[REPLY]
Bestilte alarmsættet og i løbet af et par dage ankom pakken. Let og overskueligt at installere!
Kvaliteten på produkterne er helt fin - ikke mindst i forhold til prisen.
Leveringen er super hurtig - og kundeservice er venlige og hurtige til at svare (næsten hver gang).
Nem at installerer. Ingen problemer. God brugeranvisning og ikke mindst: Systemet virker (har foretaget et par fejltryk) så får man at vide om det virker. OG DET GØR DET (;-) SUPER. Prisen: OK, billigere end "andre" og mere effektivt system med "naboalarm", frem for at "vente" på et Alarmfirma, der alligevel ikke kan komme "lige" nu.
Kun én "mangel"(en efterlysning): "En kort bruger anvisning" de mange "Adobe" sider er meget lange og ikke særligt kortfattede!
Har basis pakken plus lidt ekstra, de gange jeg har henvendt mig til dem, har de svaret hurtigt, og afhjulpet mit problem. Kan kun anbefales..
Som ny kunde er jeg blevet rigtig godt behandlet. Fik kreditnota på 1 gange fragt da jeg skulle bestille over 2 gange.
Fik løsningen anbefalet af en kollega. Nem bestilling på hjemmesiden, super hurtigt levering, og nem installation inklusiv parring af ekstra købte enheder. Sensor meldte lavt batteri fra start, så lockon sendte nyt batteri og et par ekstra alarm klistermærker.
Løsningen er rigtig nem at administrere via hjemmesiden og den tilhørende app.
Konceptet med at hver enhed tæller x kroner i det månedlige abonnement er okay, dog er video-optionen, efter min mening, alt for højt prissat.
Vil helt klart også anbefale til andre.
Har haft Lockon det sidste lange stykke tid, og har aldrig haft problemer af nogen art. Var nemt at sætte op både i forhold til enhederne men også internettet.
Jeg er lige skiftet til Stofanet og havde ej heller problemer her, som mange andre da man kunne læse sig til i de dokumenter jeg fik fra Stofa at hvis der var noget som skulle være online hele tiden kræver det at man har denne computer, tablet eller i dette tilfælde alarmens mac-adresse.
Så at man angriber Lockon fordi man ikke kan komme online via Stofa fatter jeg minus af, da det jo ikke er deres udstyr som kræver noget særligt men det er Stofa som gør dette....
Har haft en del problemer med min alarm.
Servicen fra Lockon kan man dog ikke klage over..
God hjemmeside, let at instalere, alarmsystemet fungerer super og det er meget let og ligetil at slå til og fra via app'en som i øvrigt også er let og overskuelig.
Hurtig og nem internet bestilling. Ankom efter et par dage supper. Min 14 årlige dater var med ved installationen og alt kørte igennem første gang.
Fik en fejl alarm at der manglede batteri i en dørvensor som den første besked. Tænkte at jeg bare ville købe et nyt dagen efter. Men der blev forlangt 99 kr for et nyt så tænkte at det hurtigt kunne blive en dyr afærre hvis alle batterier røg. Jeg ringede derfor til lockon og kom igennem med det samme. Forklarede at der var røget et batteri inden anlægget var startet. Dette var ikke noget problem da der tilsyneladende er 2 års garanti på batterierne så der blev sendt et nyt og besked på at jeg ellers kan købe nye batterier på batteribyen til en 1/3 af den lokale pris.
SUPER SERVICE OG VELFUNGERENDE ALARM
Vil helt klart anbefale til andre
Nem installation, 0 fejlalarmer og høj sikkerhed. Lav en kode til rengørringshjælpen eller håndværkeren, så du kan følge med i hvornår de kommer og går via mail/sms - det er smart.
Og man kan også sætte det op, så man får mail/sms, når børnene kommer hjem fra skole.
Og så er konceptet med nabohjælp bare mere sikkert og betryggende end at skulle vente på, at en vagtmand kommer forbi ved evt. alarm.
Og så til en yderst rimelig pris!
Bestilte Lockon alarm via mit forsikring selskab og modtog pakken hurtigt og smerte frit. Efterfølgende er det gået ned af bakke. Det kunne ikke lade sig gøre at få hul igennem mit internet og læste det meste af den support jeg kunne finde på Lockon hjemmeside, da det var umuligt at komme igennem på support. Det viser sig at der er problemer med kunder der bruge Stofa internet. Da det jo er en meget lille del af Danmark befolkning der bruger Stofa, har Lockon valgt at det nok ikke er nødvendigt at gøre ekstra opmærksom på ved bestilling. Det lykkedes endelig at komme igennem til support efter at have været nr. 1 i køen i en time :(
Da problemet med internet forbindelsen er løst og der kommer hul igennem til Lockon skal central'en opdateres. Vejledningen følges til punkt og prikke men opdateringen fejler og alarmen giver sig til at hyle det bedste den har lært. Endnu engang er det umuligt at komme igennem til support og bruger igen godt 1 time i kø som nr. 1!!! Det ender med centralen konstateres død og bliver lovet en ny som bliver sendt med det samme. Dette er nu en uge siden og har stadigvæk ikke modtaget en ny central!
Gad vide om Lockon hæfter ved indbrug mens jeg veter på en ny central?
Jeg har tidligere haft alarm med central overvågning og respons, men efter at have oplevet, at der gik 87min fra alarmen gik til alarmselskabet kom ud, mistede jeg tålmodigheden...
Timing er alt... Jeg er sikker på, at tyvene god kender Lockon-systemet og hermed ved, at der er en risiko for, at naboen står i døren 2min efter alarmen er gået.
Når alarmen går, så har man som husejer altid en fornemmelse, om alarmen er reel. Derfor er det let at tage en beslutning, når alarmen tikker ind.
Det sker ofte, at børnene går i alarmen, men så ved jeg, at de er hjemme. Omvendt går alarmen på tidspunkter, hvor jeg ikke forventer det, så er det rart, at naboerne bliver aktiveret og kan give mig en hurtig melding, og alt er som det skal være eller der er ugler i mosen.
Min erfaring viser, at jeg bedre kan stole på mine naboer og mig selv...
Jeg har nu i 3 år haft Lockon alarm og det virker bare. Alt fra nem installation til drift af systemet får topkarakter herfra. Det at jeg hvorsomhelst kan logge på og se status, slå til/fra, benytte tænk/sluk ure med timing og fjernbetjening er ideel på ferier.
Tidligere har jeg haft dyr MIcrosign alarm som faktisk gav flere fejlarlarmer, hvllket jeg ikke forventede.
En side gevinst er at jeg får heads-up ved strømafbrydelser, i form af sms og mail. Det giver mig reel mulighed for at reagere hvis strømafbrydelsen finder i flere timer ... det er sku træls at komme hjem til halvfordævne madvarer!
Køb alarmen, få max. flexibilitet og spar penge:0)
Martin
Jeg er virkelig tilfreds med alarmen! Det var rigtig let at sætte alarmsystemet op, og når jeg sidenhen har haft spørgsmål, er jeg kommet hurtigt igennem til en virkelig god service! I hverdagen er det virkelig en stor hjælp, at jeg selv kan indstille alarmen, så den hele tiden er tilpasset, det jeg skal bruge den til. Jeg føler mig meget mere tryg i mit hjem, og det er vel hele pointen med en alarm ;-) Kan klart anbefales.
Jeg har netop opsagt vores alarm fra LOCKON. Alt fungerede ellers tilsyneladende fint, men systemet har en alvorlig sikkerhedsbrist: Der går 90 sekunder fra alarmen aktiveres ved fx indbrud, til første person på telefonlisten bliver ringet op. Det betyder, at vores nabo (til trods for at vi kan vinke til ham fra stuevinduet) tidligst kan være fremme efter to minutter - og tyven kan i ro og mag snuppe computere, musikinstrumenter, kameraer osv. Nu skulle man tro, at de 90 sekunders forsinkelse kan ændres, da LOCKONs alarm jo kan indstilles på mange måder i kontrolpanelet - men nej, dette er ikke tilfældet! Nabohjælpen fungerer altså desværre ikke i praksis. LOCKON - så ved tyven, at han altid har to minutter! :-)
Erik Lensgaard found this review useful
Har lige fået udstyret og er rigtig tilfreds virker 100% ingen problemer dog er det ik så godt at de ikke har en app til android men de siger det kommer men ja utrolig nem at bruge og installere
Jeg har haft Lockon i flere år, men nu har jeg opsagt det da jeg fik for mange fejl alarmer, jeg har en meget stor pakke med video og meget mere. nu da jeg ikke er kunde mere kan jeg ikke få koder til Ip cam som jeg har betalt 1000.- for og de andre ting, det er bare ikke godt nok, man betaler meget for de ting man køber hos Lockon, og når man så stopper hos dem kan man bare smide produkterne i skrallespanden
så hold jeg langt væk medmindre i bliver der for altid
lockon alarmen er let at installere, let at administrere og let at anvende. Og det er i mine øjne netop det en privat alarm skal være... :-)
Et rigtig nemt produkt at have med at gøre.
Nem installering men til gengæld dyre tilvalgsprodukter.
Et lavt månedlig abonnement.
Kan være irriterende når der er forsinkelse på beskeder til mail og telefon ved aktiviteter på alarmen.
Overskriften siger det hele - den sidste stjerne som mangler, sker fordi produktet bliver for dyrt pr. måned, når man får kamera og extra rumfølere på !