We are hiring!

• Hjørring, DK
  • 3 Reviews

Perfekt mail.

Windows Live:
Jeg har live mail, som jeg er helt tilfreds med, og det kan stærkt anbefales.

solidt

det mest enkle og solide email system jeg hidtil har prøvet

rimelig god

det virker for det meste. har ikke rigtig haft problemer med det !

Trustpilot

de første jeg kendte til

windows live, skal naturligvis have 4 stjerner da de var nogle af de første og at de har msn som jeg har brugt i mange år.

helt klart en af mine favorit

Hurtig mail-konto

Windows Live Hotmail har et super spamfilter - foretrækker den frem for andre mail-kontier

elsker min Hotmail

Jeg har haft hotmail siden 1999 og kunne ikke drømme om at skifte til en anden mail. Den er let at overskue og jeg kan indstille den til mange ting men som gør at jeg føler at det er min mail boks og ikke en standard og kedelig mailboks.

Jamen

Har haft mail konti hos dem i 10 år og på de 10 år har jeg vel oplevet problemer sammenlagt 6 gange, hvor de 3 var fordi jeg ikke kunne huske mit login.. Så jeg brokker mig skam ikke..

Super

Simpelthen det bedste. Har næsten aldrig haft problemer.

Masser af plads. Uoverskueligt layout

hotmail er godt til almindeligt forbrug. uploads går hurtigt og der er tonsvis af plads. Desværre bliver ''knapper'' eller funktionerne man trykker på efterhånden mindre og mindre. log ud er snart usynlig

Rigtig godt mailsystem

Jeg har nu brugt hotmail i 8 år og har aldrig haft problemer med det. Har også prøvet et par andre, men er altid vendt tilbage til hotmail.

Bedste mail ^^

De har mail og msn <3 det bedste man kan få

God email.

Emails her er super godt, specielt efter den nye opdatering af Hotmail. Det viser bare at Windows går op i alle deres produkter, og ikke kun det, som lige er udkommet eller lignende.! Supert!

/Lasse Voss

Ingen problemer

Jeg har ingen problemer haft med hotmail. Det eneste der kunne forbedres er, at man skal kunne sende større filer.

Trustpilot

Godt, men mangler et eller andet.

hotmail er et nice system siden det fik en opgradering, men det mangler stadig et eller andet som ville gøre det endnu bedre.

Trustpilot

crasher af og til, men har et godt spamfilter.

Har brugt den i mange år efterhånden, har et godt spamfilter, og er let at tilgår hvor jeg end er i verden. Jeg er glad for den.

problemfrit

Har flere konti, med mange muligheder.
Nemt at arbejde med, har aldrig haft problemer.

Udemærket.. Men

Efter det har opdateret deres design er der flere fejl for os der bruger Firefox og Google Chrome. Du kan ikke sende de nye meddelelser, du kan ikke bruge den øverste slet knappe i din indbakke. Deres sikkerhed er heller ikk den højeste, men det fungerer og det er nemt at overskue.

Windows Live

Virker rigtigt godt. henter alle typer mails fra forskellige mailservere.

Elsker det :D

Er helt vild med live-programmerne , men enkelte fejl engang imellem :)
Bruger live-mailen hver dag , så smart at man kan samle alle sine email-kontier der , glæder mig til Beta-versionen kommer på dansk . Syns også den nye Beta-version af Messenger også er lykkedes meget godt . Dog syns jeg det er meget træls at der ikke er en overskuelig oversigt over hvem der er fra Facebook & hvem der er ens messenger-kontakter , men er så tilgengæld meget fedt at man kan se hvad folk foretager sig på Facebook imens man er på MSN :D

Nem Mail

Smart og nemt, ligner ret meget Outlook Web Access. Mange muligheder for filtrering af spam.

Alt det man skal bruge

Virker hver gang... Det bye layout og brugeropsætning gør det nemt og overskueligt...

Dog mangler der lidt finish på den personlige side...

100% nice email

Har selv 2 email addresser hos Hotmail/Windows live, og er super tilfreds med deres service, især overfor email programmet Windows Live

live.com

Jeg bruger selv live-emailklienten, og er super ekstremt tilfreds. Det, at man kan gå på overalt og tjekke er fantastisk, i forhold til, hvis man havde outlook.
De fleste siger, - Jonas, skift til GMail. Nej, det vil jeg ikke, for jeg er tilfreds her! :-)

Utroligt pålidelig

Jeg synes det er fantastik at program der har eksisteret så lang tid stadig kan være gratis og stadig fungere så fantastisk godt

sikke noget lort

Jeg bruger live som min mail men jeg er godt nok på nip'et til at skifte..jeg har en hotmail og hvor jeg dog hader at tjekke min mail -.-'
min "uønsket" virker ikke så jeg modtager stadig mails fra forskellige sider jeg forlængst har blokket men lige lidt hjælper det jeg modtager stadig det samme lort...og så er Windowslive opdateringerne nærmest spam.
samtidig er det krop umuligt for mig at logge på min anden mail med windows live for så skal jeg lige mindes om at der er en ny version tilgængelig med en knap jeg ikke kan trykke "videre" på!!!

STRAM OP!

Trustpilot

Hvad blev der af outlook ?

Live Mail fungerer da fint nok, men hvad blev der af det gamle system.
Jeg har svært ved at se forbedringen, så er det en ændring for bare at lave om eller hvad ?

Perfekt!

Jeg har aldrig haft problemer med min hotmail. Den slår helt klart også Windows Mail, da man kan åbne den, på andres computer!

det er vel okay

jeg kan ikke se hvorfor hotmail er så speciel jeg mener den er da god nok jeg bruger det og det virker men jeg kan ikke se det specielle i det så 4 stjerner passer godt