[REPLY]
Jeg har fået leveret det jeg har bestilt - men har valgt at gøre brug af fortrydelsesretten.
Har nu i 14 dage forsøgt at få kontakt med Linds via mail.
Hvorfor ringer jeg ikke - har lidt svært ved at finde tid til at kontakte via telefon i dagligdagen, derfor vælger jeg jo en e-handelsmærket virksomhed. Som burde svare på e-mail henvendelser
--------
Nå blev ringe op med en forklaring på hvorfor mine mails var forsvundet (forstod den ikke helt) Men vigtigst de tilbød at komme forbi og hente pakken og selvfølgelige tilbageføre beløbet.
Så alt i alt en forsinket god oplevelse.
Bestilte et ur. 2 gange forkert levering, og det endte med jeg aldrig fik det jeg bestilte, da de til sidst indrømmede at de ikke havde varen. Dog kunne jeg beholde det ene ur som jeg fik forkert. God service alt i alt.
Nem hjemmeside hvor det er let at bestille og det eneste der står i vejen for også at få den sidste stjerne var at det tog en uge at levere en lille pakke med kongresmærker.
Jeg vil dog handle her igen.
Supporten var hurtig, tog 5 minutter for at få svar på mit spørgsmål via email. Jeg bestilte min pakke (som indeholdte 12 x Skittles) Søndag aften, fik dem Tirsdag middag. Super lækkert.
270 med fragt = ca. 23 kr. per pose.. Rigtig billigt for at få mit yndlings-slik, som man ikke kan få i butikkerne mere. Tak Lindsonline, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der!