naturligvis vil ekspederer din ordre.
Beklager ventetiden."
Jeg skrev retur at det var i orden, men jeg var ked af jeg ikke havde fået den information tidligere, fremfor blot og holde tavshed.
Jeg forventede derfor at jeg først i uge 3 ville få min bestilling da de i uge 1 skriver at de forventer den kommer sidst i uge 2.
Stor var min overraskelse derfor også da jeg kom hjem i går d. 07.01.2013 og der lå en pakke fra Lebock med min bestilling.
Dejligt og få varerne, men igen må jeg godt nok erkende at jeg savner lidt information fra dem.
Normalt når jeg handler på nettet får man en mail når varen er afsendt sammen med et tracking nummer så man kan følge pakken.
Hvis pakken i dette tilfælde var gået tabt ville jeg ikke have opdaget det, for anede jo ikke den var på vej.
Havde informationsstrømmen været bedre ville anmeldelsen have udløst 5 stjerner, for produkterne fejler absolut intet.
Jeg har de sidste mange år anvendt de skridsikre køkkensko fra lebock. Jeg kan ikke drømme om at bruge andre, da jeg aldrig har prøvet sko, som er mere sikre. Der er også en rigtig god affjedring i dem.
Lebock lover at de svare på mail indenfor 24 timer den oplevelse fik jeg ikke, Jeg ventede i 3 dage hvorefter jeg rykkede for svar og så skete der først noget.
støvlerne kan jeg ikke sige så meget om da jeg ikke har haft lejlighed til at have dem på i længere tid, men havde en af dem hurtigt på og det føles som noget jeg bliver glad for.
Leveringen tager så 3 dage når det er til jylland men dette er så post danmarks skyld fordi at pakken åbenbart går fra lebock til københavns omfordeling til taulov omfordeling og så ud til posthuset, men sådan kender vi jo post dk...
Jeg er udstationeret i Kosovo og inden jeg tog afsted hjemmefra blev mig og min kone enige om at det med julegaver vendter vi med til jeg kom hjem efter jul, men som den søde mand jeg nu engang er ville jeg overraske hende med et par støvler fra LeBock som hun havde ønsket sig. Jeg bestilte de støvler som hun ønskede sig på hjemmesiden og skrev i komentar feltet:Hej med jer. Jeg ved ikke om det kan lade sig gøre men jeg kunne vel ikke få jer til at pakke den ind som gave og skrive på den at den ikke må åbnes før den 24 dec, da det er en julegave til min kone. Da jeg selv er udstationeret i Kosovo har jeg ikke mulighed for at få den pakket ind og sendt hjem så den kan være fremme til jul. Dagen efter modtager jeg en Mail fra Lisbeth Hos LeBock om at det ikke var noget de gjorde normalt men i min situration ville de gøre en undtagelse. Det kalder jeg kunde service. Tak for det.
Hej jeg syndes at de er så hjælpsomme og venlige de lever 100% op til 5 stjerne og mange flere hvis der var det.
Jeg købte et par militær støvler hos dem over nettede støvlerne kom hurtig 2 dage efter
det er nu 2 år siden jeg købte dem og jeg har dem i nu og jeg går meget i dem det er de bæst støvler jeg nogen sinde har haft jeg ved med mig selv når jeg skal have nye støvler ja så er det hos dem jeg køber dem jeg kan kun anbefale andre at købe sko og støvler hos dem ja jeg kan ikke lad være med at rose dem .
mvh Dennis
Mine sandaler er meget gode og fordi det er antistatiske er det meget bedre, for jeg arbejder hvor der er meget antistatisk og tørre luftrum.
Bestilte mine nye arbejdssko kl.14 og stod med dem i hånden dagen efter ved middagstid. Super lækkert med så hurtig levering!
Og skoene kan jeg ikke klage over - lækker kvalitet, skridsikker i et køkken og behagelige.
Nu skal de bare lige gåes til så er det perfekt.
Også en dejlig behagelig webshop, overskuelig og masser af info om produktet.
Det er ikke sidste gang jeg handler sko her ihvert fald!
Nemt at bestille, og havde varen i hånden dagen efter. Jeg kan ikke sætte en finger på noget utilfredsstillende :)
Jeg fik anbefalet Lebock Hi-Tec sko af min far, der har lovprist sine to par Hi-Tec i laaaang tid. Jeg modtog mine sko dagen efter bestilling (nice!) men selve skoene er jeg ikke faldet på halen over. Kvaliteten fejler dog ikke noget, de gør bare ikke noget ekstra fantastisk for mine fødder - ikke i orden til prisen...
Tilgengæld er jeg vild med Lebock som forretning og jeg har allerede kig på et par sandaler.
Husk at melde dig tilmelde VIP ordningen (gratis) - det kan godt betale sige! Man kan også blive testpilot på visse skomodeller, hvor man skal skrive et par linier om ens oplevelse med skoene.
Jeg er meget imponeret over hvor meget Lebock lader til, at sætte pris på mine meninger og forslag - det kan jeg godt lide :)
Jeg købte et par lækre Adidas Modulate sko.
Jeg fik god hjælp og skoene kom dagen efter bestilling!
Alt i alt helt i top :)
Hurtig levering - som forventet. Der var imidlertid et lille problem - og det er netop her de bedste virksomheder skiller sig ud: Flot opfølgning på at løse problemet, hvorefter jeg endte med at købe endnu et par sko. Nu har min datter også bestilt et par. Husk endelig at melde dig ind som VIP medlem for at få de mange fordele.
Jeg fandt de sikkerhedssko jeg skulle bruge blandt det store udvalg og fik dem et par dage efter med posten.
Det var første gang jeg var i jeres butik, jeg synes der blev gjort meget for at hjælpe mig til det rigtige synes jeres sevice er god.Er desværre ikke så glad for mit køb bliver meget træt i mine ben( men det pålæger jeg bestemt ikke som jeres skyld)
Jens Aksel Østerballe found this review useful
Hej Team LeBOCK, Jeg er yderst tilfreds med jeres måde at behandle mig på, som kunde initiativet for at give mig en billiger fragt gav pote , tak for jeres måde at være på, bliv ved med det.
Henning Christensen
min bedste anbefaling af LeBock for god butik med kvalitets varer til gode priser og levering efter butikkens oplysninger.
Købte støvler til at gå meget langt i men de var ikke fantastiske men OK til prisen.
Byttede uden problemer.
Har købt nogle rigtig gode støvler (LeBock YDS Goretex støvle - varenr. 60661-38) hos LeBock - fik fin vejledning i pleje af dem og da jeg opdagede, der manglede et snørebånd, ringede jeg til dem og spurgte om det kunne klares. Det kunne det i høj grad - jeg fik omgående tilsendt et SÆT snørebånd i stedet for det ene, som var med - og fik oven i købet et ekstra par med helt gratis. Og hurtigt - faktisk fra dag til dag.
Og så er de oven i købet flinke at tale med, når man ringer.
Herligt!
Det er altid en fornøjelse at handle sko hos jer. I har de mest lækre sandaler, som jeg bruger på arbejde. Det er sandalerne med Energy-sålen i jeg bruger. De er helt fantastiske, når man står og går meget på arbejdet.
Der er altid lynhurtig forsendelse og det at I medsender returporto er bare supergod service. Jeg handler gerne igen hos jer...
Jeg bestilte et par støvler via nettet.
Fik skrevet forkert i leveringsadressen og sendte en mail med rettelse. Jeg fik hurtigt svar og støvlerne blev leveret inden for lovet tid.
Støvlerne lever op til mine forventninger og bliver flittigt brugt.
Så ros til LeBock og jeg anbefaler gerne LeBock til andre.
Jeg har af to omgange henvendt mig til lebock over mail med lidt forskellige spørgsmål, som jeg ikke kan finde svar på på deres hjemmeside.
Første gang skrev jeg en kort mail, hvor jeg spørger hvad porto er som privatkunde.
Dette bliver besvaret med, at jeg kan tilmelde mig som VIP kunde for at opnå specielle betingelser (+ et link til hjemmesiden).
Men dette gav mig blot flere spørgsmål.
Jeg skriver dem en mail igen, hvor jeg spørger om følgende:
"Er VIP-medlem det samme som et "almindeligt" medlem? (Det ser ud til at jeg kun kan vælge at blive VIP medlem, og jeg får vel ikke 20% oven i de 20% rabatter der allerede vises på siden?)
Desuden, når man skal svare ja til at have læst og forstået betingelserne, så er der et link til denne side
som ikke indeholder nogen betingelser, men kun fordele ved at være VIP medlem. Hvad er det jeg skal acceptere?
Og jeg vil stadig gerne vide fragtomkostninger, både som alm. medlem (hvis det findes?) og som VIP medlem. "
Og jeg får følgende svar:
"Generelt gældende opnår man 20% rabat på de vejl. udsalgspriser, når der handles på LeBOCK's hjemmeside og der er i den forbindelse fragtfri levering for ordre over kr. 750,00.
Opretter man sig derimod som VIP-medlem, får man minimum 20% rabat på de vejl. udsalgspriser, og kan yderligere drage fordel af ekstra gode vilkår i form af gratis returfragt samt fri fragt på ordre over kr. 500,00.
Håber at det ovenstående hjælper dig videre."
Men jeg ved stadig ikke hvad det vil koste mig som privatkunde i porto, at købe et par sko til f.eks. 600kr. Eller det er måske slet ikke muligt at lave en ordre på beløb der ligger under den gratis porto?
Kan jeg overhovedet købe noget uden at oprette mig? Og kan jeg kun oprette mig som "VIP" medlem eller findes der et almindelig medlemsskab?
Og hvad er det jeg skal acceptere af betingelser for at blive medlem?
Beklager, så finder jeg nogen sko et andet sted, angivelse af porto skulle gerne være det mindste problem ...