We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,855)

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg-super betjening-favorable priser og hurtig levering

Løbeshop har altid stort udvalg, mange forskellige mærker og skønne farver. De har ret rimelige priser, super venlig betjening hvis du har behov for personlig kontakt og så er de lynhurtige med leveringen.

upåklageligt, hurtigt og nemt

Som sagt, upåklageligt, hurtigt og nemt.

Review by confirmed purchaser

Altid hurtig levering og fin service.

Jeg køber alle mine løbesko her og har kun gode erfaringer med dem.

godt

Let sted at handle... varerne kommer som aftalt... super...

superb

Bestilte om eftermiddagen og havde varene næste eftermiddag.
Fanstastisk, effektivt , hurtigt og nemt, og ydermere med en super retur service (betalt retur porto og påprintet adressemarkat)

Review by confirmed purchaser

Præcis, perfekt, og pålideligt.

Modtog det bestilte par solbriller dagen efter bestillingen.

Review by confirmed purchaser

Uproblematisk bestilling og super hurtig levering!

Købet blev leveret dagen efter bestillingen - hurtigt og effektivt!

rigtig tilfreds kunde :)

dejligt at handle hos jer god service og mine ting var der 3 dage efter som der står skrevet så en smiley fra mig til jer :)

Review by confirmed purchaser

Super og effektiv leveing - super ned hjemmeside. er meget tilfreds.

Det har været en meget nem process og nem - ikke noget med at bøvle sig frem tilo betaling eller andet. Super super nem og overskuelig hjemmeside også.

Super god service!

Kan varmt anbefale Løbeshop.dk.
Bestilte et par løbebukser i torsdags, og modtog pakken i døgnpost fredag inden kl. 12.00.

Okay

Der gik lidt kludre i sendingen men alt blev som det skulle...

Hej Frederik,

Jeg vil meget gerne høre lidt om hvad der gik galt med forsendelsen, så vi har en mulighed for at rette op på eventuelle fejl eller misforståelser.
Du må gerne skrive til rolf@loebeshop.dk.

mvh. Rolf Andersen

Review by confirmed purchaser

Hurtig, nem og problemfri service

Jeg bestilte, betalte og 2 dage efter kunne jeg hente den på mit posthus. Fantastisk

Review by confirmed purchaser

Det er hurtigt og nemt og en rigtig god side.

Et godt stort udvalg og en god hjælp til skostørrelse.

En rigtig god oplevelse

Rigtig god hjælp og rådgivning via telefonen. Hurtig og præcis levering. igen en god oplevelse.

Unikt!

Super nemt og effektivt. Der handler jeg for fremtiden.

Superinternetsportskøb!

Gode tilbud, overskuelig hjemmeside, nem bestilling og god service ved ombytning af varer.

Review by confirmed purchaser

Exceptionel hurtig levering og billige kvalitetsvarer!

Løbeshop kan tilbyde varer til meget billigere penge end de kan tilbyde i butikkerne.
Eksempelvis sparede jeg 5-600 kr. på et par Asics løbesko!
Derudover leverede de dagen efter jeg bestilte dem!

Fint og nemt

Overskuelig hjemmeside med god søge funktion. Hurtig levering

Review by confirmed purchaser

troværdige og yder en god service

Firmaet lever op til deres løfter. De er super hjælpsomme i telefonen og leverer i en susende fart :-)

perfekt som altid

Har handlet hos løbeshop flere gange nu og det har altid været en positiv oplevelse.

Super hurtig levering

Super hurtig levering.

Billigt, hurtigt og stort udvalg

Billigt, hurtigt og stort udvalg

Review by confirmed purchaser

God service og meget hurtigt levering

Rigtigt hurigt levering, produkt passer til beskrivelsen. Men for dyr Porto.

Review by confirmed purchaser

Super god service, hurtig forsendelse

Jeg vil anbefale løbeshop til alle, stort udvalg, gode priser og fremfor alt rigtig god og hurtig forsendelse. Holder alt hvad de lover....

Hurtig levering..

Har handlet hos løbeshop.dk flere gange og har kun været tilfreds. De har de varer jeg søger og de har et bredt udvalg. Nem side at guide sig rundt på.

Review by confirmed purchaser

Godt udvalg, gode priser og hurtig levering

Der er et fint udvalg og gode priser hos løbeshop.dk, det er let at handle i butikken, og de leverer hurtigt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Et super sted at handle

Jeg købte et par løbesko som var for små ..... Jeg bestilte et par nye i den rigtige størrelse ..... Dem havde jeg dagen efter .... Super hurtig ....... Det andet par sendte jeg retur (løbeshoppen betalte retur porto) ..... Pengene for retur varen havde jeg på kontoen 4 dage efter :-)) ...... Kan kun anbefales at købe her

Nemt

Vi bestilte et par løbe sko til konen med 75 procent rabat. Det viste sig at de var et nummer for store. Vi udfyldte kort den retur blanket i kassen og påsatte den retur label de havde sendt til os. I mellemtiden gik vi ind og bestilte et par nye sko et nummer mindre. Begge par blev afsendt samme dag som vi bestilte endda bestilt godt op af dagen. Jeg vil kalde det nemt, hurtigt og billigt og vil anbefale andre at handle der.

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg og hurtig levering

Mange forskellige varer at vælge i mellem og super hurtig levering. Vil bestemt handle der igen:-)

Ikke så meget fis

Fik mine sko. Lynhurtigt og til den bedste pris jeg kunne søge mig frem til. Det er anden gang jeg køber løbesko fra løbeshop.dk og helt klart det første sted jeg vil kigge en anden gang.

Hurtigt og perfekt :0)

Nemt at bestille, godt med at sammenligne sko størrelser, gode tilbud, hurtig levering...

Flot service.

Bestilt kl 18:45 ankom med posten næste dag.

Super

Stort udvalg , gode priser og Hurtig levering .

Review by confirmed purchaser

God service og helt ukompliceret. Lyn-levering

Review by confirmed purchaser

Mega hurtig levering, bestilte kl 19 leveret kl 10.

Har modtaget de fedeste løbesko. Hurtig levering, super service inden via mail.

MEGET hurtig levering!

Bestilte løbesko tirsdag aften kl ca 17.30 og kunne hente dem på posthuset dagen efter....det kan næsten ikke gøres hurtigere mellem Jylland og Sjælland :o).

Review by confirmed purchaser

Havde det bestilte næste dag. Hurtigt og effektivt!

Ok butik - kikset levering

God butik og produkter. Kikset levering - jeg havde valgt døgnposten og endda leveringsadresse hvor min døgnpost står som adresse alligevel blev pakket sendt således at jeg selv skulle hente på posthus?

Hej Tom,

Tak for at du synes godt om vores butik og vores produkter.
Jeg er naturligvis ked af at du føler at leveringen er kikset.
Problemet har i dit tilfælde været at du har tastet et døgnpost ID i adresse feltet i stedet for at vælge døgnposten på kortet, som beskrevet i check-out.
Systemet kan ikke læse døgnpost ID'et når det tastes på denne måde, hvilket medfører at pakken bliver leveret til et, af Post Danmark udvalgt udleveringssted, i dit postnummer.

Vi har nu forsøgt at ændre formuleringen af fremgangsmåden, så lignende misforståelser bør undgås i fremtiden.

mvh. Rolf Andersen
marketing og udvikling

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, nemt og den rigtig pris!

Du kan roligt handle ved Løbeshop.dk

Hurtig og professionel ordrebehanfling

Bestiller du søndag har du som regel varen allerede tirsdag. Der er en returseddel og en label til returpost med i pakken.
God og overskuelig hjemmeside.