[REPLY]
jeg har været medlem af lederne i nu snart 15 år, og er super tilfreds med deres service, og generelle holdninger.
Glad for deres gode og relevante artikler samt medlemstilbud på f.eks. forsikring. Gode kurser.
Tog mig langt om længe sammen til at flytte.....& det skulle jeg da have gjort for længe længe siden.
Billlige, kompentente & god service
En super fagforening som har nogle rigtige gode tilbud til deres medlemmer, kurser, konferencer mv.
Faglig dygtigt personale, som til enhver tid formår at at fortælle tingene så de er forståelige for "almindelige mennesker".
har dog aldrig haft brug for dem, men er sikker på at hvis jeg skulle, så ville de hjælpe alt hvad de kunne
Går arbejdsløs pt og har haft Ledersparring og nu meldt til 6 ugers uddannelse. Gode informationer via hjemmesiden og super support når man ringer.
har ikke har behov for der hjem men de er synlige, jeg syntes bare der kurser er alt for dyre
billig fagforening som tager tingene seriøst. Dog lidt roderi internt i huset. Jeg mener ikke at de altid ved hvad der foregår internt specielt i deres it system
Er medlem af lederne og har bla. benyttet mig af dem til at gennemlæse kontrakter mv. Prof. rådgivning!
Godt nyhedsbrev med masser af brugbar information og nyheder!
Jeg har i forbindelse med jobsøgning fået en fantastisk behandling både i form af rådgivning i forbindelse med relevante jobfremmende kurser, super coacing i forbindelse med opdatering af CV og ansøgning.
Danmarks bedste fagforening
Har har gennem 10 år været medlem af lederne, og sammen er vi gået gennem tykt og tyndt. Har været hele vejen rundt, rådgivning ved mine ansættelseskontrakter, hjælp til hjemtagning af ubetalt provision, og brug af ledighedsydelse samt tillægsforsikring.
Især den juridske hjælp var uvurderlig og professionel. Tak for det
Arbejdsgiver ville ikke udbetale penge som jeg havde tilgode, Lederne gjorde kort proces, de sendte brev pålydende, betaling inden 8 dage, ellers indsendes konkursbegæring, efter 2 dage havde jeg mine penge samt en undskylding
Altid god og fair behandling, men dog med undtagelse af salg af ledighedsforsikring, som viste sig at være formålsløs da jeg blev ledig.
pensioneret, men har igennem rigtig mange år været medlem, og aldrig haft grund til utilfredshed. Jeg kan kun give dem "thumbs-up".
En fagforening med gode, faglige inputs, gode muligheder for videre- og efteruddannelse og regelmæssige, velskrevne artikler om relevante emner. Har endnu ikke haft brug for deres juridiske rådgivning, men har kun hørt godt om den.
Efter lidt små problemer mellem a kassen og jobbet fik vi i samling styr på det, men god og hurtig problemløsning
Har fået god rådgivning ved gennemtjek af kontrakt mm.
Attraktive priser og gode muligheder for foredrag osv.
ingen tvivl om at man får den ydelse man betaler for, lige fra fagligeretslig hjælp til gennemgang af nye ansættelses kontrakt.
Blev fyret og ringede op - selv uden for normal kontortid, tog de sig tid og ringede tilbage og rådgav og guidede mig igennem den svære tid og efterfølgende har jeg absolut kun oplevet en positiv og hjælpsom organisation
Har benyttet Lederne både som selvstændig og lønmodtager. Til trods for deres moderate pris, er service og betjening altid i top, medarbejderne gode og deres kurser og rådgivning i top..
Vil anbefale Lederne til alle der har brug for en kosteffektiv og pålidelig A-kasse og fagforening.
Alt i orden. Informationerne på deres hjemmeside er også nyttige. Tilbyder mange kurser osv.
Absolut "must" for ledere
Altid god hjælp og professionel hjælp når man kontakter dem, for at få hjælp..
Nyttig fagforening med et højt interressant informationsniveau, gode efteruddannelsesmuligheder, optimal service. Den bedste:-)