We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (144)

Super service

Har købt en folde-ud-badekar, som er fantastisk til at bade mine 2 drenge i samtidig

nem og ukompliceret e-handel

Alt gik fint og jeg vil handle hos lillebi en anden gang :-)

Lækker pusletaske

Er så glad for min pusletaske, super lækker. Lever helt op til forventningerne.

Sædepude oppustelig.

Perfekt at have med i bilen. Fylder ingenting og der er altid plads til en legekammerat på sædet.

Pakken blev leveret allerede 2 dage efter bestilling, virkelig god service.

Lille Bi

Ikke noget at klage over..

En perfekt handel hos lillebi... super service. Jeg hentede selv min storksak pusletaske i Albertslund. Inden da havde jeg haft mail kontakt med lillebi - meget hurtig respons og altid venlige svar.
Jeg har handlet flere gange hos lillebi og bestemt ikke for sidste gang.
Kan helt sikket kun anbefale at handle hos lillebi.dk

helt perfekt

De har så mange ting som ikke kan købes i butikkerne og servicen er helt i top.

Nemt og Godt

Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtig levering og stor tilfredshed med varen.

Lille Bi

Det kan ikke blive bedre.

Super nemt at bestille,- meget hurtig levering, - og som det lille ekstra opfølgning på ordreleveringen.

Lille Bi

Sådan skal det nemlig gøres!

Vi købte en Look & Light lampe hos Lillebi og lad mig lige tage et øjeblik til at rose dette skønne produkt.

Det er intet mindre end u-undværligt med småbørn i huset. Det er diskret, funktionelt og lækkert design. Vi har ikke længere en baby som er vågen 2 timer efter et bleskift om natten! Om dagen bruger vi spejlsiden til at aktivere ham ved bleskift eller når han skal ligge på maven for at styrke sine nakkemuskler.

Dette produkt har erstattet en uro i loftet over puslepladsen og natlampen. Skønt, skønt, skønt stykke mekanik.

Men lad os da lige slå et slag eller to for Lillebi, som har spottet produktet - det er en genistreg af de større og så vidt jeg ved, er det kun Lillebi som forhandler dem. Godt gået Team Lillebi!

Men et eventyr er intet uden lidt ondskab og det må siges at det føltes som ren ondskab, da Look & Light lampen pludselig ikke virkede mere på trods af batteri skift.

Gode råd var dyre, troede vi... Men igen trådte Lillebi personalet til i bedste ridderstil og reddede den lille prins og hans mor.

Efter kort e-mail korrespondance samt lidt research arbejde, besluttede man fra Lillebi at sende os en ny Look & Light lampe uden beregning.

Se det kalder jeg en lykkelig slutning og en fantastisk service.
Sådan skal det nemlig gøres!

Jeg kan kun anbefale alle at handle hos Lillebi.
Vi har været overordentligt glade for deres hjælpsomhed og det er absolut ikke sidste gang jeg svinger forbi og gør en handel her.

Tusind tak for en fed oplevelse og keep up the good work.

Mvh
Charlotte, Aalborg

Fantastisk!

Jeg købte en pusletaske og den kom dagen efter med posten, i den fineste stand.
Jeg har også snakket med kundeservice - og der er meget hurtig respons og super service!
Nem og hurtig handel, det vil jeg til enhver tid anbefale:)

Lille Bi

Billige priser, hurtig levering og god service

Jeg købte en sengerand fra Zebra. Den kom 2 dage efter at jeg havde bestilt den, og den var ovenikøbet billigere end alle andre steder jeg har set den. Så jeg har ikke andet end positivt at sige om lillebi.dk

-June

Hurtig - alt som aftalt!

det hele blev leveret meget hurtigt. Til konens fødselsdag. Hun er super tilfreds med produktet. Blev sendt i gavepapir og med gavekort.Tak!

Super hurtig service!

Jeg købte en lækker sengerand på tilbud - bestilt onsdag over middag og leveret torsdag = super hurtig levering! Og tak for den gode slikkepind;o)

Lille Bi

Hurtig levering og ingen problemer undervejs

Jeg har købt det fineste fluenet med påsyede blomster til dukkevogn. Ledte overalt efter et sådant. Det var svært at finde på nettet og umuligt i de fysiske butikker. Men så var der Lillebi. Fluenettet var til en venindes datter, så jeg fik det sendt direkte til denne adresse og sparede dermed porto hjem til mig selv for så bare at skulle at sende det videre. Alt klappede, som det skulle. Tænk, hvis jeg også kunne have valgt at få det pakket fint ind, som en gave og lige betalt det lidt ekstra.... Så havde jeg gjort det!
Alligevel topkarakter.

Reply from Lille Bi

Tak for din anmeldelse :-) Blot til info til en anden gang: I indkøbskurven kan du hakke af for gaveindpakning og endda få sendt et kort med - helt gratis :-)
God weekend. Pernille/Lille Bi

Super service

Pakken kom dagen efter den var bestilt, og det hele var som det skulle være. Super service fra Pernille, som besvarede min mail. Tak for en god handel!

Tilfreds kunde!

Handel forløbet som aftalt - hurtig levering!

Overraskende hurtig service!!

Bestilte sutter søndag eftermiddag de kunne afhentes alleder tirsdag omkring frokost. de her derimellem både været afsendt fra Lillebi og til gravøren og retur. Super hurtig service.

Nu da vi stod og skulle på ferie skulle de bruges hurtigt så jeg har nok været lidt af en hadekunde som har skrevet x antal mails for at høre hvor langt de var, men jeg har alle gange fået svar inden for 10 min og altid venlige svar og god service.

Jeg har allerede været inde og luret lidt på nogle andre ting som helt sikkert skal indhandles når man kommer hjem fra ferie.

Altså en super tilfreds kunde som helt sikkert vender tilbage

Lille Bi

Super god og hurtig service!!

Bestilte en natlampe, pude og et kuffertsæt torsdag og fik mine varer fredag!!! Super god service og varerne levede op til mine forventninger. Har intet at klage over. Jeg skal helt sikkert handle derinde igen! PS. i pakken lå i øvrigt en slikkepind, til stor glæde for min lille pige:)

• Søborg, DK
  • 6 Reviews

God service

Købte fødselsdagsgaver til min nevø, de var desværre ik pakket ind. Men varens var fine. Hoppekoen tabte desværre luft, men der var servicen helt i top. De sendte hurtigt en ny kvit og frit.

Rigtig god oplevelse

Da leveringen var forsinket 1 dag jf første indikation fik vi en personlig mail med forklaring samt at den var afsendt og hvis vi oplevede problemer måtte vi endelig vende tilbage.

Super god kundeservice og god process.

Kan kun anbefales ud fra mine oplevelser.

Super hurtig levering!

Så tilfreds med mit køb! Fantastisk hurtig levering.
Fik pakken dagen efter bestillingen.
Helt i top!

Hurtig levering

Er fuldt tilfreds - fik min storksak pusletaske dagen efter jeg bestilte, og til 100 kr mindre end nærmeste konkurrent.

Victoria

Jeg har helt alvorligt ALDRIG troet at jeg skulle opleve så god service! Jeg havde fået en defekt vare, men fik lyn hurtigt tilsendt reservedele til den og så endda med smil på læben. Jeg vil helt hundrede procent handle der igen! :D

Lille Bi

Super netbutik, hurtig ekspedition, levede op til forventningerne

Varen som jeg bestilte levede 100 % op til mine forventninger, og det var positivt at opleve den hurtige ekspedition.

Hurtig og nemt.

Vi købte nogle gaver til en barnedåb og bad om at få gaverne pakket ind. Vi modtog gaverne flot pakket ind dagen efter og alt så rigtig godt ud. Desværre var kortet som vi havde skrevet ikke kommet med, men ellers var alt perfekt.

Lille Bi

Altid god og hurtig service

har handlet mange gange og er altid meget tilfreds med det hele.

Super service

Jeg har købt en seng hos Lillebi, og fra køb til levering har service været helt i top. Så jeg kan kun anbefale butikken og vil helt sikkert også handle her igen.

super

Det eneste jeg kan sætte en finger på er at der er gået lang tid før pakkerne kom (første blev væk at PD). Men service har været helt i top og jeg vil helt sikkert bruge lillebi.dk igen

Lille Bi

Lækre varer til gode priser

Jeg købte en løbecykel hos LilleBi til min datter - den lever fuldt op til min forventning og min datter er rigtig glad for sin nye cykel.

Super service og nem hjemmeside at komme rundt på.

Lille Bi

Føler mig tryg hver gang

Har handlet på siden flere gange. Godt, nytænkende og kvalitetssikkert udvalg. Hurtig levering og et hurtigt og sikkert svar ved forespørgsel.

Kan kun anbefales

Jeg har flere gange handlet hos lillebi.dk, og jeg kan ikke klage over den service jeg har fået. En enkelt gang har der været lidt leveringsproblemer, men så snart jeg henvendte mig, blev der taget hånd om problemet. Mails besvares hurtigt, og varerne kommer altid indenfor den frist, der er angivet på hjemmesiden.

Lille Bi

Det helt rigtige sted at købe legetøj

De har rigtig hurtig levering - det er et sted hvor man tit kan finde ting der ikke er andre steder og en super service - 1000 tak!! Og så er det altid super hyggeligt at åbne sine pakker fra lillebi ;)

Virkelig super god service

Jeg købte en comfy pude, hvor knappen gik i stykker første gang jeg åbnede den. Ringede til LilleBi og fik med det samme en ny :) Jeg slap ligefrem for at gå på posthuset med puden. Derudover ville der blive sendt en dims til vores bibabad, som vi stod og manglede. Det er da virkelig god service. TAK!

Lille Bi

Top tjekket og ekstrem dedikeret service

Vi havde nogle tekniske problemer med en bestilling af et Haba Hængetelt, som i første omgang lignede, at vi ikke kunne købe det over nettet. Vi havde sparet sammen til det i noget tid og var meget kede af problemet.

Vi skrev en mail til Lille Bi og fik promte svar, og dagen efter en opfølging. Vi fik også tilbudt rabat som følge af besværet på trods af, at det ikke var endeligt afklaret hvem fejlen lå hos.

Virkelig sympatisk og top dedikeret. Tak! Vi kommer igen;-)

Stor hilsen
Familien Nygaard

'''''

super handel meget hurtig levering og fantastisk service per mail. har købt super lækker gåvogn til mit barnebarn og lækre sutsko. ikke sidste gang jeg handler hos lillebi

Lille Bi

Stort udvalg og god service

Jeg har købt flere forskellige varer hos Lille Bi, sengetøj, legetøj, tasker og andet baby udstyr. Jeg har altid fået en fantastisk service, lyn hurtig levering og altid hurtig og venlig tilbagemelding pr email, hvis jeg har haft spørgsmål. Kan kun anbefale denne webshop! ;-)