[REPLY]
Jeg fødte for ca 3 uger siden, og købte libero til vores lille baby. Nu har jeg i 2 pk fundet hårde klumper hvor bleen er foldet. Dvs. Der hvor hendes lille numse er. Det føles som en hård klump træ eller lignende. Har skrevet til libero 2 gange, uden retur svar fra deres side. Køber aldrig bleer fra dem igen, det vil jeg ikke byde min datter.
Fantastisk informativ hjemmeside og mails.
Inderligt noget som kan bruges.
Startspakker og Pointshoppen føler jeg er en ekstra plus ved siden af, man kan ikke sige at andre virksomheder har det samme. :( Eks Pampers ol.
Mange tak for muligheden Libero :)
Man kan læse en masse gode ting derinde, som kan vare nyttig viden når man er gravid eller har et spædbarn, Og så er deres forrum godt.
Dog efter de har lavet ny site, kører deres forum rigtig dårligt!
Har nu efter 1 måneders intense forsøg måtte opgive at få oprettet en profil til pointindløsning på libero.dk.
Får hele tiden meldingen: Ikke medlem
Jeg gør hvad der står, opdaterer osv osv.. Har udfyldt ALT, men alligevel virker skidtet ikke...
Efter at Libero har lavet deres ble om til den tynde version, har vi godt nok været utilfredse. Og vi har virkelig prøvet/brugt 2 trippelpakker, både i de åbne bleer og blebukserne. Ingen af dem kan hun (2 år) holde sig tørre i igennem en nat, og det kunne hun uden problemer med de "gamle" tykke. Også om dagen har dagplejemoderen oplevet lekageproblemer med liberos nye bleer.
Jeg fatter ikke, hvorfor Libero hele tiden skal ændre på deres ble, for når det de har virker fint - hvorfor så lave det om???
De kan da ikke andet end at miste kunder på disse tynde bleer her... Jeg har hørt mange! (også inde på diverse mødreforums) som har dårlige erfaringer med de nye tynde bleer, og som har skiftet mærke.
Vi har også skiftet mærke nu, endda til en billigere ble, tykkere, men meget bedre sugeevne, hvor hun holder tør om natten!!
Denne anmeldelse er udelukkede på pointsystemet.
Jeg kan altså ikke forstå hvorfor man kun kan sætte 4500 point ind.
Jeg har snart optjent alle mine point og min søn er kun 5 måneder? Hvorfor kan man ikke få flere point.
Jo flere point vi kan få jo flere penge tjener libero.
Kunne jeg få et svar på hvorfor ?
Dalsgaard found this review useful
Up-&-Go: Utilgiveligt ringe!
Har haft en fra deres service afdeling igennem, der kom med en laaaaang søforklaring om at vores søn måske var for lille til bleen, på trods af at han lå i den rigtigte "vægtklasse". Nu har vi så forsøgt igen, 6 kg. senere og problemet er det samme.
Uden sammenligning den dårligste ble på markedet!
Vivian found this review useful
Dejligt site, med mange informationer og gode informationer omkring baby... de har deres point system hvor man kan opsamle point via ble pakker og deres andre produkter som man så kan købe ting for... og jeg har købt en libero boddy og fodboldtøj t-shirt, sokker og shorts, og dem modtog jeg en 1½ uge efter.... og det er bare så sødt.
Kan varmt anbefales!