[REPLY]
Jeg har købt et pulsur igennem Lifetrack. Det blev hurtigt afsendt, dog havde jeg angivet en anden leveringsadresse. Varen blev alligevel sendt til posthuset, hvor jeg så selv skulle afhente varen :-( :-)
Bestilte tirsdag aften sent - Varen modtaget hos PostDanmark onsdag.
PostDanmark kunne som sædvanlig ikke overholde deres leveringsmål så jeg fik varen fredag, hvilket ikke er Lifetracks skyld.
Jeg bestilte et varmetæppe og en fodvarmer, begge Beurer. De var begge tilbud, formodentlig fordi vinteren snart er forbi. Jeg har tidligere købt en varmepude. Firmaet kender åbenbart min klodsethed på edb og ringede mig op for at spørge hvilkret husnumer jeg bor i, det havde jeg nemlig ikke anført. Meget fin service, og derefter hurtig ekspedition!!
Jeg bestilte to varmetæpper, der blev leveret umiddelbart efter. Varen svarede til det annoncerede, så jeg har kun ros tilovers.
Hej.
Bestilte varen mandag og fik den tirsdag, det er da service der vil noget.
Kan anbefale at handle der.
købte to varmetæpper, jeg oplevede at det var internethandel når det er bedst, ingen problemer af nogen art, jeg kan kun anbefale Lifetrack på det varmeste
Bestilte en varmepude mandag formiddag. Den blev leveret med pakkeposten tirsdag kl. 9.15. Bestillings- og betalingsprocedure fungerer perfekt. Topkarakter 5.
Bestilte et pulsur. Da det viste sig at være i restordre blev jeg ringet op og tilbudt en dyre model til samme pris. Og uret dukkede op med posten allerede næste dag.
Rigtig god service!
1000 tak
-thomas
Købte en varmepude, der blev defekt efter 1½ mdr. Fik en ny tilsendt et par dage efter, uden overhovedet at skulle have den gamle retur. Det kalder jeg service :) Mine bedste anbefalinger herfra :)
Købte en badevægt, som blev leveret, som lovet, efter et par dage. Min bedste anbefalinger
Bestilte 1 stk. Beurer HK 30 Varmepude d. 21/12 kl. 9:47 - levering med posten d. 22/12 kl. 10:55.
kan det gøres hurtigere og bedre??
Min allerbedste anbefaling.
Det er den bedste service jeg har oplevet i flere år.
100% kundevenlig og ekstrem hurtig levering.
Det kan simpelthen ikke laves bedre.
mvh
Arne Christensen,
6470 Sydals
Bestilte 1.stk sengevarmer d. 10/12-2009, den blev leveret d.11/12-2009, bedre kan det ikke gøres, da jeg havde afgivet min bestilling, blev jeg kort tid efter ringet op af Lifetrack kundeservice, dette pga der var lidt tvivl om min adresse (havde vist tastet med fede fingre") det er da bare super service. En anden lækker ting er, at der er fri fragt ved køb over 1000 kr.
Jeg har købt daglyslampe, infrarød lampe og pedometer. Meget hurtig levering. Udelukkende kvalitetsvarer. Dejligt der findes et godt sted, hvor jeg kunne få de kvalitetsvarer jeg søgte efter. Ingen slinger i valsen, jeg vender tilbage og hermed klart kan varmt anbefale firmaet.
Hjemmesiden var fin og overskuelig. Jeg købte et pulsur, der var på tilbud. Jeg bestilte det en søndag formiddag og tirsdag morgen kom det med posten. Der var ingen problemer overhovedet!
Jeg bestilte et pulsur fra Beurer og modtog det dagen efter. Jeg kunne ikke pulsmålingen til at virke og ringede. Efter at have checket montering mm. virkede det stadig ikke, hvorpå Lifetrack tilbød et nyt ur, som jeg fik umiddelbart derefter. Jeg vil helt klart handle der igen.
Jeg købte en ventilator (Tower Fan ) hos LifeTrack. Fik i første omgang en super god kundeservice pr. tlf. Modtog varen allerede næste dag. Det viste sig desværre, at ventilatoren havde en mislyd/brummende træls lyd, når den havde kørt et stykke tid. Jeg ringede mandag morgen, og fortalte at jeg ville returnerer den. Det var helt okay, jeg skulle bare sende den retur og så ville jeg modtage pengene snarest. Kort tid efter blev jeg ringet op - tror det var ejeren. Han beklagede mange gange, og fortalte at de aldrig havde haft reklamationer på denne vare. Jeg skulle ikke have besvær med at sende den retur, men beholde den, og så ville han sende en ny til mig med det samme. Udover det, så fik vi også et lækkert udendørs termometer med. Jeg var helt målløs over den behandling jeg fik. Det er den bedste kundeservice jeg har fået til dato, og jeg kan virkelig anbefale at handle med LifeTrack. Det har været en fantastisk kundeservice hele vejen igennem, og mange firmaer kunne lære noget af det. Jeg vil helt klart handle der igen.
Mathilde Efternavn found this review useful
Dag 1 : ordreafgivelse på badevægt
Dag 2 : levering med PostDanmark
Afklaring af manglende manual i løbet af 1 time
- just perfect !
Jeg købte et pulsur hos Lifetrack - billigere kunne det ikke findes - og fik det dagen efter! Så var jeg inde og købe personvægt fra Seca. Igen - levering dagen efter - og et produkt i meget meget høj kvalitet. Jeg er super tilfreds, fede varer, gode priser og hurtig levering! Flot!