We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,485)

Review by confirmed purchaser

Betrouwbare informatie weergegeven op internet! Top!

De lenzen zijn zelfs beter dan de lenzen van Pearle! Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden met LensOn en de daglenzen. Dat nog wel voor een betaalbare prijs.

Prima en goedkoop.

Ik ben erg tevreden over de service van lenson. Heb nu al vaker besteld en het scheelt mij erg veel geld. bij specsavers betaal ik voor 3 maanden 90 euro. En nu bij lenson voor een HALF jaar 84 euro. Je hebt ze, of je hebt ze niet toch.? Bedankt een tevreden klant.

Excellent service!

Excellent service!

Goed

Verpakking was net iets te dik om door mijn brievenbus te kunnen. Postbode heeft het wel nog geprobeerd wat aan de verpakking is te zien. Verder jammer dat er geen Links en Rechts op de verpakkingen wordt vermeld. Voor de rest prima.

Review by confirmed purchaser

echt een aanrader en stukken goedkoper dan bij een opticiën!!!

Ik koop zeker nog eens mijn lenzen bij jullie. Bedankt voor de snelle service!!

Review by confirmed purchaser

Scherpe prijzen, snelle levering helaas geen extra service

Nadeel van een webwinkel is dus geen extra service, ik bestel zelf de verkeerde lenzen vloeistof, reiniger bij me daglenzen inplaats van all in one, bij wat extra service was dit opgemerkt, nu €14.- weg kunnen gooien.

prima alles voor elkaar en snel geleverd . zijn tevreden

prima alles voor elkaar en snel geleverd . zijn tevreden

Uitstekend!

Alleen de verpakking waarin het wordt verzonden zou steviger mogen.

Kennismaking met Lenson

Voor het eerst heb ik lenzen via internet besteld. Na wat zoeken en contact met de klantenservice, zijn mijn lenzen ruim een week later geleverd. Ik ben benieuwd hoe ze "kijken"!

uitstekend

Na betaling redelijk snel geleverd
Zeer netjes

correcte afhandeling

Je hebt woord gehouden en keurig op tijd geleverd

Review by confirmed purchaser

Snelle levering en goedkoop :)

Binnen 3 dagen geleverd , bestelling gewoon door de brievenbus. Top geregeld erg tevreden bedankt.

Review by confirmed purchaser

De lenzen zijn voor mij uitstekend geschikt; de verzending was stipt maar kan veiliger .

De verzending gebeurde stipt maar het werd in een doos verstuurd die niet veilig dicht (gekleefd) was, de doosjes lenzen konden eenvoudig verwijderd worden en de doos kon daarna terug gesloten worden. Gelukkig is dit niet gebeurd!
Toch hoop ik dat bij een volgende bestelling hiermee rekening wordt gehouden; waarvoor dank.
De lenzen zelf zijn voor mij zeer goed.

voordelig en makkelijk lenzen bestellen

voordelig en makkelijk lenzen bestellen

Review by confirmed purchaser

Als je weet wat je nodig hebt gaat het op deze manier minstens even snel en het is nog een stuk goedkoper ook. Dus aan te raden

betrouwbaar

Prima service, goede prijs. Alles loopt volgens afspraak.

Review by confirmed purchaser

Goedkoop, snel en perfecte feedback na het plaatsten van de order

Aanrader, snelle levering en voordelig geprijsd.

Snelle correcte levering

Goede prijs, snelle levering en vervaldatum meer dan ok

Review by confirmed purchaser

Snelle levering en goedkoper dan bij de opticien.

Bij Lenson worden de lenzen binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd. Binnen dit termijn kwamen de lenzen binnen. De prijs is ook gunstig; het scheelde voor mij meer dan de helft wat ik bij de opticien moet betalen. Ik heb ze nog niet gebruikt, dus ik weet niet of de kwaliteit hetzelfde is. Toch verwacht ik hier geen problemen mee, aangezien het van dezelfde fabrikant is als waar de opticien ze voor mij heeft besteld.

Alles super goed geregeld

Raad iedereen aan te bestellen bij lenson, super service!!

Zeer tevreden over Lenson

Een zeer snelle verzending

traag

ik wacht nog steeds op mijn bestelling. inmiddels meer dan 3 weken. slechte voorraad?

Reply from LensOn

Beste Klant,

de bestelling is inmiddels verzonden, op sommige lenzen zit helaas een langere leverdatum. Neem contact met ons op mocht het nog langer duren.

Review by confirmed purchaser

Goed product; lange levertijd (tevoren aangekondigd)

Prima service en een goede berichtgeving.
Duidelijke website waarop stond dat de levertijd 5-12 dagen is en het duurde inderdaad 9 dagen.

Prima lenzen

Ik heb de aqua comfort plus gekocht en ze zitten erg fijn. Ik heb een beetje last van droge ogen dus deze lenzen paste perfect bij me. Ik ben in de toekomt zeker nog van plan bij lenson lenzen te kopen, want bij de opticien ben ik veel meer geld kwijt dan dat ik bij lenson kwijt zou zijn.

wat een service binnen 4 dagen de bestelling in huis

ik had nog nooit van deze site gehoord / maar na zelf iets besteld te heben raad ik iedereen die lenzen heeft deze site aan / nadat ik het geld had overgmaakt kreeg ik direct een mail dat de bestelling klaar ligt om verzonden te worden echt superrrrrrrrrrrrrr

Review by confirmed purchaser

zolang er geen vertragingen zijn gaat het goed

Als het allemaal meezit dan heb je de lenzen binnen vier werkdagen in huis. Prima service. Maar als het misgaat, dan gaat het ook goed mis. De lenzen worden niet geleverd en je krijgt ook geen informatie betreffende levering. Contact met klantenservice is niet fijn, ze zijn nogal bot en bieden geen of gedwongen excuses aan (geen gemeende excuses). Vooral bij lenzen vind ik het fijn te weten wanneer deze binnenkomen. Heb zo kerst, oud en nieuw zonder lenzen gevierd, maar met een bril doorgebracht (terwijl ik normaliter dagelijks daglenzen in heb).

Reply from LensOn

Beste Klant,

vervelend dat u niet tevreden bent met onze service. Heeft u problemen gehad met uw meest recente bestelling? Neem in dit geval graag contact op met onze klantenservice.

Snel, goed en goedkoop

De titel zegt het al; bij LensOn moet je zijn voor de aanschaf van (dag)lenzen.

kijken met lenson

Vlotte , snelle service na punctuele reactie over levering. Helemaal in orde en niet duur.

Iets te laat

Levertijd 2 tot 4 dagen werd uiteindelijk 7 dagen.
Maar geen probleem. Lenzen lagen keurig netjes in de brievenbus.
Een nieuwe klant erbij dus lenson!

Super goede service!

Ik had verkeerde lenzen besteld en daar kwam ik pas achter toen ik het eerste stel in mijn ogen had zitten. Contact opgenomen en ik mocht de lenzen terug sturen en zou dan gewoon de goede krijgen. Dit noem ik nou eens goede service!

Betrouwbare site Snelle levering

Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Site is duidelijk, je kunt snel de juiste lenzen vinden. Bestelling makkelijk geplaatst en eenvoudig te herhalen voor volgende bestelling.

Review by confirmed purchaser

Top lenzen waren snel bezorgt

LensON zou er zeker je lenzen bestellen was snel binnen en goedkoper dan bij andere internetsites.

Handige en grappige lenzendoosjes

Snelle service, handige lenzendoosjes voor op reis. Geen hoge kwaliteit. Lastig open te maken.

Nakomen wat ze beloven

Zeer tevreden over duidelijkheid website, aanbod, levertijd en prijs. Waren snel met de levering, dus als men spoed heeft met een bestelling, kan je op LensOn vertrouwen.
Ben zeer tevreden

Zeer klantvrienelijk

Van dit soort bedrijven word ik helemaal blij, dat dat nog bestaat!