[REPLY]
De lenzen zijn zelfs beter dan de lenzen van Pearle! Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden met LensOn en de daglenzen. Dat nog wel voor een betaalbare prijs.
Ik ben erg tevreden over de service van lenson. Heb nu al vaker besteld en het scheelt mij erg veel geld. bij specsavers betaal ik voor 3 maanden 90 euro. En nu bij lenson voor een HALF jaar 84 euro. Je hebt ze, of je hebt ze niet toch.? Bedankt een tevreden klant.
Verpakking was net iets te dik om door mijn brievenbus te kunnen. Postbode heeft het wel nog geprobeerd wat aan de verpakking is te zien. Verder jammer dat er geen Links en Rechts op de verpakkingen wordt vermeld. Voor de rest prima.
Ik koop zeker nog eens mijn lenzen bij jullie. Bedankt voor de snelle service!!
Nadeel van een webwinkel is dus geen extra service, ik bestel zelf de verkeerde lenzen vloeistof, reiniger bij me daglenzen inplaats van all in one, bij wat extra service was dit opgemerkt, nu €14.- weg kunnen gooien.
prima alles voor elkaar en snel geleverd . zijn tevreden
Voor het eerst heb ik lenzen via internet besteld. Na wat zoeken en contact met de klantenservice, zijn mijn lenzen ruim een week later geleverd. Ik ben benieuwd hoe ze "kijken"!
Je hebt woord gehouden en keurig op tijd geleverd
Binnen 3 dagen geleverd , bestelling gewoon door de brievenbus. Top geregeld erg tevreden bedankt.
De verzending gebeurde stipt maar het werd in een doos verstuurd die niet veilig dicht (gekleefd) was, de doosjes lenzen konden eenvoudig verwijderd worden en de doos kon daarna terug gesloten worden. Gelukkig is dit niet gebeurd!
Toch hoop ik dat bij een volgende bestelling hiermee rekening wordt gehouden; waarvoor dank.
De lenzen zelf zijn voor mij zeer goed.
voordelig en makkelijk lenzen bestellen
Als je weet wat je nodig hebt gaat het op deze manier minstens even snel en het is nog een stuk goedkoper ook. Dus aan te raden
Aanrader, snelle levering en voordelig geprijsd.
Goede prijs, snelle levering en vervaldatum meer dan ok
Bij Lenson worden de lenzen binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd. Binnen dit termijn kwamen de lenzen binnen. De prijs is ook gunstig; het scheelde voor mij meer dan de helft wat ik bij de opticien moet betalen. Ik heb ze nog niet gebruikt, dus ik weet niet of de kwaliteit hetzelfde is. Toch verwacht ik hier geen problemen mee, aangezien het van dezelfde fabrikant is als waar de opticien ze voor mij heeft besteld.
Raad iedereen aan te bestellen bij lenson, super service!!
ik wacht nog steeds op mijn bestelling. inmiddels meer dan 3 weken. slechte voorraad?
Prima service en een goede berichtgeving.
Duidelijke website waarop stond dat de levertijd 5-12 dagen is en het duurde inderdaad 9 dagen.
Ik heb de aqua comfort plus gekocht en ze zitten erg fijn. Ik heb een beetje last van droge ogen dus deze lenzen paste perfect bij me. Ik ben in de toekomt zeker nog van plan bij lenson lenzen te kopen, want bij de opticien ben ik veel meer geld kwijt dan dat ik bij lenson kwijt zou zijn.
ik had nog nooit van deze site gehoord / maar na zelf iets besteld te heben raad ik iedereen die lenzen heeft deze site aan / nadat ik het geld had overgmaakt kreeg ik direct een mail dat de bestelling klaar ligt om verzonden te worden echt superrrrrrrrrrrrrr
Als het allemaal meezit dan heb je de lenzen binnen vier werkdagen in huis. Prima service. Maar als het misgaat, dan gaat het ook goed mis. De lenzen worden niet geleverd en je krijgt ook geen informatie betreffende levering. Contact met klantenservice is niet fijn, ze zijn nogal bot en bieden geen of gedwongen excuses aan (geen gemeende excuses). Vooral bij lenzen vind ik het fijn te weten wanneer deze binnenkomen. Heb zo kerst, oud en nieuw zonder lenzen gevierd, maar met een bril doorgebracht (terwijl ik normaliter dagelijks daglenzen in heb).
De titel zegt het al; bij LensOn moet je zijn voor de aanschaf van (dag)lenzen.
Vlotte , snelle service na punctuele reactie over levering. Helemaal in orde en niet duur.
Levertijd 2 tot 4 dagen werd uiteindelijk 7 dagen.
Maar geen probleem. Lenzen lagen keurig netjes in de brievenbus.
Een nieuwe klant erbij dus lenson!
Zeer tevreden klant hier!
Ik had verkeerde lenzen besteld en daar kwam ik pas achter toen ik het eerste stel in mijn ogen had zitten. Contact opgenomen en ik mocht de lenzen terug sturen en zou dan gewoon de goede krijgen. Dit noem ik nou eens goede service!
Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Site is duidelijk, je kunt snel de juiste lenzen vinden. Bestelling makkelijk geplaatst en eenvoudig te herhalen voor volgende bestelling.
LensON zou er zeker je lenzen bestellen was snel binnen en goedkoper dan bij andere internetsites.
Snelle service, handige lenzendoosjes voor op reis. Geen hoge kwaliteit. Lastig open te maken.
Prima producten, prima prijzen!
Zeer tevreden over duidelijkheid website, aanbod, levertijd en prijs. Waren snel met de levering, dus als men spoed heeft met een bestelling, kan je op LensOn vertrouwen.
Ben zeer tevreden
Van dit soort bedrijven word ik helemaal blij, dat dat nog bestaat!