[REPLY]
Ville klart bruge denne hjemmeside igen og igen og igen.....
Jeg fik ordrebekræftelse, forsendelsesinformationer og leveret varen i løbet af 3 dage. Pæne vare, dog var farven på shortsene en smule anderledes end på billede.
SUPER HURTIG OG GOD BEHANDLING.
Det kan ikke siges anderledes!
Helt fantastisk, bestilte om eftermiddag fik pakken næste dag..
Det var super nemt og hurtigt afsendelse havde det næsten inden jeg bestilte fedt prøv det
Nem og overskuelig hjemmeside, skønt tøj, altid lidt gode tilbud og særdeles hurtig modtagelse.
Bestilte noget tøj, som passede fint og kom hurtigt - alt i alt god service.
Jeg bestilte 2 ens bluser og en sommerjakke. Jeg fik pakken dagen efter bestilling, hvilket jeg syntes er super hurtigt. Der manglede desværre en bluse. Jeg sendte en mail samme dag og to dage efter fik jeg den manglende bluse :-) Super tilfreds og vil bestemt handle der en anden gang.
Super service! Blev ringet op da varen ikke var på lager, og fik god vejledning, samt anden vare tilsendt fra dag til dag. Kan varmt anbefales.
Flot tøj som blev bestilt en sen eftermiddag og kom med posten dagen efter.
Alt har været helt i orden, fra start til slut, og super hurtig levering
Vi købte en DC hættetrøje og et par DC sko, fik dem leveret dagen efter! Tøjet skulle bruges til vores 9 årige dreng til vores bryllup. Vi åbnede pakke. Torsdag aften og vi skulle giftes lørdag klokken 10! Alt tøjet havde vi bestilt alt for stort! For at gøre en lang historie kort, endte det med at der blev leveret nyt tøj i den rigtige størrelse klokken 7 lørdag morgen ved vores hoveddør! En ualmindelig god service!
Jeg har altid kun haft gode oplevelser med Lekids, gode priser, servicen er i top
hurtig levering, der er gode råd at komme efter mht størelser osv
hander helt sikkert der igen" 6 " gang;-)
God hjemmeside med gode priser.
Hurtig og god levering.
Tøj stil passer fint til hverdag og samtidig må man også smarte. Mange lækker tøj.. God og lækker kvalitet !!
Dejlig nem hjemmeside, hvor datteren selv kan finde tøj, som hun ønsker sig. Og sammen kan vi så bestille varerne, som bliver pakket og leveret hurtigt.
Lekids sender nyt tøj til os før at de modtager returtøj, og sender det endda med gratis fragt til mig, så fantastisk
Har ikke tidligere oplevet så god og hurtig service. Da det var en julegave, der blev bestilt i sidste øjeblik, sørge Lekids for at pakken alligevel nåede frem inden juleaften. Super, super god behandling.
Jeg havede brug for hjælp til valg af bukser til min søn og jeg fik en super service, over al forventning, og bukserne kom lyn hurtigt!
Varen helt som forventet. Hurtig levering og gode priser
Anbefales særdeles.....varen kom 2 dage efter bestilt
Jeg har kun handlet 1 gang , men er fuld tilfreds med forsendelsen og varen.
Jeg har modtaget 2 fantastiske flotte cardigans til min datter! Det var effektivt - hurtigt og nemt. Jeg er så fri for at stå i kø ved den lokale børnetøjsforretning! Jeg vil ellers gerne støtte de lokale forretninger. - men jeres udvalg var for fristende. Tak for hjælpen med 2 julegaver! Inge Merete
Kan varmt anbefale Lekids.
Du får super god service og hurtig levering.
Rigtig hurtig levering. Fik leveret en bluse i forkert str. skrev mail til Lekids og fik svar samme dag, fik sendt en ny bluse samt pose til returnering af forkert str. God service og rigtige hjælpsomme. Kan kun anbefales:)
Bestilt Mandag Aften ca. 17-18 og varen var der alerede næste dag, utroligt, men godt, håber det altid er sådan.
Lækkert tøj, god service og hurtig forsendelse :-) Klart anbefalelsesværdigt.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Lekids de har nogen gode priser og et godt udvalg til teenager.
Første gang vi benytter siden. Køber og to dage senere har vi varene ;o)
Desværre var der en fejl i leveringen - mailer og samme dag får jeg besked på at varen er på vej og det sammen med en frankeret svarkuvert. Næste dag er den rigtige vare med posten og det er retur kuverten også.
Absolut ikke sidste gang vi hander her - super super god oplevelse ;o))
Det er første gang jeg køber vare hos lekids men jeg er tilfreds med det hele.
Ingen problemer. De svarer hurtigt på mail og pakken kom hurtigt frem.
Efter at have afgivet en ordre på hjemmesiden, modtog jeg en bekræftigelse pr mail. Heri var der en fejl i forhold til den bestilte vare (forkert størrelse). Jeg sendte en mail og gjorde opmærksom på fejlen, og regnede desværre med at det skulle blive en længere proces, med tilbagesendelse af vare og bla bla bla.... DET GJORDE DET IKKE. Jeg modtog dagen derpå en ny mail med besked om at fejlen var rettet, og et par dage efter stod jeg med varen i hånden i den rigtige størrelse. Dette bevidner om et funktionelt og troværdigt firma, som jeg absolut vil benytte fremover!!!!
Kan varmt anbefale lekids. Hurtig levering og god kunde service og super fedt tøj