We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (248)

Hurtig og effektiv

Jeg har købt en cirkulations booster, allerede efter få behandlinger føler jeg en bedre blodcirkulation i benene, så jeg ser fremtiden lyst i møde.

helt tilfreds

bare hurtig ekspedition og alt virkede ok

super

Hurtig og effektiv .Alt fungerer som det skal.
Kan anbefales.
Birgitte Følund

Review by confirmed purchaser

Super fantastisk produkt og service

Jeg har købt Reviber Plus fra Living In Time i oktober. Det er et fantastisk produkt. Den lever indtil nu op til vores forventninger og vi er meget glade for den super fantastisk service.de yder i firmaet. Tusind tak for det. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.

Review by confirmed purchaser

Jeg købte en Reviber Plus fra Living In Time i september 2012. Desværre var en af elastikkerne, der bruges til armøvelser i stykker ved levering. Jeg kontaktede Living In Time og dagen efter lå et nyt sæt elastikker i min postkasse. Rigtig god service, er meget tilfreds.

Review by confirmed purchaser

Sikker og enkel vej fra køb til levering

Livingintime.dk sælger nogle produkter, som kan hjælpe mange med søvnproblemer. Derfor er det godt at vide, at deres side har en god forklaring på, hvad man skal bruge.

Webshoppen er nem at bruge, og det er enkelt at bestille varen hos dem.

Min vare kom et par dage efter levering, pakket fornuftigt ind og leveret i en gaveæske som reklameret på siden. Gaveæsken havde været åbnet for at tjekke farven på sovemasken. Det er helt OK med mig, for det fremgår ikke på selve æsken, hvilken farve, den indeholder. Det er egentlig god service, synes jeg.

Kort og godt: får jeg brug for lignende genstande i fremtiden, så køber jeg nok hos livingintime.dk igen.

Yderst tilfredsstillende.

Kun god oplevelse.,
både hvad angår ordrebekræftelse samt den hurtige levering.efter overførsel af betaling via pengeinstitut. Varen leveret ved døren. Er man ikke hjemme første gang, leveres varen efter aftale med fragtmanden - med et smil. Jeg måtte desværre returnere varen, da den ikke havde effekt for mig. Men jeg fik en super respons med alle pengene retur.
(god service) og i forsvarlig indpakning.

Perfekt service

Alt forløb efter forventning. Jeg kan kun anbefale Living in Time A/S.

100% tilfreds

Perfekt hurtig betjening. Alt efter bogen

Review by confirmed purchaser

Lige som det skulle være!

Varerne kom til tiden - alt har været perfekt. Kan fint anbefale at handle fra dette website.

Review by confirmed purchaser

meget informativ og personlig behandling

har kun haft positiv oplevelser ved at kontakte living in time
godt der findes specialbutikker, der har produkter til bla søvnbesvær

Review by confirmed purchaser

Det bedste jeg har gjort i lang tid alletiders.

Det er de bedste penge jeg har givet ud i lang tid,kan nu sove om natten uden at vågne med smerter i mine ben,enhver med hævede ankler ondt i benene burde eje Trustpilot,jeg er Rigtig glad for den, kan kun anbefale den.

Reply from Living in Time A/S

Hej Hanne Clausen.

Mange tak for din anmeldelse, som jeg for god ordens skyld vil supplere med at fortælle drejer sig om Maxx Ultra cirkulationstræner.

Vi får til stadighed mange rigtig flotte anmeldelser på dette produkt, der hjælper mennesker med dårlig blodcirkulation, hævede og ømme ben, uro i benene, hælesporer, vindueskigger syndrom, åreknuder, betændelsestilstande mv. Et produkt der virkelig kan skabe forandring til en bedre hverdag :-)

Michael fra Living In Time.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk gode produkter der virker

Har handlet hos Living In Time flere gange nu, og kan kun sige at det er en positiv oplevelse hver gang. Produkterne lever helt op til hvad de lover og vi er superglade for de ting vi har købt. En Reviber plus - en cirkulationsbooster - en lysterapilampe og en sovemaske. Ok sovemasken er den eneste jeg ikke er blevet 100% glad for. Nok en tilvænning at sove med. Hurtig levering og meget hurtig respons via mail ,hvis jeg har haft spørgsmål. Et firma der klart kan anbefales :)

Overskueligt og nemt.

En dejlig og ukompliceret oplevelse. Hurtig levering af et fint produkt, som straks blev taget i brug, og virker som beskrevet.

Stor tak herfra.

Hurtig behandling dejligt produkt

Det eneste jeg kan kritisere, at jeg ikke vidste hvilket firma pakken blev transporteret med

God produkt information

Hurtig og problemfri betjening

Review by confirmed purchaser

Niche butik med god service

Mange produkter inden for et meget snævert område. Man får følelsen af at de ved hvad de snakker om. Hold butikken åben en halv time længere da jeg kom lige før lukke tid, men jeg følte aldrig at der ikke var tid til at hjælpe mig. Er efterfølgende meget glad for produktet jeg købte. Det lever op til mine forventninger.

Helt i orden

Købte et massage apparat hos Living in Time. Kom 2 dage efter. Der var et engelsk stik i ledningen, så jeg kunne ikke sætte den i stik. Ringede og sagde det til dem og de fortalte, at der var en omformer på vej til mig, som kom dagen efter.
Så det må siges, at være helt ok.

Fra bestilling til levering 3 dage

Første gang hos living in time, handler første gang med firmaet, men der var ingen "bix".

Perfekt

levering til tiden. Varer som levede op til mine forventninger, blev super glad da jeg modtog dem .

Fantastisk hurtig levering.

Et nyt apparat , som virker tilfredsstillende.

Review by confirmed purchaser

Super Duper handel , alting forløb hurtigt og nemt.

Er ydertst godt tilfreds , god og nem handel .

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering. Ingen problemer hér :)

"Min redning"

Jeg lider åreknuder og har tit årebetændelse. Efter bare 2 gange 30 min. med CIRKULATIONSTRÆNEREN BOOSTER har jeg mærket en utrolig forbedring. Jeg er bare så glad for, at den har lindret mine smerter i benene så hurtigt. En sidegevinst er de små pads der medfølger til brug ved andre smerter eller træning af muskler.

Upåklageligt!

Hurtig forsendelse. Det sendte fungerer.Hvad kan jeg ønske mere.

Review by confirmed purchaser

Vil helt sikkert handle der igen!

Stort udvalg og varene levede op til billederne. Hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Schrijf hier een interessante titel.

Meget utelfreds med GLS, ventede i 3 dage meget dårlig
service. De skriver han har været her men det passer ikke vi
sad bare og ventede.

Review by confirmed purchaser

Min pakke ankom hurtigt. Det viste sig, at fjernbetjeningen var defekt, men det var ikke noget problem. Der blev sendt en ny uden at jeg skulle returnere den defekte.

Review by confirmed purchaser

Lynhurtigt og kvalitet til ok penge

Handl trygt. Hurtigt og det er i orden...

Review by confirmed purchaser

Overskuelig hjemmeside, super priser og perfekt levering.

Mit køb var en positiv oplevelse fra start til slut, så kan kun anbefale andre at handle hos Living In Time.

Hurtig og god levering

Rigtig hurtig levering og ingen tvivl om at varen kom. God information under forløbet.
Kan anbefales.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering.

Meget god service, og hurtig levering, selv til Færøerne.

Hurtigt, effektivt og troværdigt

Bestilling den ene dag - levering den anden dag.

Sådan gøres det!

Helt i orden........

Varen kom til tiden og levede op til forventningen.

Super betjening

Nemt at finde det man skal bestille, meget hurtig levering og hurtig respons på spørgsmål.
Super godt sted at handle.

sendt forkert af sted

de sendte min pakke med postdanmark til brugsen/gls pakkecenter, så de i min lokale brugs var nød til at åbne pakken da de jo ikke havde bestilt noget fra firmaet. Jeg fik det først at vide da jeg skrev til livingintime for at høre hvor min pakke blev af...

Kanon behandling

Hej,
Det var utroligt, bestilte 1130 den en dag og ordren kom dagen efter.

Meget flot service!!

professionelt firma

Har købt hos livingintime før, og ledte efter en "sommerudgave" af en sovebrille. Fandt den hos andre firmaer, noget billigere faktisk, men da LIT er e-handelsmærket blev det igen dem jeg brugte! Og selv om prisen var højere kendte jeg firmaet fra tidligere og havde ingen betænkeligheder.

Review by confirmed purchaser

Fik en fin og meget hurtig betjening.

Yderst tilfreds - og da jeg kom lidt i tvivl om levering. Mailen fra GLS kunne jeg ikke helt gennemskue - for mig så det ud som om, at jeg skulle fra Nordsjælland til Tåstrup for at hente min vare! Men en enkelt opringning - og så var den klar - varen blev selvfølgelig afleveret på min adresse. Men det stod ikke direkte i mailen fra GLS.