[REPLY]
Jeg bestilte en varer til selvhent og da jeg glemte at skrive i bemærkninger hvornår jeg ville hente den, bliver jeg ringet op trods det er helligdag.
Hun havde undret sig over jeg ikke havde skrevet noget og ville lige følge op på det.
Vi ville havde haft ringet, men hun kom os i forkøbet..
Trods helligdag ville hun gerne mødes med os så vi kunne få pakken..
Købte Sequence Spil-Brætspil og det er godt nok et sjovt spil !
Alt fungere perfekt, dog syntes jeg godt deres valg af leveringsmetoder kunne vore bedre/billigere. Men trods den utilfredshed fungere det dog alligevel.
Kan anbefales.
super hurtig levering alt var lige som det skulle være
Meget brugervenlig hjemmeside. Varen blev leveret to dage efter bestilling i perfekt stand. Fint med de mange leveringsmuligheder (afhentningssteder).
Det var fantastisk at handle med Legehuset. Omgående levering (dagen efter bestillingen), og måske heldigt, at få varen leveret ved hoveddøren af fragtmanden. Ellers skulle den afhentes et andet sted.
Jeg kan trygt anbefale nethandel med Legehuset bl.a. fordi man bliver kontaktet omgående hvis der er problemer. (Hvad der iøvrigt ikke var.)
Lave priser, god kvalitet og super hurtig levering
Bestilte og modtog min vare inden for 12 timer.
Her kunne jeg sagtens finde på at handle igen!
At handle med legehuset.dk har været en ren fornøjelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Hurtigt og professionel betjening.
alting gik så hurtigt og uden problemer dejligt :)))))))).
Pæn og overskuelig hjemmeside dog med et lidt begrænset udvalg af de varer jeg søgte.
Pakken var hurtig afsendt fra Legehuset, men skulle afhentes på et af GLS' afleveringspunkter, som desværre ikke findes i min by. Ellers meget tilfreds :)
Vi bestilte tre fødselsdagsbarn til vores datter. Vi ønskede at få dem indpakket og gaverne kom flot indpakket i forskellige rigtig søde indpakningspapirer. Det var super med dyremotiver, bamser og fint bånd :)
Super lækkert at handle med jer. Meget hurtig levering.
Legehuset leverede den bestilte vare godt indpakket og præcist til den forventede tid. Kan varmt anbefales.
Ingen problemer - bestilling, betaling, levering som aftalt - perfekt!
Super hurtigt og ingen problemer! Det eneste lille minus var, at jeg ikke selv kunne vælge GLS udleveringssted (så vidt jeg kunne se). Derfor måtte jeg køre et pænt stykke efter pakken. Dog ikke et kæmpe problem :-)
Jeg var meget tilfreds med handelen, og mit lille barnebarn (2år) har fået det bedste stykke legetøj i hele verden og det er jo fantastisk.
Rutchebanen blev leveret fuldstændig som I lovede og så er det svært ikke at være tilfreds.
Jeg vil bestemt bruge legehuset igen.
Vi bedrestillet Aquaplay 660, den var ikke pt på lager. Der går ca. 3-4 dage før den er på lager, og først der trækker de pengene. Vi for så aquaplay hjem der gå lige er par dage før vi får den samlet. Opdager hurtigt at der mangler en bestemt del og den så erstatte med en anden. Vi tager kontakt til legehuset og siger at det er ikke det rigtige vi har fået. Legehuset beklager og siger at vi bare kan beholde den forkerte del og får så tilsendes den rigtige del. Vi vælger så at vi selv vil køre til Nyborg da vi skal have delen inde vores søns fødselsdag. Da vi kommer til Nyborg bliver vi mødt meget positiv og den mangle delen står klar + at vi får en ex pumpe med til som komparation for, at vi kørte til Legehuset. Grunden til at vi kørte til legehuset var enlige for at så kunne vi købe nogle flere dele så vores aquaplay kunne blive større. På vej ud til bilen opdager vi så at det er ikke den rigtigt pumpe vi har fået og går tilbage for at spørge om vi kan få en anden. Men efter noget tids snak frem og tilbage, finder vi udad at den aquaplay 660 er en gammel model som er ved at udgå og vi har fået den nye model 660 N og det hele ender så med at vi nu får den ny del til vores aquaplay + pumpen og den oprindelige del fra 660 modellen + et t-stykke. Så super service og super god behandling. Legehuset er et sted vi vender tilbage til.
Når man bestiller legetøj er der ofte en lille dreng eller pige som venter med længsel på det bestilte legetøj og når dette så leveres allerede den næste dag kan det jo ikke blive bedre :-)
Har nu bestilt varer hos Legehuset.dk 2 gange. Varen er ankommet enten dagen efter eller 2 dage efter, og bliver leveret med GLS til et pakkested man selv vælger. Virkelig nemt og god hurtig levering. Kun positive oplevelser herfra.
Der er en fin service og en kompatent medarbejder, som ved hvor
en kune blive godt betjent
Hurtig levering og fin, gratis indpakning.
Det kan helt klar anbefales at benytte www.legehuset.dk
Bestilte onsdag, skulle bruge den senest fredag ellers var det lige meget. Gaven kom fredag og den var pakket ind som gave - super, det havde jeg aldrig selv fået gjort.
Jeg bestilte et spil og 2 dage efter, havde jeg det i hånden. Nemt og hurtigt :)
Bestilte spil, som blev leveret dagen efter. Der manglede så en dims i spillet som blev sendt med posten lige så snart jeg gjorde opmærksom på det. Kan kun anbefale at handle hos Legehuset
Hurtig levering og fin service ved opringning til kundeservice. Svarede straks på telefonen og reagerede straks på forespørgslen!
hej ekspeditionen var super men bilspillet var jeg skuffet over da forventnigen til dette var smarte biler eller motorcykler og ikke biler i økonomiklassen da mit barnebarn slet ikke var interesseret i dette. Så bilspil vil jeg ikke købe ved jer da det er at smide penge ud af vinduet .
Det er beklageligt, at det ikke faldt i dit barnebarns smag, men som køber har du jo mulighed for at skrive i kommentar feltet hvis der er noget du ønsker som f.eks ønskes racerbiler istedet for alm. biler. Der findes 5 forskellige slags og den som pakker ved jo ikke hvad der falder i de enkeltes smag.
Du har jo også altid mulighed for at sende en vare retur hvis den ikke lever op til din forventning.
Legehuset.dk
Jeg fik en super god service. Legehuset ringede til mig fordi de undrede sig over min ordre, da jeg havde bestilt 7 varer hvoraf en af dem skilte sig ud fra resten, så de ville være sikker på at jeg fik det rigtige! Så god service og hurtig levering!
Bestilte en vare som desværre var i restordre fra leverandøren. Blev ringet op og tilbudt en alternativ løsning der var ligeså god.
Super service.
Jeg har været yderst tilfreds de 2 gange jeg har handlet med Legehuset.dk.
Gennemskuelig hjemmeside, nem at navigere rundt i, billigt og super hurtig levering! Det er en meget fin og god service, at man kan vælge at få sendt sine indkøb indpakket!
Jeg bestilte et Tiny Love aktivitetstæppe fra legehuset kl 11 om formiddagen. Dagen efter fik jeg en SMS om at den var leveret, og kunne nemt hente den på nærmeste Blockbuster, som havde åbent helt til kl. 22. Supernemt!