[REPLY]
Jeg havde bestilt shorts og T-shirts til min søn. Det var ikke særlig vellykket,ikke noget af det passede. Tusind tak til Thomas for alt den tid du har brugt på at hjælpe mig med at bestille det rigtige. Super service,og masser af stjerner til jer.
Overskuelig hjemmeside, nem bestilling og betaling. kan bestemt anbefales.
Fik først de forkerte straps tilsendt. Fik så af vide at jeg kunne beholde de forkerte og de sendte de rigtigetil mig samme dag. God Service!
At post.dk så nu ikke kan finde min nye pakke er jo så ik jeres skyld. :)
Bestilte søndag, og fik mine varer tirsdag - hurtig levering! Men vil man have det til at gå endnu hurtigere, kan man få sine varer sendt til deres butik. Bestilte mandag, og blev ringet op, hvor de sagde at mine varer var klar til afhentning tirsdag.
Varerne var pakket grundigt ind, og der var fint med oplysninger til, hvordan man kunne returnere sin vare.
Derudover er deres priser gode! Fik 2 par bukser for 500 kr., samt 2 T-shirts til 100 kr. hver!
Upåklageligt - alt gik hurtigt og der var god service hele vejen :-)
Alt var som det skulle være. Returseddel/katalog/reklamer var incl. i pakken. Så handler gerne her igen.
God webshop.. har altid fået mine vare hurtigt. Og at var iorden. De har noget supe flot træningtøj. . mvh janni
Jeg så for et stykke tid siden at de havde et super tilbud på en brun/orange adidas firebird tracktop til kun 300,- i webshoppen. (normalpris 700,- andre steder)
Jeg tænkte derfor at jeg da lige så godt kunne tage ud til butikken og købe den med det samme men ak.. Efter en lang tur igennem hovedstadens myldretid fik jeg ikke en kun en lang næse men også en overhaling af ekspedienten, da det viste sig at de i butikken altså solgte den til fuld pris. (?!)
Den kvindelige ekspedient havde en mildest talt arrogant og nedladende måde at belære mig om at det altså KUN var på webshoppen at de havde trøjen til 300,-! ''Hvad i alverden?'' tænker jeg så.. Hvorfor har man ikke valgt at skilte med dét? Hvorfor opfører man sig negativt overfor dem der er med til at betale ens løn? Og hvorfor er man ikke hurtig og så tilbyder nedslaget i prisen nu hvor kunden står med pengene i hånden og gerne vil købe en varer?
Dårlig service synes jeg..
Det er muligt at man er blevet bedre til at skrive "kun på webshoppen", men det der var altså ikke en god oplevelse og jeg må da erkende at jeg var noget spændt på om min trøje ville dukke op da jeg bestilte den.
Trøjen kom, størrelsen og modellen var rigtig og alt var fint.
Dog vil jeg sige, at når man bestiller en torsdag,så vil det være smart hvis man kan få valget om almindelig afsendelse eller betale lidt ekstra for at pakken kommer med lørdags omdelingen. Jeg stod nemlig og håbede på at få den om lørdagen, da jeg via track & trace kunne se at den lå på posthuset klar til omdeling. Post Danmark oplyste nemlig at det sagtens kan lade sig gøre - det koster bare lidt ekstra.
Christian found this review useful
Man skal selv betale fragten når man sender sine vare retur for at bytte f.eks. noget tøj eller trænings udstyr til en anden størrelse, det er lidt dårligt da men sender med sikker fragt med post danmark koster og det en ca 84kr.
Har kun handlet på webshoppen da jeg bor i Jylland... her fungere alt til UG... nem og meget vel fungerende hjemmeside med et fedt udvalg af kvalitets produkter og altid i front med nyheder fra blandt andet Better Bodies..
Levering efter 2 dage.. yderst tilfreds stillende... helt klart en webshop der kan anbefales
Loaded kan helt klart anbefales :-)
Der er altid de fedeste klude og lige meget om du køber på hjemmesiden eller i shoppen, er servicen stadig i top, og ligemeget om du køber dyrt eller køber deres røv billige tilbud 100kr's marked i kælderen, blir tøjet stadig lagt pænt sammen og i er altid friske til en lille sludder, mange gange er det de små ting der betyder noget, og det er derfor jeg kommer tilbage hver gang, for min skyld skal i ikke ændre noget som helst
Superservice og god vejledning - tak til Kine der varetog salget
Jeg har købt flere ting hos Loaded, og der ydes altid super service. Hvis en vare er blevet fejl leveret, så finder man med det samme en løsning på dette. Men dette er kun sket en gang.. ;0)
Jeg handler gerne hos Loaded, da man også få en super vejledning mht diverese protein/kost tilskud,
Var forbi loaded, skulle prøve lidt tøj, fik samtidig en supersnak med ekspedienten om træning og proteinpulver. skøn butik
Handler altid hos Loaded når jeg skal shoppe træning tøj og gear, har altid været tilfreds med både kundeservicen og priserne :-) love it :-)
Loaded er butikken med de bedste priser på fitness og streetwear. Kan kun anbefales herfra.
Vil til enhver tid anbefale loaded - både den fysiske butik, hvor de altid er klar til en sludder, og e-shoppen, der er nem og overskuelig at finde rundt på. Altid god service, hurtig levering og produkter i topkvalitet!
Det eneste rigtige sted med fitnesstøj og tilbehør til en modeorienteret og sulten fitnessatlet :)
Anna Elinborgardóttir found this review useful
Har kun ros til overs for Loaded, mange gode tøjmærker, man får altid god hjælp og så er både ejer og ekspedienter altid glade, hjælpsomme og venlige.
Kram TOMSE.
Loaded yder en fantastisk service. Det er nogle glade mennesker og der bliver altid svaret på mails - og endda med hurtig respons.
Varerne kommer også hurtigt frem. Så alt i alt kan jeg kun sige rosende ord om Loaded! Shop amok!
Mette Stig Nielsen found this review useful
Jeg bestilte et par bukser som kom 2 dage efter, men var den forkerte model. Jeg ringede der over og blev mødt af en mand som mente at "der var en som skulle ønske sig nogle briller i julegave" - han fandt de rigtige bukser og jeg havde 2 dage efter. Så det var en super positiv oplevelse. Og ikke sidste gang jeg har handlet der :-)
Det har virket rigtig godt at handle på deres homepage. Top service.
Har handlet i butikken et par gange efterhånden og oplevet rigtigt god service og kyndig vejledning alle gange. Der er et godt sortiment af varer og hjælpen er nær hvis man ikke lige kan finde det man søger. Tjekker tit deres hjemmeside for nyheder og den er nem og overskuelig, dog kan den have langsomme svartider, men er rigtig god hjemmeside.
Kan kun anbefale Loaded et besøg, både butikken og hjemmesiden, hvis man mangler inspiration til nyt træningstøj og udstyr.
Købte et par træningsbukser online, de var for store. Istedet for bøvl med afsendelse frem og tilbage, tog jeg ind til butikken og byttede dem til et par andre bukser. Selvom de bukser jeg ønskede ikke var på tilbud, som dem jeg købte, fik jeg sku da lige rabatten alligevel .. Go stil! :)
Er altid gået fra Loaded med et smil. Super personale som altid er klar på at hjælpe, vejlede og tage en sludder for en sladder. Kvalitetsprodukter - både med blik på tøj og kosttilskud. Loaded er et varemærke som varmt anbefales.
Bestilte på deres webshop, blev ringet op samme dag vedr. levering/afhentning.
ingen problemer og hurtig betjening.... kan anbefales.
Fik hvad jeg bestilte. Mine vare var klar til afhentning 2dage efter jeg bestilte :-)
Bruger Loaded's fitness afdeling. Både den fysiske butik, men også via. nethandel, da der nogle gange er et andet sortiment på netshoppen, end i butikken. Bestilling var nem, og varen ankom få dage efter. Nogle gange stemmer priserne ikke overens med priserne på netshoppen, men det skal i bare sige og så får i det til den korrekte pris. Der er rigtig god kundeservice. Jeg er meget tilfreds med det hele. Tak.
Bestilte noget tøj og en kasket.
Lavede omgående et opkald da jeg fandt ud af, at de havde sendt mig den forkerte kasket.
Yderligere var der en dags ventetid, da leverandøren havde sendte den rigtige kasket til dem istedet for mig.
Fik et opkald, hvor han sagde jeg kunne beholde den første kasket og gøre med den som jeg havde lyst, og dagen efter fik jeg den rigtige kasket.
De er flinke og imødekommende.
Så overall fin behandling, men med lidt uventet ventetid.
Man føler sig i trygge hænder fra det øjeblik man gemmer sin ordre til man modtager sine varer. Og så får man en følelse af at man har betydning som kunde og er meget velkommen. Personlig mail med ordrebekræftelse, varerne fint pakket ind og leveret dagen efter. Jeg vil anbefale LOADED.dk til alle, også dem der er kræsne vedr. service og varekvalitet.
HEYZA ..JEG HANDLER NÆSTEN ALT PÅ NETTET DA JEG BOR HVOR INTET GROR..SÅ ALT TIL MIN TRÆNING SKAL KØBES ET STED OG FOR LANGT TID SIDEN BRUGTE JEG EN HEL SØNDAG KUN PÅ AT FINDE DEN SOM PASSED MIG JEG GIK HELE LOADED IGENNEM .....FRA DEN DAG ER MIN TRÆNINGS GARDAROBE VOKSET EXTREMT SAMT ALT ANDET TILBEHØR SÅ UDEN AT DET LYDER KLICHE AGTIGT SÅ LEDER JEG NO MORE ...HAR LOADED