[REPLY]
Hvis Legeland Hobby også handlede med skala 1/24 slotcars så ville jeg handle noget mere der ,men til scalextric er det godt
Havde bestilt en stk. Scalextric racer bane den 29/3 (Langfredag. Min fejl, at jeg bestilte den i påsken, de skal jo også ha ferie hos Legeland) og Legeland sende den mandag den 2/4 og den kom med posten den 3/4, så super godt.
Legeland er et godt sted at handle og alle vare kommer til tiden , det er nemt og billigt .
For mig er det stedet jeg handler alt mit legetøj.
TAK for god betjening
Jeg har haft en perfekt oplevelse af såvel professionalisme, hastighed, nøjagtighed og service i forbindelse med en handel jeg har gennemført hos LEGELAND.
Jeg megiver hermed hjemmesiden og virksomheden mine varmeste anbefalinger.
Købte en Scalectrix racerbane til min søn, men vidste ikke lige hvad og hvor meget. Talte med en sælger over en halv time (derfor var der optaget for jer andre :-), som tog sig god tid til at rådgive. Bestilte om mandagen - fik det hele fint leveret 2 dage senere.
Kan helt sikkert anbefales.
Jeg skulle bruge et sæt Scalextric og var i tvivl om, hvorvidt det kunne nå frem i tide...
Legeland-hobby's Scalextric udvalg er i forvejen enestående, og priserne aldeles fair (De har prisgaranti på langt de fleste varer) - og da jeg ringede og forespurgte på en vare, var betjeningen både høflig og aldeles effektiv. Jeg lagde straks efter en bestilling på netbutikken, og modtog promte en bekræftelse. Ikke blot på handlen, men også på forsendelsen - efter fem minutter var pakken allerede på vej med posten! Jeg modtog den morgenen efter. Fornemt.
Gode priser, svarer hurtigt på mail, alt som det skal være.
Meget kompetent vejledning og hurtig opfølgning på spørgsmål
1 ting var i restorder. Vi fik en senest lev som blev overholdt.
Fantastisk venlig og utrolig hurtig :-)
Fik både rådgivning og leverance til tiden
Alt gik efter planen, og ingen grimme overraskelser. Produktet blev sendt hurtigt og fin information hele vejen.
Svaret på mit spørgsmål kom næsten inden jeg sender mailen. Virkelig god og hurtig service... :-)
God hjemmeside, hurtig levering, fin service.
Bestilte en række scalectric artikler den 27/12. Bestilte en forkert artikkel og sendte efterfølgende en mail om dette med ønste om ændring. Alt kom som ventet den 28/12, men den ændring jeg ønskede.
Det er bare i orden :-)
Jeg havede køb en Carrera digital racebil 1:32 som skulle ombygges til at kunne køre på en scalextric racerbane digitalt.
Søren har være sød at hjælpe mig med denne opgave, hvilket jeg er rigtigt glad for,
Det som jeg er lidt ked af er at bilen nåede kun at køre 7 omgange på banene før at der var tekniske problemer med den. For det første er bag lygterne ikke monteret, det havde jeg fået at vide da vi har kæmpet med at finde nogle nye dioderpære til den, men uden help. Det næste er så at den ene forlygte pære blinker helt vildt i sedet for at bare at lyse, for at til sidst slet ikke at virke! Da bilen slet ikke vil køre efter 7 omgange bliver jeg nødt til at åbne bilen for at se ind og der kan jeg se at der nogle ledninger som har blottet kobbertråde.... det er jeg sgu ikke helt tilfeds med. Hvad gør vi???
Men ellers har jeg været super glad for at handle med Søren og Legeland Hobby. Og det er helt sikkert der jeg vil handle igen.
Super service, god rådgivning, og hurtig levering.
Alt i alt, et godt sted at handle.
Bestilte søndag aften, det blev afsendt mandag morgen, og jeg havde det tirsdag med posten.
Perfekt pris, levering og information.... kan ikke gøres bedre :-)
Hurtig levering - god emballering - bare som det bør være når man handler via nettet! Lidt problemer med en CD-rom der ikke fungerede med Windows Vista - burde oplyses under varenummeret. Virker heldigvis med Windows 98 og 2000.
Det kørte bare som smurt
Ville gerne ha' haft at man kunne vælge at hente den direkte på posthuset
Købte den ene dag, sendt den næste og modtaget fejlfrit ok godt pakket ind.
Har tidligere klaget over en manglende levering, men ved henvendelse fik jeg en helt perfekt service.
Kan kun anbefale at hande hos virksomheden
Jeg fandt let det ønskede produkt og levering var hurtig
Ordren blev behandlet og leveret lynhurtigt. Pakken var fint emballeret, så alt var i perfekt stand, da det nåede frem. Jeg vil absolut anbefale andre at handle med Legeland Hobby.
man kan altid få hjælp hos legeland og varene bliver sendt næsten før de er bestilt
Lynhurtig expeditiun og forsendelse, gode priser og tilbud, vil bruge den igen og igen. Kan varmt anbefales.
Havde mindre fejl på en helt ny racerbil og efter kontakt til firmaet, blev vi enige om en dekort. Godt for begge parter :-)
Eneste minus, lang ventetid på at komme igennem på telefonen. Var nr. 1 i køen mere end 15min.
Jeg synes det er et godt sted at handle,har gjort det en del gange og vil helt sikker gøre det igen, havde lidt problemer med indpakningen af den første pakke, men det tog de hånd om med det samme.Søren er altid klar til at hjælpe med et teknisk spørgsmål...........
Jeg har kun god erfaring med at handle hos Legeland Hobby, fantastisk service og meget engageret personale..
Har handlet på Legeland-hobby.dk 2 gange inden for 14 dage, og har intet at påklage.
Modtog bekræftelse på første ordre kort efter bestilling, og havde varen 2 dage senere.
Anden ordre modtog jeg ligeledes bekræftelse på, og fik kort efter en E-mail om at det ene produkt først var på lager Onsdag. Hvilket jeg skrev retur var ok, og takkede for de oplyste om det.
Tirsdag fik jeg en bekræftelse på at varen var modtaget og afsendt til mig, så jeg fik varen allerede Onsdag alligevel :).
Super service, hurtig levering, gode til at give information