[REPLY]
Bestilte to stole på LIC netshop mandag, der var leveringstid på 8-12 uger, men fik at vide, at stolene kunne levereres, når jeg ønskede det. Allerede fredag kom stolene som aftalt. Super service.
Den 21.12 bestilte jeg 2x6 Holmegaards glas Ideelle, og får umiddelbart derefter en bekræftelses-mail.
Den 3.1 har jeg endnu ikke modtaget nogen varer og jeg skriver til LIC, som svarer "Vi har ikke varerne på nuværende tidspunkt. Vi forsøger i øjeblikket at få nogle hjem.
Du hører nærmere."
Den 8.1 får jeg en mail om, at man slet ikke har haft glassene:
"Der har været en fejl i vores system, så du har kunnet bestille varerne på trods af, at denne er udsolgt og ikke forventes at komme på lager igen. Vi beklager at være nødt til at annullere din bestilling.
Hav en rigtig god dag."
Jeg kan godt acceptere udsolgte varer, men det er for sløvt og får dårligt, at der skal gå 18 dage, før man "opdager", at varerne aldrig har været der. Jeg kunne have købt glassene for nytår til et tilbud, som var næsten lige så godt i en anden butik. Det tilbud gælder ikke mere.
Øv LIC.
Jan Hjorth
Super service og levering, samt information i forbindelse med restordre.
Det er godt at kunne handle i LIC, men du må ikke forvente, at det er billigt.
Til gengæld har jeg aldrig kunnet klage over en super kvalitet af de varer, jeg har købt i Herlev, Århus eller på nettet.
Hurtig og præcis levering, som altid. Prisen er næsten altid konkurrencedygtig.
Jeg vil anbefale dig at se lic's netshop igennem inden du handler andre steder.Ofte er der mange penge at spare og det er jo samtidig super kvalitet.
Derudover fungerer det perfekt med "net-handel" igennem lic.
som altid, med fine varer. Har ofte handlet her, altid med fin service.
Varene kom hurtigt, var forsvarligt embalerede og levede op til forventningerne.
fik god information undervejs, og ekspeditionen var hurtig.
Varen blev leveret hurtigt og uden problemer.
Alt gik som smurt - hurtigt og nemt...Jeg handler igen med glæde hos LIC
Vi købte et rigtig godt tilbud på Netshoppen, der blev leveret super hurtigt efter bestilling.
Bruger ofte Netshoppen, det kan anbefales!
Professionel rådgivning/ levering hurtig/bytte service helt i top.
Det hele fungerede som det skulle og der var virkeligt god telefonsupport.
Varerne blev leveret i perfekt stand af posten/ afhentet næste dag dajeg ikke var hjemme.
Jeg kan kort sige, at bestilling og levering hos LIC NetShop fungerer upåklageligt, jeg er en meget tilfreds kunde. LIC havde glemt en vare forrige gang jeg bestilte, det klarede de hurtigt, varen var der dagen efter.
Jeg handlede på LIC Netshop - det var bare perfekt. Alt fungerede.
Jeg kunne følge min pakke hele vejen og ekspeditionen og levering
var bare så hurtig
Altid nemt at handle på LIC-netshop, og der er kun kvalitetsvarer - til gode priser.
Jeg anbefaler LIC-Netshop men kunne godt undvære de 69 kr i gebyr. Jeg bruger butikken, men ikke til dagligvarer, hvor jeg synes priser er røget lidt for højt op ifht tidligere.
Det har været en god og hurtig service de gange jeg har brugt LIC's netshop. Det er muligt at følge varen, det er meget fint.
Men det er ikke i orden, at jeg skal være"sælger" i denne anmeldelse. Jeg vil købe igen, fordi jeg har været tilfreds.
Jeg har ved flere lejligheder købt mine varer igennem LIC NetShop. Hver gang er varerne modtaget med 100% tilfredshed.
rigtig mange gode varer, men ved der er mere i butikken, så kunne godt ønske mig flere varer
Leveringsomkostninger på 70,- Det er for dyrt under alle omstændigheder. Og alt for dyrt når man er medlem!
Jeg bestilte varene over nettet ved Lic som var til vores datters fødselsdag. Alt var som det skulle være - og tingene kom hurtigt efter bestilling. Kan bestemt kun anbefales!
Ringer da jeg sidder og er i gang med at bestille fordi jeg er i tvivl om jeg kan nå at få bestillingen, da en af tingene skal bruges weekenden efter. Får at vide i telefonen at det bliver sendt mandag. Hører ikke noget og får ikke noget - først efter 2-3 uger efter dukker der en pakke op med 1 af de 3 ting jeg har bestilt uden at få yderligere info i pakken om de øvrige varer.
Jeg fandt hurtigt det jeg søgte på LiC NetShop og bestillingen tog inden tid.
Da pakken var afsendt fik jeg besked og få dage efter stod jeg med det ønskede i hånden.
Nemt og hurtigt:-)
Det undrer mig, at jeg ikke har hørt mere til det brænde, som jeg bestilte for snart længe siden.
Mvh. Monna Christensen
Super nemt at bestille varer, som bliver leveret lige til døren. Og betalingen foregår også meget smidigt med LIC kontoen
Alt forløb tilfredsstillende lige fra bestillingen online og til modtagelsen af pakken. Indholdet var desuden pakket godt ind, så det kunne klare transporten.
der er mange gode grunde til at handle med lic over nettet:
troværdighed
effektivitet
kvalitetsvarer
gode priser
Meget fin service. Hurtig og effektiv. Jeg købte kgl. porcelæn og det var pakket sikkert og godt og kom uskadt frem. Jeg er meget tilfreds.